Buurmeisje

()

Ingrid heette ze, en ze woonde in het volgende blok huizen in onze straat in het hoekhuis. Vanaf het begin dat wij hier kwamen wonen trok ik al erg veel op met haar. Ik was toen vijf jaar en zij was vier. Al snel waren wij vrienden geworden, en hadden wij min of meer besloten om voor altijd vrienden te blijven. Toen ik elf jaar was begon ik seksueel te ontwikkelen, en vond ik de techniek van de zelfbevrediging uit. Ik was een behoorlijk geil ventje, en trok mijzelf wel bijna iedere dag af, maar mijn interesse in meisjes werd vreemd genoeg niet sterker, wat waarschijnlijk te danken was aan het feit dat ik erg verlegen was. Toch hield ik de ontwikkeling van Ingrid goed in de gaten.

Toen wij achttien en negentien jaar oud waren gebeurde het nu volgende verhaal.

Ingrid ’s ouders waren op vakantie, en dit was voor het eerst dat Ingrid voor zo’n lange tijd alleen thuis was. Ik ging haar vaak opzoeken, zonder echt een bijbedoeling te hebben. Op een dag liep ik binnen ik ging altijd via de achterdeur en trof haar niet aan in de woonkamer. Misschien is ze weg en ze heeft vergeten de deur op slot te doen, dacht ik. Juist was ik van plan om rechtsomkeert te maken toen ik boven wat hoorde. Ik liep in de richting van de trap, en wilde haar naam roepen toen ik een vreemd gevoel kreeg in mijn keel. Ik voelde wild mijn hart kloppen in mijn keel, en bedacht ineens dat ze misschien wel in de badkamer zou kunnen zijn of zoiets. Nooit eerder had ik Ingrid in mijn seksuele dromen en gedachten durven gebruiken, maar nu ineens schoten er van allerlei wilde gedachten door mijn hoofd.

Langzaam en zonder enig geluid te maken sloop ik de trap op. Over de vijfde tree moet ik heen stappen wist ik, want die kraakt. Boven gekomen sloop ik naar haar kamerdeur, en zag dat de deur op een kier stond. Ik keek naar binnen, en kon mijn ogen niet geloven. Ik zag Ingrid geheel naakt en dubbelgevouwen op haar bed liggen zodat haar voeten achter haar het matras raakten. Ze had een vibrator in haar hand waarmee ze wild tussen haar benen heen en weer ragde. Ze lag hevig te schokken, en ze draaide wild met haar gezicht van links naar rechts. Ik was zo verbaasd over hetgeen ik zag dat ik vergat om mijzelf in evenwicht te houden, waardoor ik ineens per ongeluk door mijn knie zakte zodat deze tegen de deur bonkte. Ingrid schrok overeind, en keek met verschrikte blik mijn kant op. Terwijl ze van de verwarring gebruik probeerde te maken door de vibrator weg te moffelen vroeg ze met een bevende stem; “hoe kom jij nou binnen?”

Ik zei haar dat de achterdeur niet afgesloten was, en dat ik geen idee had dat ik haar zo hier zou aantreffen.

“Schaam je maar niet hoor” zei ik. Ze probeerde haar gezicht nog enigszins te redden door mij te vertellen dat ze net in bad geweest was, en op haar bed in slaap gevallen was. Ik wilde haar niet kwetsen, en liet niet merken dat ik meer gezien had dan zij hoopte.

Ik liet mijn blik eens over haar prachtige lichaam gaan, en had voor het eerst vrij zicht op haar prachtige borsten. Al die tijd had ik al gezien dat de omvang uiterst bevredigend was, maar ik had ze nog nooit bloot gezien, en ik moet zeggen dat ze mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Twee bijzonder stevige borsten hingen boven haar platte buik. Meer dan een flinke hand vol ieder met een zeer mooi gevormde roze tepel. Perfecte vorm dacht ik bij mijzelf, en Ingrid wist waarschijnlijk waaraan ik dacht. Ze had al die tijd haar hand voor haar poesje gehouden, maar liet hem langzaam zakken.

“Desiree ik heb altijd stil gehoopt dat dit nog eens zou gebeuren” zei ze, en stak haar armen naar me uit. Ik liep op haar toe, en kuste haar op haar lippen. Ze beantwoorde mijn kussen, en sloeg haar armen om mijn nek, en trok mij tegen zich aan.

Na het nodige gekus en liefkozingen moest ik snel naar huis, omdat het etenstijd naderde. Ik sprak met haar af de volgende dag weer samen te zijn, en met een warm gevoel in mijn hele lichaam snelde ik naar huis. De volgende dag trof ik haar aan in de keuken, en merkte op dat alle zonwering op de benedenverdieping gesloten was. Het huis had een modern ingerichte huiskamer met zeer warm parket op de vloer, en een open keuken. In het midden had ze de keukentafel op een groot stuk plastic neergezet. Ze liep rond in haar bikini (het was hartje zomer en behoorlijk warm) en begroette mij hartelijk.

“Wat doe je” vroeg ik haar, en ze keek mij met een flauwe glimlach aan. Ik kende haar nu lang genoeg om te weten dat ze iets bijzonders in haar schild voerde, en wachtte maar niet op antwoord. Ze liep op mij af, kuste me en vroeg “heb jij het niet warm?”

Ik begreep wel wat ze wilde, dus begon ik mij uit te kleden. Ik had er rekening mee gehouden dat we misschien zouden gaan zwemmen, en had dus mijn zwembroek al aangedaan voordat ik het ouderlijk huis verliet.

“Mooi ben je” zei ze tegen me toen ik in mijn zwembroek voor haar stond.

“Jij bent anders ook moeders lelijkste” niet zei ik. Ze gniffelde, en sloeg haar armen om mijn middel, en gaf me een tongzoen. Ik reageerde hierop door vurig terug te zoenen, en liet mijn handen langs haar body omlaag glijden. Met mijn rechter hand voelde ik langs de gladde stof van haar witte bikini, totdat ik het warmste plekje gevonden had. Ze gaf wat tegendruk toen ik zachtjes in haar heuveltje kneep, en ze liet een licht kreuntje ontsnappen. Toen werkte ze zich los uit mijn armen, en ging op haar rug op de tafel liggen.

Ik liep naar haar toe, en begon haar lichaam te kussen. Bij iedere aanraking van mijn lippen, bewoog ze in mijn richting en liet ze duidelijk horen wat ze lekker vond. Ik liet mijn tong langs haar been omlaag glijden, en likte de knokkels van haar enkels. Ze reageerde hevig, en trok haar been iets op waardoor haar voet mijn tong raakte. Ze kreunde hard, en ik likte met mijn tong over de bovenkant van haar voet naar haar grote teen. Toen nam ik haar teen tussen mijn lippen, en zakte er met mijn mond overheen, en begon pijpbewegingen te maken.

Haar reactie was enorm, en ze raakte hiervan duidelijk in extase. Ik liet mijn tong nu over en tussen al haar teentjes glijden en ze genoot hier duidelijk van. Toen begreep ik wat de opzet was. Op het aanrecht stonden van allerlei dingen klaar om onze dag te vullen. Ik pakte een banaan van het aanrecht, en liet hem in mijn mond glijden. Ik liet er een flinke dosis speeksel op achter, en pakte het kruisje van haar bikinislipje beet. Ik trok het wat opzij, en liet de punt van de banaan van de bovenkant van haar poesje naar beneden glijden tot ik de ingang ervan bereikte.

“Ja, ah… ga door… oh…ho…” kreunde ze, en ik liet de banaan langzaam naar binnen glippen. Ze bewoog helemaal mee met het ritme waarop ik de banaan naar binnen en naar buiten bewoog. Toen keek ze op en zei, “haal de schil er maar af, hou je van banaan?”

Ik begreep de bedoeling, en haalde de schil eraf, en dreef het weer in haar warme en zeer nat geworden poesje. Toen hij half naar binnen was, brak ik het af, en ging met mijn mond naar voren. Ik sloot mijn lippen om haar schaamlipjes heen, en zoog een vacuüm. Ik houd helemaal niet zo van banaan, maar met een bijkomend aroma als deze kun je zelfs poep nog lekker laten smaken dacht ik bij mezelf. Ik liet het stuk vrucht in mijn mond komen om het vervolgens weer met mijn tong naar binnen te duwen. Dit ging zo een tijdje door, totdat het stuk banaan stuk ging, en ik het doorslikte. Toen wees ze naar een aantal toetjes (van die drilpuddinkjes in een plastic verpakking) en keek mij geil aan.

Ik pakte een frambozen toetje, en opende het dekseltje. Ze pakte met haar duim het elastiek van haar broekje, en trok het wat naar voren. Ik hield het bakje ondersteboven, en na enig schudden viel het ding stuiterend in haar slipje. Toen liet ze het elastiek los, en ik zag de roze bobbel door de witte stof heen zitten. Ik sloot mijn hand eromheen, en oefende er wat kracht op uit.

Dit was kennelijk precies wat ze lekker vond, want ze spreidde haar benen wat meer, en gaf tegendruk. Ik voelde hoe het spul bij haar naar binnen sprietste, en duwde door totdat slechts een klein beetje nog in haar broekje zat. Ik was hiervan wel botergeil geworden, en zij niet minder.

Ze trok met een snelle beweging haar bovenstukje uit waardoor haar tieten weer vrijuit gingen. Ook haar broekje trok ze uit, ze ging op haar rug liggen en trok haar benen langs haar hoofd. Ik stak mijn tong uit, en likte het overgeblevene van haar kutje af toen ze opeens haar benen recht omhoog in de lucht stak, en de roze massa uit haar pruimpje over haar buik naar beneden stroomde.

‘Wat een geile griet’ dacht ik bij mezelf, en verloste mijn vreselijk stijf geworden pik uit mijn nu iets te strakke zwembroek. Ze ging weer plat op haar rug liggen en smeerde de roze troep nu uit over haar hele bovenlijf. Het was een prachtig gezicht om het blonde meisje zo te zien liggen met die glimmende roze massa over haar body uitgesmeerd.

Ze keek mij nu verwachtingsvol aan. Ik dacht snel na, en maakte een beweging waaruit ze moest opmaken dat ze moest omdraaien. Ze gehoorzaamde me, en draaide zich op haar buik. Ik legde mijn handen nu op haar mooie billen, en trok ze wat uit elkaar. Ik keek nu recht op haar poepsterretje, en boog met mijn hoofd er naar toe zodat ik een kusje op haar kontje kon geven. Wederom reageerde ze hierop met tegendruk.

Ik liet mijn blik weer over het aanrecht gaan en zag een flesje met stroop. Ik pakte het en opende het dopje. Het spul was lekker dun, en langzaam liet ik een straaltje tussen haar billen langs haar anus lopen. Ze vond dit kennelijk erg lekker want ze lag helemaal te kronkelen van geilheid. Ik zette de fles nu neer, stak mijn tong uit en likte langs ze zoete stroopstroom. Toen duwde ik mijn tong een eindje haar kont in, waardoor ze zo geil werd dat ze tot een orgasme kwam.

Toen ze uitgeschokt was draaide ze zich om en gleed met haar billen nog wat heen en weer door de slijmerige massa op de tafel.

“Godverdomme wat een geil ventje ben jij joh” lachte ze tegen me. Ga jij nu maar eens op de tafel liggen, dan zal ik eens wat lekkers met jou doen. Ze haalde een doekje over de tafel, en ik klom er bovenop. Ik moest van haar op mijn buik gaan liggen. Ik gehoorzaamde, en wachtte af.

Toen stak ze ineens een natgemaakte vinger in mijn kont. Ik reageerde wel een beetje geschokt, want hier had ik niet echt op gerekend. Maar toch wond het mij op. Opeens trok ze haar vinger weg, en ik voelde iets zachts. Ze had de andere helft van de banaan tegen mijn anus gezet, en begon hem langzaam naar binnen te duwen. Ik gaf wat tegendruk, en moest mijzelf dwingen om de banaan niet gelijk weer naar buiten te drukken. Ze boog haar hoofd naar mijn anus, en liet de banaan in haar mond floepen, waarop ze hem stuk kauwde. Ze bleef echter met haar mond in de buurt van mijn kont, en plotseling voelde ik een warme golf mijn kont in stromen. Ze had de banaanmassa in mijn darmen gespoten, heerlijk geil werd ik hiervan! Langzaam liet ik het weer naar buiten stromen, en zij ving het op in haar mond, waarop ze het over mijn kont weer uitspuwde, en het vervolgens uitsmeerde. Ze beval mij om van de tafel af te komen, en pakte een fles chocoladesaus van het aanrecht af. Ze ging dicht tegen mij aanstaan, en ik legde mijn armen om haar middel, en tilde haar iets op. Ik richtte mijn penis op haar kutje, en liet haar langzaam over mijn pik heen zakken.

Ik zag haar gezicht vertrekken toen mijn dikke lul haar kutlipjes open rekte. Inmiddels had zij de dop geopend, en liet een dikke straal van de donkerbruine saus vanaf haar sleutelbeen over haar borsten tussen onze lichamen lopen. Heerlijk gleden wij langs elkaar, en de saus liep langs onze bezwete buiken naar beneden. Minuten lang stonden wij zo te neuken, totdat ik het niet meer houden kon, en als een vulkaan liet ik mijn hete liefdessappen met hete golven in haar natte kut schieten. Toen ze dit voelde kwam zij ook tot een uitbarsting, en schreeuwend liet ze haar hoogtepunt over zich heen komen.

Druipend van de rotzooi stonden we daar tegen elkaar aan, toen plotseling Ingrid in een daverend gelach uitbarstte. Ik kon mijn lachen toen ook niet meer houden toen ik omlaag keek naar onze met prut besmeurde lichamen, gillend lieten wij ons op de grond zakken. Gelukkig nog dat ze het plastic over de grond had uitgespreid, want de rotzooi zat bijna tot aan het plafond over de keuken verspreid, zo waren we tekeer gegaan die dag. We hebben ons toen ter afsluiting van die dag lekker gedoucht.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *