Davids verhaal

()

Voorwoord:

Ik heb de ervaringen die ik in mijn leven heb gehad nooit op papier gezet. Ik vind het echter de laatste tijd leuk om mijn belevenissen op schrift te stellen. Ik kan zodoende anderen deelgenoot maken van mijn leven. Ik ga dan ook nu mijn verhaal vertellen, “David’ s Verhaal.”

De Kennismaking

Het is 1963 wanneer dit verhaal aanvangt. Mijn naam is David, ik ben twaalf jaar en woon op een schitterend mooi luxe appartement aan de Maasboulevard bij mijn ouders in Rotterdam.
Het appartement heeft een grote zitkamer waar de ochtendzon vrij spel heeft door de grote ramen die reiken van het plafond tot aan de vloer. Aan onze huiskamer en keuken grenst een terras van 5 x 8 meter, die aan de zijkant is het afgebakend door struiken. Deze zijn geplaatst in opgemetselde bakken en geven je absolute privacy.

Op het terras staat een grote houten tafel met fijne stoelen waar we ’s morgens kunnen ontbijten. Buiten dat zijn er ook nog grote houten zonnestoelen. We zitten er met ons gezin bijna iedere dag als maar even het zonnetje schijnt.

Als je naakt wil zonnen is dat ook geen probleem en dat wordt dan ook regelmatig gedaan. Het resulteert er in dat ik na de zomer ook geen witte aftekening bij mijn billen heb.

Ik ontdek op deze leeftijd de seksuele ontwikkeling van mijn lichaam en krijg regelmatig stevige erecties en erotische fantasieën. Eén van de onderwerpen waar ik mijn fantasieën op los kan laten, is komen te wonen in een appartement beneden ons. Er is namelijk een nieuwe familie ingetrokken op de benedenverdieping. Een gezin met vader, moeder en twee kinderen, waarvan de zoon een paar jaar jonger is dan ik en een dochter van twee jaar.

Het klikt van meet af aan. Ik ga vaak spelen met de zoon en geniet erg van dit sociale gebeuren. Jenny de moeder van 26 jaar, het onderwerp van mijn fantasie, is een verschrikkelijk mooie en aardige vrouw die vol slank is met eindeloos mooie lange slanke benen, die samenkomen bij een stel fantastisch mooie ronde billen. Deze zitten strak gespannen in haar rokje. Als ze loopt en ik ze zie bewegen, zou ik er zo m’n tanden in willen zetten.

Als je haar van voren ziet, vallen haar prachtige volle ronde borsten, die zich duidelijk aftekenen onder haar blouse je gelijk op. Ze weet met haar kaarsrechte rug ze nog eens extra mooi te presenteren Vaak heeft ze truitjes aan, die geraffineerd gedecolleteerd zijn en je zodoende een blik gunnen op haar mooie vormen. Jenny heeft daarbij een beeldschoon koppie met donker blond haar en grijsgroene ogen, die recht door je heen kunnen kijken en je altijd ondeugend aanstaren. Haar lippen zijn geprononceerd en gemaakt om te kussen.

Ik krijg erotische dromen van haar en ’s avonds als ik in bed lig, speelt ze vaak de hoofdrol.
Als ik bij hun ben zie ik haar vaak naar me kijken met haar mooie grijze ogen. Ik vind het prettig de aandacht van haar. Ze raakt me af en toe aan en slaat af en toe een arm om me heen als we gezellig aan het praten zijn en geeft mij een knuffel als we gezellig aan tafel zitten met z’n allen. Ik geniet hier mateloos van en het wind me ook op.

Ik denk dat ze weet, door mijn dromerige blik als ik naar haar kijk, dat ik verliefd op haar ben. Op een of andere manier oefent ze met haar erotische uitstraling ook een bepaalde macht op mij uit.

Als ze soms figuurlijk in me kruipt met haar aandacht, begin ik vaak te stotteren. Als Jenny dicht in de buurt van mij komt en ik haar parfum kan ruiken, raak ik geheel uit balans en krijg ik vaak van haar een niet te stuiten erectie. Ik moet het echter netjes houden, omdat Jenny getrouwd is en ik een jonge knaap van 12 jaar ben.

Ik kom vaak bij Jenny op bezoek en ik vind het fijner bij haar te zijn, dan bij meisjes van mijn eigen leeftijd. In tegenstelling tot mijn leeftijdsgenoten krijg ik alle aandacht van haar. Dat is dan ook de reden dat ik heel vaak over de vloer kom en ook omdat Jenny hunkert naar gezelligheid, die haar is ontnomen doordat haar man haar totaal verwaarloost.

Ik laat me helemaal zien

Op een dag als het hoog zomer is gaan we met alle kinderen uit de buurt in de tuin van Jenny spelen en maken met de tuinslang en emmers water er een waar waterfestijn van. We hebben allemaal onze zwemkleding aan en kunnen mekaar vrijuit nat spuiten. Jenny doet ook mee en ze is als moeder het slachtoffer van ons allen. Er wordt gegild en gelachen van blijdschap en enthousiasme. Behalve dat we haar nat spuiten, kietelen we haar ook en ze rent dan ook voor iedereen weg. Ik ben wat sneller door mijn leeftijd dan de andere kinderen en ik krijg haar dan ook te pakken. Omdat Jenny weinig tegenwerkt kan ik haar gemakkelijk op de grond leggen.

Ik klim boven op haar en kietel haar waar ik haar raken kan, zodat ze het uitschatert van de pret.
Ik moet wel de werkelijkheid niet met mijn erotische fantasieën verwisselen omdat ik Jenny ook heerlijk wil strelen over haar borsten en haar kutje.

Ik geniet ondanks de restricties er toch van om met mijn handen over haar lichaam te gaan en straffeloos lijfelijk contact te mogen hebben met haar. Gelukkig heb ik een boxershort aan, anders zou ze mijn erectie ook nog kunnen waarnemen.

Als het feest is afgelopen, druipen we nog na van het waterfestijn en nadat ik het meeste water heb afgeschud, mag ik me omkleden op de kamer van de dochter, welke grenst aan het grote achterbalkon. De gordijnen kunnen open blijven omdat ze van de overkant niet kunnen binnenkijken door de hele grote afstand tussen de flatgebouwen en omdat ook niemand op het achterbalkon is.

Ik doe dan ook rustig mijn zwembroek uit, droog mij af. Dan voel ik iets in mijn rug prikken. Het is alsof er iemand naar mij staat te kijken. Mijn waarnemingen zijn juist, want zonder achterom te hoeven kijken kan ik in een hoekje van de spiegel in de slaapkamer Jenny zien die het balkon aan het dweilen is en per ongeluk een blik naar binnen werpt. Ze moet er al de hele tijd zijn geweest.

Verliefd en knuffelen

Ik vind het heel plezierig om bij mijn onderburen op bezoek te komen. Jenny is heel lijfelijk, zonder dat ze te ver gaat. Ze legt vaak, om haar genegenheid te tonen als ik aan tafel zit en zij achter mij staat, enthousiast haar armen om me heen. Ik voel dan haar zachte borsten die gevat zijn in een mooi angora truitje, tegen mijn hoofd of wang aankomen. Ik voel dan de warmte van haar lichaam op mij uitstralen. Om haar te tonen dat ik het knuffelen fijn vind, beweeg ik mijn hoofd dan nog eens naar achteren om het contact te intensiveren en laat een kreuntje van instemming horen.

Een aantal jaren later wanneer ik bijna achttien jaar ben, gaat Jenny naast me zitten, trekt me tegen zich aan en kijkt me diep in de ogen. Ze wil bevestiging van mij hebben, gezien mijn gedrag, hoe ik tegen over haar sta. Ze vindt dat ik vaak dromerig naar haar kijk en als ze te dicht in de buurt van mij komt, ik heel onzeker wordt. Ze stelt me daarom de volgende vraag. “David, ben je verliefd op mij?” Ik bevestig de vraag met een volmondig ja. David, ik vind het fijn om dat te weten. Je hoeft niet verlegen tegen mij te zijn. Ik voel me gevleid en als we mekaar met respect blijven behandelen mag je gewoon blijven komen.

Jenny is alleen

Op een dag gebeurt er iets heel naars voor Jenny’ s gezin. Ondanks dat Jenny een warmbloedige vrouw is, heeft haar man haar nu echt in de steek gelaten, daar hij een jongere vrouw heeft gevonden. Jenny vertrouwt het niet dat haar man monogaam is gebleven en gaat gelijk naar de dokter om zich te laten testen of ze geen geslachtsziekten heeft. Na een paar weken heeft ze de uitslag en weet ze dat ze helemaal gezond is.

Op een dag vertelt Jenny mij hoe haar huwelijk is verlopen. Direct na de geboorte van haar jongste dochter, heeft haar man totaal z’n interesse in haar verloren en is het zo gebleven zoals Jenny mij al vertelde. De oorzaak is dat ze veel te jong getrouwd zijn en dat de eerste een moetje was. Jenny is alleen en verkeert in een diep trieste situatie. Ze heeft vanaf dit moment de volledige zorg voor twee kinderen en alles komt nu op haar schouders terecht. Het geluk voor haar is dat ze voor de kinderen geld op zij heeft gelegd en dat ze altijd zuinig is geweest. Ze kan blijven wonen in haar huis omdat haar hypotheek minimaal is en haar man haar niet berooid heeft achtergelaten.

Door de plotselinge eenzaamheid ben ik meer dan welkom voor een praatje. Ik ga vaak buurten en luister naar haar verhalen en help vaak met koken omdat ik dat al op vroege leeftijd heb geleerd.
Er gaan maanden voorbij en ik kom steeds vaker over de vloer.

Jenny is buitengewoon intelligent en met name een talenwonder. Ze helpt me tijdens mijn voortgezette studie vaak met mijn huiswerk en is een grote stimulans voor mij. Mijn resultaten schieten omhoog en mijn ouders zijn trots op mij en staan er geheel achter dat Jenny mij helpt met mijn huiswerk. De proefwerken zijn i.v.m. de tentamens verdubbeld, zodat ik heel vaak bij Jenny ben. Als ik met goede resultaten van school kom krijg ik vaak een beloning, in de vorm van een knuffel van haar.

Sexy kleding

Jenny loopt graag in sexy kleding. Ze kan het niet laten om me af en toe een blik te gunnen op haar heerlijke lichaam. Ze loopt dan rond in een zijden blouse met een boothals, die aan de voorkant zo geraffineerd is uitgesneden, dat ik de bovenkant van haar prachtige roomblanke borsten kan zien, als ze zich weer eens moet bukken om iets uit een keukenkastje te pakken. Ik kan dan naar beneden kijken en het uitzicht wat ik dan gepresenteerd krijg, doet me de adem benemen. De zijden blouse heeft en leverkleur en daarom is haar BH ook het zelfde gekleurd. De voorkant is bedekt met prachtig kant en heel erg diep uitgesneden zodat ik haar borsten aan de bovenkant bijna helemaal kan zien.

Ik weet niet waar ik moet kijken en madam vindt het spelletje maar wat leuk, gezien de grijns op haar gezicht als ze naar me opkijkt. Ze legt ook vaak haar handen op tafel als ze tegenover mij staat en tegen mij spreekt. Ze bukt zich dan zodanig voorover, dat ik haar borsten tot aan haar roze tepels mag aanschouwen.

David 18 jaar en Jenny 32 jaar

Jenny gaat winkelen

Ik prijs me gelukkig dat ik nu 18 jaar ben en volwassen ben geworden. Een eventuele relatie met een vrouw die ouder is dan ik, is dus niet strafbaar. Al die jaren heb ik me moeten inhouden maar nu wil ik toch kijken tot hoe ver ik kan gaan met Jenny. Ik ben al jaren verliefd op haar en als ik de kans krijg, wil ik dat met Jenny mijn meesteres wordt. Ze is sinds de scheiding van haar man, veel aanhankelijker naar mij geworden en ik krijg heel vaak kusjes van haar. De laatste tijd houdt ze me regelmatig vast en drukt haar heerlijke lichaam tegen mij aan en legt haar hoofd op mijn schouder. Ze zegt dan; “even knuffelen” en maakt daarbij knorrende geluidjes van tevredenheid. Ik aai haar als antwoord op de knuffel over haar rug.

Een paar dagen geleden duwde zij mijn arm naar beneden omdat ik van Jenny ook haar billen moest aaien. Ik kreeg terstond een erectie en Jenny bemerkte dat en duwde terstond haar lichaam tegen mij aan en zoende me heerlijk op de mond.

Ik denk dat nu de weg geopend is, naar een seksuele relatie tussen Jenny en mij. Vaak is ze ook gespeeld bazig tegen mij en ik moet dingen van haar doen zoals de afwas. Als het niet naar de zin van madam is, krijg ik terstond billenkoek van haar. In het begin wist ik niet wat ik er mee aan moest. Nu verlang ik er naar, om petsen van haar te krijgen. Ik daag haar daarom wel eens uit en zie ik een glimlach op haar gezicht verschijnen en het resulteert er in dat ze het spel mee speelt.

Op donderdagmiddag na school ben ik weer bij haar. Ze is ‘s morgens wezen winkelen in de stad. Ze heeft een nieuwe strakke spijkerbroek gekocht en lingerie. Ze pakt de nieuwe spulletjes uit de tassen en laat ze enthousiast aan me zien. Eigenlijk heb ik er niks mee te maken wat ze aan kleding en ondergoed koopt, maar op een of andere manier vindt ze heel leuk om er mijn fantasie mee te prikkelen.

Haar BH is weer zo’n mooi donkerrood geraffineerd model, die er voor zorgt dat het grootste gedeelte van haar borsten worden vrij gelaten en de slipjes zijn nieuw op de markt en mogen er ook zijn.

Ze komen uit Mexico en laten de billen geheel bloot. Het heten Tanga strings vertelt Jenny. Ze zitten zalig en zijn heel sexy vertelt ze mij. Ze heeft op dit moment een leuke rok aan en ze deelt me mede dat ze onder haar rok ook zo’n string aan heeft.

“David, ik wil je vragen of zo’n string mij staat in combinatie met mijn nieuwe BH. Ik ga me even omkleden,” zegt ze.

Voordat ik kan reageren neemt ze de benodigdheden mee naar de slaapkamer. Even later gaat de deur open en steekt Jenny haar hoofd om de hoek en volgt ook haar arm. Ze staat op hoge hakken. Ze legt de voorkant van haar lichaam tegen de deurpost en nu zie ik alleen de zijkant van haar lichaam.

Dit geeft wel een mooi effect omdat ik de mooie ronde vorm van haar billen kan zien, die ook geheel onbedekt zijn door de string die ze aan heeft. Dan doet ze haar arm omhoog en doet haar hand tegen de achterkant van haar hoofd. Jenny draait zich naar mij toe en kan ik haar nu zien in haar beeldschone BH en string.

“Wat vind je van mijn nieuwe setje?” Vraagt ze.

Aan de voorkant is haar poesje minimaal bedekt door een minuscuul klein stukje witte stof, die aan de bovenkant is afgewerkt met wit kant. Als ze zich omdraait zie ik aan de achterkant boven haar bilnaad een stukje stof uitkomen en de rest is vrij. Haar BH staat geheel in verhouding met de string omdat de bovenkant van haar borsten door de push up net zo veel laten zien als haar string. Jenny loopt naar mij toe en gaat vlak voor mij staan.

“Vind je het mooi David?” Ik begin te stamelen en Jenny begint te lachen.

“Windt het je op David?”

“Mag ik je het eerlijk zeggen Jenny? Ik zou het liefst je nieuwe slipje van het lijf scheuren en mijn gezicht in je poesje begraven, daarna mijn tong in je kutje steken en je likken tot je gillend klaarkomt.”

Jenny glimlacht en zegt; “David, ik vind het toch zo zalig om jou te prikkelen en je een stijve penis te bezorgen.” Ondertussen gaat ze bij mij op schoot zitten en ik sla een arm om haar fantastische lichaam. Ze kijkt me nu recht in de ogen en begint te praten.

“David, ik moet dit doen om een uitlaatklep te hebben voor mijn seksuele fantasieën. Ik ga er anders kapot aan. Ik heb er echter wel een reden voor waarom ik zo tegen je doe David. Dan gaat ze verder met vertellen, waarom ze mij regelmatig aan het ophitsen is.

Jenny krijgt exhibitionistische neigingen door mij

“Lieve David, ik zal eerst iets vertellen aan jou waarom ik zo uitdagend tegen jou doe en je steeds aan het prikkelen ben. Het moet het echter wel een geheim blijven tussen ons tweeën.”

“Eén van de redenen is dat mijn man altijd aan het overwerken of op dienstreis was en daarbij totaal zijn interesse in mij had verloren. Ik weet niet precies waar het aan lag, maar ik heb een vermoeden. Ik probeerde het aan alle kanten fijn voor hem te maken, maar het lukte me niet. Ik voelde me een beetje verwaarloosd door hem. Ik voelde me niet meer een aantrekkelijke vrouw omdat we helemaal geen seksuele relatie meer hadden. Ik ben desondanks het gedrag van mijn man toch een gezonde jonge vrouw, die regelmatig seksueel aan haar trekken wil komen en dat niet krijgt van haar echtgenoot. De aandacht van jou die ik voel omdat je verliefd op mij bent, seksueel helemaal op mij valt en dat je mij ook waardeert zoals ik ben, vind ik zalig. Dat je vaak naar mijn lichaam gluurt en er opgewonden van wordt, gezien de erecties die ik regelmatig achter de rits van jouw broek te voorschijn zie komen, prikkelt me ook. Het prikkelt me zo dat mijn seksuele accu’s daar hevig van opgeladen worden en dat ik daardoor ook heftig naar seks ga verlangen. Het gevolg is dat ik exhibitionistische prikkels door jou krijg en daardoor je graag stukjes van mijn intieme lichaamsdelen wil laten zien om je er mee op te winden. Als ik bijvoorbeeld de knoopjes van mijn blouse een heel stuk open laat en je mijn borsten kan zien of dat je onder mijn rokje gluurt en opgewonden raakt als je mijn slipje kan zien of als ik er expres niets onder aan heb, mijn kutje, krijg ik er een geweldige kick van. Als ik in zo’n bui ben zoals nu en mijn billen aan je laat zien, moet er wel een lange fantasie aan vooraf gaan om er een goede kick van te krijgen. Vannacht toen ik weer eens alleen in mijn bed lag omdat mijn man op dienstreis is, werd deze fantasie plotseling geboren om nieuwe lingerie te kopen en deze daarna aan jou te laten zien. Het winkelen in de stad en de aankoop van mijn onderkleding gaf mij in de stad al zoveel opwinding, dat mijn broekje al nat werd van de voorpret, voordat ik thuis kwam. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik zo tegen je doe. Met jou zullen er geen problemen van komen omdat ik je niet ga misbruiken en we door onze heerlijke vriendschap ons dit kunnen permitteren. Je bent nu achttien jaar en als ik je te erg opgewonden maak door mijn spel en je het niet meer uithoudt, zal ik je helpen om de druk van de ketel af te halen. Ik zal je dan helpen met masturberen. Als je wilt mag je ook tegen mijn lijf masturberen en mij intiem aanraken.”

“Als je mij daar toestemming voor geeft Jenny, zou ik het heerlijk vinden om je nu te mogen aanraken bij je billen,” zeg ik.

Ik ga op mijn knieën zitten en trek Jenny naar mij toe, kus en lik haar billen en geef er beetjes in. Tijdens dit spel begint Jenny heftig te kreunen en gebeurt er iets aan de voorkant. Ik merk dat er een vinger van haar verdwijnt in haar slipje en ik vermoed dat ze zo opgewonden is door haar uitgekomen fantasieën, dat ze zich aan het bevredigen is.

Ik kan geen groter compliment krijgen op het spel wat ik nu aan het doen ben met haar. Ik ga rustig door en Jenny begint te hijgen. Ik knijp af en toe gemeen in haar billen omdat ik ervaar dat ze dat lekker vindt en geef haar daarna iets hardere beetjes.

“Ga door en doe het iets sneller David” kreunt ze en ik bijt haar iets sneller.

“Doe je hand tussen mijn benen en steek je vinger in mijn kutje en ga er mee op en neer.” Gauw steek ik mijn handen achter het elastiek van haar slipje, schuif het naar beneden en laat haar er uit stappen.

Dan pakt ze mijn hand en laat mijn vinger onder geleide in haar kutje glijden. Ik kan haar nu inwendig strelen terwijl Jenny zelf met haar klitje kan spelen. Ik draai mijn hand met de rug naar achteren zodat ik een vraagteken met mijn vinger kan maken in haar kutje en zodoende haar G-spot kan stimuleren. Jenny begint hier helemaal door te hijgen.

Ik blijf tijdens het vingeren ook haar billen bespelen met mijn tanden en lik haar billenpaadje en sterretje omdat ik ruik dat ze daar fris gewassen is. Dan voel ik dat haar lichaam begint te schokken en dat Jenny klaar gaat komen. Met een stem van seksuele emotie fluistert Jenny dat ik nog een vinger in haar moet steken en dan sneller moet bewegen. Ik steek gauw een tweede vinger in haar kutje, ga sneller op en neer en vergeet niet om haar billen te blijven verwennen met steeds hardere beetjes.

Dan begint Jenny zo te schokken dat ik haar bijna niet meer kan vingeren en voel even later de golven van haar orgasme over haar heen komen.

Als ze hierna weer een beetje op de wereld terug is, duwt ze mijn vingers uit haar kutje en draait ze zich langzaam om. Ze steekt haar handen uit, trekt me omhoog, gaat tegen mij aan staan en geeft me een diepe tongkus. Ik ruik de geur van haar sappen die rijkelijk gevloeid hebben nadat ze is klaargekomen en lik tussen het kussen, mijn natte vingers af. Ik proef nu haar sappen en wil door de zalige geur en smaak hier nog meer van hebben. Dan zie ik ook haar natte vinger die net uit haar kutje is gekomen. Ik pak haar hand en stop de natte vinger in mijn mond en begin er demonstratief op te zuigen en laat haar merken dat ik het heerlijk vind om haar saus te proeven.

“Nog een keer,” zeg ik en Jenny steekt haar vinger nog een keer in haar kutje en laat hem daarna weer door mij aflikken.

Aan de binnenkant van haar benen is ze ook helemaal nat en Jenny gaat op een stoel zitten en spreid haar benen.

“Kom maar David” zegt ze. “Zuig mij maar droog.” Ik zuig nu al haar sappen op en sta even later op met de volle smaak van Jenny in mijn mond. Dit ritueel is een grote beloning voor mij om haar te mogen proeven na haar orgasme.

Als ik ’s avond mijn kleren uittrek voel ik iets in mijn broekzak en dat is geen zakdoek. Ik trek het voorwerp er uit en zie dat het Jenny’ s slipje is. Ik steek mijn neus er in en ruik Jenny. Mijn penis wordt keihard en door dit kleinood heb ik even later een daverend orgasme. Ik stop het daarna in mijn geheime kastje omdat niemand er achter mag komen dat ik in het bezit ben van een damesslipje.

Mijn billen aaien

Op een dag ben ik blijven eten en help nadien mee met de afwas. Voor mijn verjaardag heb ik mooi ondergoed gekregen en die heb ik nu aan vertel ik Jenny.

“Mag ik je mijn nieuwe ondergoed laten zien Jenny?” Ze knikt en ik doe mijn trainingspak uit. Ik laat mijn ondergoed bewonderen. Het is gemaakt van een hemelsblauwe stretch stof die mooi afkleed en bij mijn billen hoog is uitgesneden. De slip zit echt strak op mijn huid. Het ondergoed laat zodoende aan de achterkant een groot gedeelte van mijn billen vrij en Jenny vind het allemaal prachtig.

Verder zit het broekje ook strak aan de voorkant en komt mijn penis geprononceerd door de stof heen. Ze kruipt plotseling tegen mij aan en vraagt of ze mijn billen op dezelfde manier mag aaien zoals ik voorheen bij haar heb gedaan.

Voordat ik ja heb gezegd, steekt ze haar handen al tussen de elastieken band en ze legt ze op mijn volle ronde zachte vlees. Dan gaat ze met haar lichaam tegen de zijkant van mij staan zodat ze me gemakkelijk kan strelen en knijpt daarbij zachtjes in mijn heuveltjes.

Plotseling zet ze gehaast haar nagels in mijn vlees en trekt omdat ze nog wat van plan is, een seconde later mijn slip naar beneden. Ze zakt door haar knieën en begint me als eerste zachtjes te bijten. Dan zuigt, likt en bijt ze me en ze wil overal tegelijk zijn. Het lijkt er op of ze een snoepzak heeft gekregen en alles tegelijk wil opeten.

Ik raak hier vreselijk van opgewonden en kan geen weerstand meer bieden aan mijn erotische doodsnood, pak mijn penis vast en begin te masturberen. Jenny is hier op uit en blijft mijn blote billen verwennen met kleine beetjes. Mijn slip schuift ze intussen van mijn benen af zodat ik er een seconde later uit kan stappen. Nu heeft ze de weg vrij gemaakt om mijn billen heerlijk uit elkaar te duwen.

Gauw pakt ze een washandje en maakt mijn paadje schoon met water en zeep en doet er een of andere gel op zodat alles spiegelglad wordt. Als alles is voorbereid, streelt ze het gebied achter mijn ballen omdat ik daar heel gevoelig ben en duwt op een gegeven moment mijn hand weg en pakt mijn penis vast en begint mijn huid heerlijk op en neer te halen. Tegelijkertijd bijt ze me en ze likt mijn billenpaadje. Als toegift krijg ik ook nog petsen op mijn billen die mij emotioneel naar grote hoogten drijven. Jenny weet precies hoe ze mij moet behandelen.

Dan voelt ze dat ik over het randje ga en wacht ze even tot het schokken iets afneemt en gaat weer door tot ik helemaal stijf sta van de spanning. Als Jenny voelt dat ik een orgasme krijg waarbij ik als een raket zal klaarkomen, gaat ze sneller met mijn voorhuid op en neer en houdt mijn stam steviger vast totdat ik klaar kom en mijn zaad er met kracht uit spuit in haar hand.

Als ze is opgestaan verwacht ik dat ze naar de kraan loopt om mijn zaad van haar handen te wassen. Dit gebeurt echter niet en ik denk dat zij mijn sperma tot zich genomen heeft. Ik denk dat ze mijn liefdessappen net zo lekker vind als ik die van haar. Na ons spel vertelt ze dat ik haar vorige keer zo lekker in haar billen heb gebeten dat ze als gevolg daar van een werelds orgasme heeft gekregen en dat ze het nu bij mij terug wilde doen.

Het korte rokje

Regelmatig heeft Jenny een te kort jurkje aan, die constant omhoog kruipt als ze aan tafel zit en die ze dan zedig naar beneden probeert te trekken.

Tijdens zo’n mislukte poging gebeurt het tegenovergestelde. Ik kan nog meer van haar mooie benen zien en de lingerie die hierbij tevoorschijn schiet. Ik weet nu dat ze een roze slipje draagt die nauwelijks haar poesje bedekt

Vaak moet Jenny iets uit de kastjes boven het aanrecht pakken en dan stapt ze op een keukentrapje. Ik kan dan als ze op de bovenste trede staat onder haar jurkje kijken en zie dan dat ze er expres niets onder aan heeft. Ik mag dan rechtstreeks haar fantastisch mooie billen bekijken.

Door het constante geknuffel van Jenny als ik op bezoek bij haar ben loop ik continue met een erectie van wereldformaat rond en als ik met zo´n erectie op het toilet even mijn speelgoed aanschouw, vind ik hem voor mijn leeftijd best aan de grote kant. Het zal wel komen omdat het in de familie zit. Mijn vader heeft er ook één die er wezen mag. Op school moeten we na het sporten, gezamenlijk douchen met alle jongens en dan wordt mijn vermoeden bewaarheid. Ik kijk dan stiekem rond wat de maat van de andere jongens is en ik ben er trots op dat ik de grootste heb.

Er wordt ook wat van gezegd tegen mij dat ik best wel een hele grote penis heb. Ik voel dit als een compliment en niet als een belediging omdat ze mochten willen dat ze zo’n maat als ik hadden. De wetenschap dat ik eens met mijn grote penis in Jenny haar kutje mag, is één van mijn fantasieën voor de toekomst.

Mijn vrienden de zonnestralen

Op een dag als ik ’s morgens koffie kom drinken, zit ze tegen over mij in de huiskamer in de warme lentezon, die ons omarmt als en warme deken. Ze kijkt me omfloerst aan en daarom heb ik het vermoeden dat ze weer met een fantasie bezig is. De stoelen en banken zijn verschoven door haar en ik zit nu tegenover haar met mijn rug naar het raam en kan door de geringste beweging van haar benen, met behulp van het ochtendlicht, onder haar rokje kijken.

Ze loopt tijdens het gesprek naar het kleine raam met de brede vensterbank, gaat er op zitten en trekt één been op. De zon is zo fel dat deze dwars door de stof van haar rokje heen schijnt. Door haar opgetrokken been, heb ik nu vrij uitzicht tot bovenaan. Ik neem plotseling iets moois waar aan de binnenkant. Ik weet zeker dat het niet de kleur van een slipje is wat ik zie, omdat ik duidelijk haar poesje kan zien dat helder belicht wordt door mijn vrienden de zonnestalen.

Ik durf van de spanning bijna niet te kijken, maar doe het toch. Jenny heeft zogenaamd niets in de gaten en verzet haar voet nog iets waardoor het zicht onder haar rokje nog meer verbetert en ik zelfs de lipjes van haar kutje kan zien.

Dan kijkt Jenny mij aan en vraagt of ik een mooi uitzicht heb. Ik knik met mijn hoofd van ja. Jenny reageert op mijn knik, dat ze er niks aan kan doen dat ze weer in zo’n bui is en dat ze het heel fijn en spannend vindt dat ik haar begluur. Ik sta op en vraag aan Jenny om haar fantasie te vervolmaken en of ze haar rokje omhoog wil doen.

Ik doe gauw haar slipje uit. Dan zie ik haar mooie poesje en als ze haar benen heeft gespreid kus ik de gevoelige binnenkant van haar benen en uiteindelijk haar kutje. Ik geef Jenny nu meer dan ze in haar fantasie had gedroomd.

Ik zeg tegen Jenny dat ik haar ga helpen het nog fijner te maken.

“Doe gauw je rokje uit zodat ik jouw billen weer kan verwennen en je tegelijk lekker kunt masturberen.” Ik kus haar lipjes nog even voor ik op sta en dan doet Jenny haar rokje uit en mag ik haar billen verwennen door haar lekker te strelen en te bijten.

Dan ga ik iets nieuws proberen. Ze vindt het fijn als ik haar af en toe knijp en nu geef ik haar met mijn hand petsen op haar billen en als ik dat heb gedaan begint ze heftig te kreunen. Ik voel nu dat ze het net als ik lekker vindt. Nu wissel ik het af met strelen, bijten en billenkoek. Tijdens dit spel vingert ze zich heftig en uiteindelijk komt Jenny klaar. Haar sappen stromen rijkelijk uit haar kutje en gauw zegt ze met een benauwde stem; “David, lik me gauw droog.”

Ik kruip snel naar voren en lik haar sappen op.

Zo gaan jaren voorbij dat ze me af en toe een blik gunt op haar fraaie lichaam en we daarna mekaar beurtelings heerlijk klaar laten komen.

Jenny’ s nieuwe negligé

Jenny heeft op een morgen als ik vrij van school ben, nadat ze zich gedoucht heeft, een nieuw negligé van diverse lagen superdunne stof aan, die als een wolk om haar heen vallen. Ze gaat er mee in de huiskamer voor de enorme glazen pui staan om zodoende haar lichaam te laten baden in het zonlicht. Het is haar favoriete plek in de ochtendzon om tegelijkertijd de warmte op haar lichaam te laten inwerken en gezellig met mij te buurten. Op dit moment schijnt deze echter dwars door het kledingstuk heen en kan ik zien dat ze er niets onderaan heeft. Ik weet zeker dat ze weet dat ik alles kan zien en dat het weer een van haar fantasieën is. Het water loopt me in de mond van dit tafereel waarover ik altijd aan het fantaseren ben.

Ik zie omdat haar negligé boven iets open valt, haar schouders overgaan in een fraai decolleté; waardoor ik de aanvang van haar borsten goed kan zien. Haar borsten tekenen zich verder strak af tegen de soepel vallende stof die haar lichaam omvat als een tweede huid en als ze zijwaarts naar de zon gericht staat, zie ik haar poesje met de zwarte krulletjes.

Ze draait zich even met haar gezicht naar het raam zodat ik haar fraaie billen kan zien en op de plaats waar haar benen bij elkaar komen vormt zich een driehoekige opening waar het licht precies doorheen kan schijnen en zodoende de vorm van haar schaamlippen verraadt.

Als ze loopt komen haar benen te voorschijn door de split.

“Vind je mijn negligé mooi David?”

Als reactie op haar vraag of ik hem mooi vind, vertel ik dat ik de negligé prachtig vind, maar het allerliefst haar gewaad van haar schouders wil halen om haar dan naakt in mijn  armen te kunnen nemen. Jenny kijkt me aan en moet mijn antwoord even verwerken.

Ze begint te stralen, kijkt me ondeugend en zegt dat ze er nu  zo’n kick van heeft gekregen van mijn antwoord, dat ze de negligé nu ook gaat uitdoen om haar mooie naakte lichaam aan mij te laten zien.

“David, mijn fantasie is weer uitgekomen en ik ben er zo opgewonden van geraakt dat ik samen met jou wil masturberen.” Ik antwoord dat ik dat fantastisch vind.

Bevallig loopt ze naar mij toe op haar blote voeten en zegt.

“Ik vind het een schitterend idee. Ik heb een fantastisch idee om te gaan doen met z’n tweeën. Doe je broek en slip uit en leg je penis tussen mijn billen zodat je heerlijk tegen mijn lichaam aan kunt masturberen en streel dan met je vingers mijn kutje.”

Ik doe niet alleen mijn broek uit, maar ook de rest van mijn kleren omdat ik dadelijk helemaal naakt wil zijn zoals Jenny.

Als ik alles uit heb, loop ik naar Jenny toe die de negligé van haar schouders heeft laten afglijden en daarna haar billen naar achteren drukt om mij te ontvangen. In plaats van zonder voorspel mijn penis gelijk tegen haar aan te leggen, ga ik voor haar staan en bekijk haar prachtige borsten. Ze zijn vol en rond en hangen totaal niet. Haar tepels staan niet recht naar voren maar liggen iets hoger en wijzen omhoog alsof ze mij willen uitnodigen om ze in de mond te nemen.

Ik druk nu mijn lichaam tegen haar aan. Dan neem ik haar gezicht in mijn handen en begin haar te kussen en zak dan langzaam naar beneden en neem één voor één haar borsten in de mond en begin er heerlijk op te zuigen en even later zak ik door mijn knieën en pak het voetenbankje en zet er één voet van Jenny op.

Ik heb het nu voor mekaar dat haar benen gespreid zijn. Ik kan nu met mijn mond bij haar kutje en spreid voor het eerst van mijn leven de toegang van de speeltuin van een vrouw met het doel om met mijn tong haar een orgasme te bezorgen. Dit heb ik al heel lang willen doen en ik heb er zelfs van gedroomd. Ik steek mijn tong uit en begin haar te ontdekken. Jenny verwacht niet van mij dat ik haar speeltuin betreed maar vindt het zalig dat ik haar nu lik. Ze kreunt van genot als ik haar schaamlippen spreid en de ingang van haar schede lik en daarna haar clitoris met veel speeksel nat maak en zachtjes lik. Dan strijk in zachtjes over haar binnenste schaamlippen en duw mijn tong zo ver naar binnen dat ik haar kan proeven. Haar clitoris begint nog meer te zwellen en ze wordt zo groot dat ik haar helemaal in de mond kan nemen. Ik zuig en lik er beurtelings aan. Na enige tijd voel ik dat ze op weg is naar een daverend orgasme.

Dan zegt ze al kreunend tegen mij dat ze bijna zo ver is en ik pak haar bij haar billen. Kreunend zegt Jenny. “Knijp me in mijn billen David” en ik trek haar tegelijkertijd zo strak mogelijk tegen mijn gezicht aan en begin haar sneller en harder te likken totdat ze klaarkomt en mij helemaal onderspuit met haar saus die op mijn borstkas komt. Ik veeg de saus uit over mijn lichaam en een gedeelte over mijn penis, zodat deze heel glad wordt.

“Je bent een echte boef David om door te gaan en mij zo’n orgasme te geven dat ik je helemaal onderspuit.”

“Dat was ook de bedoeling Jenny,” zeg ik. “Je hebt het mooiste en heerlijkste kutje van de wereld en ik kon niet meer stoppen met jou te beffen. Ik wilde voor het eerst van mijn leven een vrouw laten klaarkomen met mijn tong. Nu kan ik jouw saus over mijn penis smeren zodat hij er lekker glad van wordt en mijn lichaam naar jou ruikt.”

“Nu is het jouw beurt David, kom gauw hier en leg gauw jouw heerlijke grote penis tussen mijn billen, kreunt ze.” Ze zoekt nu steun bij een hoge stoel en maakt een holle rug, zodat haar billen helemaal naar achteren gaan staan.

Ik doe wat ze zegt en positioneer me achter haar. Mijn stijf overeind staande penis mag ik nu tussen Jenny’ s volle ronde billen leggen en als ik me strak tegen haar aandruk, hoef ik alleen maar op en neer te bewegen. Dan ga ik met mijn hand naar Jenny’ s kutje en schuif mijn vingers tussen haar lipjes door en begin haar heel zachtjes te vingeren om haar weer op temperatuur te brengen voor een tweede orgasme.

Mijn voor-zaad komt intussen uit mijn eikel en maakt Jenny’ s bilnaad nog gladder waardoor ik heerlijk heen en weer kan glijden met mijn stam. Tijdens een opgaande beweging die iets lager begint dan gepland, kom ik onder de juiste hoek bij haar sterretje en glijdt mijn eikel per ongeluk naar binnen. Jenny weet niet wat haar overkomt en schrikt er van omdat het toch wel een beetje nauw is voor mijn grote speelgoed.

Dan draait Jenny zich om en zegt. ”David, je mag best voor een keer met je penis in mij komen ondanks dat ik het nog nooit heb gedaan, maar je moet wel even uit mij gaan omdat jouw penis erg groot is en ik misschien beschadigd wordt omdat het erg droog binnenin is. We kunnen met behulp van vaseline jouw speelgoed wat gladder maken zodat je me niet beschadigt.”

Ze loopt snel naar de badkamer en komt even later met de pot zalf en glijmiddel terug. Dan smeert ze de vaseline ruim op mijn stam en eikel en doet ook wat op haar sterretje. Dan gaat ze in de goede houding voor mij staan en zegt tegen mij dat ik in haar mag komen. Ik positioneer nu mijn eikel voor haar sterretje.

Ik duw zachtjes door en dankzij de vaseline kan ik langs haar sterretje en glijd ik langzaam maar zeker in haar tot mijn stam helemaal in haar zit. Voorzichtig mag ik nu op en neer gaan in haar aarsje. Als ik helemaal naar voren zit voel ik ook haar zijdeachtige billen. Dan krijg ik een flesje glijmiddel aangereikt van Jenny en zegt ze tegen me dat ik ons moet smeren wanneer ik gedeeltelijk uit haar ben. Ik doe een paar druppels op mijn stam en smeer het rondom uit.

Ik voel dat de wrijving nu nog een stuk minder is en we er beiden er nog meer van kunnen genieten. Jenny haar saus is intussen opgedroogd op mijn borstkas en door de warmte verspreid zich een doordringende geur van haar liefdessappen die mij omgeeft als een waar afrodisiacum.

Mijn vinger is ook nat en glibberig door het gelik met mijn tong en als ik opnieuw mijn vinger lang de dekentjes van Minette laat gaan smeert deze haar helemaal.

Ik streel haar genotsknopje eerst heel zachtjes maar naarmate de tijd vordert, steeds intensiever. Jenny beweegt haar vingers in haar grotje en ik ga tegelijkertijd op en neer over Minette. Er gaan steeds meer genotskrampen door mij heen en uiteindelijk houden we het niet meer en we ondergaan samen een daverend orgasme. Mijn zaad spuit in het aarsje van Jenny en mijn hartsvriendin is door haar orgasme weer helemaal nat van haar sappen.

Als we bekomen zijn zegt Jenny dat ze het niet kan bevatten dat ze zo snel achter elkaar een orgasme kan krijgen.

“Kom David, laten we samen even gaan douchen, elkaars lichamen wassen en daarna gezellig een kopje thee drinken.”

Ik zit nog steeds in Jenny en trek me nu voorzichtig uit haar. Dan kijkt Jenny mij aan en zegt dat het niet de bedoeling is dat ik haar elke keer van achteren neem omdat we dat moeten bewaren totdat we een echtte relatie hebben.

“Ik moet je wel zeggen David dat ik het heel lekker vond ondanks de grootte van jouw penis. Een ding moet mij van het hart, je hebt mij van achteren genomen en dat vraagt om revanche. Op een keer ga ik jou ook van achteren nemen met een mooie gladde ombinddildo zodat we dan gelijk spel hebben. Bereid je er maar vast op voor.”

Na dit spel laat Jenny merken dat ze meer met mij wil. Ik ben jarig geweest en ben nu een volwassen kerel van achttien jaar. Het is de leeftijd waarbij ik de huwelijksnacht met Jenny wil in gaan.

De massage

Jenny heeft vaak last van hoofdpijn door de stress, die de zorg voor twee kinderen met zich meebrengt. Ik stel haar dan ook voor om haar een goede ontspanningsmassage te geven. “Ik kom uit een gezin waarbij masseren overgedragen wordt van ouders op kinderen,” vertel ik.

De massage is een voorstel van mij om Jenny heerlijk te laten ontspannen. Maar voor mij komt er nog iets bij. Ik houd zo veel van Jenny, dat ik mijn liefde niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk wil verdiepen. Ik kan haar door de massage op deze wijze, lichamelijk eren. Ik smacht er naar om één met haar te worden. Ze maakt mij echt gek en ik loop constant rond met mijn gedachten aan haar. Ik wil haar nu echt helemaal naakt in mijn armen hebben en een relatie met haar beginnen. Alleen maar met mekaar masturberen is niet meer genoeg voor mij. Daarom wil ik een romantische avond met haar, als inleiding tot een relatie. Ik wil echt met haar samensmelten.

Mijn ouders zijn juist het weekend weg en zodoende heb ik tijd om haar te behandelen. Ik geef door aan Jenny dat ik haar dit weekend graag wil masseren en we spreken af voor de vrijdagavond. Die dag kan me niet snel genoeg komen. Ik droom er al van dat ik haar mag uitkleden en haar dan naakt in mijn armen mag nemen. Vrijdagavond doe ik mijn sportkleding aan, een korte broek en een T-shirt, omdat masseren een inspannende bezigheid is en ik het er altijd bloedheet van krijg. Daarbij heb ik in een winkel, een tanga voor heren gevonden, die Jenny zeker mooi zal vinden.

De avond breekt aan en ik ga naar beneden. De kinderen zijn nog niet naar bed. We kijken nog met z’n allen televisie en daarna lees ik de jongste een verhaaltje voor.

Om 10 uur is het stil. Jenny is intussen gedoucht en loopt in een heel mooie sexy peignoir rond. Ik ben zeer benieuwd wat ze er niet of wel onder aan heeft en ben al aan het fantaseren geslagen. Ik spring ook gauw onder de douche en ben even later weer terug. Dan vraagt Jenny; “wat is de beste plaats om mij te masseren David?” Ik antwoord dat het gemakkelijkste op bed gaat.

In de keuken gekomen zet Jenny intussen de massageolie in een bakje met kokend water en pakt een pot vette crème. Er wordt een grote handdoek op bed gelegd en dan doet Jenny haar huisjas uit. Ze heeft een goudgeel zijden hemdje aan met dunne bandjes, waar haar borsten mooi gedecolleteerd op uit komen. Ze draagt een bijpassend broekje die samen zo mooi zijn dat ze wel eens net gekocht kunnen zijn voor deze gelegenheid.

Ik zeg dat ze op haar buik moet gaan liggen en haar hemdje uit moet doen. Ze kijkt me met twinkelende ogen recht aan en doet wat er gevraagd wordt. Ze draait zich niet zedig om maar blijft expres mijn richting op staan. Haar handen gaan kruislings naar de onderzijde van het hemdje en ze trekt hem bij de rand omhoog tot hij helemaal uit is. Ze presenteert nu weer haar prachtige bovenlichaam.

Ik zie weer Jenny’ s schitterend mooie borsten zonder enige bedekking. Ze zijn zo mooi vol en rond en de tepels steken schuin omhoog.

Ze glundert, legt haar hemdje terzijde, doet haar armen achter haar hoofd en showt haar kostbaarheden, terwijl ze mij blijft me aankijken en me alle tijd gunt om ze te aanschouwen. Ze geniet hier zichtbaar van, glimlacht, loopt naar mij toe, doet mijn T-shirt uit en omhelst me zodat haar borsten tegen mij aandrukken. Ze kust me tenslotte heel intens waarbij ze ook haar tong in mijn mond doet. Na de omhelzing gaat ze liggen en doe ik ondertussen mijn T-shirt weer aan.

Er heerst een erotische sfeer die ik heerlijk vind. Ik verheug me er op om haar aan te raken en vermoed dat het vandaag niet bij masturbatie zal blijven maar dat we tot het einde zullen gaan. Ik krijg het er warm van en mijn penis begint steeds meer op te spelen. Het voorvocht voel ik er al uit komen. Ik doe de rand van Jenny’ s broekje iets naar beneden zodat deze niet vet wordt van de olie en vouw er een klein handdoekje om de rand van het broekje. Ik pak het flesje olie, doe wat op mijn handen en begin haar rug en nek in te smeren. Ik neem er ruim de tijd voor en ga zachtjes te werk.

Jenny laat af en toe een kreuntje horen om te laten merken dat ze de massage aangenaam vindt. Ik sla geen plekje over. Langzaam maar zeker ga ik naar beneden en masseer haar onderrug tot aan de rand van haar billen. Ze kreunt en laat merken dat ik best lager mag. Omdat mijn handen veel te vet zijn herhaal ik nog eens de massage van haar totale rug, door weer rustig van boven naar beneden te gaan. Beneden aangekomen, voor de tweede keer, zitten mijn handen niet meer onder de olie, waardoor ik haar broekje zou verknoeien. Ik streel door haar aanmoediging nu ook haar billen die zijdeachtig aanvoelen. Het wordt steeds spannender en ik wil haar nu helemaal naakt in mijn handen hebben.

Haar bovenlichaam heb ik gedaan en haar benen zijn nu aan de beurt. Ik begin nu met haar voetzolen. Stukje voor stukje gaan mijn handen naar boven. Ik masseer haar enkels, kuiten en knieholten met een heerlijk draaiende beweging. Aan de reacties die ze geeft, is ze zichtbaar aan het genieten. Ze spreidt haar benen nog iets en ik zie dan, dat haar broekje donkere natte plekjes vertoont in het midden. Door de boord van de pijpjes van haar broekje kan ik haar kutje zien en ik kan haast niet wachten om haar daar ook te masseren.

Ik werk heel langzaam naar boven en een heerlijke geur komt mij tegemoet. Haar bovenbenen aan de binnenkant smeer ik nog eens extra in met olie zodat mijn handen over een extra gladde huid kunnen blijven glijden. Ze voelen aan de binnenkant aan als een babyhuidje en ik maak ook hier zacht roterend beweging met mijn duimen langs de spieren tot aan de rand van haar broekje.

Ik heb nu haar hele lichaam gedaan. Ik vertel Jenny dat we alles hebben gehad en dat we nu de negatieve energie die nog in haar lichaam zit er uit moeten halen. Dat kan echter alleen als we de slotmassage van boven naar beneden uitvoeren zonder dat er een kledingstuk in de weg zit en… “daarom moet ik wel even je broekje uitdoen” zeg ik.

Ze zegt niets omdat ze al te ver heen is door de genotvolle massage. Het enige wat ze doet is haar billen optillen. Ik veeg eerst mijn handen droog, zodat alle olie er af is en pak daarna met mijn handen haar broekje vast en schuif hem over haar benen naar beneden. Haar billen komen te voorschijn en zijn weer geweldig om te zien. Het zijn twee mooie ronde heuveltjes, die omhoog steken en bedekt zijn met een heel mooie zachte witte dons-laag. Als je haar billenpaadje een beetje vrij maakt, zie je dat ze daar ook helemaal blank is. Het ziet er supermooi uit en is een uitdaging voor mij om haar daar heerlijk te likken. Ik kan er mijn fantasie helemaal op los laten. Jenny is nu helemaal naakt nu haar broekje uit is en ik mag haar nu overal aanraken.

Ik smeer mijn handen in met nog wat olie en vang met enorm enthousiasme aan met de slotmassage.

Ik ga nu van uit haar nek via haar rug naar beneden en onderweg krijgen haar billen een extra behandeling. Ik kneed één billetje van haar met beide handen. Met wat vette crème maak ik rondjes waarbij ik met de zijkant van mijn hand ook in haar bilnaad afdaal. Dat vindt Jenny zo heerlijk, dat ze mijn hand grijpt en terugduwt om haar daar nogmaals extra te verwennen. Ik beweeg mijn vingers weer zachtjes over haar bilnaad met de vette crème en vergeet niet haar sterretje te strelen met mijn vingers die daar heel glad aanvoelt. Jenny begint luidruchtig te kreunen.

Ik kan het niet laten en buk mij voorover zodat ik mijn tanden in haar billen kan zetten en bijt zachtjes in haar vlees. Dan strijk ik ook met mijn wang er over en omdat ze helemaal schoon is en zo heerlijk ruikt na het bad, ga ik met mijn tong over haar billenpaadje van boven naar beneden. Ik ruik dat ze daar ook wat extra parfum heeft aangebracht en proef onderweg een aardbeiensmaak.

Ik zeg tegen Jenny dat ze daar heerlijk smaakt. Met haar linkerhand schuift ze een laatje open en pakt een flesje met glijmiddel met aardbeiensmaak en duwt het in mijn hand. Ik giet een paar druppels tussen haar billen en verdeel de vloeistof met mijn vingers. Dan begin ik haar weer van boven naar onderen te likken. Het glijmiddel maakt haar naadje super glad en ik strijk met mijn tong over haar aarsje welke heel gevoelig is en als reactie begint Jenny luid te kreunen. Het is te heerlijk voor woorden om haar zo te kunnen verwennen.

Als ik haar daar genoeg heb gelikt en gestreeld, ga ik naar de binnenkant van haar benen en als reactie hierop spreidt ze deze nog meer. Ik zie nu haar kutje en kan me niet inhouden om haar daar heel zachtjes met mijn vingers over hen te gaan.

Jenny is daar heel mooi gevormd en ik zie weer haar dikke volle buitenste schaamlippen, die je uitnodigen om op verder onderzoek uit te gaan. Ze zijn verscholen achter donkere haartjes die ze kort geknipt heeft. Het is een prachtig gezicht, maar komt eigenlijk niet overeen met één van mijn fantasieën en daarom ga ik dadelijk iets aan haar vragen.

Mijn droom van het maagdelijke kutje

Het is één van mijn fantasieën om op een dag het kale maagdelijke kutje van mijn meesters te mogen likken en zodoende moet ik er voor zorgen dat ik Jenny daar mag scheren.

Ik vertel Jenny dat de massage klaar is en dan draait ze zich om en kijkt me verwachtingsvol aan. We zijn nog niet uitgespeeld in de tuin der lusten en Jenny maakt dan ook geen aanstalten om zich aan te kleden. Ze heeft nog iets in haar zinnen en houd haar benen wijd zodat ik al het moois van haar kan blijven bewonderen.

“Jenny. Ik wil je nog iets zeggen,” begin ik. “Ik heb je nu helemaal gemasseerd op één plekje na en dat wil ik op een speciale manier doen met mijn tong.” Jenny begrijpt zonder uitleg wat ik bedoel.

“Ik wil je nog over een fantasie van mij vertellen; het gaat over een jongeling die droomt om het kutje van zijn meesteres te mogen scheren en als deze dan geheel blank is, haar intiem te mogen likken tot ze klaarkomt.”

“Oh wat is dat een leuke fantasie van jou David. Het lijkt me fantastisch om met een kaal kutje rond te lopen en dan je tong op mijn gladde huid te voelen.”

Jenny is helemaal enthousiast over mijn fantasie van het maagdelijk kutje en na afloop van mijn verhaal, loopt ze heupwiegend van enthousiasme en met een kaarsrechte rug die haar billen nog meer accentueren naar de kast en pakt ze een tondeuse en een ladyshave.

Ze gaat voor me liggen op de handdoek, spreidt haar benen voor mij en drukt de tondeuse in mijn hand. Ik mag nu voorzichtig haar kutje transformeren. Ik haal alle haartjes weg tussen haar benen met behulp van de beide apparaten. Het is een betoverend gezicht, de volle kale lipjes na de behandeling van een amateur kapper. Als alles klaar is, bekijken we het resultaat van de jongeling die zijn meesteres heeft geschoren.

Ik pak nog even de crème en smeer het op al de geschoren stukjes huid en masseer deze net zo lang tot alles is ingetrokken. Dan duwt Jenny mij achterover en zegt dat ze mij ook gaat kaalscheren.

“Ik wil straks ook jouw blote huid kunnen likken David.” Ze begint gelijk met de tondeuse al het haar rond mijn geslacht weg te halen. Eerst begint ze boven mijn penis en daalt dan af naar mijn balzak en vertelt me dat ik achterover moet gaan liggen en mijn benen zover mogelijk naar mijn hoofd moet trekken. Nu scheert ze al het haar tussen mijn billen weg en achter mijn ballen. Tot slot doet ze ook mijn benen en maakt mij volledig kaal met de ladyshave. Ik vind het een bijzonder gevoel als ze een half uur later klaar met me is. Om me te laten voelen dat ik volledig kaal ben streelt ze mijn huid die ze net heeft geschoren en het is een hemels gevoel.

Ik ga met Jenny de huwelijksnacht in

Dan staat Jenny tot mijn verbazing op van het bed en kijkt me aan.

“David, vanavond wil ik met jou omdat je nu 18 jaar bent, de huwelijksnacht in gaan en wil ik vooraf samen eerst douchen. Daarna trek ik een prachtige lange witte jurk aan, die je fantasie zal prikkelen en daarbij wil ik ook dat jij een pak aandoet wat ik al heb klaarliggen. We gaan samen onder de douche en wassen elkaars lichaam zonder daarbij te proberen mekaar op te winden.”

Ik vind het super romantisch om Jenny te mogen wassen nu ze helemaal geschoren is en het voelt aan of we allebei als maagd het huwelijk in gaan. We hebben een heel zacht doucheschuim die onze huid ook een beetje olieachtig maakt. Mijn handen gaan over de huid van Jenny alsof ze op glad ijs glijden. Het is een feest om over haar rug en billen te gaan en als ze zich omdraait mag ik ook haar borsten wassen en als laatste haar kutje. Ik voel nu geen haartjes en streel alleen maar naakte huid. Jenny ervaart hetzelfde met mij nu ook alles kaal is geschoren.

Na het douchen, schopt Jenny mij de badkamer uit en zegt me dat ik het pak moet aantrekken en heerlijk aftershave moet opdoen. Ik moet daarna wachten op haar.

Drie kwartier later komt ze de badkamer uit en zie ik mijn prinses in een witte zijden jurk die een bruidsjurk waardig is en daarbij is ze schitterend opgemaakt. De witte jurk is afgezet met wit kant en is aan de voorkant diep uitgesneden zodat haar borsten prachtig uitkomen en in het midden is de jurk zo getailleerd dat haar billen een stukje lager zich prachtig aftekenen. Ik loop op haar toe en neem teder haar hoofd in mijn handen en begin haar zachtjes te kussen.

Dan zegt Jenny dat ze zich voor mij wil uitkleden en vraagt mij of ik er foto’s van wil maken. We gaan naar de slaapkamer en Jenny gaat voor mij staan. Dan draait ze zich om en wijst op de ritssluiting van haar jurk. Ik schuif hem helemaal naar beneden en ga gauw op bed zitten om foto’s te maken. Jenny laat voorzichtig haar jurk zakken en legt hem terzijde. Nu zie ik haar staan in een bustier met een jarretelhouder die zilverwitte kousen met kanten boorden ophoudt en daaronder zit een prachtig slipje. Mijn camera blijft klikken en ik leg alles vast wat Jenny aan het uitpakken is.

Dan kijkt ze me aan en zegt; ”ik wil dat jij je nu ook uitkleed David.”

Het eerste wat ik af doe is mijn stropdas en colbertjasje. Dan volgt mijn bloes en broek en we staan even later samen in ons ondergoed. Mijn T-shirt gaat nu uit en ze streelt mijn borstkast en mijn buik. Dan neemt ze één van mijn tepels in de mond en zuigt er op en hierdoor krijg ik prikkels die zich uitstrekken van mijn tenen tot in mijn kruin.

Ik vind het heel spannend worden en kan niet wachten om mijn slip uit te doen, zodat Jenny mijn billen weer kan zien en er haar fantasie op kan uitleven. Ik kijk haar ondeugend aan en pak haar handen en leg deze op de rand van mijn slip, zodat ze mijn broekje kan laten zakken. Ik zie dat Jenny er helemaal opgewonden van wordt. Gauw loopt ze naar de camera die inmiddels op statief staat en zet iets aan om het volgend moment vast te kunnen leggen. Ze likt haar lippen en krijgt rode wangen terwijl ze mijn broekje naar beneden trekt en aanschouwt dan mijn speelgoed. Op het moment dat ze mijn broekje in de hand heeft, gaat het flitslicht af en weten we dat onze huwelijksnacht is begonnen en vereeuwigd.

“Ik heb hier vaak over gedroomd” zegt ze. “Een paar jaar geleden mocht ik jou een keer zien toen je twaalf was en ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Het heeft zo’n indruk op mij gemaakt dat ik alle dagen dat je hier bent geweest er over heb gefantaseerd om je uit te kleden en naakt in mijn armen te nemen en na een lang voorspel, heerlijk samen met jou te mogen neuken. Soms werd ik er gek van omdat het niet mocht en moest ik je dan toch minimaal even knuffelen of in je billen knijpen.”

Ze doet nu haar hand om mijn penis en trekt mijn voorhuid naar achteren, likt mijn eikel met haar tong en doet hem daarna in haar mond. Ze gaat er met haar tong over en laat mij heerlijk genieten. Dan doet ze mijn penis uit de mond en zegt dan.

“Ik heb vanaf jouw presentatie na het waterballet altijd al je penis willen verwennen en nu is daar het moment gekomen. We gaan vanavond door tot en met je ontmaagding. Ga maar op je rug liggen en doe een kussen onder je hoofd. Om jouw lichaam te verwennen wil ik eerst iets doen. Ik ga je penis met heerlijk ruikende en smakende rozenolie insmeren.”

Ze loopt naar de badkamer en komt even later terug met twee handdoeken en het flesje. Ze duwt de handdoek onder mijn billen en doet wat olie op haar handen. Voorzichtig begint ze eerst bij mijn ballen die ze in haar beide handen neemt en me een hels genot geven door de streling met de olie. Langzaam gaat ze naar boven en komt mijn penis aan de beurt. Ze gaat met haar hoofd dichterbij zitten, zodat ze alles beter kan zien en begint onder aan de stam en vergeet niet om mijn huid strak naar achteren te trekken. Dan doet ze haar vuist om mijn eikel en smeert de olie er rondom heen. Deze behandeling houdt ze net zo lang vol tot alle olie is opgenomen in de huid en merk ik dat er een bedwelmende rozengeur is ontstaan in de kamer. Hierna duwt ze me op mijn buik en vangt aan met mijn billen en vooral het plekje van mijn bilnaad heeft haar speciale aandacht.

“Ik wil nu eerst even een fantasie van mij ten uitvoer brengen en dat is jouw billen verwennen David. De rest van jouw speelplaats komt dadelijk aan de beurt.”

Jenny legt haar handen op mijn billen en begint ze te strelen en in te oliën. Dan voel ik dat ze haar tanden in mijn vlees zet. Ik krijg over het hele oppervlak kleine beetjes en dan gaat ze net als ik voorheen bij haar heb gedaan, met haar tong over mijn billenpaadje.

Ik voel iets nattigs er tussen stromen en het is het glijmiddel met de aardbeiensmaak. Ik ben nu helemaal glibberig en de tong van Jenny voel ik nog intenser.

Ik krijg nu iets hardere beetjes van haar en dan stopt ze even om iets te pakken en ik zie in mijn ooghoeken dat ze iets in de hand heeft van plastic. Het lijkt wel een lange spatel. Ze houdt het vlak boven mijn billen, laat het stuk plastic zwiepen en laat het uiteinde op mijn vlees terechtkomen.

“David, ik hoop dat ik je geen pijn doe met mijn klapzweepje. Ik vind het namelijk leuk om met dit instrument op jou te experimenteren en je billenkoek geven.”

Normaal zou het ook pijn doen, maar nu voelt het zo heerlijk aan, dat ik meer billenkoek wil hebben. Ze probeert hoe veel ik kan verdragen door de afstand te vergroten zodat de zwiep harder aankomt en ze mij nog iets meer van die verrukkelijke pijn kan laten voelen. Het genot dat ik nu ervaar is zo groot dat ik klaar ga komen in de lakens. Op dit moment heb ik niet alleen een hartsvriendin maar ook een meesteres die het fijn vindt om mij billenkoek te geven waarvan ik niet kon verwachten dat ik het zo lekker zou vinden.

“Jenny, wil je nu stoppen, anders kom ik klaar,” zeg ik. “Het is zo zalig, dat ik hoop dat je mij binnenkort nog eens straf wilt geven.” Ik moet zeggen dat Jenny mijn ware meesteres is.

“Jenny, je hebt me beloofd dat ik vanavond jouw kutje mag verwennen en daar wil ik nu mee beginnen,” zeg ik.

Als reactie hierop doet ze de rest van haar kleren uit en pakt daarna een kussen en gaat er met haar blote billen op liggen zodat deze hoger komen en als ze dan haar benen spreid kan ik heel gemakkelijk in haar speeltuin komen met mijn tong.

“Lieve David. Je gaat dadelijk twee fantasieën van mij realiseren. Het eerste is dat je naakt voor mij bent en het tweede is, dat je nu als 18 jarige, mijn poesje gaat verwennen. Ik verheug me er vreselijk op,” zegt Jenny.

Ze ligt nu schuin over het bed en ik zie dat ik gemakkelijk met mijn lichaam tussen haar benen kan gaan liggen.

Ik kruip vanaf haar voeten naar boven en kus en lik me een weg naar boven, langs de binnenkant van haar benen. Ik til haar been op zodat ik nog meer huid kan liefkozen. Ik ga door totdat ik met mijn mond bij haar schaamlippen ben. Ik beroer voor het eerst haar naakt geschoren lipjes die nu veel gevoeliger zijn en Jenny kreunt vergenoegd. Met mijn vingers spreid ik ze en zie dan haar binnenkant die spectaculair mooi is van vorm. Ik zie weer haar mooi kort gevormde binnenste schaamlippen die haar roze ingang afsluiten en nu gezwollen zijn en een prachtige krans er omheen vormen. Ik lik met mijn tong haar binnenste lipjes die al nat zijn van opwinding en ik proef dat ze heerlijk zilt smaakt. Ze vertelt me wat ik moet doen om haar genot zo groot mogelijk te maken. Ik moet mijn vingers één voor één in haar grotje duwen en heen en weer bewegen terwijl ik de rest nat moet likken.

Dan komt haar clitoris aan de beurt die ik eindelijk in mijn mond mag nemen en door zijn prachtige vorm kan afzuigen.

Ik ben blij dat ik Jenny heb met haar prachtige grote clitoris. Mijn vingers komen door het genot wat Jenny ondergaat onder het vocht te zitten, dat zo zalig ruikt en smaakt, dat ik niets verloren laat gaan. Als er iets op mijn borst lekt smeer ik het gelijk uit zodat de warmte van mijn lichaam haar sappen laten geuren op een manier die lekkerder ruikt dan welk parfum ook. Ik merk dat er schokjes door haar lichaam gaan van een naderend orgasme. Ik steek meer vingers in haar kutje en voel nog meer schokjes.

Dan komt mijn droom uit. Ik voel dat Jenny klaar begint te komen. Ze wil nu dat ik haar billen hard vastpak en ze naar haar kutje duw. Dan begint ze te schokken door haar orgasme en grijpt mij bij mij achterhoofd en drukt mijn gezicht hard tegen zich aan en tegelijkertijd lik ik als een bezetene aan haar klitje. Het vocht druipt er nu uit.

Als Jenny van haar orgasme is bekomen duwt ze me om en gebeurt er weer iets hemels. Ze neemt mijn Dickie Dick in de hand en begint hem af te trekken, schuift dan mijn voorhuid naar achteren en neemt mijn eikel vol in de mond. Ze maakt geluidjes er bij of ze hem aan het op eten is. Langzaam laat ze hem verder naar binnen gaan en likt met haar tong overal waar ze maar kan komen. Daarbij zuigt ze afwisselend krachtig op. Er komt weer een fantasie voor mij uit van de huwelijksnacht. Jenny is mij aan het afzuigen en doet dit met zo’n enthousiasme en perfectionisme dat ik mij afvraag waar ze dit geleerd heeft.

Ze is nog niet helemaal tevreden omdat ze door het spel ook weer bloedgeil is geworden. “David, ik wil dat je mij ook nog een keer blij maakt met je tong. Ik kruip over je heen zodat mijn kutje bij je mond komt.”

Als ze over mij heen is, spreid ze haar benen zodat ik met mijn gezicht op een gegeven moment er tussen lig en we samen in standje 69 verder kunnen gaan.

Voor mij betekent het dat ze zo van het vorige spelletje heeft genoten dat ze nog een keer wil. Het lijkt me een zaligheid om samen met haar klaar te komen en dus ga ik met mijn tong en vingers aan de slag. Ze begint heerlijk op mijn penis te zuigen en laat mij merken dat als ik het bij haar goed doe, ze mij ook de zelfde verwennerij geeft.

Gedurende het bedrijven van de liefde kunnen we geen foto’s maken. Daar heeft Jenny echter op gerekend en heeft een timer unit meegenomen die om de paar minuten automatisch de camera bediend. Zo wordt ook vastgelegd dat ik haar binnenste lipjes op een hele fijne manier lik en ze tegelijkertijd met haar tong langs de rand bij mijn toom streelt. Ik voel dat er steeds meer schokjes door haar heen gaan en weet dat ik nu sneller en harder moet zuigen op haar clitoris.

Ze neemt mijn penis steeds dieper in de mond en klemt haar lippen er steeds strakker om heen. Dan drukt ze haar hoofd iets harder naar beneden en ik voel dat mijn stam helemaal naar binnen is geschoten en ze mijn penis nu als het ware heeft opgegeten. Ze laat hem beurtelings uit haar keel glijden en zuigt er daarna krachtig op, waarna ze hem weer opeet en tijdens dit ritueel ook nog met haar tong langs mijn stam gaat.

Doordat Jenny precies heeft verteld hoe ik haar moet verwennen, voel ik haar naderend orgasme en begin ik haar steeds sneller af te zuigen en komt het als een explosie over haar heen. Ik wordt door de kracht van haar benen bijna fijn gedrukt.

Ik zuig al haar vocht op en bijna op het zelfde moment helpt Jenny mij ook op weg naar een daverend orgasme. Ze doet mijn penis iets verder uit haar mond en gaat met de huid van heel snel op en neer en zuigt tegelijkertijd heel krachtig op mijn eikel.

Dan voel ik het opkomen…

Het begint eerst langzaam en wordt dan steeds heftiger, mijn benen en mijn lichaam komen door de spanning van het naderend orgasme van de bank af. Mijn lichaam gaat helemaal in een boog staan en mijn penis begint te schokken en dan voel ik het zaad naar boven komen. Ze zuigt zo hard mogelijk en dan barst mijn orgasme los en schiet mijn sperma in haar mond. Ze gaat door met zuigen tot alles in de keel van Jenny is verdwenen. Enthousiast zegt Jenny.

”Oeh wat smaakt dat lekker. David, ik houd zo veel van jou dat ik een enorme behoefte heb, je van nu af aan zo veel mogelijk te pijpen. Daarbij ben ik nu al verslaafd aan de smaak van jouw heerlijke zaad en heb ik het gevoel dat ik je net heb opgegeten.”

We verkeren in een gelukzalige roes. Jenny draait zich om en gaat dan in de holte van mijn arm liggen. Ik begin haar zachtjes te kussen en te strelen en mijn speelgoed begint weer tot leven te komen.

Dan vraagt ze het volgende. “David het is de bedoeling dat ik jou vanavond het cadeautje voor je 18e verjaardag zal geven. “Het is vanavond onze huwelijksnacht en je mag jouw maagdelijkheid bij mij verliezen door jouw penis laten versmelten met mijn kutje.”

Ik knik en zeg dat ik dat de hemel op aarde ga vinden. Ze neemt mijn penis nog een keer in de hand zodat hij binnen de kortste keren weer staalhard wordt. Dan laat ze hem uit haar hand glijden en vertelt me dat ze, als het zover is, boven op mij gaat zitten als een amazone en zodoende mijn vriend in zich kan opnemen.

“Maar eerst gaan we met iets anders doen,” zegt ze.

Ze kruipt naar het midden van het bed en gaat daar liggen. Ik mag nogmaals al haar heerlijks aanschouwen.

“Omdat ik van een goed voorspel houd moet je mij eerst helemaal van top tot teen kussen en likken,” zegt ze.

Ik buig mij voorover en we beginnen te zoenen. Onze tongen verstrengelen zich en daarna is haar oorlelletje aan de beurt. Ze is daar erg gevoelig en begint dan ook hevig te kreunen als ik het in mijn mond neem.

Mijn mond gaat dan naar benden en ik mag een van haar mooie roze tepels vereren. Zachtjes likken en af en toe een beetje bijten zegt Jenny. Ze is en heel goede lerares. Ik ga enthousiast verder. Haar buik kus ik ook en ik merk dat ze daar een beetje kittelig is.

Dan zak ik verder af, start bij haar voeten en ik neem haar tenen stuk voor stuk in de mond. Ze vertelt me dat niemand dat ooit heeft gedaan bij haar en dat ze het heerlijk vind. De rest van haar benen worden ook gekust en gelikt totdat ik boven aangekomen ben bij haar benen. Ik neem haar klitje in mijn mond en zuig er zacht op en streel hem met mijn tong zodat ze weer goed nat wordt. Ik vind de vorm van haar mini penisje zo fantastisch omdat ik haar op de zelfde manier mijn mond kan afzuigen en pijpen als Jenny bij mij.

Haar klitje is echt een droom en ik vraag Jenny of ze het goed vindt, dat ik van nu af aan, haar “Minette” mag noemen. Ik kijk naar Jenny’ s kutje en vertel haar dat Minette toegedekt is door de mooiste schaamlipjes van de wereld en dat ik haar lipjes ga spreiden zodat ik haar weer kan omhelzen met mijn tong. Door al deze fantasieën heeft Jenny het niet meer en druipen de sappen uit haar en mag ik alles weer oplikken en zuigen.

Ze kijkt me omfloerst aan en zegt dan; “ga op je rug liggen.”

Hierna schuift ze langzaam maar zeker met haar lichaam over mijn heen als een sluipende tijger, waarbij ze zo veel mogelijk huidcontact maakt. Dan gaat ze overeind zitten en pakt een condoom die al klaar ligt. Ze haalt hem uit de verpakking en rolt hem over mijn schacht.

“David je moet nu op je hurken gaan zitten en twee kussens onder je billen doen zodat je benen niet gaan slapen.” Ze gaat nu over mij heen zitten als een amazone te paard, spreid haar schaamlippen en laat zich over mijn penis zakken. Het genot is intens en ik vraag haar even stil tegen mij aan te komen zitten.

Ik voel de tepels van haar borsten op mij prikken en ruik haar lichaamsgeur. Dan zegt ze; ”Dit is de eerste keer voor jou en ik ga je maximaal genot geven.”

Ze houdt mij stevig vast en tilt haar heupen op. Mijn penis glijdt bijna uit haar vagina. Ze is echter een meesteres in timing en weet precies tot hoe ver ze hem er in en uit moet laten gaan. Dan laat ze zich weer zakken en ik voel een maximaal contact met haar. Haar bekkenbodemspieren spant ze aan als ze zich laat zakken en ontstaat er een gigantische frictie. Het laat Jenny ook niet onberoerd en ik voel krampjes in haar kutje ontstaan. Wat is dat een zalig gevoel.

“Zuig op mijn borsten en bijt in mijn tepels” commandeert ze. We voelen beiden dat we naar een daverend orgasme gaan. Jenny voert de snelheid op en we krijgen een uitzinnig genot over ons. We zijn compleet van de wereld met ons tweeën. Dan ontstaat in het kutje van Jenny een kramp die haar orgasme inluidt. De frictie is nu zo groot dat ik het zelf ook niet meer houd. Ik stort mijn zaad in het kutje van mijn droomvrouw.

Als we beiden weer op de wereld zijn, vertelt Jenny mij iets heel leuks. Haar man heeft voorheen overal camera’s opgesteld die alles kunnen opnemen wat er gebeurt.

“Ik heb de installatie aangezet voordat je mij bent gaan masseren David. Vanavond wilde ik verder gaan dan de massage en nu kunnen we samen van het gebeurde nagenieten.”

Ze zet de drie televisies aan die aan het eind van het bed hangen en we kunnen nu van drie kanten kijken naar de liefde die we net hebben bedreven.

Mijn warme zaad

Jenny kruipt tegen me aan en legt haar hoofd op mijn borstkas en een been over me heen. Dan start ze de opnames. Ik zie nu hoe ik in bed haar kutje aan het likken ben en we daarna samen de liefde bedrijven in standje 69. Ik zie mijn penis voor het eerst van mijn leven in Jenny’ s vagina opgenomen worden. Het windt me vreselijk op en binnen de kortste keren is hij weer helemaal stijf. Ik ben zo opgewonden dat ik me naar Jenny draai en haar aankijk en het volgende zeg: “Jenny ik wil nog een keer met je vrijen.”

Ze knikt dat ze ook graag weer met me wil vrijen en zet gauw de camera’s weer op opname, omdat ze mijn echte ontmaagding wil vastleggen voor later. Jenny gaat hierna op haar rug liggen en spreid haar benen.

“Ik wil nu zonder condoom met je vrijen David, omdat het onze huwelijksnacht is en ik wil ervaren hoe het is als jij tijdens je orgasme, je warme zaad in mijn kutje stort. Sinds je twaalf jaar was heb ik er van gedroomd met je te mogen vrijen als je volwassen was. Nu komt mijn droom uit dat je met echt huid op huid contact in mij komt. Ik ga dadelijk mijn schedespieren wat aanspannen zodat je moeite hebt om in mij te komen. Dat gevoel dat ik dan dadelijk ervaar als jij je penis met kracht in mij moet drukken, lijkt me heerlijk en daardoor heb ik ook het gevoel dat je mij ontmaagdt.”

Intussen is mijn penis keihard geworden en staat recht overeind. De camera’s nemen nu ook alles op en Jenny zegt tegen mij dat ik even een rondje moet draaien zodat we straks kunnen zien hoe fier ik er bij sta. Dan nodigt ze me uit om op haar te komen liggen, kijkt me aan en zegt; “David kom maar met je penis in mij.” Ik kruip op mijn knieën tussen haar benen en laat mij langzaam zakken en schuif steeds dichter naar haar kutje toe.

Jenny heeft intussen haar benen opgetrokken en gespreid om mij in zich op te nemen. Ze houdt met haar vingers haar schaamlippen open en zodoende kan ik kan gemakkelijk in haar komen. Het voelt fantastisch aan zonder condoom. Ik trek mijn voorhuid zo strak mogelijk naar achteren en positioneer mijn dikke eikel voor haar ingang en dring dan langzaam langs haar binnenste lipjes haar schede binnen. Mijn penis is maximaal stijf en dus op zijn maximale grootte. Daarom moet ik moeite doen om in haar te komen. Ik laat mijn eikel dan ook even zitten om Jenny weer te laten wennen aan de grootte van mijn penis en druk dan mijn knots heel langzaam door om het maximale gevoel van het binnenkomen in de vagina van Jenny te ervaren. Ik glijd er niet soepel in ondanks al het vocht in haar schede, maar moet hem er met behoorlijke kracht naar binnen duwen omdat Jenny haar vaginale spieren flink aanspant om haar en mij het idee te geven dat we elkaar ontmaagden en daarbij elkaar een zo groot mogelijk genot te schenken bij binnenkomst.

Langzaam maar zeker voel ik mijn eikel steeds dieper in Jenny schuiven totdat ik voel dat mijn stam tot het einde in haar zit. Als ik mijn penis helemaal in het kutje van Jenny heb zitten, houd ik hem stil omdat ze met haar inwendige spieren het contact nog meer aan het verstevigen is en hiermee een soort van golfbeweging genereert. Dan begin ik heel langzaam in en uit te bewegen en haal hem er zo ver uit dat de rand van mijn eikel Jenny’ s binnenste schaamlippen weer raken en als ik naar binnen ga spant Jenny haar spieren stevig aan en heb ik het idee dat we gewoon als maagden aan het samensmelten zijn met elkaar. Haar handen haakt ze in elkaar over mijn rug en daarna grijpt ze mijn billen en strijkt met haar vingers over mijn billenpaadje waarbij ze het ook niet schroomt om een vinger in mijn rozet te steken en af te wisselen met hard te knijpen in mijn achter-wangen. Het spel wat we nu spelen is gewoon niet te beschrijven zo lekker en ik ben blij dat ik al een twee keer ben klaar gekomen zodat ik niet na drie stoten al een orgasme zal bereiken.

We zijn van het intense contact van mijn penis in Jenny’ s vagina heel erg aan het genieten en Jenny vertelt mij dat mijn eikel heerlijk langs haar G-spot strijkt. Haar clitoris komt niet genoeg tegen mijn stam aan en daarom vouwt ze haar benen strakker om mij heen en legt dan haar armen weer op mijn rug om de wrijving met onze lijven te intensiveren, waarbij ze met haar handen beurtelings over mijn rug en billen beweegt en me frequent een pets geeft met het klapzweepje, wat ze binnen handbereik heeft. Dit doet ze om te tonen hoe fijn ze ons samenzijn vindt. Er gaan schokjes door haar kutje en die worden steeds intenser en haar vaginale spieren grijpen mijn penis nog steeds golvend vast. Naarmate we meer naar het orgasme toegaan voel ik haar handen steeds intenser over mijn rug gaan en knijpt ze van het genot wat ze ervaart nu keihard in mijn billen en slaat ze mij, wat niet zeer doet maar alleen genot geeft.

Dan begint ze te schokken van het naderend orgasme, tilt haar buik op, trekt haar benen nog strakker om mij heen, knijpt de spieren van haar kutje zo hard samen dat het lijkt of mijn penis vastgezet wordt in een bankschroef en zegt me harder en sneller te gaan en trekt mijn lichaam met haar benen nog meer naar zich toe en dan voel ik dat ze heftig van binnen begint te schokken en… klaarkomt. Ze krast tijdens het klaarkomen mijn rug van beneden naar boven tot bloeden’ s toe open, schiet met haar handen naar mijn billen, kromt haar rug en knijpt tijdens het orgasme er zo hard in dat het pijn doet.

De pijn en het intense contact zorgen er voor dat ik voel dat mijn zaad met enorme kracht door mijn penis naar boven wordt gestuwd… ik beweeg met lange halen op en neer in haar vagina en door haar sappen ga ik gemakkelijker op en neer gaan en versnel mijn bewegingen zodat ik zo’n spanning krijg dat ik door de heerlijke frictie klaar kom. Er komt weer een fantasie van mij uit.

“Ik mag mijn warme zaad voor het eerst van mijn leven in de vagina van een vrouw laten stromen.” Mijn penis blijft nog lange tijd stijf ondanks mijn orgasme en ik blijf ook zo lang mogelijk in haar.

Als we bekomen zijn van ons orgasme voel ik dat mijn rug zeer doet. “Jenny, zou je even naar mijn rug willen kijken,” zeg ik.

Als ik mijn penis uit haar vagina heb, draai ik mijn rug naar haar toe en dan zegt ze verschrikt: ”Heb ik dat gedaan?” Mijn rug is helemaal opengekrabd door haar.

“Ik zal even wat zalf halen en je insmeren,” zegt ze.

Jenny loopt naar de badkamer en haalt speciale zalf tegen schaafwonden en begint mij in te smeren. Ik word er helemaal dromerig van, na mijn orgasme in het kutje van Jenny en de massage van nu. Ze kruipt over mij heen en gaat op mijn billen zitten. Alle kapot gekrabde plekken worden ingesmeerd en ik voel al dat de pijn verzacht wordt door de zalf. Omdat Jenny de massage leuk begint te vinden pakt ze ook de grote pot zalf en begint de rest van mijn rug in te smeren. Na de massage gaat Jenny op haar zij liggen met haar billen tegen mijn buik aan en vallen we in slaap in de lepeltjeshouding.

Onze huwelijksnacht is geëindigd en er is een droom voor ons beiden uitgekomen. Jenny en ik zullen het zeker het niet bij deze avond laten. Binnenkort ga ik verder studeren en word ik uithuizig. De weekenden zal ik naar mijn ouders komen. Om mijn studieresultaten echter op hoog peil te houden, zal ik toch vaak ‘huiswerk’ moeten maken bij mijn geliefde Jenny.

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *