Vermengend zweet

()

John knipperde tegen het zonlicht en keek naar de vrouw in zijn armen. Zijn hart stokte. Elke vezel in zijn lichaam stond perplex van die golvende goudblonde haarlokken op het zand.

Agnes Hertsens was beeldschoon, met een gezicht dat zowel nobel als sensueel was. Haar mond vol en rood, gemaakt om te zoenen. Haar ogen liepen verleidelijk omhoog, waardoor ze zowel intelligentie als onschuld uitstraalde.

“0, mijn god;” fluisterde ze, terwijl ze vol respect haar vingertoppen over zijn gezicht liet gaan. “Je bent prach­tig.”

“John?” Haar zoete stem klonk laag, aarzelend. Eenzaam. Net als hij.

Hij draaide zich op zijn rug en trok haar boven op zich, terwijl hij zijn armen op de grond liet vallen. Hij liet zijn hoofd naar achteren zakken en sloot zijn ogen.

“Ja?” Zijn stem klonk korzelig, en hij voelde de verwarring die dat bij haar teweegbracht. Hij zou haar moeten loslaten, haar van zich af duwen. Maar hij kreeg het niet voor elkaar.

Toen bracht ze haar mond naar de zijne, terwijl haar zacht geurende haar over hem heen viel en hen samen bedekte, tot hij zich alleen nog maar bewust was van hen. Telkens opnieuw. Niet om zichzelf te vergeten, maar om zichzelf te vinden. Om te weten hoe het voelde toen hij nog hoop had. Weer te weten wanneer hij niet bang was geweest om iets om iemand te geven.

Toen hij zijn mond opendeed om iets te zeggen, werd hij overmeesterd door haar kus, haar tong die bij hem naar binnen kwam en de zijne streelde, wat hem deed huiveren. Ze verplaatste zich, spreidde haar boven­benen over zijn heupen, haar poes tegen zijn pik, haar tengere lichaam dat lenig in één grote streling over het zijne gleed. Zijn borstkas ging zo snel op en neer dat hij er duizelig van werd. Helemaal bezweet probeerde hij haar weg te duwen, maar zijn spieren weigerden al­le medewerking.

“Het zand,” zei hij, happend naar adem, en hij draaide zijn hoofd om, waardoor haar mond vrijkwam en ze zachtjes aan zijn kaak begon te likken. Meteen voelde hij zacht zand in zijn rug. “De zon.” Als hij probeerde om haar aandacht af te leiden zou ze misschien wat minder vurig worden, zo­dat hij haar kon weerstaan en zichzelf kon redden. Maar het hielp niet. Zijn snel groeiende fascinatie voor haar mocht zich verschillend kleuren. Dit was de plek waar hij hen voor zich zag, liggend in de zachte kussens van de oceaan, met hun naakte huid tegen elkaar aan gedrukt.

“O! god!” Nu hij zijn beslis­sing genomen had, zou hij ervoor zorgen dat dit een nacht werd die ze beiden nooit meer zouden vergeten. Hun tijd samen was beperkt, en hij was vastbesloten om voor hij weer ging hun lust te laten uitwoeden. Hij ontstak zijn vuur en liet haar verzengen. Het punt waar geen terugkeer meer mogelijk was werd overschreden.

“Wauw!” Haar donkere ogen werden zo groot als schoteltjes. “Hoe heb je dat gedaan?”

“Sst…” Hij legde zijn vingers op haar lippen. “Niet meer praten. Hij draaide zich op zijn zij, greep haar hand vast en legde hem op zijn borstkas. “Voel het ritme van mijn ademhaling.”

“Eh… ik zou je liever naakt voelen.”

Hij trok een wenkbrauw op. “Ik heb de leiding.” Hij haalde diep adem en bootste toen het snel­le op- en neergaan van haar boezem na, waarna hij het tempo vertraagde. “Doe mij maar na.”

Agnes deed wat hij van haar vroeg, tot hun ademhaling uiteindelijk gelijk op ging. Door de concen­tratie die dit van haar vergde kon ze zich een stuk be­ter focussen. Ze werd overspoeld door zintuiglijke prik­kels – de aanlokkelijke geuren en de gebruikelijke taboes aan de kant. Ze hadden geen tijd voor het hele ritueel van een etentje en een film, waarbij ze zich moesten inhouden tot ze elkaar goed genoeg kenden. Dit was een droom, en hier golden de uitsluitend verlangens van wat ze allebei willen. Agnes kon haast niet geloven wat hier gebeurde. Ze stond op het punt seks te hebben met een man die ze voorbehouden had voor de ‘de volgende stap.’

Wat stompzinnig. Het enige wat ze moest weten wist ze al; hij was zorgzaam, had aandacht voor haar be­hoeftes en deed zijn uiterste best. Als dit alleen om seks had gedraaid, had hij haar wel gewoon geneukt in het zand. In plaats daarvan was zijn hele voorspel op haar genot gericht.

Ze bleef diep en gelijkmatig ademen en liet haar blik bewonderend over zijn hele lichaam gaan. Zijn goud­kleurige huid glansde in het flakkerende kaarslicht, strak gespannen over prachtig afgetekende borstspie­ren en een wasbordje, terwijl zijn armspieren zich aanspanden om de olie in zijn handen te verwarmen.

Toen keek ze omlaag en nam het ‘voorwerp van haar verlangen in zich op’. Het water liep haar in de mond en haar poes werd helemaal nat bij de aanblik van zijn indrukwekkende pik en zware ballen.

“Mijn god, wat ben je groot geschapen.” Er trok een rilling langs haar hele lichaam, en haar hoofd vulde zich met beelden van hem die haar met die verrukkelijke erectie naar een orgasme bracht.

Jezus. Eindelijk, na al die jaren, had ze de perfecte man. Het was genoeg om haar te laten sidderen van verlangen. Haar huid brandde en was klaar om geprikkeld te worden.

Ze likte haar lippen en hij kwam boven op haar zitten. Zijn dik geaderde pik wees bijna tot aan zijn navel. De man was ruim één meter tachtig lang en zijn schouders waren zo breed dat ze niet langs hem heen kon kijken. Toch voelde ze zich niet geïntimideerd door zijn postuur. Ze voelde zich veilig en beschermd, en overgelukkig dat er zo’n prachtig heerschap bij haar in bed lag. Zijn romp liep over in een slank middel, smalle heupen en krachtige bovenbenen. Bij de herinnering aan die bovenbenen tussen de hare werd haar mond droog.

Niet in staat de verleiding te weerstaan hief Agnes haar hand op en sloot de vingers om zijn erectie.

Ze liet haar hand naar beneden glijden, schatte de lengte in en knipperde vol bewondering met de ogen. Maar goed, als hij overal groot was dan was het ook niet zo gek dat hij dat hier ook was.

“Er bestaat een spirituele filosofie, tantra,” zei hij zacht, terwijl haar gespannen borsten met zijn handen omsloot en ze kneedde. “Heb je daar al eens van gehoord?”

“Wel een en ander.” Ze liet haar vingertoppen langs de volle harde lengte van zijn pik gaan om de vorm en textuur tot in het detail te verkennen. Ze hoorde zijn adem even stokken, waarna hij weer regelmatig werd.

Met zijn ruwe handen kneep hij met perfect afgewogen druk in haar gezwollen borsten. Haar oogleden werden zwaar en haar bloedsomloop vertraagde. Loom vloeide het bloed door haar aderen.

“De aanhanger van de tantra geloven dat de energie van de kosmos in onze lichamen huist en dat die energieën kunnen samenvloeien door een zuiver tantrische seksuele vereniging”

“John…!” Agnes kreunde terwijl hij zachte rukjes aan haar tepels gaf. Die waren zo hard, pijnlijk bijna, door­dat ze zo opgewonden was, en door de olie gleden zijn handen soepel over haar koortsachtige huid. De combi­natie was gekmakend, zowel kalmerend als ophitsend. “John… Eh… het voorspel moet je maar achterwege laten…”

John knipoogde en elke vezel van zijn lichaam straalde goddeloze, erotische, decadente seks uit.

“Dat probeer ik je nou juist te vertellen. Dit wordt geen vlug­gertje. Sterker nog; het zal nog wel even duren voor je mijn pik in je zult voelen.

“Dat meen je niet.” Ze welfde haar rug terwijl hij in de uitgestoken puntjes van haar borsten kneep.

“0, jawel hoor.”

Ze kneep haar ogen toe en bietste ongemerkt wat olie. Op slag had ze glibberige handen, en er verscheen een lome glimlach om haar mond. Ze bal­de haar handen tot een vuist en trok aan zijn lange, pul­serende lid. Hij kreunde.

“Dat spelletje kan ik ook spelen” zei ze zacht.

“Rustig aan, schoonheid.” Hij bracht zijn hand tussen haar benen en spreidde ze, zodat hij haar clitoris kon strelen. Met zachte druk wreef hij er rondjes over, terwijl hij met zijn andere hand een haar tepel bleef trekken. “Je bent te gretig. Te ongeduldig.”

“O… god” fluisterde ze, en ze greep zijn pik krampachtig vast toen ze overspoeld werd door en scherp en snel orgasme.

John liet twee lange vinger bij haar naar binnen glijden en neukte haar er mee, terwijl hij met zijn geoliede duim haar clitoris verrukkelijk bleef betasten. Er trok een siddering en een stuiptrekking door haar poesje. Haar lichaam stond zo strak als een boog. Het worstelde… reikte… Toen ze opnieuw tot een hoogtepunt kwam nam haar poesje begerig John’s vingers in zich op.

“Wat geil” gromde hij, terwijl hij zich over haar heen boog en zijn strakke buikspieren het gewicht van zijn bovenlijf ondersteunden. Hij liet zijn lippen over de hare gaan waarbij hij met zijn tong het ritme volgde van zijn hand tussen haar dijen.

Met ongegeneerde gretigheid spreidde ze haar benen. Ze wilde hem dieper hebben dan zijn vingers konden gaan. Ze deed haar mond open en probeerde hem te verzwelgen; haar kus was uitzinnig en vol passie.

Hij drukte zijn mond op de hare en gaf haar wat ze wilde; een diepe overstelpende zoen. Helemaal wild en buiten zinnen begon ze hem met beide handen af te trekken, waarbij bij elke opgaand beweging een kneepje in zijn enorme eikel gaf.

“Stop” zei hij schor toen er door haar strakke greep een beetje voorvocht uit het topje kwam. Als je zo door gaat kom ik klaar.”

“Je zei dat we het wat rustiger aan zouden doen” drong ze aan. Maar dat kan ook een volgende keer.”

‘Een volgende keer’, John had nog nooit aan een volgende keer bij een vrouw gedacht. Hij kon ‘deze keer’ wel een hele nacht laten duren. Maar hij wist nu al dat hij het ‘deze keer’ geen vijf minuten in haar poesje zou uithouden. Gelukkig was ze nu helemaal opgegeild en meer dan klaar voor hem. Haar poesje was zo nat en heet dat het om haar vingers heen smolt. En, zoals ze zei, ‘rustig aan’ konden ze de volgende keer deze nacht ook nog. De gedachte dat hij Agnes telkens weer opnieuw kon nemen deze nacht wond hem zodanig op dat zijn pik er pijnlijk van zwol. Hij trok zich van haar af en beval.

“Ga eens op je handen en knieën zitten.” Ze zette grote, donkere ogen op toen hij zich losrukte uit haar greep. Ze slikte.

“Ik weet niet of ik je zo kan hebben. Je bent groot.”

John pakte zijn pik met beide handen vast en smeerde hem in met een laagje van haar room en de olie. “Doe het. Laat de logistieke kant maar aan mij over. Gewoon liggen en klaarkomen.”

Ze draaide zich om en ontblootte een strak, rond kontje, waar zijn ballen helemaal strak van trokken. De goudblonde krulletjes tussen haar benen waren bij­na tot op de huid geschoren, waaronder bleekroze plooi­en glinsterden van haar opwinding.

Met een diepe zucht sloot ze haar ogen. Al haar spieren waren verwachtingsvol gespannen en hunker­den naar hem. Hij werd niet zozeer getroffen door het erotische vertoon, maar door haar vertrouwen. Zijn hart ging tekeer, zijn ademhaling was even grillig als zijn stemming. Alsof hij aan een afgrond stond en wist dat hij zou gaan vallen, maar er niets meer aan kon doen. Wanneer was hij voor het laatst zo geil geweest? Wanneer had hij zo ontzettend naar een vrouw ver­langd als nu?

John hoopte maar dat zijn emoties gewoon een beetje van slag waren door zijn nieuwe verovering. Sinds hij Agnes had ontmoet had hij met niemand anders seks gehad. Hij had er gewoon geen tijd voor gehad met al het werk op zijn bord. Werken, eten en slapen, meer was er de laatste tijd niet van gekomen, en wanneer hij af en toe één of twee uurtjes vrij was, bracht hij die door met den­ken aan haar. Misschien lag zijn systeem wel overhoop door zijn geheelonthouding. Dat was vast het hele pro­bleem. Maar? Zijn hele leven had hij gewoon vrouwen geneukt die op zijn pad kwamen. Simpel, strak en beheerst. Dit keer zou het toch niet anders moeten voelen?

“Schiet nou op,” zei Agnes hijgend.

Hij deed zijn ogen open en zag dat ze hem over haar schouder aankeek. Hij kreeg een brok in zijn keel bij de aanblik van de fraaie welving van haar rug en haar slanke taille. Ze was beeldschoon, en in zijn ogen waan­zinnig aantrekkelijk.

Met zijn ene hand greep hij haar heup vast. Met de andere richtte hij zijn pik op haar gladde opening, ter­wijl hij het kloppende kopje over haar gleuf liet gaan.

“Ik vind het wel een beetje eng,” gaf Agnes toe. Al had hij haar een diepe kreun ontlokte.

Haar stem was doordrenkt van genot. “Je gaat zo diep.”

En dat was ook zo, elke plooi van haar poesje werd opgerekt om zijn pik vast te houden en het omhulde hem als een op maat gemaakte handschoen. Ze leken voor elkaar gemaakt.

Met zijn ene hand op haar heup en de andere op haar schouder hield John even stil. Zijn borstkas kwam omhoog en met een luide brul liet hij zich tegen haar rug vallen, waardoor haar aandacht op zijn trillen­de bovenbenen werd gericht. Het voelde voor Agnes als­of ze uit elkaar viel en het leek erop dat hij hetzelfde voel­de.

De lucht om haar heen raakte vervuld van de betoverende geur van zijn huid, vermengd met de zee. Waar ze elkaar maar aanraakten, bleven ze zich vastklemmen, nog nauwer met elkaar verbonden door hun zich vermengende zweet.

“We zouden nooit nog zo snel moeten klaarkomen…?” Stelde hij trillend voor, terwijl hij verder probeerde te denken dan dit moment van kwetsbaarheid, zich bewust van zijn woorden, zachtjes gefluisterd. Zijn toon was respectvol, zijn omhelzing verpletterend.

Toen haar knieën het onder haar begaven, bewoog hij met haar mee omlaag en kwam naast haar liggen. Nog steeds in elkaar. Terwijl hij nog steeds mysterieuze, hete, geile woorden mompelde, met zijn lippen tegen haar huid gedrukt.

Comtesse

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *