Verhaaltje voor het slapen

()

Na het nieuws op de televisie gingen Betty en Mark naar de slaapkamer om zich uit te kleden. Met geile ogen keek Betty naar de geslachtsdelen van haar man. Hij ging op het bed liggen en zij greep meteen zijn lul beet. Het orgaan verkeerde nog in slappe toestand maar daar had Betty geen probleem mee. Haar vingers zorgden er voor dat zijn penis in een kort ogenblik stijf stond. Mark wreef met zijn hand over haar buik.

“Gaan we straks nog wat leuks doen,” vroeg Betty.

“Nu meteen of gaan we eerst vertellen wat ons is overkomen vandaag,” zei Mark. Ze vertelden altijd voor of tijdens het spel wat voor seksuele gebeurtenissen hun was overkomen. Niet elke dag was dat het geval, neuken met een ander. Maar vandaag was het wel gebeurd. Betty had iets spannends mee gemaakt. Zij zou haar verhaal het laatst vertellen.

Mark begon met zijn verhaal.

“De laatste tijd heb ik wel eens met je gesproken over het meisje van de administratie” begon hij. Betty knikte en streelde zijn penis. Mark was verkoper op een slaapkamerafdeling.

“Je weet dat ze altijd in korte rokjes loopt en nu draagt ze ook nog doorzichtige bloesjes. Wanneer ik haar aan kijk krijg ik terstond een stijve. Ze kwam ieder ogenblik aan met een smoes en ik was dus al van plan om haar eens te pakken en dat deed ik dus. Ik pakte haar beet en begon haar te zoenen. Ze was er niet vies van want ze drukte zich tegen mij aan en mijn lul werd hard. Ik maakte wat knoopjes van haar bloes los en schoof haar beha omhoog en speelde met haar tepeltjes. Ik duwde haar achterover op het bed wat daar stond. Met haar rug en billen lag ze erop haar voeten bleven op de vloer en ik stond over haar heen gebogen. Ze zag er zo geil uit dat ik mijn lul te voorschijn haalde.

“Wat ga je doen, je gaat me toch niet neuken?”

“Natuurlijk wel.” zei ik en viel over haar heen. Ze wilde zich verzetten nu het er op aan kwam durfde ze zeker niet. Eerst een vent gek maken en dan tegenstribbelen.

“Je hebt haar toch wel gepakt”, vroeg Betty.

“Ja natuurlijk”, zei Mark.

Betty nam Mark’s hand en bracht hem naar haar venusheuvel. Zijn vinger gleed over haar vochtige schaamlippen en speelde met haar kittelaar. Betty begon te hijgen en bewoog haar benen. “Vertel verder,” zei ze.

“Haar rokje zat al omhoog doordat ik haar achterover had geduwd ze verzette zich zodat ik haar slipje niet uitkreeg dus schoof ik het kruisje opzij en ramde mijn lul naar binnen. Ze was wel nat dus had wel zin. Ik was zo heet en begon meteen te neuken. Haar kutje was erg nauw en sloot strak om mijn paal. Ze had haar ogen gesloten om mij niet te laten zien dat ze het best lekker vond. Ik kwam klaar en heb een behoorlijke portie in haar gespoten. Zij kwam ook gelijktijdig klaar. Ze kreunde zo hard dat ik bang was dat iemand op de afdeling het zou horen. Ik trok me terug en stond op. Ze keek me met een supergeile blik aan en hield een hand voor haar kruis. Ze voelde aan haar slipje en zei: “Ik ben helemaal nat, heb jij altijd zo veel?”

“Kom straks maar eens terug dan zal ik het je laten voelen”, beloofde ik. Ze liep weg met een kut vol sperma en ik wist zeker dat ze nog een beurt wilde hebben.

Betty was zo heet geworden door het verhaal dat ze zijn paal er bijna afkneep.

“Neuk mij eens net zo,” zei ze en liet haar benen buiten het bed glijden. Ze lag dwars over het bed haar benen gespreid. Mark ging naast het bed staan, richtte zijn lul en schoof met een gerichte stoot direct in haar geile kut. Betty kreunde van genot en Mark bereed haar als een dekhengst en ramde zijn geile warme lichaam tegen haar buik. Betty dacht aan de winkel en hoe hij daar dat meisje had gepakt. Met een kreun kwam ze klaar en voelde tegelijk een stroom sperma die in haar werd gespoten. Hijgend kroop ze weer in bed nadat ze een handdoek onder haar billen had gelegd. Ze wilde haar kut niet afvegen en lag te genieten van het zaad dat uit haar liep. “Vertel verder,” zei ze.

“s’Middags kwam ze terug,” zei Mark. “Ze had er nu geen enkel bezwaar meer tegen een nummertje.” Ze zei dat haar broekje stijf stond van mijn geil en dat ze het wilde uittrekken. Nu heb ik achter in de zaak een magazijn die op slot kon dus gingen we daar heen. Ik kleedde haar helemaal uit. Zelf hield ik mijn kleren aan want er kon een klant komen. Ze zag er heel goed uit en ik trok haar op een paar matrassen. Ik liet mijn broek zakken en deed mijn hemd omhoog omdat ik tegen haar blote lichaam wou komen. Het ging weer net zo als de eerste keer en ik spoot een geweldige lading in haar, terwijl ze zich onder me kromde in een fel orgasme.

Betty lag op haar zij en speelde weer met Mark’s lul.

“En wat heb jij beleefd?” vroeg Mark.

“De behangers zijn vandaag geweest,” begon ze.

“Aha,” zei Mark “die waren het dus.”

“Omdat het zo warm was liep ik in mijn bikini rond. Natuurlijk heb ik eerst gekeken of ze mij bevielen.”

“Heb je dat ding aan getrokken dat alleen je schaamhaar en je gleufje verbergt?”

“Ja,” zei Betty.

“Wat zullen die behangers een paal hebben gekregen.”

Ik ging in de zon liggen en zei dat ze om tien uur koffie kregen. Ik bracht de koffie naar de woonkamer. Ze hadden op dat moment meer belangstelling voor mij dan voor de koffie. Toen ik wilde weglopen gleed ik uit over een baan behang dat was ingesmeerd met stijfsel. Ik lag achterover en voelde het kleverige spul op mijn rug en billen. Het leek net of ik in een laagje sperma lag en dat zei ik ook. Dat was voor de jongens het sein om mij te pakken. Een van hen bukte zich en trok mijn tanga los. Mijn borsten waren door de val al uit mijn beha geschoten. De ander ging boven mij staan en haalde zijn pik uit de overall en ik lag er naar te kijken. Het was net een kanon met twee granaten eronder. Hij kroop boven op me en voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar werden getrokken. Zijn grote lul vulde me. Ik trilde terwijl zijn

paal mijn kittelaar schuurde. Ik lag daar met mijn kont te kronkelen in de lijm. Het was net of ik me in een laagje geil wentelde.

“Je lag met je geile kont in het geil,” zei Mark en stak een vinger in haar kut. Hij haalde hem op en neer zodat er soppende geluidjes opstegen uit haar gleuf. Betty trok zachtjes aan Mark’s pik die door haar verhaal weer op volle sterkte was gekomen. Ze vervolgde.

“Ik begon te schokken en kreunde het uit. Dat deed hem klaar komen en ik geloof dat hij wel twee keer een lading in me spoot. Zodra hij was opgestaan stortte de ander zich op me. De ene lul was er nog maar nauwelijks uit of ik voelde de tweede in mij tekeer gaan. Ik werd er zo opgewonden van dat ik al gauw een tweede keer klaar kwam. Hij gromde en begon ook te spuiten. Het sperma van die twee liep door mijn billen op de baan behang en vermengde zich met het plaksel. Ik stond op en zei.

“Plak het zo tegen de muur met jullie geil erop.” Dat deden ze dus.

Achter ons behang zit nu dus ook sperma. Ik pakte mijn tanga en liep naar de badkamer om me te wassen. Alles zat onder de sperma dus bleef ik naakt lopen. Ik hoefde niets meer te verbergen ze kende mijn lichaam toch. Ik draaide geregeld om ze heen en dan grepen ze me waar ze maar konden. “Dus je hebt je aardig hoerig gedragen,” zei Mark.

Betty ging boven hem staan en liet zich zakken op Mark’s zijn omhoogstaande lul.

“Tegen de middag wilden ze weer,” vervolgde Betty. “Ik nam ze om de beurt mee naar de slaapkamer en liet hen zich uitkleden. Wij lagen naakt zoals wij nu en ik klom op de eerste zoals ik nu bij jou zit. Ik wipte op en neer op zijn paal en kwam al gauw klaar. Toen ik voor de tweede keer een orgasme kreeg spoot hij zijn zaad omhoog. Ik was zo geil als boter en bleef zitten tot hij ook klaar was. Het sperma liep omlaag over zijn lul en zijn zak. Ik ging languit liggen en nummer twee ramde zijn staaf ook in me. Hij had helemaal geen moeite om er in te komen omdat ik zo geil was en er ook in zwom.”

Mark was ook alweer geil, zijn staaf kwam weer overeind. Hij stampte zijn paal maar weer in Betty want door haar verhaal bleef hij zin houden.

Betty zei nog “De behanger stampte diep door zodat ik zijn paal diep tegen mijn baarmoeder voelde.” Mark kon het nu niet langer meer volhouden en stootte diep door en kwam toen kreunend en hijgend klaar. Betty kwam ook voor de zoveelste maal klaar en gilde.

“Zo goed als vandaag heb ik het nooit eerder gehad. Voor vandaag heb ik genoeg lullen verwerkt, maar dat mag zo vaker gebeuren.”

Betty en Mark zouden hun belevenissen van de volgende dagen blijven vertellen. Want dan hadden ze nog meer hete avonden tegoed.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *