Anna en de trimclub

()

Ik heb een buurmeisje die tevens mijn allerliefste vriendinnetje is. Ik ken haar al vanaf de tijd dat we zijn komen wonen in Rotterdam. We zijn samen opgegroeid en delen dezelfde hobby ‘hardlopen’.

Anna en ik hebben allebei een rank lichaam welke zich leent voor de hardloopsport en zijn daarom al jaren bij een hardloopvereniging in Rotterdam. We zijn begonnen op achtjarige leeftijd en nu zijn we beiden negentien. Anna is uitgegroeid tot een beeldschoon meisje met blonde golvende haren en een prachtig getraind lichaam waar haar juweeltjes, haar flinke borsten mooi op uitkomen. Ze draagt schitterende hardloopkleding die strak om haar lijf zit en haar lichaam tot in de perfectie presenteren. Haar billen zijn mooi rond en steken ook iets naar achteren. Overal waar ze verschijnt in haar hardlooptenue, trekt ze de aandacht met haar kontje. Ze weet deze ook mooi etaleren door de hoge uitsnijding van haar hardloopbroekjes.

Als we haar voorkant bekijken zien we haar borsten geëtaleerd in singlet hardloophemdjes met een wit T-shirt, best wel geraffineerd zijn door het diep uitgesneden decolleté en zodoende een flink gedeelte van haar borsten laten zien. Ze heeft mij verteld dat ze het leuk vindt dat haar borsten de aandacht trekken en zijn haar grote trots. Anna vindt ze namelijk schitterend mooi en daarom mag iedereen ze zien is haar motto.

Anna maakt zelf haar sportkleding omdat ze dat geleerd heeft van haar moeder die een naaiatelier heeft voor sportkleding en speciaal ondergoed.

Doordat ze altijd de allernieuwste setjes aan heeft resulteert dit in een wandelend reclamebord voor de zaak. Elke keer als ik Anna zie heeft ze iets anders aan. Bijna alle vrienden en vriendinnen van de club komen kleding bij Anna’s moeder bestellen, omdat ze kortingsbonnen krijgen van Anna voor de aanschaf van hun sportkleding. Het valt me wel op dat de hardloopkleding die Anna voor zich zelf maakt, net even iets geraffineerder zit dan bij de reguliere productie.

Het nieuwe hardloopbroekje

Op een dag komt Anna naar me toe in de pauze en zegt tegen mij; “David, ik heb een geheel nieuw ontwerp voor een hardloopbroekje gemaakt en die wil ik uitproberen op jou. Wil jij morgen na school even langs komen om hem af te passen en neem je huidige hardloopbroekje ook mee omdat ik heb gezien dat hij aan de buitenkant een beetje kapot is. Ik zal hem dan voor je maken.”

’s Middags na school ga ik naar Anna en zie als we binnen komen dat we alleen thuis zijn, omdat haar moeder op bezoek is bij een vriendin.

We lopen naar de kamers van Anna, waarvan één is ingericht als naaiatelier. Er staan de modernste machines waar Anna alles op kan maken wat ze heeft ontworpen. Ze is echt getalenteerd op dit gebied. Overal hangen haar creaties op het gebied van sportkleding in vitrinekasten en ook ontwerpen van zeer sexy dames en herenondergoed. Op mijn verjaardag krijg ik altijd een paar setjes van Anna, die zo’n pasvorm hebben dat ik absoluut niets anders meer wil dragen. Het enige probleem dat er bij komt, is dat Anna altijd voor een nieuw setje de maat moet nemen en ik alles moet uitdoen op mijn slip na.

Ik heb mijn huidige hardloopbroekje van de club die nog gewoon bij een sportzaak is gekocht, bij me en geef het aan Anna. Het binnen-broekje is door het gebruik uit gelubberd en helemaal kapot bij het elastiek en zit daarom als een ‘hotseflots’. Om alles een beetje binnen te houden, draag ik een oud zwembroekje er onder.

“David, ik zal er een nieuw binnen-broekje in zetten voor jou omdat deze oude geen nut meer heeft.” Ik wil ook even iets zeggen over het nieuwe broekje; het nieuwe broekje heeft een zodanige pasvorm dat het niet nodig is om er een oud zwembroekje onder te dragen om je geslacht binnen te houden. Trouwens, ik heb hier het nieuwe ontwerp liggen en die moet je nu maar even passen. Het binnen-broekje van het nieuwe ontwerp komt ook in je oude broekje David.”

Op tafel ligt het ontwerp, een prachtig felrood broekje in de juiste kleuren van de club, gemaakt van een hele soepele gladde stof. Ik inspecteer ook het binnen-broekje en deze ziet er heel apart uit.

“Je hoeft dus met dit broekje er niets onder te dragen David,” zegt Anna nogmaals, “pas hem maar even.”

Passen zonder kleedhokje

Ik zie dat er geen kleedhokjes zijn in het naaiatelier en Anna neemt geen aanstalten om zich discreet terug te trekken. Ze blijft breeduit staan en kijkt me aan met een olijke blik van ‘gaan de kleren nog uit?’

Ik neem snel een besluit. Er gaat een hele fijne fantasie voor mij uitkomen en die moet ik helemaal uitbuiten. Het maximale moet er echt uitgehaald worden. Ik ga me uitkleden in het bijzijn van Anna en dat gaat een feest voor ons allebei worden.

Ik zie aan haar gezicht dat ze er echt bij wil blijven, met de intentie om mij direct bloot te zien. Het boeit me verder niet zo veel omdat naakt lopen iets heel gewoons is voor mij en ik moet toegeven dat ik ook exhibitionistisch ben op een gezonde manier en het daarom heerlijk vind om mijn mooie lichaam aan vrouwen te laten zien. Ik denk dat Anna mij ook heel graag bloot wil zien omdat ik haar meer dan eens verteld heb, dat ik thuis regelmatig naakt loop en dat ze dat nu ook wel eens wil ervaren hoe dat is. Ik ga daarom nu ook voor ‘helemaal bloot’.

Om Anna en mezelf aan haar/mijn trekken te laten komen zodat onze fantasie perfect wordt, doe ik als eerste mijn bovenkleding uit, wat helemaal niet nodig is maar wel heel leuk is. Als ik in mijn blote bast sta, komt de onderkant aan de beurt.

Ik sta met mijn gezicht naar Anna gedraaid en trek heel rustig mijn broek uit en dan volgt mijn slip. Ik zie dat ze helemaal geïnteresseerd is en openlijk blijft kijken. Ze aanschouwt me uitgebreid omdat het voor haar de eerste keer is dat ze me helemaal naakt ziet. Ze zegt niets, maar krijgt wel een rode kleur. Ik draai me langzaam rond met m’n handen achter mijn hoofd, zodat ze alles kan bewonderen. Daarna zwenk ik mijn hoofd naar haar toe als ik met mijn rug naar haar toe sta, zodat ik haar recht in de ogen kan blijven kijken.

Ik zie dat Anna verlangend naar mij kijkt alsof ik een heerlijke slagroomtaart ben waarvan ze zeker een stukje van wil proeven. Ik loop nu naakt naar haar toe, sla mijn armen om haar heen en kus haar. Anna weet niet wat ze met haar handen aan moet en daarom pak ik ze en leg deze op mijn heupen. Door dit gebaar voelt ze, dat ze toestemming van mij heeft om me aan te raken. Ik benadruk het nogmaals door één van haar handen op mijn billen te leggen. Ik vind het een heerlijk gevoel om naakt in de armen van Anna te mogen zijn en geniet van het onderzoek van haar handen die heel vaak en heel lang bij mijn billen verblijven. Mijn penis staat nog niet in erectie maar is ook niet meer een kleine jongen. Ik neem mezelf voor om het broekje pas aan te doen als ik het idee heb dat ze genoeg heeft gevoeld en gezien. Op een gegeven moment zegt Anna met een omfloerste stem dat ik mijn broekje moet passen.

Het nieuwe broekje

Ik pak het nieuwe broekje en trek het aan. Ik voel dat het binnen-broekje mijn geslacht een 100 maal betere ondersteuning geeft dan een oude zwembroek omdat het van een hele hoge kwaliteit stretch stof is gemaakt die nergens ook maar even verkeerd zit. Dit komt door de fenomenaal goede ontwerpen van haar moeder ten aanzien van maatwerk lingerie welke is toegepast op dit broekje. Wat ik ook voel is dat mijn billen helemaal niet omvat worden door de stof van een binnen-broekje. De achterkant is namelijk heel hoog opgesneden, maar zo gemaakt dat de resterende stof er voor zorgt dat mijn huid niet gaat schuren tussen mijn billen. Het voelt allemaal perfect aan. Anna kijkt of alles goed zit en kan het niet laten om de onderrand van het buitenbroekje aan de achterkant even op te tillen. Ze kan nu mijn hammetjes zien en dat vindt ze plezierig, gezien de twinkelende ogen van haar. Daarbij kan ze het niet laten om met haar handen er even over heen te strijken.

Ze inspecteert het broekje meer dan eigenlijk nodig is door haar hand langs mijn voorkant te laten gaan om te ervaren of mijn geslacht goed genoeg wordt ondersteund. Dan kijkt ze me aan en zegt:

“Het broekje is perfect en ik ga dit als clubmodel voor alle heren maken. Ik wil het broekje nu weer graag bij jou uitdoen David als je het goed vindt.”

Ik knik en Anna doet het sportbroekje uit terwijl ze geknield voor me staat. Ze kan nu nog een keer mijn penis aanschouwen en neemt daar ook de tijd voor. Alleen kijken is op een gegeven moment niet genoeg voor haar en daarom, omdat ze het niet kan laten, steekt ze haar handen uit om mijn geslacht met haar fluweelzachte vingers te omvatten. Ik ben niet opgewassen tegen deze heerlijke strelingen en vooral omdat ze haar ene hand om mijn ballen legt en deze heel zachtjes streelt. Daarna neemt ze mijn stam in de hand en de erectie laat zich door het aanhalen dan ook snel zien. Anna slaakt een kreet van bewondering.

Anna in mijn speeltuin

“Oh, wat is je penis nu mooi David! Ben je nu geil omdat hij stijf is geworden?” Vraagt ze.

“Ja, dat klopt Anna,” zeg ik.

“Ik heb het nog nooit gedaan David, maar mag ik je helpen om je van je stijfheid te bevrijden, glundert ze? “Ik heb het gelezen in een boek, dat een vrouw het bij haar man doet en dat het verrukkelijk is voor hem. Het lijkt me fantastisch om het bij jou te doen zodat ik je klaar mag laten komen.”

Ik zeg tegen Anna dat ik het graag wil en klim op de verhoogde naaitafel zodat ze op deze hoogte gemakkelijk bij mijn geslacht kan. Voorzichtig omvat ze met haar hand mijn stam en haalt mijn voorhuid zachtjes op en neer. In het begin gaat het niet zo goed, maar met enige begeleiding helpt ze me op weg naar een daverend orgasme.

Anna, kijkt me nu aan en zegt; “ik heb nu jouw banaantje in de hand en het schilletje heb ik er gedeeltelijk afgepeld. Ik kan nu bij het vruchtvlees en ben van plan om hem helemaal op te eten.” Door deze opmerking word ik nog heter en sta op knappen.

“Anna, je moet wel even een zakdoekje gereed houden, anders spuit ik dadelijk alles onder” zeg ik.

Ze gaat met haar fluweelzachte hand steeds sneller op en neer langs mijn stam en dan houd ik het niet meer en waarschuw haar dat mijn orgasme nu aanbreekt. Ik kom heftig klaar door de liefde van Anna. Zonder dat ik het ook maar even in de gaten heb, sluit ze snel haar mond over mijn penis heen, zodat mijn liefdessappen niet verloren gaan in de zakdoek maar heerlijk opgenomen worden in de mond van Anna. Ze houdt haar mond strak om mijn lid en zuigt tegelijkertijd zeer krachtig totdat ze voelt dat mijn orgasme over is. Dan laat ze mijn penis uit haar mond glijden en kijkt me recht in de ogen. Ik zie aan haar gezicht dat ze mijn zaad in de mond heeft.

Ze proeft nu bedachtzaam mijn zaad alsof het een dure wijn is, knikt vergenoegd en slikt het door. Hierna zegt ze tegen mij.

“Ik durfde je nog niet te pijpen David, maar wilde toch wel je zaad proeven en dat is gelukt. Ik ben zo gek op jou dat ik alles heerlijk vind aan jou en me daarom wilde verkwikken aan jouw zaad. Volgende keer wil ik je echt pijpen omdat ik het super fijn vind om jouw penis in mijn mond te hebben en er van geniet om er lekker aan te likken en te zuigen om je zodoende een orgasme te bezorgen. Jouw zaad smaakt echt fantastisch lekker David en ik krijg er geestelijk en lichamelijk een kick van als je klaarkomt in mijn mond zodat ik het gevoel krijg dat ik je op eet. Ik moet de eerst volgende keer wel even van jou leren hoe ik met jouw penis in mijn mond je een ultiem orgasme kan bezorgen David.”

De speeltuin van Anna

“Ik wil heel graag met jou oefenen Anna, maar dan wil ik ook iets terug doen bij jou en dat is je kutje likken totdat je klaarkomt.”

“Meen je dat echt David zegt ze met enige verbazing?”

“Liefst nu gelijk Anna,” zeg ik.

“Ik wist niet dat mannen het lekker vinden om het kutje te likken van een vrouw”, zegt Anna.

“Dat ga ik je nu vertellen Anna. Ik ben al jaren helemaal stapel op jou en daarom vind ik alles van jou heerlijk. Als ik ‘s avonds in bed lig en geil ben, fantaseer ik dat je naakt bent en met je benen wijd, over mijn hoofd kruipt en langzaam je kutje op mijn mond laat zakken zodat ik met mijn tong je heerlijk kan likken totdat je klaarkomt.”

“Ik wist niet dat je over mij fantaseerde David, maar ik vind het wel leuk dat je het doet.”

“Ik heb ook iets aan jou gemerkt Anna en dat is de grootste reden dat ik geil van jou wordt. Ik merk dat je regelmatig verhit bent en als ik op zo’n moment in je buurt ben, komt er een heerlijke erotische geur bij je vandaan welke me vreselijk opwindt. Ik ruik het altijd als je geil bent omdat ik een hele gevoelige neus heb. Op zo’n moment zou ik het liefst mijn neus in jouw kruis wil drukken.”

“Ik dacht dat ik het alleen zelf rook als ik geil ben zegt Anna. Mijn sappen kan ik op zo’n moment niet tegen houden en mijn broekje wordt dan helemaal nat. Door de warmte begint het te ruiken en ik loop dan gelijk naar het toilet om mijn broekje te verwisselen ter voorkoming dat iedereen het gaat ruiken. Gelukkig kan ik je dan nog even tegen houden om je te knuffelen, zodat ik je tegelijkertijd nog even jouw geur kan opsnuiven.”

Anna snapt nu dat ik haar altijd wil knuffelen op de momenten dat ze net een nat slipje wil verwisselen.

“Anna, ik moet je nog iets ondeugends vertellen zeg ik. Heb je gemerkt dat je laatst een slipje miste uit je tas?”

“Dat klopt” zegt Anna bedachtzaam.

“Ik zal je vertellen hoe dat komt, zeg ik. Ik liep langs jouw spulletjes en rook jouw geur en moest er achter komen hoe dat kon. Ik ging mijn neus achterna en vond jouw natte broekje in een plastic tasje. Ik heb deze toen gepakt en me toegeëigend omdat hij zo heerlijk rook naar jou. De geur van jou sappen Anna, winden me zo op dat ik er geestelijk en lichamelijk helemaal van in de ban raak en nergens meer anders aan kan denken dan aan jouw heerlijke kutje. Ik wil niets liever dan je sappen proeven en als het smaakt en dat weet ik wel zeker bij jou, wil ik jouw schaamlippen openen en je likken met mijn tong totdat je klaar komt.”

“Vind je het dan niet vies om mij daar te likken, David?”

“Nee Anna, alles aan jou vind ik heerlijk en als we zijn gewassen wil ik zelfs ook jouw billenpaadje likken. Ik moet je eerlijk bekennen Anna, dat jij mijn muziekinstrument bent waar ik voortdurend op wil spelen. Anna, je hebt me net gezegd dat je mij volgende keer echt wilt pijpen en dat is voor mij een bewijs dat je van mij houdt en dat je het niet vies vindt om mijn penis in je mond te nemen om me klaar te laten komen. Het is dan voor jou een daad uit liefde, waarbij je als beloning mijn zaad mag ontvangen, welke je geestelijk en lichamelijk een verkwikking zullen geven. Het zelfde geldt voor mij, dat ik aan jouw lichaam niets vies vind. Jouw liefdessappen smaken voor mij net zo lekker als mijn zaad voor jou. Daarbij wil ik je ook nog vertellen dat ik van kleins af aan met mijn neef Rolf oefeningen heb gedaan met mijn tong, die er voor gezorgd hebben dat ik mijn tong over mijn neus kan halen qua lengte en dat hij ook zeer beweeglijk is geworden. Op jonge leeftijd was het niet de bedoeling om onze tong te trainen voor een beter seksleven, maar alleen wie hem zo ver mogelijk over de neus kon halen.

Ik ben nog steeds naakt in het naaiatelier en Anna haalt mij van de tafel af en duwt mij op een stoel omdat ze bij mij op schoot wil zitten. Als ze zit begint ze mij te kussen en te tongen. Anna wordt na enige tijd onrustig en staat op een gegeven moment op en kruipt op haar beurt op de grote verhoogde naaitafel, met haar benen over rand.

“Kom David, ik ben nu zo geil door jouw gepraat en dat ik bij jou op schoot heb gezeten, dat ik het heerlijk zou vinden al jij me voor het eerst van mijn leven wilt beffen. Je bent zo openhartig over het likken van mijn kutje, dat ik door het idee alleen al vreselijk wordt opgehitst. Het lijkt me daarom zalig als je het nu ook werkelijk met me gaat doen bij mij, met je heerlijke tong waar je zo net over hebt opgeschept. Ik wil nu wel zeker weten dat je ook kunt waarmaken wat je beweert te zeggen.”

Anna gaat nog even staan en doet haar rokje uit en daarna mag ik mijn vingers achter het elastiek van haar slipje steken en het dan langzaam langs haar benen naar beneden halen. Ik zie nu haar blonde kutje te voorschijn komen, die glinstert van haar vocht en ook nog eens zalig ruikt. Ze klimt weer op de tafel, laat haar romp iets achterover zakken en spreid haar benen. Ik begin nu Anna haar benen te kussen en bijt zachtjes in het zachte vlees aan de binnenkant. Ik ga nu dicht tegen de tafel aan staan en leg haar benen op mijn schouders. Ze zit nu precies op liefdeshoogte. Ik pak nog even een kussen en doe die onder haar billen. Dan leg ik haar zo neer dat ik gemakkelijk bij haar kutje kan komen en haar dan heerlijk kan beffen.

Ik begin nogmaals met haar bovenbenen en ga dan langzaam maar zeker naar boven, totdat ik bij haar speeltuin beland. Ik duw met mijn tong haar mooie ronde schaamlippen uiteen en kan nu haar grotje binnen met mijn fenomenaal lange tong die dus ontstaan is, door oefeningen en een lenigheid bezit die maar heel weinig mannen hebben. Anna weet niet wat haar overkomt en begint te kreunen van genot. Ik voel krampjes door haar heen schieten tijdens het binnengaan van mijn tong in haar vagina. Ik kan er ook diep in gaan en hem bewegen zodat alle wanden van de vagina van Anna gestreeld worden. Ik ben nu in staat om Anna te neuken met mijn tong. Tegelijkertijd zie ik ook kans om haar clitoris te strelen.

Ik ga door met mijn gestreel en plotseling grijpt Anna mij bij mijn hoofd en trekt deze zo hard tegen zich aan dat ik bijna stik. Ik weet dat ze klaar gaat komen en blijf haar clitoris heel zachtjes strelen maar wel intensief en duw steeds mijn tong diep in haar kutje. Een moment later voel ik de genotskrampen van haar orgasme door haar lijf gieren en komen haar super heerlijk smakende sappen uit haar kutje die ik zo snel mogelijk opzuig zodat niets verloren gaat. Ik zie ook een plasje op de tafel liggen met haar liefdessappen en deze smeer ik snel over mijn borstkas uit om haar heerlijke geur te bewaren.

Langzaam maar zeker komt Anna weer terug op de wereld en trekt me tegen zich aan en kust me dankbaar  en vertelt me even later dat ze nog nooit zo’n heerlijk is klaar gekomen en als ze weer eens geil is, graag weer gebruik wil maken van mijn heerlijke tong.

“David, ik heb net het gevoel gehad of je heel diep met je tong in mijn kutje zat.” Ze kust me nu en proeft gelijk haar sappen. Ze kijkt me verbaasd aan en zegt; “vind je mijn sappen echt lekker smaken?”

“Anna, ik vind jouw sappen het allerlekkerste smaken van de hele wereld en ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Nu ik je mag beffen, wil ik ook elke keer als je geil bent van jou de eer krijgen om jou op deze manier bevredigen.”

“David, ik ben toch zo blij dat we zo gesteld op mekaar zijn en ik wil je ook vertellen dat ik het super fijn vind om je naakt te zien. Ik wil je dan ook als de gelegenheid zich weer voordoet, graag uitkleden. Jouw billen vind ik een plaatje en als het van jou mag, wil ik er graag volgende keer weer mee spelen en natuurlijk niet te vergeten jouw penis.

De vrouwen-app van de hardloopsters.

De dames van de trim-club hebben samen een groeps-app waarover heel wat openhartige nieuwtjes worden uitgewisseld. Anna vertelt aan de dames dat ze nieuwe clubbroekjes voor de heren aan het maken is en dat ze er een binnen-broekje in heeft gemaakt die heel veel zicht gaat geven op het kontje van de heren omdat er opzettelijk een mankement aan is toegevoegd.

“Wij moeten daarom a.s. training achter de heren gaan lopen en onze ogen goed de kost geven dames. De binnen-broekjes hebben een hoge uitsnijding en daarbij een hele hoge split die ik expres niet helemaal heb dichtgenaaid, waardoor duidelijk hun billen te zien zijn tijdens het hardlopen. Als ze de broekjes gepast hebben, weten ze niet dat de split niet helemaal dicht is gemaakt” deelt Anna mede.

“Dat kan spannend worden. Ik verheug me er nu al op” is de reactie.

“Ik ben een stout meisje die samen met haar vriendinnen zich wil verlustigen aan de billen van onze mannen van de trim-club.”

“Ik neem ook een film- en fotocamera mee om alles vast te leggen.”

“Als we hebben hardgelopen, kan ik de broekjes nadien dichtnaaien bij de split of het zo laten als ze niks in de gaten hebben.”

“Dan wordt het ons geheim van de sexy broekjes.”

“In de bijlage zien jullie David met het nieuwe sexy broekje aan. Geniet vast van deze foto en de voorpret dat alle heren er dadelijk allemaal zo uit zien. “Gelieve het voor je te houden en er verder geen ruchtbaarheid aan geven behalve op onze App.”

Deze berichten deelt ze nu ook met onze trainster Mathilde.

p.s.

David eerste keer bloot gezien tijdens het passen. Spannend!

David heeft een mooi lichaam. Spannend!

David kreeg een erectie tijdens het broekje passen. Spannend!

David ‘s penis in de mond genomen. Verrukkelijke gewaarwording

David heb ik geholpen van zijn stijfheid af te komen.Fantastische ervaring!

David’s zaad kwam in mijn mond. Ben helemaal verkwikt!

David’s zaad heb ik geproefd. Smaakt super zalig!!!

Groetjes van Anna aan de meisjes van de Trim-club.

Nadat Anna dit ge-appd heeft, duurt het maar een paar seconden dat er al reacties zijn, zoals:

“Jaloers! Zou hem ook graag eens bloot willen zien!”

“Waarom bloot geen foto gemaakt?”

Op de foto met ‘de nieuwe broekjes’?

Samen met de moeder van Anna worden de broekjes in hoog tempo gefabriceerd en de zaterdag dat er getraind moet worden heeft Anna ze al bij zich. David heeft instructies gekregen van Anna voor het passen van het nieuwe materiaal. De mannen trekken de broekjes aan en vinden ze gelijk helemaal te gek. De split valt niet op omdat deze pas opent tijdens het hardlopen.

We gaan vandaag niet de baan op, maar de bossen in. De meisjes laten de jongens vooraan lopen en onze trainster die ook een App heeft gekregen, houdt alles in de gaten om ook aan haar trekken te komen. Als we midden in het bos op de open plek komen die wij alleen maar kennen en waar zich ook een aarden wal bevindt, vraagt onze trainster aan Anna of ze een groepsfoto wil maken.

Anna heeft ook een licht uitschuifstatief meegenomen in haar rugzak zodat iedereen op de foto kan komen. De mannen moeten om en om gaan staan tussen de meisjes en dwars op de lens met één been op de wal. Hierdoor valt het broekje open en zien we een groot gedeelte van de mooie billen van de jongens. Eén van de mannen krijgt het in de gaten, maar Anna heeft al een kiekje gemaakt.

Hij kijkt Anna aan en zegt; “Anna moeten deze broekjes zo’n hoge split hebben zodat je onze billen kunt zien”?

Anna kijkt guitig terug en vertelt eerlijk dat het een fantasie van haar is en van de meisjes om een keer de billen van de jongens te kunnen zien.

Op de foto zonder “de nieuwe broekjes?”

Eén van de hardlopers die Hans heet, reageert hier heel sportief op en zegt tegen de andere jongens dat hij de meisjes een heel groot plezier wil doen.

“We zitten midden in de bossen mannen en hier komt niemand. Laten we met de heren alles uitdoen en dan op de foto gaan voor de meisjes met onze blote billen.”

De jongens zien er wel de humor van in en trekken alles uit en gaan met hun billen naar de camera staan en met hun torso zo gedraaid dat ze in de camera kijken. De meisjes zijn helemaal stil en genieten van het tafereel. Dan op commando zegt Hans; “draai om” en nu kunnen de heren nog een keer met de voorkant op de gevoelige plaat als extra toegift voor de meisjes.

Nadat de heren helemaal naakt zijn gefotografeerd, willen de meisjes de jongens tussen zich in hebben voor een gezamenlijke groepsfoto. Iedereen lacht zich rot en wij mannen vinden het heel leuk om naakt te zijn in het bijzijn van de meisjes, die er super enthousiast op reageren. Als laatste foto moeten we van Anna op schoot bij de dames en dat brengt wat te weeg omdat de meisjes nu een blote man in handen hebben. De dames mogen kiezen wie ze op schoot willen hebben en het is niet te geloven dat ieder meisje haar favoriete man op schoot heeft.

Het werk prikkelend voor de mannen omdat de dames intussen niet met hun handen van hun lichaam af kunnen blijven en het  gevolg is dat ze allemaal een erectie krijgen. Anna ziet dit en zegt tegen de meisjes; “dames, de mannen zijn jullie ter wille geweest, help ze op jullie beurt even af van hun verstijving”!

De mannen zijn in de veronderstelling dat dit alleen maar een grapje is. Het tegendeel blijkt echter. Eén van de brutaaltjes van onze groep, Suzanne, grijpt haar schootgenoot Peter vast en gaat hem als eerst van z’n verstijving af helpen. Ze neemt Peter met haar mond vol in zijn kruis en twee seconden later heeft Peter Suzanne ’s broekje uit, tilt haar over zich heen, doet haar benen wijd en laat haar met haar kutje over zijn gezicht zakken, zodat ze in standje 69 mekaar het orgasme kunnen geven van hun leven.

Dan is het hek van de dam en wordt het een gekreun ‘van heb ik jou daar’ als iedereen het voorbeeld van Suzanne volgt.

Eén van de jongens die Ruud heet, is al jaren verliefd op onze trainster Mathilde die vier jaar ouder is, ziet nu zijn kans schoon. Ze staat voor hem met uitgestrekte handen ten teken dat hij haar mag uitkleden. Het kan Ruud niet snel genoeg gaan en snel doet hij haar hardloopkleding uit en beland uiteindelijk bij haar BH en slipje. Zijn droom komt uit, hij mag haar helemaal uitkleden.

Dan staat Mathilde naakt voor Ruud en ze zegt; “Ruud ik ben zo geil op jou dat ik geen voorspel wil en je gelijk in me wil opnemen.”

Gauw gaat ze op haar rug liggen op het zachte mos Ze spreid haar benen en Ruud ziet nu haar kale kutje met de gezwollen schaamlippen voor zich. Mathilde neemt Ruud in haar armen. Dan zegt ze luid zodat iedereen het kan horen; “Ruud, er komt nu een droom voor mij uit. Ik kan er niets aan doen maar vanaf dat je 16 jaar bent word ik altijd zo opgewonden van jou als je in de buurt van mij bent, dat mijn slipje altijd doorweekt wordt. Ik kon niets ondernemen, uit hoofde van, mijn functie als trainster. Op zo’n moment zou ik je het liefst je de kleren van het lijf scheuren, je op de grond gooien en in een keer je heerlijke penis in mijn kutje stoppen. Ik heb me echter altijd aan de wet gehouden, maar nu je negentien jaar bent kan niets me meer tegenhouden. Kom gauw in me omdat ik het niet meer houd Ruud.”

Ik zie dat Ruud door zijn knieën zakt en zijn harde penis voor het kutje van Mathilde houdt. Ze opent nu met haar vingers haar buitenste schaamlippen zodat haar vagina geheel open staat om hem te ontvangen. Ruud legt nu zijn eikel tegen haar ingang en duwt hem langzaam maar zeker naar binnen. Dan voelt hij dat hij halverwege niet verder kan en onder aanmoediging van Mathilde drukt hij door. Ruud is verrast dat Mathilde nog maagd is en dat zij hem de eer gunt om een vrouw van haar te maken. Mathilde pinkt een traantje weg van emotie. Dan zegt ze; “Ruud kom nu maar op met je heerlijke penis en duw hem maar helemaal door.”

Als hij tenslotte helemaal in haar zit beweegt hij zijn schacht heel voorzichtig op en neer en voelt haar heerlijke vagina die zij penis totaal omvat.

Hij begint haar nu heel zachtjes te neuken. Er is een nu echt een droom voor onze trainster uitgekomen en ik hoor haar verzaligd kreunen tijdens de liefdesdaad. Ruud wordt op dit moment helemaal strak omklemd door de armen van Mathilde, als reactie op het genot wat hij haar geeft. Niemand schaamt zich voor mekaar en het wordt een echt feest van de liefde.

Zowel de mannen als de vrouwen geven mekaar een bevredigend uurtje. Anna, mijn prinsesje laat zich ook niet onbetuigd en neemt mijn penis vol in de mond, terwijl ik haar kutje weer heerlijk mag likken. Tijdens de vrijpartij worden we wel in de gaten gehouden omdat Anna de aanstichtster is van dit liefdesfeest en ze willen zeker weten of Anna mijn zaad echt lekker vindt. Ze laat haar mond heerlijk langs mijn stam gaan, terwijl ik haar speeltuin lik. Ze zuigt heel hard op mijn eikel en tegelijkertijd streelt ze met haar tong langs mijn toompje omdat ze weet dat dit de clitoris is van de man.

Anna gaat steeds harder op en neer over mijn stam en het lijkt er op dat iedereen wacht met het vrijen totdat wij beiden zijn klaargekomen. Anna begint te grommen en doet tijdens het pijpen of ze mijn penis aan het opeten is. Ze is een natuurtalent en kan haar ontspannen om mij diep in haar op te nemen. Iedereen is onder de indruk dat Anna mijn stam helemaal in haar mond kan laten verdwijnen. Ze laat beurtelings mijn eikel helemaal uit haar mond glijden en neemt hem dan weer in haar op totdat hij echt totaal verdwenen is. Ik voel op een gegeven moment dat mijn orgasme er aan begint te komen en ik kom helemaal strak te staan van de spanning. Ik maak geluidjes om aan te geven dat het er aan komt en iedereen kijkt naar ons. Anna gaat stevig met haar mond op en neer en zuigt en likt tegelijkertijd. Dan gebeurt het met me. Ik krijg een orgasme waarbij ik mijn zaad met zo’n kracht naar buiten spuit dat Anna geweldig moet slikken om alles binnen te houden.

Tijdens mijn orgasme zit ik mijn lange tong diep in Anna en voel ik dat ze ook over het randje gaat. Doordat ik haar G-spot kan raken, spuit ze me helemaal onder en ik word kletsnat van haar liefdessappen. Iedereen ziet het en er wordt geapplaudisseerd. Ik smeer gauw haar sappen uit over mijn lichaam zodat ik weer heerlijk naar haar parfum ruik.

Naderhand kunnen alle heren voldaan huiswaarts keren door de geste die de dames hun net hebben geschonken. Mij wordt wel gevraagd of ik altijd Anna’s sappen over mijn lichaam uitsmeer en mijn antwoord is dat Anna’s sappen de beste parfum zijn die je maar kunt wensen.

Intussen hebben Ruud en Mathilde zich ook niet onbetuigd gelaten en is Ruud de ideale vriend voor Mathilde op het gebied van de seksualiteit. Hij verstaat de kunst om zijn orgasme uit te stellen doordat hij al jaren aan meditatie doet en zodoende een heleboel lichaamsfuncties kan beheersen. Mathilde is al drie keer klaar gekomen en bijna beurs van de liefde. Dan zegt Ruud dat hij gaat komen en versnelt het tempo van zijn penis in Mathilde en dan houdt hij het niet langer vol en krijgt ongecontroleerde genotskrampen in zijn lid, die zijn zaad met enorme kracht naar buiten stuwen en er voor zorgen dat Mathilde het gevoel krijgt dat Ruud haar vagina overspoelt met zijn heerlijke warme zaad. Ze grijpt Ruud vast en beweegt haar inwendige spieren zolang als zijn orgasme duurt en trekt hem ook zo strak mogelijk tegen zich aan en zegt dat ze nooit meer een ander man wil hebben dan Ruud.

Hij is de enige man op deze wereld die haar in de zevende hemel kan helpen omdat hij door zijn uitstraling er voor zorgt dat ze opgewonden wordt. Ze zegt ook tegen iedereen dat hij vanavond met haar mee mag gaan om haar leven te vervolmaken. Zij kan geen genoeg van hem krijgen na deze eerste keer en hij moet haar vanavond zeker nog drie orgasmen bezorgen. Mathilde heeft haar droom-man gevonden ondanks het leeftijdsverschil.

De fotoshoot

Anna is een talent op het gebied van fotograferen en de plaatjes die voor het liefdesspel zijn geschoten, blijken echt mooi te zijn. Anna gaat ze niet op internet zetten omdat deze anders een eigen leven gaan leiden. Als Anna de foto’s vlug heeft laten zien, vraagt Hans of de meisjes ook nog op de foto gaan. Anna neemt het woord en zegt dat het genoeg is geweest voor vandaag

“Als de dames het leuk vinden zal ik ze binnenkort samen met jullie allemaal op de foto zetten” zegt Anna. “Ik ben echter ook van plan om een kalender te maken waar iedereen op staat.”

“De foto’s van vandaag zijn helemaal voor ons alleen. Ik wil binnenkort met ons allen naar een studio gaan voor een fotosessie en de mooiste foto’s die dan gemaakt worden van de groep, ga ik op een kalender zetten.”

“Oh dat lijkt ons fantastisch is het commentaar van iedereen.”

De jongens lopen ondertussen naar hun broekjes en doen deze aan. Hans loopt nu naar Anna en zegt tegen haar dat hij het broekje zo wil houden omdat dat hij ze toch alleen voor de training gaat gebruiken en niet voor de wedstrijden.

“Ik moet je namelijk bekennen dat ik het veel te leuk vind als ik gezien wordt door de dames. Ik ben heel trots op mijn lichaam en mijn billen mogen gezien worden,” zegt hij.

Na ‘de training’ keren we huiswaarts en fiets ik samen op met Anna. We praten nog even na over het gebeurde en ik moet beamen dat het origineel was van Anna, om zo’n broekje voor ons te ontwerpen.

Anna’s droom

Tijdens het fietsen zie ik Anna denken en dan komt het hoge woord er uit.

“David, ik wil a.s. dinsdag als jij en ik vrij zijn, lekker trainen in de bossen. Heb je daar zin in?”

Ik hoef niet lang na te denken omdat ik meestal alleen ga en met gezelschap is het veel gezelliger. Het belooft ook een mooie warme dag te worden en dat maakt het nog aantrekkelijker.

Het is dinsdag en ik heb m’n nieuwe hardloopbroekje aan en ik zie dat Anna ook zo’n broekje aan heeft in het roze. Hij staat haar fantastisch en sexy. Ze glundert helemaal en als we op de fiets stappen naar het Kralingse bos, zorgt de rijwind dat haar broekje opwaait zodat ik haar wangetjes af en toe kan zien. Anna kijkt ook waar ik kijk en ziet bij mij hetzelfde.

“David, wat heb je toch een lekker lichaam. Ik wil je straks weer helemaal zien als we diep in de bossen zijn bij ons plekje.”

Ik vind het prima dat Anna mij naakt wil zien en vind het fantastisch om bloot te lopen voor haar.

Na twintig minuten zijn we in de bossen en zetten we onze fietsen vast aan een paal. We doen ons rugzakje met flesjes water om, starten onze stopwatches en gaan rustig hardlopen om de spieren warm te laten worden. Na enige tijd gaan we rek en strekoefeningen doen en dan zetten we er een flink tempo in. Na dik een uur komen we bij onze geheime plek aan en lopen we dwars door het gebladerte totdat we weer bij ons zonnige open plek met het vennetje zijn. Je kunt aan de omgeving zien dat er nooit iemand komt en we gaan het ook zou houden door geen vertrapte paden te maken die anderen op het idee kunnen brengen, hier ook naar toe te gaan.

De natuur is hier echt ongerept. Het voelt ook heel warm aan op deze open plek, omdat de bomen en struiken alle wind afvangen. We lopen naar een plaats waar veel schaduw is en daar gaan we even relaxen. We pakken onze flesjes drinken en gaan op onze jasjes zitten.

In de tas van Anna is ook een fototoestel en deze pakt ze omdat ze nog meer foto’s wil maken van mij. Ze is namelijk lid van een fotografie vereniging. Ze moet een opdracht uitvoeren en dat is ‘de mens en de natuur’. Ze heeft hierover nagedacht en wil mij hier op deze plek fotograferen. Ze wil mij puur natuur fotograferen en dat betekent dat ze mij bloot op de foto wil zetten.

“David” vraagt ze, “ik wil jou op de foto zetten in je blootje zodat ik jou puur natuur heb in de pure natuur.”

“Ik vind het prima” zeg ik en doe gelijk mijn kleren uit. Omdat Anna mijn hartsvriendin is en het daarom fijn vindt om me naakt te zien, zie ik haar enthousiast naar me kijken. Ze pakt de camera en zet me in diverse houdingen waarbij mijn rug het belangrijkste onderdeel wordt.

Op ons plekje is ook een dikke omgevallen boom en daar moet ik op gaan zitten. Anna kan mij zo van de zij-voorkant fotograferen zonder dat mijn penis in beeld komt doordat ik één been iets kan optrekken. Er staat ook een struikje met fijne bladeren en daar ga ik achter staan zodat mijn penis licht afgeschermd wordt en mijn benen goed te zien zijn.

Anna vraagt of ik even een stukje wil gaan hardlopen en dan zet ze de camera op motor-drive en zie ik me even later prachtig vastgelegd met mijn voorkant zonder dat het er obsceen uit ziet. Als alles klaar is kijkt Anna me aan en loopt op mij af en slaat haar handen om me heen en kust me. Na enige tijd opent ze haar mond en schiet haar tongetje bij mij naar binnen. Met haar ene hand trekt ze mijn lichaam tegen zich aan en voelt na enige tijd een stevige erectie tegen haar buik. Ze kijkt me omfloerst aan en zegt.

“David, je bent altijd al mijn liefste vriend geweest. Ik wil heel graag met jou vrijen omdat ik seksueel helemaal op jou val.” Anna duwt mij nu van zich af kleed zich helemaal uit. Als ze naakt is zegt ze.

“David, we moeten ons wel even wassen omdat ik je overal wil opeten.”

Gelukkig is op onze plek een klein vennetje met kristalhelder water. We lopen er samen in en Anna wast mijn onderlichaam met het heldere water en daarna ook die van haar. Als we helemaal schoon zijn lopen we naar ons plekje en duwt ze me op de grond.

“David, ik ga je dadelijk opeten en moet voordat ik er aan begin eerst jouw vlees mals maken. Ze zuigt en bijt me zachtjes als ik op mijn buik lig en zegt steeds; “wat ben je toch een lekkere man.”

Anna is zo hongerig naar mij dat ze er geen genoeg van krijgt om mij te likken en te bijten. Door deze aanval krijg ik een erectie ‘van heb ik jou daar’. Om het nog fijner voor zich zelf te maken, gaat ze met haar hele lichaam over mij heen en wrijft met haar poesje tegen mijn been aan omdat ze geil is en zich niet kan bedwingen.

Als ze mij genoeg heeft opgegeten aan de achterkant draait ze me om en blijft boven op mij liggen. We kussen elkaar heftig en dan zakt Anna naar beneden en begint op mijn tepels te zuigen. Ik word hier helemaal waanzinnig van omdat ze behalve zuigt ook zachtjes bijt. Daarna zakt ze naar beneden en kust mijn buik en arriveert daarna bij mijn speeltuin. Anna begint mijn penis te kussen en te likken en trekt mijn voorhuid strak naar beneden. Dan neemt ze mijn stam in de mond en begint er op te zuigen.

Ik kan niet passief blijven en dit genot alleen ondergaan. Ik dwing haar zich om te draaien en trek dan één been van Anna over me heen en leg m’n handen op haar billen en duw haar vruchtje naar mijn mond. Ik zie nu haar prachtige pruimpje in mijn blikveld komen. Haar lipjes zijn gezwollen en bedekt met heel kort blond haar. Ik duw haar billen nog meer naar me toe zodat ik met mijn tong nu bij haar schaamlippen kan komen en deze openen en dan proef ik van Anna’s vruchtje.

Ze is heerlijk sappig en ik kan geen genoeg krijgen van haar nectar en daarom steek ik mijn lange tong in haar vruchtje, wat een gekreun van genot bij Anna veroorzaakt. Ik duw steeds dieper mijn tong in haar gangetje en Anna begint zachtjes tegen mijn gezicht aan te rijden en voel tegelijkertijd dat er genotskrampen door haar heen gaan. Ik ben hier zo waanzinnig door gestimuleerd dat ik steeds dieper in haar vruchtje probeer te gaan en tegelijkertijd met mijn tong langs Minette strijk.

Dan voel ik een reeks van ononderbroken genotskrampen door Anna gaan en word ik ondergespoten door haar. Dit is voor mij ook de sleutel om klaar te komen. Anna drinkt vol enthousiasme mijn levenssappen op en valt dan helemaal dood op mij neer door haar daverende orgasme. Als we weer een beetje zijn neergedaald op aarde, draait Anna zich om en gaat met haar hoofd op mijn borstkas liggen.

“Oh David, ik heb echt een super orgasme gehad,” zegt ze. “Jouw zaad is verrukkelijk als ik het van je krijg tijdens je orgasme. Ik wil me in de toekomst nog heel vaak bij je ‘verkwikken’. Als dit mij op deze wijze overkomt als je me zo zalig likt, geeft het me een orgasme of ik helemaal uit elkaar barst. Ik moet je nog iets vertellen David, mijn kutje wil niet langer maagdelijk blijven en jij bent de man die mij ontmaagden mag. Ik wil het hier in de natuur laten gebeuren terwijl de zon onze lichamen met zijn warme stralen omarmt. Ik ben door het orgasme van zo net alleen maar geiler geworden door jou en wil zo direct jouw penis in mijn vagina hebben.”

Anna staat gauw op en zet de filmcamera aan om alles vast te leggen, wat zo direct gaat gebeuren.

Door haar gepraat en wat er zo gaat gebeuren, staat mijn penis weer keihard. Anna begint mijn lichaam te kussen en ik streel heel zachtjes haar huid en duw als ik bij haar kutje ben, haar lipjes open en ga zachtjes met mijn vinger op en neer. Anna geniet hier zo van, dat ze steeds natter wordt. Een moment later zak ik naar beneden met mijn gezicht en strijk voor de tweede keer zachtjes met mijn tong over Anna’s clitoris. Ze wordt helemaal stil en is aan het genieten van de verering met mijn tong. Op een gegeven moment vindt Anna het genoeg en duwt me weg.

“Kom David, kom over mij heen liggen en steek jouw penis in mijn kutje,” zegt ze.

Anna houdt het niet meer en wil zich verenigen met mij. Het zachte gras onder onze lichamen maakt dat Anna heerlijk ligt. Ze spreidt nu wagenwijd haar benen en zie ik haar glinsterende kutje. Ze opent met haar vingers haar lipjes zodat ik met mijn stam voor haar ingang kan komen.

“David, zegt ze, “ik wist van te voren dat ik met jou zou gaan vrijen en daarom slik ik al maanden de pil. Ik wil voor de eerste keer ook als je klaarkomt in mij, je zaad voelen stromen en daarom wil ik het zonder condoom doen. Ik weet dat je niet een kerel bent die te pas en te onpas met vrouwen het bed in duikt en dat je net als ik schoon bent. Als we dadelijk gaan vrijen wil ik je iets vragen. Wil jij mij bij mijn ontmaagding, je penis een heel klein stukje in mijn kutje steken en hem dan weer terug trekken en daarna weer een stukje dieper gaan en het zo blijven herhalen tot je helemaal in mij zit? Ik ben me dan heel erg bewust van jouw penetratie in mijn kutje. Ik denk dat het op zo’n manier het fijnst is voor mij de eerste keer en voor jou ook omdat je dan heel bewust bij mij binnen dringt. Je hoeft verder niet bang te zijn dat ik ga bloeden omdat ik me zelf al heb ontmaagd met een vibrator.”

Ik plaats nu mijn eikel voor Anna’s ingang en duw hem een stukje naar binnen. Zoals gevraagd ga ik weer terug en glijd daarna een stukje dieper.

“Oh David, ik voel dat je flink bent geschapen omdat mijn vagina door jouw eikel al flink opgerekt wordt. Het is wel een zalig gevoel. Kom maar verder in me.”

Ik voel dat mijn eikel strak omspannen wordt door Anna’s kutje. Hij zit zo strak alsof mijn lid de prooi is van een python die zijn slachtoffer naar binnen slikt. Gelukkig is Anna heel erg nat en glijdt mijn penis toch heerlijk, stukje voor stukje naar binnen. Om het genot voor Anna ultiem te maken, ga ik verscheidene keren met alleen de voorkant van mijn eikel in en uit, zonder dieper te gaan.

Ik merk dat Anna het zalig vindt zo langzaam opgerekt te worden en dat ze daarom totaal ontspannen is.

“David, kom maar een stukje dieper in me en blijf ook op en neer gaan. Het is zo’n heerlijk gevoel en mijn vagina kan zich nu ook gemakkelijk aan jou aanpassen.”

Anna vat me nu bij de heupen en geeft aan wat ze wil. Ik ben nu half in haar en voel de heerlijke frictie van haar vagina tegen mijn penis en voel dat Anna me echt ontvangt. Langzaam duw ik verder naar binnen met een stotende beweging en dan zit ik helemaal in haar.

“Oh David, wat is dat een heerlijk gevoel om jouw penis helemaal in me te hebben zegt Anna. David, ik heb ook mijn bekkenbodemspieren geoefend tijdens de yoga en daar hebben we nu profijt van doordat ik je nu heerlijk kan omvatten.”

Ik beweeg nu mijn stam heel rustig op en neer en ik voel dat Anna met haar inwendige spieren mijn penis niet alleen omsluit maar me er ook strak mee omvat. Ze kijkt me niet aan, maar kijkt dromerig voor zich uit en weet tijdens onze samenleving hoe ze haar bekkenbodemspieren moet gebruiken om mijn penis te omvatten. Ik zie dat ze echt aan het genieten is en na enige tijd voel ik dat er spasmen door Anna’s kutje gaan, die mijn penis pulserend omvatten. Ik ga heel rustig door en op een gegeven moment legt ze haar benen op mijn billen omdat ze dan meer gevoel krijgt in haar kutje en Minette meer gestimuleerd wordt.

We zijn nu samen heerlijk aan het neuken en Anna krijgt steeds meer schokjes door haar lijf heen en dan staat ze gespannen als een boog en spoort me aan om sneller te gaan. Ik drijf nu sneller mijn penis in en uit haar vagina en ik voel dat ze mijn stam steeds meer omklemt met haar vaginale spieren. Anna is nu op weg naar de top van de berg. Er is geen weg meer terug en ze kreunt; “sneller.”

Ik ga nu stevig door en dan voel ik dat Anna een kettingreactie van krampjes krijgt en dat ze klaarkomt. Tegen zoveel genot ben ik niet bestand en samen met Anna bereiken we allebei een orgasme die zowel geestelijk als lichamelijk de top is.

Ik spuit mijn sperma in haar kutje en dat zorgt er voor dat Anna nog een keer klaarkomt en me inwendig zo vast houdt dat ik een orgasme krijg die zo lang duurt dat ik bijna bewusteloos raak.

“Oh David, wat was dat lekker zo samen klaar te komen en je zaad in me te voelen stromen. Je hebt me de gelukkigste mens op aarde gemaakt met mijn ontmaagding. Ik zal dit nooit meer vergeten. Je bent een super-atleet op het gebied van vrijen David. Ik weet zeker dat ik nu al verslaafd aan je ben. Ik denk dat ik nog heel vaak jouw heerlijke penis in mijn kutje wil hebben.”

Anna geeft me nu een zalige kus en dan gaan we uit mekaar. Anna komt nog even boven op me liggen omdat ze het lichamelijke contact nog even wil vasthouden. Even later loopt ze naar het stapeltje kleren en zie ik dat ze de camera die ze op filmen heeft geselecteerd, nu op afspelen zet en een paar momenten bekijkt van haar ontmaagding.

“David, ik wilde dit romantische samengaan van ons echt vastleggen zodat we er samen nog eens van kunnen genieten hoe ik op de allerliefste manier door jou ben ontmaagd,” zegt Anna.

Even later kleden we ons aan en loop ik naar Anna toe en zeg haar dat ik het een eer heb gevonden dat ze mij heeft uitgekozen en dat ik altijd van haar zal blijven houden.

Anna duikt als reactie hier op in haar rugzakje en haalt er het kanten slipje uit wat ze voor haar ontmaagding heeft gedragen en zegt; “lieve David, laat dit kleinood een mooie herinnering zijn aan deze dag.”

Ik kijk er naar en kan het niet laten om er aan te ruiken. Haar geur hangt er in en dan geef ik haar drie kusjes als dank voor dit bijzondere cadeau en aandenken.

Als we bij de bosrand zijn aangekomen, stappen we op de fiets en als we een stuk hebben gereden kijkt Anna mij aan en zegt; “David, ik voel jouw heerlijke zaad in mijn kutje en dat is voor mij een heel bijzonder gevoel. David, vanavond kom ik naar jou toe omdat ik even niet alleen wil slapen. Ik kan dit gemakkelijk doen omdat ik de sleutel heb van de scheidingswand van de balustrade bij het balkon. Jouw kamer grenst gelukkig ook aan het balkon en zodoende kan ik snel even overwippen.

Dit was het verhaal van ‘Anna en de Trim-club.’

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *