David vertelt

()

Mijn allerliefste Victoria

Nederland

Dit verhaal waarover ik nu verder over ga vertellen, vangt aan met een scholenuitwisseling in Zweden. Ik ontmoet daar een allerliefste Duitse lerares Victoria, waar ik verlieft op wordt en zij op mij. Victoria wil heel graag kinderen en omdat ze niet getrouwd is, wil ze het via een donor. Dit geeft in Zweden een grote administratieve rompslomp om als vrijgezel in aanmerking te komen voor een donor. Ik ben nu voor haar de hemel op aarde als donor omdat ze weet hoe ik geestelijk en lichamelijk ben en ze daarom niet bang hoeft te zijn voor kinderen met een gebrek. Ze legt me uit hoe ze er voor staat en wat ze wil. Wij voelen op een gegeven moment zo veel liefde voor mekaar dat ik haar graag een kindje wil schenken en haar zodoende heerlijk mag bevruchten met mijn zaad.

Na de scholenuitwisseling met Huskvarna krijg ik twintig weken later een foto toegestuurd van een echo. Ik kan zien dat er op de afbeelding een vrucht staat van een nieuw mensenkind. Victoria is dus in verwachting van mij en ben heel blij voor haar en mail Victoria dat ik zo snel mogelijk naar haar toe wil komen om haar te feliciteren. Ingmar haar zusje heeft intussen ook een paar schitterende foto’s van Victoria gemaakt van het allereerste begin van de zwangerschap. Ze draagt een heel mooi nachthemd in Victoriaanse stijl waarbij ze in een plantenkas in de tuin de bloemen verzorgt Het enige wat ik kan zien is dat haar borsten een flink formaat hebben aangenomen. Victoria vertelt me in het bericht, dat ze eind november is uitgerekend.

Omdat ik er ter degen rekening mee heb gehouden dat Victoria zwanger kan worden van mij, is het dan heel belangrijk om Zweeds te kunnen spreken als ik regelmatig op bezoek kom om mijn kindje te zien. Ik ben daarom direct na het bezoek aan Zweden, elke week voor taalles naar Den Haag gegaan. De Zweedse ambassade verzorgt daar namelijk cursussen. Ik ben heel fanatiek met leren en volg de cursus nu al 5 maanden. Binnenkort mag ik op de gevorderde cursus omdat ik heel hoog scoor. Victoria zal wel verbaasd opkijken als ik in Huskvarna ben en haar in het Zweeds te woord kan staan. Momenteel ben ik afgestudeerd als leraar Engels met een universitaire graad en kan ik met dit internationaal erkende diploma mij ook vestigen in Zweden. Ik heb er echter nog met niemand over gesproken wat ik van plan ben.

Ik mail Victoria dat ik a.s. weekend naar haar toe wil komen om het heugelijke nieuws te vieren. Ze verheugt zich op mijn komst en daarom ga ik gelijk kijken hoe ik zo snel mogelijk die kant uit kan komen. Jönköping flygplats (Junsjeuping Fliegplats) is de dichtstbijzijnde luchthaven bij Huskvarna en ik boek onmiddellijk een vlucht voor donderdagavond 21.00 uur. Het vliegticket is helaas erg kostbaar. Naar New York vliegen kost minder dan een vlucht naar Jönköping.

Huskvarna

Het komt mooi uit dat ik vrijdag en maandag niet hoef te werken omdat ik een baan heb van maar 20 uur. De donderdag ga ik met de auto naar Schiphol en vlieg rechtstreeks naar Jönköping. In Jönköping aangekomen staat Victoria mij al op te wachten bij de Gate. Ik sla mijn handen om haar heen en zeg.

“Jag är så glad att se dig” (Ik ben toch zo blij dat ik je zie). Victoria kijkt me verbaasd aan en ik praat heel rustig in het Zweeds tot haar. Ze is helemaal enthousiast en begint zo rap te ratelen tegen mij, dat ik er geen touw meer aan vast kan knopen.

“Alsjebleift prata långsamt skatt “(Alsjeblieft langzaam praten schat).

“Hoe kan je zo snel Zweeds praten David?” zegt ze. Ik vertel dat ik les krijg op de ambassade in Den Haag en dat ik heel fanatiek ben en zodoende al heel veel woorden ken.

Intussen kijk ik Victoria aan en zie dat ze zich helemaal voor mij heeft opgetut. Ze is heel mooi opgemaakt en haar haren zitten in prachtige golven rondom haar schouders. Ze heeft een prachtig rood jurkje aan met een voorgevormd bovenstuk. Haar borsten komen er mooi in uit en ik zie dat ze er geen BH onderaan hoeft. Victoria bied nu haar lippen aan en ik krijg een kus waar de vonken vanaf vliegen. Ze pakt mijn hand en legt deze op haar billen en fluistert in mijn oor.

“Känn min bare botten”(Voel je mijn blote billen?). Ik heb al zoveel kennis van het Zweeds dat ik onmiddellijk begrijp wat ze zegt.

Victoria vertelt

Ik ben benieuwd of David al lekker geil is en duw daarom mijn poesje tegen zijn kruis. Ik voel gelijk dat hij een enorme erectie heeft. Wat geniet ik weer, om mijn heerlijke man in mijn armen te hebben. Sinds ik zwanger ben, heb ik echt de warme liefde en steun van mijn David nodig en ik kan wel de hele dag door met hem knuffelen en vrijen. Ik ben nog geiler geworden na de mail van David waarbij hij vermeldde dat hij naar ons toe kwam. In de bijlage heeft hij mij ook nog eens blij verrast door twee naaktfoto’s van hem te sturen zonder dat ik iets kan zien. Ik raakte daar helemaal opgewonden van, door deze suggestieve foto’s. Samen lopen we naar de auto en rijden naar Huskvarna. Ik parkeer de auto aan de rechterkant achter het huis en verwelkom David in ons optrekje. Ik zie dat hij binnen de verandering opmerkt die mijn zus en ik met mijn vader hebben uitgevoerd. Het kantoor is weg en is verandert in een huiskamer voor mij en het aanstaande kind. Verder is de slaapkamer voorzien van een grote kastenwand voor de kleding en spullen als David komt logeren. Hij kan zodoende alles kwijt.

David vertelt

Terwijl ik mijn uitrusting neer zet in de slaapkamer, doet Victoria opeens haar jurkje uit en loopt naakt naar mij toe en zie haar prachtige ronde buikje. Ze doet mijn jasje uit en maakt de knoopjes van mijn overhemd los. In nog geen minuut sta ik ook geheel ontkleed voor haar en omhelzen we mekaar. Ze fluistert me zacht in de oren met haar zangerige Zweeds dat ze toch zo geil is na de bijlage in mijn mail. We gaan nu samen naar de badkamer en ik wordt gewassen door Victoria. Kun jij je voorstellen hoe heerlijk het aanvoelt als je door je allerliefste vrouwtje wordt gewassen en geknuffeld en gekust. Als ik helemaal schoon ben krijg ik van Victoria een grote spons en mag ik haar wassen. Ik kan mijn geluk niet op dat ik zo’n mooie en lieve vrouw in mijn handen mag houden.

Nu dringt echt de realiteit tot me door dat ik echt verliefd op Victoria ben en me een leven zonder haar niet meer kan voorstellen. Een paar minuten later stappen we heerlijk verkwikt onder de douche vandaan en gaan naar de slaapkamer. Deze is prachtig ingericht met op de muren mooie grijze tinten die de kamer rust laten uitstralen. Victoria laat mijn hand niet los en geleid me naar het bed. Ik mag haar nu kussen en onze tongen blijven mekaar omhelzen om te bezegelen dat we elkaar nooit meer alleen laten. Ik kus nu haar nek en zak af naar haar prachtige borsten die door de zwangerschap al behoorlijk groot zijn geworden. Ze vertelt me net dat ik zachtjes aan moet doen omdat ze gevoeliger zijn geworden. Ik streel nu haar buik die al iets is uitgestulpt en waar leven in zit.

Ondertussen is mijn penis ook hard geworden en wordt ik ook daar aangehaald. Ik leg nu mijn lichaam tegen Victoria aan en we genieten van dit contact. Zachtjes worden mijn billen gestreeld en voel ik dat dit een heel andere manier van vrijen is. Er ontstaat echter toch opwinding en een groeiend verlangen om één te worden met mekaar. Dan klimt Victoria boven op me en draait mij gelijker tijd op mijn rug. Ik voel het heerlijke lichaam van Victoria en onze lippen spelen nu een innig spel. Dan verschuift Victoria haar lichaam en voel ik dat ze haar schaamlippen spreid om mij te ontvangen. Alles gaat heel rustig en warm en ik heb ook het diepe gevoel dat we nu lichamelijk en geestelijk één met elkaar zijn.

Langzaam voel ik nu mijn penis in de vagina van mijn meisje komen terwijl ik haar zalig blijf omhelzen. Victoria laat zich zachtjes op en neer gaan om samen van de zoete liefde te proeven. Tijdens de neergaande beweging knijpt ze zachtjes met haar bekkenbodemspieren in mijn penis dat een zalige frictie veroorzaakt. Ik voel dat er schokjes door het lichaam van Victoria gaan en ervaar ik dat we op weg zijn om heerlijk klaar te komen. Victoria versnelt niet en daarom is de weg naar de verlossing lang en super fijn. Dan kreunt Victoria. Er gaan er een reeks van schokjes door haar vagina. Op het zelfde moment kan ik me niet meer inhouden en mag ik mijn zaad aan haar geven.

Ik trek mijn knieën op zodat ze heerlijk op mijn lichaam kan blijven zitten. We blijven verenigd met mekaar en Victoria vertelt mij dat ze niet zo heftig is klaar gekomen, maar dat het orgasme wat ze over zich heen heeft gekregen wel heerlijk past bij haar zwangerschap.

“Ik wil deze dagen nog veel met jou neuken David omdat ik niet meer buiten jou kan schat” zegt ze. Ik vertel haar nu dat ik aan het overdenken ben om naar Zweden te verhuizen omdat ik als academisch geschoolde leraar Engels hier gemakkelijk aan het werk kan komen en de hoofdreden is, dat ik dan ook heel graag de zorg als vader op mij wil nemen voor ons kind. Ik kijk Victoria diep in de ogen en vertel haar dat ik heel graag met haar wil trouwen.

Ik grijp snel een doosje wat onder het hoofdkussen ligt, welke ik nog even snel heb verstopt en geef het aan Victoria. Ze opent het en ziet een prachtige gouden ring met diamantjes. Ik krijg een kus van haar en ze vertelt me dat dit het mooiste moment is om haar ten huwelijk te vragen omdat wij lichamelijk nog helemaal verbonden zijn. Ik schuif de ring aan Victoria ‘s vinger en we bewonderen het sieraad samen. Ze straalt van geluk en ik krijg een diepe kus van haar.

Victoria maakt zich hierna los van mij en gaat naar de badkamer om zich inwendig even te douchen. Ze doet dit omdat hygiëne heel belangrijk is tijdens de zwangerschap. Daarna komt ze weer terug naar de slaapkamer met een cadeautje. Ik maak het open en zie drie hele mooie tanga’s in verschillende kleuren. Ik ben hier heel erg blij mee en was me vlug en pak daarna een tanga uit het doosje. Ik zie dat het maar een heel klein beetje stof bevat omdat het mijn billen totaal vrij laat.

“David, je krijgt dit cadeau van mij omdat als jij in je ondergoed rondloopt ik ten allen tijde jouw droombillen wil kunnen zien en omvatten. Jouw hammetjes zijn zo fotogeniek en sexy, dat je er van nu af aan geen slip meer over heen mag trekken”.

Na onze heerlijke vrijage, kleden we ons aan en zie ik dat Victoria een mooie gebroken witte jurk heeft aangetrokken, waarover een dunne tule is gedrapeerd en die een feestelijke uitstraling geeft. Victoria ‘s voorkeur voor mij gaat nog steeds uit naar een T-shirt met schort en verder niets. Vandaag doe ik echter mijn cadeautje aan, de tanga met dadelijk de schort. Ik geef mijn aanstaande bruid een hand en we gaan samen naar de keuken, waar we beginnen met de voorbereiding van de warme maaltijd. Ze weet dat ik heel lekker kan koken en daarom overleggen we wat we gaan maken. Ik heb in Nederland van te voren al heerlijke Indische kruiden naar Huskvarna opgestuurd en die kan ik nu gebruiken. Ik doe de mannenschort aan en pak de doos met de goederen uit. Ik neem ook een pak pandan-rijst uit de doos, die in Zweden niet te koop is. Het is een speciale geurende rijst, die ik samen kook met kokosmelk. De rijst begint na enige tijd heerlijk te geuren en als het water bijna op is, giet ik hem af en stoom hem gaar.

Achter het huis heeft Victoria met heel veel liefde een groentetuin aangelegd en we kijken samen rond wat we kunnen gebruiken. Ik zie dat de spinazie geoogst kan worden. Dit combineert goed met de verse makreel die Victoria klaar heeft gelegd. Normaal wordt in Zweden weinig makreel gegeten omdat ze dit beschouwen als aasvis. De meisjes weten echter dat ik heel bijzondere recepten heb, die een hemelse smaak geven aan de makreel. Dit is dan ook de reden dat Ingmar de makreel heeft gekocht op de vismarkt in Huskvarna. Ik snijd de makrelen open, vul ze met uien, ketjap knoflook, sambal, olie en nog wat Indische kruiden. Ze gaan worden aluminiumfolie gewikkeld en daarna in de oven. Tijdens het koken kan Victoria het niet laten om voor me te gaan staan en haar billen tegen mij aan te drukken. Ik merk aan haar nu ze zwanger is, dat ze heel veel behoefte heeft aan warmte. Nu ze weet dat ik haar toekomstige man wordt, stroomt ze over van liefde. Ze kan het niet laten om met haar handen even lekker mijn billen te strelen.

Ze kan gewoon haar geluk niet op dat ze nu twee mensen in haar leven krijgt die haar een volwaardig bestaan gaan geven. Ze kijkt me omfloerst aan en wordt constant door haar geaaid. Ik knuffel Victoria natuurlijk liefdevol terug en streel haar teder over haar mooie ronde borsten en laat ook vaak mijn hand in haar broekje verdwijnen om heel zachtjes haar kutje te strelen. Het is maar goed dat we op tijd zijn begonnen met te koken, omdat het eten anders nog lang niet klaar zou zijn. Alles gaat echter van een leien dakje en op het moment dat haar zus Ingmar met haar fiets de garage binnen rijdt, kunnen we aan tafel. Ingmar vliegt me om de nek, springt op me en houdt mij stevig vast met haar benen. Ze kust me daarna uitgebreid op de mond en uit haar enthousiaste kreten maak ik op dat ze blij is dat ik weer terug ben. Ze kijkt Victoria vrolijk aan en vraagt.

“Heb je al geneukt met David?” Victoria knikt enthousiast en zegt dat het zalig was. Ze steekt nu haar hand uit naar Ingmar en laat haar ring zien. Ingmar kijkt mij blij verrast aan en zegt.

“Ga je met mijn zusje trouwen?” Ik knik bevestigend en vertel dat ik ga proberen om aan de slag te komen als leraar Engels. Ingmar zegt gelijk dat ze een leraar Engels zoeken op een school voor volwassenonderwijs in Jönköping.

Het valt Ingmar gelijk op dat ik zo veel mogelijk Zweeds probeer te praten en dat het mij aardig afgaat. Ingmar maakt me een compliment en zegt dat het een pre is bij een eventuele sollicitatie.

We gaan aan tafel en de meisjes proeven voor het eerst Indisch eten en vinden het apart maar wel heel erg lekker. Aan tafel laat ik blijken dat ik het fijn vind om Zweeds te leren en zodoende wordt er door de meisjes helemaal geen Engels meer tegen gesproken. Doordat ik nu alleen maar Zweeds hoor, gaat het spreken en het verstaan me steeds beter af.

Even later als alles aan de kant is, gaan we ook nog even met z’n drieën achter de computer zitten om na te gaan wat de mogelijkheden voor mij zijn om te emigreren naar Zweden. Omdat ik een universitaire studie Engels heb gedaan met een leraren aantekening, kan ik zo aan de slag. Het hebben van een internationaal erkende diploma waardoor ik zo een baan kan krijgen, is een van de vestigingsvoorwaarden. Ik heb er helemaal zin in en huisvestiging is ook geregeld omdat ik bij Victoria en Ingmar mag komen wonen en zij mijn wettelijke sponsor wordt voor de tijd van één jaar.

Ingmar is mij aan tafel de hele tijd aan het aanhalen en kan echt niet van mij afblijven. Haar zusje heeft intussen alles opgeruimd tijdens de knuffelpartij van Ingmar en zodoende hebben we nog genoeg tijd om uitgebreid genieten van een kopje koffie. Victoria lacht naar Ingmar en zegt.

“Volgens mij wil jij onze slaaf helemaal uit de kleren hebben Ingmar. Pak hem maar, ik heb al van hem genoten en nu is het jouw beurt”.

Snel loopt Ingmar naar haar studio om haar dure Bronica fotocamera te pakken en geeft hem aan Victoria. Ze maakt allerlei mooie shots van ons tijdens het strelen en knuffelen, zodat dit moment bewaard blijft voor later. Ingmar weet niet hoe snel ze mijn nieuwe tanga en schort moet uittrekken, maar binnen dertig seconden sta ik al poedelnaakt voor de tweeling. Victoria zet de camera op statief en zo kom ik op de gevoelige plaat tussen de meisjes. Ze kijken me genietend aan en Victoria stelt voor als er genoeg foto’s gemaakt zijn, om met z’n drieën naar de slaapkamer te gaan. Daar aangekomen, kijkt Ingmar me aan en begint te spreken.

“David, ik moet je iets bekennen. Je weet dat we een eeneiige tweeling zijn en dat bij dit soort tweelingen vaak bijzondere eigenschappen voorkomen. Een van de eigenschappen is dat we een telepathische eenheid zijn en daardoor geestelijk dezelfde gedachtegang hebben. Als gevolg hier van, willen we ook alles delen met elkaar in vrede. Doordat we geestelijk zo één zijn, moet ik jou iets bekennen. De laatste tijd ben ik net zo verliefd op jou geworden als Victoria en ik heb haar gevraagd of ze jou wil delen met mij. Mijn zusje heeft zonder maar een moment te twijfelen hier in toegestemd en vindt het zelfs veel fijner om één man te delen in plaats van dat er mogelijk in de toekomst twee in huis rondlopen. We zien het helemaal niet zitten om nog een man in huis te nemen en haantjes gedrag te krijgen. Het gevolg daarvan is dat we als zusjes dan gescheiden moeten gaan leven en het huis bouwtechnisch dicht maken, zodat we twee aparte huizen krijgen. De intieme relatie die ik van jongs af aan heb met Victoria, wil ik zeer beslist niet stoppen. Wij hebben heel veel behoefte aan mekaar en slapen om echt tot rust te komen al van kleins af aan altijd in één bed. Als jij bij ons komt wonen, hoeven we alleen maar een breder bed te kopen en is alles opgelost”. Ik kijk de meisjes aan en zeg dat ik geen problemen zie om samen te leven met twee hele lieve zusjes.

Ingmar klapt in haar handen van blijdschap en zegt tegen mij dat ze zoveel van mij houdt, dat ze net als Victoria ter bezegeling van onze band, ontmaagd willen worden door mij. Victoria loopt gauw naar de studio om de 3D camera-uitrusting te pakken zodat ze net als bij haar zelf, mooie beeldjes kan maken van de samensmelting voor later, welke ook in de vitrinekasten geplaatst kunnen worden. De meisjes willen wel dat ik mijn ondergoed aan trek om een goede reeks foto’s te maken. Als alles is opgesteld, klim ik op het bed en ga in het midden liggen. Ik kijk de meisjes aan en hoef geen moeite te doen om het onderscheid te zien tussen hen. Ik zie de kleine verschillen wel en hoef niet te twijfelen wie Victoria en Ingmar zijn. Bij de binnenkomst van Ingmar viel me gelijk iets op. Victoria heeft nog steeds het weelderig blonde golvende haar en Ingmar heeft een totaal ander hyper modern kapsel omdat ze het niet leuk meer vindt om een kopie te zijn van Victoria. Ze dragen daarbij ook niet meer dezelfde kleren en voelen zich daar veel beter bij.

Ingmar kruipt met haar lichaam half op mij en begint me te zoenen. Even later dringt haar tongetje bij mij naar binnen en wordt ik overal gestreeld door mijn lieve schatten. Het is zalig om door twee vrouwen waar ik van houd aangehaald te worden en naar mate we langer bezig zijn, strelen we mekaar intiemer. Ingmar begint op een gegeven moment te hijgen en zegt tegen mij met een omfloerste stem.

“Jag vill äta nu David” (Ik wil je nu opeten David).

“Jag vill att du ska äta Ingmar (Ik wil jou ook opeten Ingmar)”, zeg ik. Ingmar kijkt me aan en zegt dat ze mij eerst wil omdat ze anders te veel afgeleid wordt. Ze trekt eerst mijn tanga uit en vervolgens stapt ze uit bed, pakt een stoffen servet met een gat er in en legt deze over mijn penis zodat het er uit ziet of ze aan tafel gaat. Ik moet hier om lachen en dan bukt Ingmar zich en begint mijn voorhuid op en neer te halen. Ze bukt zich een moment later en neemt mijn penis in de mond en begint mij zalig te pijpen. Als ze even pauzeert, kijkt ze me aan en zegt.

“David, wat heb je toch een heerlijke penis, ik ben blij dat Victoria jou wil delen met mij”. Nu duikt ze weer op mij en begint mij weer verder af te zuigen en slikt me zelfs in door haar keel helemaal te ontspannen. De genotsgolven schieten door mijn lichaam en dan houd ik het niet meer en waarschuw Ingmar dat ik klaar kom. Nu begint ze nog harder te zuigen en haalt mijn voorhuid sneller op en neer. Ik ga over het randje en spuit mijn zaad in haar mond. Ingmar slikt alles enthousiast door en neemt daarna een slokje water om werkelijk alles op te kunnen nemen.

Na mijn spetterend orgasme gaat Ingmar dwars op het bed liggen met een kussen onder haar billen en haar benen over de rand. Ik begrijp onmiddellijk wat ze wil. Ik pak ook een kussen en ga daar met mijn knieën op zitten tegen de bedrand. Ik kan nu Ingmar gaan opeten en leg haar benen over mijn schouders. Ik kijk nu recht tegen het prachtig mooie kutje van Ingmar aan en ze zegt me nu.

“Hjälp dig själv och äta mig” (Tast toe en eet me op). Het bed is op de ideale hoogte en ik hoef mijn hoofd maar een beetje naar voren te doen om bij haar speeltuin te komen. Ik zie dat er wat vocht uit haar kutje is gelopen en ik ruik haar zalige geur. Voorzichtig spreid ik met mijn vingers haar buitenste schaamlippen en lik de ingang van haar vagina.

“Laat me je lange tong voelen”, zegt Ingmar omdat ze zich herinnert dat ik mijn tong heel diep in haar liefdesgang kan steken. Als mijn tong in haar vagina zit, beweeg ik hem op en neer en Ingmar begint te kreunen van genot. Met haar vinger gaar ze naar haar clitoris en dan komt ze gillend klaar en drukt ze de binnenkant van haar benen heel hard tegen mijn hoofd. Ik wordt ook helemaal ondergespoten door haar en krijg gelijk een reactie dat ze dit zo heeft gemist.

“Als je nou denkt dat Ingmar ‘Total loss’ is door het orgasme, kun je het mooi vergeten”.

Ze gaat gelijk recht op het bed liggen op haar rug en spreid haar benen.

“Kom David, ik wil nu jouw penis in me hebben.” Ze spreidt demonstratief haar schaamlippen om me beter te ontvangen. Mijn penis is keihard en ik mag nu net als bij Victoria, Ingmar ontmaagden.

“Je hoeft niet bang te zijn dat je iets tegen komt” zegt ze, “omdat ik regelmatig me zelf bevredig met een grote dildo”. Ik plaats nu mij eikel voor haar ingang en duw zachtjes door. Mijn eikel wordt heerlijk ontvangen in haar warme ingang en Ingmar kreunt nu al van genot.

“Duw maar door” zegt ze tegen mij en langzaam kan mijn stam naar binnen, omdat ze toch een beetje moeite heeft met het ontspannen van haar vagina doordat dit de eerste keer voor haar is dat er een penis haar speeltuin betreedt.

Ik voel dat ik op een gegeven moment, helemaal in haar zit en voorzichtig trek ik me terug en laat mijn lid weer afdalen in haar grotje. Dan kijkt Ingmar mij aan en zegt.

“Als ik wist dat het zo fijn was met jou had ik me veel eerder laten ontmaagden.” Ik voel dat Ingmar zich steeds meer ontspant en dat ik gemakkelijker op en neer kan gaan in haar kutje. Ik beweeg mijn lid nu sneller en ik voel dat ze zich met haar hakken harder tegen mij aan duwt. Ik voel dat er schokjes door haar heen gaan en dan zegt ze.

“Ik kom klaar David” en voel ik gelijker tijd een kettingreactie van schokjes en dat mijn penis ineens heel strak wordt omvat. Ik houd het niet meer en spuit mijn zaad diep in haar vagina. Nu is Ingmar wel moe en houdt me stevig vast en doet haar ogen dicht. Ik hoef niet bang te zijn dat ik tijdens het neuken de meisjes zal verpletteren omdat ze best wel gespierd zijn. Nu kijkt Ingmar mij aan en vertelt me dat ze het heerlijk vindt dat mijn zaad in haar kutje zit.

“David, je hoeft niet bang te zijn dat ik ook in verwachting van jou raak omdat Victoria en ik hebben afgesproken om eerst overleg met jou hebben. Indien je echt bij ons komt wonen weet ik niet of ik nog lang aan de pil blijf. Ik wil als we met z’n drieën zijn, een relatie en een kindje met jou krijgen. Voorlopig geniet ik al om je zaad in me te mogen hebben. Het fijne is ook dat ik door het vele sporten mijn lipjes strak mijn kutje afsluiten en dat al jouw zaad in mij blijft”.

Na dit heerlijke feest doen de meisjes een lang crèmekleurig nachthemd aan en ik zelf alleen een lang T-shirt waar mijn billen iets onderuit piepen. Dan gaan we met z’n allen naar beneden om nog iets te drinken. Het is een gezellige avond en we zijn plannen aan het maken voor de toekomst. Ik zie het helemaal zitten om naar Zweden te verhuizen omdat ik het in Nederland wel heb gehad. De natuur in Zweden trekt me heel erg aan en ook de mentaliteit van de mensen vind ik heel fijn en de wetenschap dat er twee lieftallige vrouwen van mij houden is voor mij het belangrijkste om naar Zweden te verhuizen.

Nederland

Ik weet de weg in de Zweedse ambassade en ik leg snel contact met de mensen voor emigratie. Ik vul snel de papieren in en wacht op toestemming. Zes weken later ligt er een brief op de mat, dat ik toestemming heb om naar Zweden te gaan. Inmiddels ben ik weer een keer op en neer geweest voor een sollicitatie en ik kan aan de slag op een vergelijkbaar Nederlandse VWO school. Men staat te springen om mij om dat al een half jaar een vacature uitstaat voor een leraar Engels. Dat ik het Zweeds nog niet helemaal beheers is geen probleem omdat in de klas alleen maar Engels wordt gesproken.

Ik heb tijden het bezoek aan Huskvarna ook een ander auto met Victoria gekocht, die op haar naam staat. Het moest een goede reiswagen zijn, gezien het aantal kilometers wat we er mee gaan rijden en we hebben uiteindelijk een Volvo V-90 gekocht. Dit model is in Nederland heel erg duur, maar in Zweden is deze redelijk geprijsd. Het is een gloednieuwe wagen en om even van Nederland naar Zweden te rijden, is dit de ideale reiswagen. Ik heb mijn ouders inmiddels ingelicht dat ik mijn grote liefde heb gevonden in Zweden en omdat ze al kennis gemaakt hebben met Victoria, geven ze mij groot gelijk dat ik met haar wil trouwen. Ze zijn ook blij verrast dat ze zo snel opa en oma gaan worden.

Huskvarna

Mijn meisjes hebben het financieel heel goed omdat hun vader een heel groot aannemersbedrijf heeft en hun deelgenoot heeft gemaakt in zijn bedrijf. Hun broer Oluf is degene die het bedrijf van zijn vader gaat overnemen en is inmiddels bouwkundig ingenieur. Hij vindt het fantastisch om met zijn vader het bedrijf te runnen en heeft een talent om orders binnen te halen.

Terug in Nederland

In Nederland aangekomen vertel ik mijn directeur en collegae dat ik voornemens ben om te verhuizen naar Zweden omdat ik daar de liefde van mijn leven heb gevonden en ook dat mijn a.s. bruid zwanger is. Hierdoor gaat alles in een stroomversnelling. Ik vertel aan iedereen dat ik echt de vaderrol op me wil nemen en dat het een van de belangrijkste redenen is dat ik wil vertrekken. Ik heb geluk dat ik snel weg kan gaan omdat een leraar die werkeloos is, gelijk de vacature in Nederland kan innemen. Ik hoef ook geen huis achter te laten omdat ik nog bij mijn ouders woon. Met mijn persoonlijke eigendommen en een paar koffers met kleren rijd ik richting Duitsland. Ik kan het in één dag halen als ik heel vroeg vertrek.

Het is momenteel 04.30 uur en ik kijk tegen een donkere sterrenhemel aan en ik heb geluk met het verkeer. Ik zit zo in Duitsland en ben op weg naar Putgarden waar ik de veerboot op mag. Ik kan hier lekker uitrusten en een lichte maaltijd nemen op de boot. Ik rijd nog een stuk door Denemarken en kom dan aan in Zweden bij Malmö. Ik bevind me nu op Zweeds grondgebied en ik kan vlot doorrijden naar Huskvarna. Ik ben nu 13 uur onderweg en beëindig mijn rit bij mijn nieuwe thuis. Ik zie het mooie huis van Victoria en Ingmar voor mijn ogen verschijnen en ben wel even geëmotioneerd. Ik begin aan een nieuwe toekomst, ga trouwen en wordt vader. Ik parkeer de auto in de grote garage achter het huis en hoor gelijk vreugdekreten van Victoria. Ze vliegt me om de nek en knuffelt mij half dood.

“Fijn dat je er bent en welkom in ook jouw nieuwe thuis”.

 Ik ben heel vroeg vertrokken in Nederland en daarom is het nu pas 18.00 uur in Zweden en is het tijd om aan tafel te gaan. Victoria heeft me de hele tijd kunnen volgen via Google Maps waar ik was en zodoende ruik ik al het heerlijke eten wat ze bereid heeft. Even later horen we Ingmar de garage openen en komt ze met veel geweld de houten trap op komen. Als ze binnen is vliegt ze mij om de hals en wordt ik uitgebreid gekust en welkom geheten.

Huskvarna

Victoria heeft een heerlijke visschotel gemaakt waarvan ik al eerder heb gezegd dat ik die zo lekker vind. Het is een ovenschotel die bestaat uit witvis, witte kool, aardappelen en kruiden. Ik heb eigenlijk wel honger en als wij allen gegeten hebben is de ovenschaal helemaal leeg. Nadat alles is opgeruimd, pakken wij de koffers en lopen hiermee naar de slaapkamer. Ingmar schuift de grote kast open en mijn kleding krijgt een mooie plaats.

Het bed waarin ik vorige keer heb geslapen is er niet meer en daarvoor in de plaats zie ik een heel groot breed bed, dat op maat is gemaakt en waarin wij met z’n drieën gemakkelijk passen. Ingmar kijkt me ondeugend aan en zegt.

“Zullen wij het bed inwijden?” Ik zie het wel zitten ondanks dat ik de hele dag achter het stuur heb gezeten. Emotioneel heb ik hier de hele week al naar toe geleefd en nu mag ik gaan vrijen met twee zusjes. Ik wil me eerst even wassen omdat ik de hele dag in een auto heb gezeten en redelijk bezweet ben op zekere plaatsen.

“Zullen we jou wassen” vragen de meisjes als één koor en ik knik van ja. Ik wordt nu door mijn schatjes uitgekleed en geniet er mateloos van. Het gebeurt op een liefdevolle manier en ik zie dat ze het leuk vinden om mij uit de kleren te helpen. Ik voel me op dit moment een prins die door zijn hofhouding bediend wordt. In de badkamer staat een hele grote douche waar wij gemakkelijk met z’n drieën onder kunnen. De meisjes hebben elk een taak en Victoria is begint met mijn haren te wassen en Ingmar mijn lichaam. In rap Zweeds  waar ik de helft niet van versta kakelen ze tegen mekaar hoe leuk het is om mij te wassen. Hun handen vliegen over mijn lijf en ik wordt alleen maar stil van de emotie die over mij heen komt.

Na de wasbeurt wordt mijn haar gedroogd en komt een hele grote badhanddoek over mijn lijf om deze te drogen. Ik wordt hierna met een geurige olie ingesmeerd en als alles klaar is wordt ik door de meisjes naar bed geleid. Victoria vertelt me nu dat ze heel erg gevoelig is van beneden en dat ze voor de rest van haar zwangerschap liever niet met me neukt. Ze wil wel heerlijk zacht gebeft worden met mijn zalige lange tong omdat haar orgasmen dan niet zo heftig zijn. Ik vind het prima en Ingmar haakt gelijk op Victoria in door te zeggen dat ze vanavond wel haar lichaam beschikbaar wil stellen voor mij.

Victoria lacht en zegt tegen mij dat het toch wel makkelijk is om twee vrouwtjes te hebben. We beginnen heerlijk te zoenen met mekaar en onze tongen dwalen over elkaars lichamen. Ik word door dit super gevoel heel erg opgewonden en ben zo ver om Victoria ‘s kutje te likken. Als eerste kruipt Victoria over mij heen en laat zich over mij heen zakken zodat ik nu met mijn tong haar kutje kan strelen. Ik streel ook de zijdeachtige billen van mijn meisje en kan daar echt geen genoeg van krijgen. Met mijn tong ga ik tussen de buitenste schaamlippen door en voel ik haar nattigheid. Ik spreid nu met mijn vinger haar poortje en kan haar nu teder likken. Ik merk dat haar schaamlippen wat meer doorbloed raken en dat ze gevoeliger zijn. Zachtjes ga ik met de punt van mijn tong er overeen en lik ik gelijktijdig het sap wat uit haar vagina komt op.

Ingmar is intussen ook met mij aan het spelen en heeft haar handen vol met het aaien en likken van mijn lid. Nu komt mijn tweede meisje over mij heen en neemt mij op in haar lichaam. We zijn op dit moment innig met mekaar verbonden. Tijdens deze lichamelijke verbondenheid kussen Ingmar en Victoria elkaar ook diep met de tong en merk ik dat het zo’n vreugde brengt bij Victoria dat ze spontaan begint te lekken van het genot. De smaak is zo heerlijk dat ik alles opvang met mijn tong. Minette, het vriendinnetje van Victoria is helemaal opgezwollen en ik kan haar helemaal omhelzen. Hierdoor begint ze te kreunen en af en toe duwt ze haar lichaam helemaal in mijn gezicht van de spanning. Ik weet dat ze het heerlijk vind als ik mijn tong diep in haar steek en haar vagina toucheer. Dit geeft op dit moment Victoria zo’n genot dat ze spontaan klaar komt. Ik beweeg hem niet meer maar duw hem alleen maar diep in haar vagina. Dan laat Victoria zich op haar zijde vallen en slaapt binnen een minuut.

Ingmar en ik zijn nog met mekaar verbonden en nu komt ze over mij heen liggen en voel ik haar volle borsten. Ze laat langzaam haar kutje over mijn penis gaan. Ineens kruipt ze van mij af en gaat op haar knieën zitten en kijk ik tegen haar mooie ronde billen aan, ik begrijp precies wat ze wil en ga achter haar zitten en drijf mijn penis in haar vagina. Ingmar heeft intussen haar kleine vibrator gepakt en druk deze zachtjes op haar klit. Mijn handen worden op dit moment naar haar borsten gestuurd en ik streel ze uiterst zacht. Ik krijg ook een flesje olie aangereikt en begrijp dat ik haar borsten moet in oliën. Terwijl ik nog met mijn penis met haar verbonden ben, doe ik ruim olie op mijn handen en smeer deze over haar delicate borsten. Ik voel dat haar tepels helemaal hard worden en het lijkt wel of ze dopjes heeft geplaatst over haar heuveltjes. Ik streel ze nu en knijp zachtjes in haar tepels terwijl ik mijn lid in en uit haar beweeg.

“Harder, harder” zegt Ingmar nu en duwt ook daarbij haar kontje naar achteren zodat ik met een vaart haar vagina in schiet. Ik merk dat Ingmar op weg is naar een daverend orgasme en ik moet nog sneller van haar bewegen. Dan grijpt ze me ineens met haar vaginale spieren en laat een langgerekte kreun horen. Het lijkt er op of ze lek is geslagen omdat haar sappen langs mijn benen lopen. Ik trek haar nu op mijn schoot en zorg er voor dat haar orgasme aan blijft houden. Mijn sperma komt met kracht in haar vagina en Ingmar blijft haar vibrator hard op haar clit duwen om zo lang mogelijk haar orgasme vol te houden. Nu is zij ook compleet van de wereld en zegt tegen mij dat ze op haar zijde wil gaan liggen en met niet los wil laten. Mijn penis blijft onverwachts opgericht en ik moet van haar heel zachtjes op en neer blijven gaan tot ik weer klaar kom. Ingmar is weer aan het genieten en rustig haal ik mijn penis in en uit haar kutje. Ik voel niet dat ze al op weg is naar haar volgende orgasme. Ze vertelt me echter dat wat er nu aan gaat komen, plotseling en heel heftig over haar heen zal komen. Ik voel wel dat ze me wel langzaam steeds meer gaat omklemmen en ik blijf haar gewoon rustig neuken. Dan fluister ze in mijn oren dat ze klaar komt. Een harde vuist omklemt nu mijn lid en ze perst echt met geweld het zaad uit mijn lijf en ik zie dat Ingmar van de emotie in tranen uitbarst van geluk.

De dagen die er op volgen haal ik na mijn werk Victoria op bij haar school en rijden we door naar huis. De meisjes willen dat ik me gelijk ga opfrissen en mijn adamskostuum aantrek. Ze kunnen met mij dan alles doen wat ze willen. Als ik een T-shirt aan moet weet ik van te voren dat ik twee meesteressen heb die me zullen verrassen met karweitjes. Victoria heeft een heleboel fantasie en vandaag is het T-shirt dag en zie ik dat ze ook al twee klapzweepjes heeft klaargelegd. Op zulke dagen moet ik me echt onderdanig gedragen tegen de meisjes omdat ik anders echt straf krijg. Ik ben en blijf op zulke momenten hun slaaf. Geheel onverwacht neemt Ingmar haar hartsvriendin mee die ze haar slaaf wil laten zien. Ik schrik er een beetje van omdat ik toch bijna helemaal bloot rondloop. Ingmar en Britte hebben echter van te voren al ruimschoots over mij gesproken en ze weet van onze driehoeksverhouding en dat de twee meisjes hier zeldzaam gelukkig mee zijn. Ingmar zegt nu tegen mij.

“Slaaf trek je T-shirt uit zodat mijn vriendin je kan bewonderen en je mag hem ook aanraken Britte” zegt Ingmar

“Ga op de tafel liggen op je buik Slaaf”.

Ik doe onmiddellijk wat Ingmar zegt en nu kan Britte mij aanraken. Ze gaat vanuit mijn nek langzaam naar beneden en als ze bij mijn billen is aangeland, streelt ze deze en schroomt het niet om mijn bilnaad in te gaan en me daar gemeen te knijpen in mijn hammetjes. Hierdoor veroorzaakt ze het ontstaan van een heerlijke erectie. Als ze mij van achteren genoeg heeft betast duwt ze mij op mijn rug en bewondert zij mijn penis. Britte praat niet tegen mij omdat ze mij als een echte slaaf behandelt en spreekt alleen met Ingmar en Victoria.

“Mag ik zijn penis pakken Ingmar” zegt ze en Ingmar knikt dat het goed is. Met haar fluweelzachte handen pakt ze mijn penis en begint mij af te trekken. Plotseling legt ze haar mond over mijn lid en begint mij vreselijk heerlijk te pijpen. Ze laat zelfs mijn eikel in haar keel schieten en doet dit zo fantastisch dat ik heftig begin te kreunen om aan te geven dat ik er tegen aan zit. Ze trekt nu haar lippen strakker om mijn schacht en voelt ze dat mijn lid begint te pulseren en dan laat ik een langgerekte kreet en kom ik klaar in haar mond. Ze zuigt al mijn zaad op en zegt tegen Ingmar dat ik een mooie en lieve slaaf ben en dat ze zich kan voorstellen dat ze verliefd is geraakt op zo’n mooi lichaam.

Nu richt Ingmar het woord tot mij en zegt.

“Ik wil jou even voorstellen aan mijn hartsvriendin Britte, waar ik al maanden met haar over jou heb gesproken en dat we een hele fijne relatie met jou hebben en dat je ook onze slaaf bent. Ik vond het op deze manier het leukst om jou kennis te laten maken met haar en gewoon jouw slavenlichaam te laten zien waar ik zo opgewonden van kan raken”. Britte komt nu op mij af en ik krijg een kus op mijn wang. Hier ben ik het niet mee eens en zeg dat we in Nederland mekaar altijd drie kusjes geven. Ik pak teder haar gezicht in mijn handen, vlij mijn lichaam tegen haar aan en kus haar drie keer.

Victoria zegt nu dat het eten klaar is en dat we aan tafel kunnen. Britte kijkt me aan en zegt dat ik nog even haar slaaf ben en dat ze mij verbiedt om kleren aan te trekken om reden dat ze zo mateloos geniet van mijn heerlijke lichaam. Ik zeg dat het goed is omdat ik vlak bij haar sta, trekt Britte me naar zich toe en aait mij indringend maar zacht over mijn billen.

Als we aan tafel zitten, zie ik dat Victoria een heerlijke stoofschotel gemaakt heeft met kool, vis en aardappelen, welke is afgedekt met Mozzarella kaas. Iedereen laat het zich goed smaken en na de maaltijd is de glazen ovenschaal helemaal leeg. Het fruit wat te koop is in Zweden is niet te betalen en daarom heb ik en kist sinaasappelen en appelen meegenomen en die laten we ons goed smaken. Omdat fruit zo duur is hebben Victoria en Ingmar hebben een heel speciale koelkast aangeschaft, waarin bakken zitten die ze vacuüm kunnen trekken. Hierdoor kunnen ze het eten en fruit langer goed houden. Voor alle mensen in Zweden is het eten van fruit een ware traktatie en in de moestuin hebben Victoria en Ingmar struiken met rode en zwarte bessen en groenten die niet te verkrijgen zijn in Zweden omdat ze qua hoeveelheid gewoon te duur zijn om te importeren. De grond in de moestuin hebben ze met noeste arbeid helemaal gecultiveerd zodat alles er wel in wil groeien. Komkommers zijn zo duur dat ze alleen in plakjes verkocht worden en bij Victoria en Ingmar groeien ze gewoon in de tuin. De grote hoeveelheid komkommers worden na de oogst ingelegd in het zuur met kruiden en dan in een wekpot gedaan. Ik heb ook zakjes met plantenzaad On Line besteld en die zijn zorgvuldig uitgezet in de tuin.

Na het eten gaan we lekker de tuin in en kunnen we onder het afdak op de loungebanken gaan zitten. Ik moet tussen de meisjes in gaan zitten en ze kunnen niet van mij afblijven. Ik word door alle drie steeds aangehaald. We drinken nog de fles rosé leeg en dan is het tijd voor Britte om naar huis te gaan. Ik word nog even extra geknuffeld door haar en krijg nu drie kussen. Ze kijkt me aan en zegt dat ze het heel gezellig heeft gevonden en dat ze het leuk vond om mij zowel als slaaf als David te leren kennen. Ze kan zich helemaal voorstellen dat Victoria en Ingmar verliefd op mij zijn geworden en besloten hebben omdat zij als tweeling geestelijk één zijn, mij liever samen delen, dan een leven door te brengen met twee mannen.

“Ik moet je ook nog zeggen dat jij je in de rol als slaaf je perfect gedraagt. Ik was helemaal onder de indruk en ben hier zo in mee gegaan dat ik me op een gegeven moment ook een meesteres voelde. Zodoende vond ik het ook heel spannend om jou te pijpen en jouw zaad te mogen proeven”. Ik krijg nogmaals kusjes van Britte en ze stapt in haar auto, zwaait naar ons en weg is ze.

We ruimen alles op en maken ons klaar voor de nacht. Het is een enerverende dag geweest en we gaan lekker slapen.

De volgende dag gaan Victoria en ik naar de verloskundige voor een echo. Hier mag alleen de vader bij zijn en inmiddels weten de verloskundigen van de thuissituatie. Ik word allerhartelijkst ontvangen omdat de keren daarvoor Ingmar er bij was. Ze zijn blij om nu kennis te mogen maken met de vader. Het is spannend voor mij om voor het eerst van mijn leven kennis te maken met mijn eigen kind. Ik ben na de echo helemaal onder de indruk en ontzettend blij dat ik er bij was. Als we weer thuis zijn wil Victoria met mij in bad omdat ze moe is en pijn in haar rug heeft. Ze zet de kranen open en we kunnen er vrijwel onmiddellijk in plonzen. Ik neem plaats in het bad en Victoria kruipt met haar rug tegen mij aan.

Ik geniet van haar warme lijf en knuffel haar de hele tijd. Ze is nu helemaal gewichtloos in het grote bad. Zachtjes streel ik haar borsten en de rest van haar lichaam. Ze geniet hier echt van dat wij zo’n moment hebben van intimiteit. Dan draait ze zich om en kijkt me diep in de ogen. Zachtjes schuift ze boven op mij en komen onze lippen bij mekaar. Ik voel dat Victoria één met mij wil worden. Ik neem hier echt de tijd voor en ik knuffel en kus haar uitgebreid. Dan schuift ze zo ver op mij dat haar kutje op mijn penis aansluit. Ze duwt haar lichaam iets op en laat zich dan zakken. Mijn penis glijdt nu haar vagina in en zachtjes mag ik haar nu neuken.

“Ik wist niet dat de liefde zo geweldig kan zijn” zegt ze. “Ik ben op dit moment geestelijk zo één met je dat mijn lichaam ook wil samensmelten met jou. David, ik wil jou nooit meer kwijt”. Ik sla mijn handen om Victoria heen en doe mijn ogen dicht van genot. Door de gewichtloosheid van Victoria kan ik mezelf gemakkelijk omhoog drukken en zo de dans van de liefde met haar uitvoeren. Het is een zaligheid om zo in het kutje te mogen zijn van je geliefde. Ik voel zalige schokjes door haar heen gaan en het elektriserende gevoel geeft ons beiden zo een genot dat we bijna gelijktijdig klaarkomen en ik mijn zaad in Victoria mag storten.

Na het bad zijn we beiden rossig en gaan daarom lekker even naar bed voor een kort slaapje. Na een uurtje word ik wakker en zie dat Victoria in diepe slaap is. Het wordt tijd om eten te koken en ik duik in de koelkast wat voor ingrediënten er zijn. Er ligt zalm en spinazie uit de tuin. Dit is een ideale combinatie en ik ga aan de slag met het kruiden van de zalm en wassen van de spinazie. Ik kook vast de aardappelen en kruid de zalmstukken met boter, knoflook citroen en groene viskruiden die Victoria zelf heeft gekweekt in de tuin, verpak ze dan in aluminiumfolie en doe ze dan in de oven. De spinazie roerbak ik met een uitje en heel kleine stukjes spek. De aardappels stoom ik omdat deze dan het lekkerst smaken Als ik hier klaar mee ben hoor ik Ingmar boven komen.

“Wat ruikt het hier lekker en waar is Victoria”.

“Die ligt nog te slapen” zeg ik.

“Oh, dan ga ik mijn lieve zusje wel halen als jij het goed vindt” zegt ze.

Een moment later komt ze weer terug om haar camera te pakken. Ze wenkt mij om mee te komen en we zien Victoria naakt liggen op het dekbed terwijl zonnestralen haar beschijnen en haar gezicht een intens gelukkige uitstraling heeft. Snel maakt ze een aantal foto’s om dit bijzondere moment vast te leggen. Dan legt ze het fototoestel terzijde en wenkt mij om Victoria op haar ene zijde te knuffelen terwijl zij de ander zijde voor haar rekening neemt. Victoria wordt wakker en ziet ons. Ze pakt ons beiden vast en kust ons intens gelukkig. Ze fluistert Ingmar in haar oren dat ze romantisch in bad met mij heeft gelegen en daarna zalig geneukt heeft met mij en als gevolg daar van heerlijk heeft gedroomd.

“Ik ben toch zo gelukkig dat David in ons leven is gekomen,” zegt ze.

“Ik wil dat zelfde ook zeggen” laat Ingmar weten. “Ik verheug me iedere avond weer om naar huis te gaan en weer in de armen van David te komen. Het gaat geestelijk zo goed tussen hem en mij dat ik af en toe over dag naar huis wil racen om een goede beurt van hem te krijgen. Dat kan echter niet omdat we alle drie aan het werk zijn. Nu echter voel ik de behoefte om David heerlijk te knuffelen. Normaal vind ik het wel leuk om iemand te knuffelen, maar op dit moment kan ik het met hem wel de hele dag. Ik vind het zalig om lekker bij hem op schoot te zitten en vaak heb ik een chronische drang om hem van zijn zaad te bevrijden. Ik voel me zo één met hem dat ik hem wel kan opvreten”.

Ingmar springt ineens op mijn schoot en begint me overal te kussen en te kietelen. Wat ik ook merk is dat ze stiekem mijn leren losmaakt. Als zij dat bij mij kan, doe ik ook hetzelfde bij haar en Victoria die ons toelacht ziet dat we even later in ons nakie staan. Ingmar drukt mij achterover en begint me overal zuigzoentjes te verkopen en neemt mijn gevoelige tepels in de mond. Ik krijg een enorme erectie door het spel van Ingmar en trek haar onderlichaam naar mijn gezicht toe. Ik ben helemaal wild van Ingmar en ik moet haar beffen. Ik wil haar sappen over mijn tong laten vloeien en haar klaar laten komen zodat ze me helemaal onderspuit. Ze laat zich nu langzaam over mij heen zakken en dan mag ik met mijn tong haar lippen spreiden. Wat een hemels genot ervaar ik nu als ik haar sappen proef die uit haar vagina druppen. Ik druk mijn tong diep in haar en beweeg hem alle richtingen uit. Ik zie dat haar klitje ook te voorschijn komt en vereer haar. Ingmar begint te kreunen en ik lik haar harder, terwijl ik ook een aantal vingers in haar vagina druk. Dan houdt ze het niet meer en komt gillend klaar. Ze spuit me echt helemaal onder en beweegt haar poesje heftig op en neer. Ingmar heeft echter nog niet genoeg van mij en draait zich om, gaat op haar rug liggen en neemt me mee.

“David, kom in me. Ik heb je nodig, steek jouw penis in mijn kutje”. Ze pakt gauw een dun kussen en legt deze onder haar billen. Door deze houding staat ze meer open voor mij en kan ik mij gemakkelijk over haar heen laten zakken. Ze pakt gelijk mijn penis en richt hem voor haar kutje. Zonder enige moeite glijd ik bij haar binnen en kunnen we met onze liefdesdans beginnen. Langzaam ga ik op en neer met mij schacht en Ingmar slaat nu haar armen om mij heen en houdt mij stevig vast. Met haar vaginale spieren knijpt ze me steeds als ik naar binnen kom en het vergroot het genot van ons beiden. Het volgende moment zet ze haar hakken in mijn billen en geeft het tempo aan. Steeds sneller beweeg ik in haar en beiden voelen we dat er een daverend orgasme aan komt. Ineens druk Ingmar keihard haar hakken tegen mij aan en voel ik dat haar vagina me helemaal strak omklemt. We komen beiden klaar en ik spuit mijn liefdessappen in het kutje van Ingmar.

“Oh, wat is dat heerlijk om jouw zaad te mogen ontvangen,” zegt ze. We blijven nog even nagenieten en dan wil Ingmar onder de douche. Met onze drieën genieten we van de warme stralen en dan is het tijd om te gaan slapen.

Alles gaat voorspoedig met ons en het kindje in de buik van Victoria groeit goed. Omdat ik niet meer de donor ben, maar de vader, heeft Ingmar prachtige zwangerschapsfoto’s van ons gemaakt. We zijn geheel naakt maar Ingmar heeft ze zo geschoten dat je niets ziet. Twee heeft ze uitgeprint op posterformaat en die hangen al in de babykamer. Het behang is in zachtgroen en de meubeltjes zijn van blank grenenhout. We hebben alles al gekocht voor ons kindje en dit weekend komen onze beide ouders kijken en zijn er ook bij omdat wij op het gemeentehuis voor de wet gaan trouwen om zodoende alles gemakkelijker te maken voor ons kindje. In het voorjaar willen we voor de kerk trouwen en iedereen uitnodigen. De laatste weken zijn vermoeiend voor Victoria en gelukkig heeft ze al zwangerschapsverlof. Ze slaapt nu in de logeerkamer omdat ze anders niet aan haar rust toekomt.

Ingmar is super zorgzaam voor Victoria. Ze krijgt allemaal lekker vruchtendrankjes van haar en gaat altijd mee met het zwangerschap zwemmen (alleen voor dames) en is echt bezorgd. Ik kook altijd het eten omdat Ingmar pas na zes uur thuis is omdat ze een fotozaak in Huskvarna bezit. Het eten wat ik kook is anders dan ze gewend zijn omdat rijst niet vaak op het menu van een Zweed staat. De meisjes vinden het echter zalig om te eten wat ik hun voorschotel en als ik Indisch kook zijn ze blij verrast en vaak worden vrienden uitgenodigd om mee te eten

In de keuken wordt altijd elektrisch gekookt en ik heb uit Nederland op aanraden van mijn moeder een hele grote Wok-pan meegenomen waar ik altijd snel gezond eten mee kan koken. Ingmar is net zo’n knuffelbeer als Victoria en vaak wil ze als meesteres dat ik al mijn kleren uit doe en alleen maar met een schort door de keuken loop. Britte, de vriendin van Ingmar is vaak bij ons op bezoek en lacht zich helemaal kapot als ze mij zo in de keuken bezig ziet en mijn enige weerwoord is dat Ingmar dit zo wil en dat ik haar moet gehoorzamen.

 Britt houdt ook van lekker eten en maakt vaak de desserts. Ze moet vaak wat vroeger komen om de voorbereide desserts op te maken en loopt naar Victoria toe om te vragen waarom ik niet in mijn Ingmar uniform loop. Victoria snapt onmiddellijk wat ze bedoelt en krijg ik als slaaf, opdracht van Victoria om mijn Ingmar uniform aan te trekken (uit te trekken). Als ik even later naar de keuken kom met alleen mijn lange schort aan, krijg ik een knuffel en drie kusjes van Britte en schroomt ze niet om mij even lekker bij mijn billen te pakken. Als Ingmar even later de keuken betreedt, hoor ik een instemmend gegrom van haar en is ze het volkomen eens met Britte dat ik al zo moet rondlopen van Victoria. Ingmar komt dan samen met Britte om me heen staan en wordt ik uitgebreid geknuffeld, gekust en gestreeld.

Eén ding wat me op valt in Zweden, is dat wat er in huis gebeurt aan niemand doorverteld wordt. De privacy van iedereen wordt door een ieder gerespecteerd en zodoende moet je niet proberen te roddelen over een ander omdat dit je niet in dank wordt afgenomen. Ik vind het heerlijk dat er niet voor de sensatie of de grap iets doorverteld wordt en ben blij dat het me gelijk is verteld door Victoria. Daarom is het voor mij een genot om me zo vrij te voelen bij al mijn vrienden en kan doen en laten wat we fijn vinden. Britte is behalve een hartsvriendin van de twee zusjes ook die van mij geworden. Ze geeft eerlijk toe dat ze als vrijgezelle tante stapel is op mijn lichaam en zich graag aan mij verkwikt als de zusjes er bij zijn. Geneukt wordt er niet met haar omdat een slaaf het alleenrecht is van mijn twee meisjes.

Na het eten zit Britte net als iedereen bij ons in huis, graag naakt op de bank of in het zonnige prieel. Vaak zegt ze gewoon eerlijk tegen Ingmar dat ze de hele dag al geil is en of ze even gebruik mag maken van onze slaaf. Ingmar loopt dan glimlachend naar binnen en pakt de klapzweep en beveelt mij daarna om Britte heerlijk te beffen. Terwijl ik bezig ben met Britte praten de dames gewoon over koetjes en kalfjes. Ze doen net of ik er niet ben of staan op en dan krijg ik met de klapzweep omdat ik Britte niet goed aan het beffen ben.

Dat ze mij zo behandelen vind ik zalig en intussen begint er toch een stroompje vocht uit het kutje van Britte te stromen en als ze mij gebiedt om mijn vinger in haar kutje te brengen en haar G-spot te strelen, houdt ze het niet meer en spuit me helemaal onder tijdens haar climax. Ingmar heeft tegen Britte gezegd dat haar slaaf haar alleen mag beffen en als hij klaar met haar is wil Ingmar hem gelijk terug hebben om zich te verkwikken. Ik vind het fantastisch dat ze zo met mekaar praten en mij volkomen negeren als slaaf. Ingmar heeft nooit kunnen bevroeden als zachtaardig persoon dat ze het leuk zou vinden om mij eens lekker te tuchtigen. Haar rol als meesteres vindt ze een uitdaging om altijd weer nieuwe spelletjes verzinnen. Vaak beginnen de spellen spontaan, wat het ook veel leuker maakt.

Nadat het een week heel slecht weer is geweest, zien de twee auto’s er niet meer uit en Victoria zou aan mij kunnen vragen of ik ze wil helpen met de auto’s te wassen. Op dit moment krijgt Ingmar een idee en souffleert Victoria iets in het oor. Ineens staan de drie dames voor mij en moet ik alle auto’s achter het huis zetten op de wasplaats. Nadat ik de auto’s heb geparkeerd moet ik, alleen in mijn T-shirt, de auto’s wassen. En krijg ik regelmatig petsen met de klapzweep. Ik geniet er echt van. Victoria zit lekker in een stoel en kijkt toe terwijl Ingmar en Britte om me heen lopen en me de hele tijd aan het straffen zijn. Na drie kwartier zijn de auto’s weer spick en span en wordt ik door de drie meisjes geknuffeld.

Ik loop door de tuchtiging echter met een knoert van een erectie en Ingmar wil zich misschien wel zo dadelijk aan mij verkwikken. Vanuit haar stoel smeert Victoria intussen mijn billen in met crème om de roodheid op mijn billen te verzachten en dan neemt Ingmar mij liefdevol aan de hand naar de lounge-bank en spreid haar benen.

“Kom David, ik wil je in me hebben lieve ontzettend geile man van me. Ik wil dat je me nu heerlijk neukt”. Victoria en Britte zijn ademloos aan het toekijken hoe we ons verenigen. Ze hebben de camera aangezet omdat ze dit moment wil vastleggen voor het leven. Ingmar’ s warme schoot ontvangt mij als een magneet en ik heb nu het zelfde gevoel als bij Victoria. Ik heb nu het bewijs dat ze één ziel zijn en ik tegelijkertijd verenigd ben beide vrouwen. Er hoeft niet veel te gebeuren.

Door de zowel de geestelijke als de lichamelijke vereniging kom ik zo heftig klaar dat ik daarna in tranen uitbarst. De meisje kijken mij verbaasd aan en ik vertel hen wat mij is overkomen. Ik krijg gelijk een kus van mijn twee meisjes en Britte. Een paar minuten later zegt Ingmar dat ze ook iets heel bijzonders over zich heen heeft gekregen tijdens onze vereniging. Ze heeft nog nooit zo’n diepe samensmelting gehad toen wij samen klaar kwamen, kreeg ze een visioen hoe mijn zaad zich verenigde met een eitje in haar baarmoeder. Ik denk dat ik het maar gedroomd heb zegt Ingmar omdat ik de pil slik, maar het was wel een heel indringend visioen.

Het is vrijdagmorgen en mijn ouders zijn met de nachtboot aangekomen in Gotenburg en ik ga ze ophalen. Ze hebben alleen een hut genomen omdat ze geen auto nodig hebben als ze bij ons gelogeerd zijn. Vandaag ga ik trouwen met Victoria. Ze zullen wel heel verbaasd zijn dat ik al zo goed Zweeds spreek. Aangekomen bij de Stenaline zie ik al dat de mensen van boord gaan en ook mijn ouders. Even later zijn ze er en ik omhels ze en zeg dat ik het fantastisch vind dat ze er zijn. We stappen in de auto en rijden naar Huskvarna. De ouders van Victoria en Ingmar zijn er ook al omdat ik hun auto al op het terrein zie staan.

We gaan naar binnen en stel mijn ouders voor aan de familie van Victoria en Ingmar. In vloeiend Zweeds spreekt mijn vader de mensen toe en die zijn hoogst verbaasd. Mijn vader lacht en vertelt dat hij de studieboeken van mij had doorgenomen en met mijn moeder ook op cursus is gegaan omdat ze het veel fijner vinden om de schoonouders in hun eigen taal te woord te staan. Hierdoor is het ijs gebroken en mijn vader wordt gelijk apart genomen voor en goed gesprek. Ik voel dat ze het heel goed met elkaar kunnen vinden. Mijn schoonmoeder Inga neemt mijn moeder mee naar de tuin waar de koffie en het gebak wachten. Net als ik bij Victoria, voelt mijn moeder dat Inga heel hartelijk is en dat ze gelijk een leuk gesprek kunnen hebben.

Ingmar komt even naar me toe en zegt zachtjes dat ze eigenlijk ongesteld had moeten zijn omdat haar strip op is van de pil.

“Het kan best nog wel even duren” zeg ik “voor we het zeker weten, maar het is wel heel bijzonder als je aangeteld bent”. Ingmar kijkt me aan en zegt.

“Als ik in verwachting ben, is het wel een liefdes baby”.

Victoria heeft een groot taxibusje besteld en iedereen stapt in op weg naar het stadhuis. Mijn ouders kunnen de taal verstaan en daarom is het voor hen ook veel leuker om de trouwerij mee te maken. Victoria heeft een mooie gebroken witte jurk aan van een tuleachtige stof, die haar ronde buikje mooi doet uitkomen. Haar diepe decolleté laat mooi een gedeelte van haar borsten zien en om het geheel af te maken heeft ze om haar hals ook nog een mooi Scandinavisch sieraad hangen. Ze ziet er beeldschoon uit en ik ben trots dat zo’n mooie vrouw voor mij heeft gekozen.

Omdat Victoria met haar zusje bij een kerkkoor in Huskvarna zitten en de ambtenaar van de burgerlijke stand daar ook lid van is, zijn ze al jaren vriendinnen van elkaar. Ze kent onze huiselijke situatie en heeft daarom een hele leuke toespraak die helemaal van toepassing is op ons geluk. Een paar weken geleden is ze bij ons op bezoek geweest en heeft een leuk gesprek gehad met Ingmar en Victoria. Tijdens de toespraak wordt eerlijk verteld dat ik een donor ben geweest voor Victoria en dat er zo’n liefde tussen ons ontstaan was dat ik haar niet meer kan missen. Het kindje wat dadelijk wordt geboren is de zegel op onze liefde welke er voor gezorgd heeft dat ik Victoria ten huwelijk heb gevraagd.

Nu vertelt ze ook nog dat Victoria en Ingmar een telepathische eenheid zijn en vaak niets tegen mekaar hoeven te zeggen over wat ze bezig houdt en wat ze meemaken. Ze weten alles van mekaar en als de ene verdriet of vreugde kent gaat dit over naar de ander. Eén probleem hebben ze altijd gehad. Als één van de meisjes een vriendje kreeg was de ander ook verliefd op de zelfde. Er is nu wel evenwicht omdat de meisjes na lang overleg, David nu met z’n tweeën delen en daarmee harmonie voor de rest van hun leven hebben gekregen.

Het enige nadeel voor David is dat als één van de meisjes iets leuks verzint om hem eens een keer slachtoffer te maken, wordt hij altijd dubbel gepakt. Gelukkig is David zo sportief dat hij dit allemaal wel kan hebben. Na de toespraak is er veel stof om over na te denken voor mijn ouders omdat ze nu pas weten dat ik samenleef met Victoria en Ingmar. Kun jij je voorstellen dat je opeens twee schoondochters er bij krijgt. Mijn vader en moeder begrijpen heel goed hoe de meisjes zich voelen en accepteren alles van hun. Het geluk van ons gezin gaat voor alles vinden ze.

Het is november en Victoria voelt dat de bevalling er aan gaat komen. Ze slaapt niet meer apart omdat ze behoefte heeft aan veel nestwarmte. Als ik thuis kom van mijn werk, moet ik haar eerst heel veel knuffelen en wil ze niet dat ik de keuken induik. Ze komt dan bij mij op de grote bank zitten tussen mijn benen en legt haar hoofd op mijn buik. Ze draait zich ook wel eens op haar zij en zakt maar haar hoofd in mijn kruis. Ze ligt dan heerlijk op mijn penis en vindt dat heerlijk. Op dit moment heeft ze helemaal geen zin in seks, maar geniet toch om tegen mijn lichaam aan te liggen en intiem contact te hebben. Het grappige van de zaak is als Ingmar en ik aan het vrijen zijn dat Victoria geestelijk met ons mee doet en het zalig vindt om er bij te zijn.

’s Morgens om vijf uur moet Victoria naar het toilet en na 10 minuten roept ze ons dat haar vliezen zijn gebroken. Langzaam maar zeker krijgt ze steeds meer weeën en als deze kort op mekaar komen gaan we naar het ziekenhuis  Huskvarna vårdcentrum.

De verloskundige is er al en we gaan met z’n drieën de verloskamer binnen. Victoria krijgt een band om voor de hartslag van de baby. De verloskundige constateert dat ze al behoorlijke ontsluiting heeft en dat het misschien niet zo lang meer gaat duren. Na drie uur komen de persweeën van zelf en zien we het hoofdje geboren worden. Vijf minuten later is onze dochter geboren en zijn we dolgelukkige ouders. Ik maak gauw met de telefoon foto’s en stuur die op naar mijn familie. Nog geen tel later worden we al gefeliciteerd en berichten Victoria ‘s ouders dat ze er aan komen. Onze dochter wordt met veel haar geboren en lijkt sprekend op Victoria. We raken niet uitgekeken en zijn heel gelukkige ouders. Ingmar staat ook te stralen omdat ze tante is geworden en onze dochter krijgt de naam van haar grootmoeder Elina.

Ingmar is nog steeds niet ongesteld geworden en heeft vandaag een test-set gekocht. We vinden het nu wel spannend en moeten 3 minuten wachten voor de uitslag. We zien twee streepjes en dat houdt in dat ze mogelijk zwanger is. Ik ga de volgende dag met haar naar de vroedvrouw en deze maakt een echo en we zien dat er een hartje klopt. Ingmar is verguld en zegt tegen mij dat ze een liefdesbaby van onze lieve Heer heeft gekregen. Ze is innig dankbaar en gaat met mij naar de kerk om een kaarsje te branden. “David, ik had nooit verwacht dat ik in verwachting zou raken omdat ik de pil slik”. Het moment dat wij één waren heb ik een visioen gekregen dat jij mij bevruchtte en dat we een kindje kregen. Dit is zo’n bijzonder moment voor mij geweest, dat ik het nooit meer zal vergeten. Als het een jongetje wordt wil ik hem Matthias noemen (Gift van God) en een meisje Helsa (gewijd aan God).

De dagen hierna vervullen ons drieën van vreugde omdat Victoria moeder is geworden en Ingmar het wordt. Ze is helemaal gek van mij en laat geen moment voorbij gaan om met mij te vrijen. Mijn ouders zijn ook gekomen om hun kleindochter te zien. Ze zijn er niet bij weg te slaan en willen er ook alles mee doen zoals in bad, verschonen naar bed brengen, liedjes zingen. Ik zie Elina heel wijs uit haar oogjes kijken en mijn moeder lacht tegen haar en wiegt ons kindje terwijl ze zingt. Het is echt vertederend hoe mijn moeder omgaat met haar kleinkind. Als er even niets te doen is, maakt ze heerlijk Indisch eten met niet te veel sterke kruiden zodat Elina geen krampjes krijgt door de borstvoeding.

We zijn echt een heel gelukkig gezin waar de liefde heel erg aanwezig is en zal blijven. Ik had niet durven bevroeden dat een scholenuitwisseling zou leiden tot zo’n gelukkig leven met twee bloedmooie vrouwen waar elke man op onze gezinssituatie wel een beetje jaloers is.

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *