Twee meisjes

()

Ik had het meisje van de straat opgepikt. Ik had gewinkeld en wandelde langs de Dijle. Het meisje zat op een kademuur en tokkelde op een gitaar. Voor haar op straat stond een bakje waarin voorbijgangers soms wat munten wierpen. Mijn aandacht werd getrokken door de donkere, wijd geopende ogen waarmee het meisje me een moment aankeek. De wijsheid van de hele wereld leek erin verborgen te liggen.

Het meisje had donker, sluik haar, ze droeg de gebruikelijke dracht van dit soort hippies of studenten of werkloze jongeren, een blauw katoenen broek, een trui en bovendien nog een blauw katoenen jasje. Ik vermoedde dat ze rond de twintig moest zijn, hoogstens een paar jaar meer. Ik werd als door een onzichtbare hand tegengehouden, hield mijn pas in, draaide me om en keek naar het meisje dat onverstoorbaar op de gitaar tokkelde. Dan keek ze weer op en ik bekeek haar de tweede keer. Een lichte glimlach trok over het ronde, aantrekkelijke gezicht met hoge jukbeenderen. Ik wist van mijzelf dat ik een mooie vrouw ben en dat veel mannen, maar gelukkig ook meisjes, naar me omkeken. Ik glimlachte terug en vroeg.

“Verdien je daarmee de kost?” Doelend op de gitaar.

“Het gaat,” antwoordde het meisje, een beetje voorzichtig afwachten

“Heb je zin in een drankje?” Nodigde ik uit.

Het meisje stond zonder meer op en stopte het geldbakje in de zak van haar verfomfaaide jasje. Ik wenkte een taxi en gaf het adres van m’n flat op.

“Ik heet Iris,” stelde het meisje zich voor toen we naast elkaar op de achterbank zaten.

Noem mij maar Comtesse stelde ik mezelf voor. “Doe je nog iets, behalve dit?” Informeerde ik.

“O, ik studeer,” zei Iris, en op m’n vraag wat dan wel, antwoordde ze.

“Och, alles waar ik zin in heb.” Het klonk wat vaag. Ik keek intussen naar de krappe spijkerbroek waarin de vormen van de stevige dijen goed zichtbaar uitkwamen. Ook zag ik de voorsluiting die onder de druk van Iris ’s ronde buik bijna uit elkaar getrokken werd. Ik voelde me nu al warm worden en moest me bedwingen het meisje niet aan te raken. Het zou Iris wellicht doen schrikken en terugdeinzen.

In mijn appartement schonk het meisje nauwelijks aandacht aan de kostbare meubels en schilderijen. Op mijn vraag, vroeg ze om een biertje. Helemaal gerust was ik er niet in. Zou ze me willen aanvaarden? Ik zei dat ik weliswaar tweeëndertig was maar me jonger voelde.

“Tweeëndertig is nog jong,” zei Iris, “ik ben twintig en heb een vriendin gehad die in de veertig was.”

“Een vriendin?” vroeg ik ademloos.

Iris knikte. “Ze was goed voor me, maar ik heb het nauwelijks drie maanden bij haar uitgehouden. Ze wilde dat ik altijd om haar heen was en nooit alleen uitging.”

“Als je bij mij blijft mag je gaan en staan waar je wilt,” zei ik.

Ze stond op, trok nerveus aan haar sigaret en wandelde op haar schoentjes met hoge hakken heen en weer. Mijn oog viel op de afgetrapte schoenen van het meisje. Iris was stevig gebouwd maar kleiner dan ik. Misschien zouden mijn schoenen het meisje passen, anders zou ik nieuwe voor haar kopen.

“Wilt u me bij u houden?” Vroeg ze.

“Geen u maar je,” verbeterde ik. Ik beantwoordde de vraag van Iris niet maar legde een hand op Iris ’s schouder.

Ik boog me voorover en zoende het meisje op het voorhoofd.

“Ik heb al weken geen bad kunnen nemen,” zei Iris, “heb je een badkamer?” Mijn hart sloeg over, ik ging het meisje voor en wees haar de met fraai tegelwerk en veel spiegels ingerichte badruimte. Ik verdween om even later terug te komen met zorgvuldig uitgezocht mooi ondergoed van mezelf.

“Als je wilt mag je hier wat van uitzoeken,” zei ik, met een verlangende blik op de onder schuimend badwater verborgen Iris. Alleen de naakte schouders kwamen boven het water uit maar dat was al voldoende om mijn lust te stimuleren. Ik wees op een beschikbare badjas en een paar slippers.

“Je mag straks binnenkomen in datgene wat je zelf graag aan wilt trekken.”

Ik wachtte gespannen af in de salon, de minuten tellend. Een half uur later kwam Iris de kamer in, tot mijn teleurstelling droeg het meisje haar eigen jeans en trui. Wel had ze de slippers aan haar blote voeten.

“M’n broek en trui waren pas gestoomd,” zei Iris verontschuldigend. Ze bleef voor me staan, de jeans gespannen rond de heupen en dijen.

“Ik heb wel een van die mooie slipjes aangetrokken,” vervolgde ze, “en onder deze trui hoef ik verder niets.”

Ik had allang gemerkt dat het meisje geen beha droeg, ik keek naar de tepels die dik en rond tegen de trui duwden. Iris stond uitnodigend onder handbereik. Ik strekte de handen uit en maakte de sluiting van de jeans open. De rits gleed daardoor vanzelf iets omlaag, de V-vormige opening beloofde veel. Ik nam de sluiter tussen duim en wijsvinger, ik verkeerde in een roes en trok die langzaam naar beneden.

“Vind je het prettig te worden uitgekleed,” vroeg ik.

“Ja,” antwoordde Iris eenvoudig. Ik opende de jeans tot in Iris ’s kruis. In de ontstane opening verscheen het broekje dat opbolde door Iris ’s venusheuvel. Langzaam, met genietende vingers, schoof ik de jeans omlaag tot die op de enkels van het meisje hing. De trui rolde ik omhoog waardoor de ronde buik met de diepliggende navel geheel vrij kwam. Ik kuste de navel en liet mijn lippen vervolgens over de tere huid glijden. Met beide handen trok ik het slipje naar beneden en onthulde de ruige bos donker haar. Al die tijd zei Iris niets en bleef roerloos staan. In de stilte hoorde ik alleen de ademhaling van het meisje. Ik streelde met beide handen de heupen en ronde billen, een van mijn handen gleed tussen Iris ’s dijen en betastte de vochtige schaamlippen. Ik kon niet uitmaken of de oorzaak ervan het pas genomen bad was dan wel seksuele opwinding. Ik legde mijn wang tegen Iris ’s buik en betastte haar geslacht uitvoerig. Een vinger gleed tussen de schaamlippen, ik opende Iris ’s kut en raakte de gevoelige kittelaar. Het meisje huiverde en duwde haar buik naar voren. Ik greep nu met de volle hand in Iris ’s kruis en zei.

“Kom, stap uit je kleren.” Ik stond op en trok Iris ’s trui over haar hoofd.

De borsten waren vol en zwaar, ze hingen als blanke vruchten aan de romp. “Maak m’n jurk los,” vroeg ik en keerde het meisje de rug toe. Ik liet me helpen bij het ontkleden en stond dan voor Iris, beiden helemaal naakt nu. Ik omarmde het meisje en kuste haar. Iris beantwoordde dit met een snelle tong die in mijn mond draaide en zoog. De vlam van de hartstocht sloeg door me heen, ik trok Iris mee en wierp me met het meisje op het enorme ronde bed. In verschillende spiegels konden we elkaar en onszelf zien, vanuit diverse gezichtshoeken.

” Het lijkt net of we begluurd worden,” merkte Iris op.

“We zijn zelf de gluurders,” zei ik, “geneer je niet.” Ik zoende Iris ‘s borsten en zoog op de dikke tepels. Het meisje beantwoordde die liefkozing met een strelende kus in mijn nek. Mijn handen gleden lustzoekend over de welvingen van Iris ’s lichaam. De beweging werd in drievoud herhaald in de spiegels. Met tegen elkaar geperste borsten zetten we de tongzoen voort waarmee we begonnen waren. Hitsig wreven onze lijven tegen elkaar, met kloppende harten. Mijn hartstocht steeg tot tomeloze begeerte, ik kuste Iris ’s buik en zocht met hete lippen naar haar dijen en liezen. Ik overdekte Iris ’s stevig gebouwde lichaam met kussen waarbij het meisje zich evenmin onbetuigd liet. We rolden over elkaar heen, namen andere standen aan en grepen naar de delen die onze verlangens opwekten. Nu eens had ik een borst in de hand, dan weer een bil of de kut van het meisje. Ik was de eerste die de kut van de ander likte. Iris liet zich dit welgevallen en duwde haar mond op mijn schaamlippen. Nu gaven we ons beiden ongeremd, gloeiend van wellust, over aan het liefdesspel. Mijn hoofd rolde tussen Iris ’s dijen terwijl m’n mond vol liep met het warme sap uit de schede van het meisje. Ik voelde hoe Iris ’s tong in mijn eigen kut bewoog en volijverig de kittelaar begon te likken. Gulzig zoog ik de kleverige schaamlippen van Iris in de mond. De wellust steeg met de seconde zodat onze lichamen ritmisch bewogen op zoek naar de bevrediging. Uit de wirwar van armen en benen, van hoofden en rompen, klonken tenslotte onze orgastische kreten. De sidderende lijven verrieden hoe intens we genoten van het liefdesspel dat geëindigd was in een wellustige bevrediging.

Ik hield de vlezige hammen van het meisje omkneld en staarde naar de zware billen. Op de schaamlippen stond wit schuim en parelde het zoete geil dat in gulle stromen uit de schede was gevloeid. Vol genegenheid drukte ik m’n mond nog eens op die vochtige bron. Dan wendde ik me om zodat ik Iris ’s gezicht kon zien. Het meisje vertrok de besmeurde lippen in een brede glimlach. Ik duwde mijn mond op die van Iris en bewoog langzaam en genotzuchtig mijn tong in de met kutsappen gevulde holte.

We zogen op elkaars lippen en zoenden wellustig waarbij we de smaak van elkaar en het eigen geil proefden. Dat hitste ons weer op, ik perste mijn naakte lijf tegen dat van het meisje. Iris liet zich niet onbetuigd en gaf tegendruk.

“Ik kus je kut net zo graag als je mond,” zei ik, tijdens een adempauze. “Kutzuigen is lekker,” beaamde Iris, “maar mondzuigen maakt me ook heet.” We hervatten onze tongzoen waarna ik mezelf losmaakte.

“Wacht even, ik ga iets halen waar we allebei plezier aan kunnen beleven.” Ik kwam terug met een dubbele dildo, een model waaraan in de lengterichting twee kunstpenissen waren samengevoegd. In het midden bevond zich een verdikking die naar beide zijden de vorm van het kruis aannam. Iris had direct door wat de bedoeling van het apparaat was.

“Die kunnen we allebei tegelijk in onze kut hebben,” merkte ze op.

“Dat is precies wat we gaan doen,” zei ik. Ik dreef de ene penis in Iris ’s schede en spietste mezelf op de andere. Tussen ons in bevond zich nu het apparaat met de twee penissen waarna ik begon te bewegen. Ik lag op Iris en keek haar in de ogen.

“Bij een enkele dildo is er maar een die er genot aan beleeft,” legde ik uit, “nu kunnen we tegelijk neuken, geneukt worden en klaarkomen.”

“Lekker,” mompelde Iris verrukt, de dijen samenknijpend. Ik deed hetzelfde, ik wreef mijn benen over die van het meisje open en dicht. Nu eens had de een haar dijen om die van de ander gesloten, dan weer omgekeerd. De dildo ‘s, met name de dikke eikels ervan, raakten de kittelaar waardoor we beide opgezweept raakten. Ik zorgde, omdat ik boven lag, in hoofdzaak voor de noodzakelijke bewegingen. Ik genoot van het stevige vlees van Iris wier ronde buik en vlezige dijen mijn wellust aanwakkerden. Ik wreef mijn strakke borsten over de mollige tieten van het meisje en perste m’n mond op die van Iris. De druk van de penis in elkanders kut en het schuiven ervan langs de klitten zorgden ervoor dat we in een toestand van hete lust raakten. Hartstochtelijk wreven we onze lijven over elkaar, steeds dichter naar een klimaks toe. We slaakten wellustige zuchten, geile kreten en kreunden van hartstocht. Ik voelde het hoogtepunt al komen en hield me even in.

“Hoe staat het met jou?” Vroeg ik hijgend.

“Het komt nog even” kreunde Iris. Ze trok de zware dijen samen en knelde de lange bovenbenen van mij ertussen. Haar lichaam deinde op de gespannen billen waarmee ik het onderlijf iets ophief en de door mij toegestoken penis diep in haar kut liet dringen.

Dan ging haar lichaam over in het ritmisch schokken van het orgasme, direct gevolgd door dat van mij. We lagen op elkaar met spastische rukken van de hete lijven. Het klaarkomen was zo intens dat we het uitgilden van genot. In de hitte van het orgasme rolden we schommelend heen en weer. Onze tieten waren tegen elkaar geprangd zodat ze tot platte schijven werden geperst. Het orgasme leek uit alle gevoelige plekjes van ons lichaam te komen voornamelijk vanuit drie punten, de tepels en de klit. Uit die driehoek schoten de stromen genot door onze lijven, in ons gevoel lijkend op flitsende stralen. We zonken weg in een bevrediging die onaards leek en waarbij we het besef van alle andere dingen verloren. Op dit moment bestonden alleen onze lichamen en het genot dat we eraan beleefden.

De razende hartstocht verminderde, we keerden terug tot de werkelijkheid en lagen tevreden op elkaar.

“Wat een ding,” mompelde Iris. Ik glimlachte en keek naar de verwilderde haarbos om Iris ‘s gezicht. Ik trok de dildo uit onze kut en legde die naast het bed.

“Een heerlijk ding,” antwoord ik op Iris ’s opmerking.

“Je hebt een verrukkelijk lichaam,” zei ik. “Ik zou elke dag met je willen spelen, vrijen en lekkere dingen doen.”

Iris glimlachte weer, ze leek te zeggen dat ik inderdaad alles met haar kon doen.

Comtesse

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *