Carla en Evi op hun best

()

Het was een donderdagmorgen en ik had net mijn rijbewijs gehaald. Na het te hebben afgehaald, racete ik meteen naar mijn vriendin Carla, die nog nergens vanaf wist, omdat ik me zou schamen als ik zou zijn gezakt. En ik wist hoe ze dan kon zijn. Zo lief als dat ze uitziet, zo’n heks kan ze soms zijn.

Ze had mooie blauwe ogen, die zeer onschuldig konden kijken. Dan nog haar lachje, dat alles goedmaakte als ze weer eens stout was geweest! Om Carla echt te verrassen reed ik de auto de oprit op. Ik had al meteen bijna een fiets onder mijn auto hangen. Dat betekende dat ze dus niet alleen was. Ik zette die fiets echter al snel uit m’n gedachten toen ik me bedacht dat ik Carla nog zou verrassen en dus toeterde ik, om mijn vriendin bij de ruit te krijgen.

Ik kreeg echter geen reactie. Flink balend, dat mijn verrassing niet zou lukken, liep ik achterom, om te kijken of Carla daar was. Het balen zou toen al snel weer over zijn! Toen ik om de hoek kwam om de keuken in te gaan, bleef ik verbijsterd staan! Daar lag mijn vriendin op de keukentafel… naakt!

Boven de keukentafel zag ik nog net een klein blond hoofdje uitkomen. Toen ik dit zag, bleef ik genageld aan de grond staan. Carla, gebeft door haar beste vriendin. Ik wist dat ze veel samen deden, maar dit… dit had ik nooit gezocht achter deze twee lieve meisjes, die beide net 18 waren geworden.

Nu moet ik niet zeggen, dat ik kwaad werd door dit aanzicht. Het wond me eerder op, want zo had ik de beste vriendin van Carla nog nooit bekeken. Ik had de eerste schok nu wel een beetje verwerkt en liep nu iets verder naar de deur toe, zodat ik eens beter kon kijken.

Je zag dat zij net als Carla veel aan sport deed. Ze had een welgevormd kontje en was zeker niets te dik. Ook zij was, net als Carla, mooi natuurlijk blond. Haar ogen had ik nog nooit goed bekeken, maar op de een of andere manier had ik het gevoel dat dit wel nog zou gaan gebeuren.

Maar terug naar Carla en haar beste vriendin. Carla lag met haar gezicht naar mij toe. Maar, volgens mij door het genot, zag ze me niet staan. Ze lag met haar benen wijd en haar vriendin zat daar tussen, met haar kontje naar mij gericht. Ik had ze nu best willen onderbreken. Maar, ik was bang dat dan alles dadelijk voorbij zou zijn. Dus bleef ik kijken.

Carla werd flink gebeft en ik zag dat ze er heel erg van genoot. Ik weet niet hoe lang ze al bezig waren zo, maar Carla stond echt op het punt klaar te komen. Het was dan ook nog geen tien seconden later dat ze met een gilletje klaarkwam.

Ik dacht dat het schouwspel nu jammer genoeg voorbij was, maar ik had nog niet met mijn ogen geknipperd, toen ik opeens naar de mooie cup van Carla ’s vriendin kon kijken. De rollen waren nu omgekeerd. De vriendin van Carla lag in dezelfde houding als Carla net lag. Carla nam echter nog niet meteen plaats tussen de benen van haar vriendin (Evi), maar liep eerst naar het keukenkastje. Hier haalde ze een kaars uit te voorschijn en liep daarmee terug naar Evi. Evi die net haar klit aan het bewerken was, had niet door dat mijn vriendin al naderde. Ik hoorde dan ook een behoorlijke kreun, toen Carla de kaars in de kut van Evi duwde. De kaars ging zonder veel moeite naar binnen en ze leek er behoorlijk van te genieten. Toen ging Carla tussen Evi haar benen zitten en nam de klit over met haar mond. Dit wond mij toch wel zo erg op, dat ik mij niet meer kon inhouden.

Ik wilde echter niet dat ze zouden weten dat ik was aan het gluren en dus besloot ik voor om te gaan en aan te bellen.

De deur werd eigenlijk toch best snel opengedaan door mijn vriendin, die haar kleren helemaal verneukt aan had en helemaal bezweet was. Ze kreeg een nog rooier kop toen ze mij zag staan. Ik deed alsof ik nergens iets vanaf wist en gaf haar meteen een zoen. Ik proefde het geil van haar vriendin en deze zoen was dan ook zeer kortstondig, omdat Carla zeer snel terugtrok. Toen vroeg ze me waarom ik langs was gekomen, omdat ze me eigenlijk niet had verwacht. Ik onthulde de reden waarvoor ik naar haar toe was gekomen en ze feliciteerde me uitbundig, niet meer denkend aan de smaak die ze nog aan haar mond had.

Ik stelde voor om een ritje te gaan maken toen ik haar vriendin om de hoek van de gang zag komen. Zij had wat meer tijd gehad om zich aan te kleden. Ook aan haar werd verteld dat ik mijn rijbewijs had gehaald en ook zij feliciteerde me. Ik vroeg wat ze aan het doen waren en of ze zin hadden om mee een ritje te maken. Op mijn eerste vraag kreeg ik geen antwoord, maar ze hadden zeker zin in een ritje.

Dus stapten we in mijn auto en bij het instappen van Carla zag ik dat ze geen slip aan had. Na een half uurtje gereden te hebben, keerden we terug naar haar huis en kon ik me echt niet meer inhouden, wetende wat zich daar net had afgespeeld. Dus vroeg ik aan mijn vriendin wat ze daarstraks zoal gedaan hadden.

Zo’n vraag niet verwachtend, kreeg Carla een knalrode kop en toen ik naar haar keek, zag ik haar ogen contact zoeken met Evi. Ook zij wist niet wat ze moest antwoorden en er viel een stilte. Ze dacht even tijd te kunnen rekken, door te vragen, waarom ik dat wou weten. Op deze kans had ik gewacht en ik antwoordde dat ze geen slip aan had. Betrapt!

Ze probeerde er via een smoesje vanaf te komen, maar ik zei dat ik alles gezien had en dat ik het niet erg vond.

“Oh,” zei Carla toen op een gerustgestelde toon. En meteen vervolgde ze speels.

“Dus je stond ons een beetje te begluren! En, vond je het lekker? Wondt het je op?” Haar vriendin, die zich tot dan toe niet echt wist te gedragen werd toen dichterbij geroepen door Carla en ze zoende haar vol op haar mond, voor mijn gezicht. Ik zag hun tongen verstrengeld en nu Evi wist dat ik niet boos zou zijn liet zij zich ook gaan. Al zoenend lieten zij zich op de bank glijden.

Langzaam trok mijn vriendin de kleren van Evi uit. Ik zag dat ook zij al die tijd geen slip aan had gehad. Nu kon ik haar kutje pas echt goed zien. Ze had het mooi geschoren, net als ik laatst bij Carla had gedaan. Ik kon eigenlijk al raden wie het bij haar had gedaan. Maar goed, ook zij kleedde Carla uit en zo zaten er twee bloedgeile dames voor me op de bank. Lang bleven ze niet zitten en weldra lag mijn vriendin omgekeerd op haar vriendin en zo konden ze elkaar lekker verwennen. Ik kon het gezicht van Evi en van Carla zien en ze keek me met een geile blik aan. Opeens gebood mijn vriendin mij bij haar te komen en al beffend probeerde ze mijn broek los te maken. Dit lukte niet echt en dus besloot ik haar te helpen. Met mijn pik, die al behoorlijk op volle sterkte was, wist ze wel raad en ze begon me dan ook meteen flink af te trekken. Ze zei dat ik naast de leuning moest komen staan, zodat ze met haar mondje ook mij kon verwennen.

Zo wisselend van mijn pik naar haar Evi’s kutje, kwam Carla klaar. Ze hief haar hoofd op om zich goed te laten gaan. Evi zei dat ze nu niet moest stoppen, omdat ook zij bijna klaarkwam. Carla gaf echter geen reactie, omdat zij nog helemaal was aan het nagenieten van haar orgasme.

Ik bedacht me niet lang en begon het kutje van Evi te bewerken met mijn vinger. Ze smeekte me haar te beffen, omdat ze er nu echt niet meer tegen kon en dus boog ik voorover. Ik vond het wel jammer dat ik haar gezicht nu niet kon zien, maar aan haar gekreun te horen, genoot ze met volle teugen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een behoorlijke lading geil van haar smaakte. Ook zij was nu klaargekomen en ik bewoog mijn gezicht alweer omhoog.

Hier zat Carla nog steeds en ik likte mij een weg naar boven, langs haar borsten tot haar mond en zoende haar vol op haar mond. Zo konden wij de sappen van haar Evi uitwisselen. Toen werd het Evi toch een beetje zwaar en ze kuchte.

Carla en ik eindigden onze kus en mijn vriendin ging van Evi af.

Evi kwam meteen omhoog en nam mijn pik in haar mond. Ook Carla kwam er nu bij zitten en zo ging mijn pik van mond naar mond.

Ik kon hier wel uren van genieten, maar Carla had opeens ontzettende zin om echt geneukt te worden en ging achter Evi op de bank liggen met haar benen wijd. Ik zag wat ze wilde en liep dus naar haar toe.

Ik nam plaats tussen haar benen en stootte in een keer mijn pik bij haar naar binnen. Ze kreeg niet de kans om te kreunen, want Evi had haar kut al weer geplaatst op haar mond en keek mij nu aan. Ze keek echt ontzettend geil en begon me hevig te zoenen. Hierdoor werd ik zover voorover getrokken dat ik nu wel heel diep bij Carla naar binnendrong. Deze kon dit niet meer verdragen en bereikte alweer een hoogtepunt. Ze duwde mij dan ook uit haar met haar voeten, want haar kut was nu zo gevoelig. Wel bleef ze Evi lekker beffen. Al zoenend met Evi begon ik rustig op te staan en de mond van Evi gleed langs mijn borst naar beneden, totdat ze weer mijn pik had gevonden. Gulzig begon ze er aan te zuigen. Ze begon steeds harder te zuigen en ik merkte dat zich ook bij haar weer een orgasme aanmeldde. Opeens hield ze op met pijpen. Ze ging ze van Carla’ s gezicht af. Ze wilde meteen geneukt worden zei ze en ging op haar knieën voor me zitten.

Ik ging achter haar staan en liet mijn pik achterlangs in haar drijfnatte kut glijden. Ik merkte dat ze nog vrij strak was en kwam erna erachter dat ik haar ontmaagd had. Ze had zichzelf wel eens verwend en mijn vriendin had dat ook wel eens gedaan, maar dit was de eerste echte pik die ze in zich had.

Enfin, Carla lag er ook nog bij en ook zij richtte zich op om mij een vurige zoen te geven. Toen viel haar oog op het kontje van haar vriendin en zonder te aarzelen stak ze een vinger naar binnen. Evi hief verschrikt haar hoofd op, maar al gauw begon ze te kreunen en Carla stak ook een tweede vinger naar binnen. Evi begon nu wel heel hard te kreunen en ik voelde haar kutspieren om mijn pik samentrekken. Ook zij kwam alweer klaar.

Mijn ballen stonden nu ook op springen, maar haar kut was nu ook zo gevoelig dat ze mijn pik er al snel uit liet gaan. Maar alsof mijn vriendin mijn gedachten kon lezen, liet ze haar handen het werk overnemen van Evi en begon me hevig af te trekken. Ook Evi had zich inmiddels omgedraaid en nam een van mijn ballen in haar mond. Carla begon gewoon te smeken om mijn sperma en trok me nog harder. Haar vriendin nam nu mijn pik in haar mond en dat was voor mij de druppel. Ik spoot een lange straal in haar mond. Hierdoor toch wel verschrikt liet ze mijn pik uit haar mond komen en een tweede straal spoot over haar gezicht, haar haren en haar borsten. Nu trok Carla mijn pik naar haar toe en liet een derde straal over zich heen komen. Ze probeerde zo veel mogelijk op te vangen met haar mond en de rest kwam ook in haar haren en in haar gezicht. Ze trok er nu nog eenmaal fel aan en het laatste restje verdween tussen haar borsten. Met mijn pik nog in haar handen begon ze toen Evi te zoenen en mijn zaad uit te wisselen. Nadat ze uit waren gezoend ben ik tussen hen in gaan zitten op de bank en hebben we zo nog even nagenoten.

Maar nu moest Evi toch maar eens naar huis gaan. Ze kleedde zich aan en na ons nog een hevige zoen te hebben gegeven liep ze naar buiten. Ook wij zijn ons toen maar snel gaan douchen, want haar zusje kon ieder moment thuis komen.

We waren beiden net aangekleed, toen we de bel hoorden gaan. Daar was haar zusje. Ze leek als twee druppels water op mijn vriendin, alleen dan iets jonger.

Desiree

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *