80DD, 75D, 75DD en 75E

()

Vrijdag een schooldag net als alle anderen, 9 lesuur. De dag verliep langzaam heel langzaam. Ik (Desiree) vermaak me maar een beetje met het kijken naar degene met de grote borsten en denk er meteen bij dat ik die meiden toch niet kan krijgen. In de grote pauze zaten een stel meiden een paar tafels verder continu naar me te kijken en ik naar hun borsten en hete lichamen.

Eindelijk aan het einde van de dag rijd ik naar huis met een paar vrienden. Eenmaal thuisgekomen krijg ik meteen een telefoontje, het was Yasmine die vroeg of ik vanavond iets te doen had en of mijn ouders thuis waren. Mijn ouders moesten weg en ik zei dat ik niks te doen had. Toen ik dat zei Yasmine, dat is dan jammer voor je sukkel. Ik werd kwaad en hing op.

Na het avondeten gingen mijn ouders vroeg weg. Ik ging op de bank zitten sloeg de TV gids open en keek of er een goede film kwam, er kwam er een met Clint Eastwood, maar de rest was niks. De film begon om half 9, dus moest ik nog wachten. Toen de film begon had ik wat chips gehaald uit de keuken en ik ging op de bank zitten. De film begon. Vijf minuten daarna ging de deurbel. Ik stond op en liep naar de deur. Toen ik de deur opendeed stond Yasmine voor mijn neus, ik dacht dat ze me weer kwam vervelen dus ik vroeg of ze weg wilde gaan. Maar dat wilde ze niet. Dan doe ik de deur maar dicht dacht ik bij mezelf, maar toen ik dat wilde doen pakte ze mijn hand en legde die op één van haar grote borsten en trok toen langzaam mijn hand naar haar kut.

Ik liet haar een beetje geschrokken binnen en ze zei dat Dagmar, Amy en Lynn zo kwamen. Wow! Dat zijn nog drie dames met dikke tieten dacht ik bij mezelf en ging naast Yasmine zitten.

Ik wilde haar truitje omhoog trekken, maar ze zei dat ik nog moest wachten op die andere drie meiden. Een tijdje later begon Yasmine aan mijn lul te zitten en ze zei dat ik een gigantische lul had, maar toen ging de bel en daar stonden Dagmar, Amy en Lynn. Ze kwamen meteen binnen en ze trokken me naar boven.

Ze legde mij op het bed van mijn vader en moeder en begonnen meteen met strippen en lieten me stuk voor stuk hun bh ’s zien. Amy had 80 DD, Lynn 75 D, Yasmine 75 DD en Dagmar 75 E, toen stond mijn lul echt superstrak in mijn broek. Ze gingen verder met strippen tot ze allemaal in hun string stonden die ondertussen goed nat waren. Toen ze met mij wilde beginnen vroeg ik waar ik dit aan te danken had.

“Je bent heel erg lief voor iedereen en je ziet er niet slecht uit.” En Yasmine voegde er dit aan toe “je hebt ook een lekkere gigantische lul.”

Ik trok mijn broek uit en mij onderbroek, toen kon Yasmine het niet meer houden en vloog op mijn lul af en stopte hem meteen in haar lekkere natte kut. Hij gleed er diep in, Yasmine riep Dagmar en zei dat ze eventjes boven mij moest gaan hangen om mijn lul echt strak te houden. Ze kwam boven me hangen met haar gigantische tieten, en mooie grote tepels. Ik voelde mijn lul steeds strakker staan en Yasmine begon te kreunen.

Toen kwamen Amy en Lynn naast me staan, stopte mijn vingers in hun lekkere natte kutjes en ik begon met mijn vingers op en neer te gaan.

Ik voelde Lynn snel klaar komen en Amy een lange tijd erna. Yasmine ging van mijn pik af, maar ik was nog niet klaargekomen. Yasmine vertelde hoe lekker ze was klaargekomen, twee keer zelfs.

Nu ging Lynn het proberen ze bonkte er flink op los. Haar tieten schudde er flink op los. Ondertussen ging Dagmar met haar kut boven me mond hangen en ik begon haar te likken. Ze kwam tegelijk klaar met Lynn, het kutvocht stroomde over mijn gezicht.

Toen Lynn van mijn lul af was nam Dagmar het over en die bonkte er ook flink op los. Ik kwam tegelijkertijd met Dagmar klaar. Er kwam zoveel sperma uit mijn lul dat het zelfs weer uit haar kut kwam lopen. Ze ging van mijn lul af en probeerde het sperma op te likken.

Toen kwam Amy. Die ging over mijn lul zitten en ik voelde meteen al dat ik snel klaar zou komen. Yasmine, Dagmar en Lynn gingen met hun tieten allemaal om mij heen hangen waardoor mijn lul weer strak stond. Ik kwam zo lekker klaar met Amy dat we alles bij elkaar schreeuwden.

Na al dit gedoe gingen we samen douchen en daar zaten we elkaar al weer te betasten en elkaar te verwennen. Na het douchen trokken die geile meiden hun strakke truitjes en broeken weer aan en wilde weg gaan tot Yasmine nog vroeg of dit weekend mijn ouders weer weg moesten.

Dat was een zondag middag, dus we spraken weer iets af. Toen ze wegreden met hun fiets zei Amy nog dat ze nooit had verwacht dat ik zon held was in bed.

Ik hoop dat jullie mijn verhaal lekker vonden.

Desiree

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *