De laatste keer als maagd

()

Evelien een jonge meid van bijna achttien hoopte dat haar vriend zijn belofte zou nakomen als ze achttien werd. Hij, Bart, had haar iets speciaals beloofd. Evelien wist eigenlijk wel wat het zou zijn. Al vaak hadden ze erover gesproken dat alleen vingeren bij seks niet alles was en dat het maar eens echt zou moeten gebeuren. Bart had dan gezegd wacht nog maar even, het is bijna zover. Dus Evelien verwachtte dat het wel zou gebeuren als ze jarig zou zijn. En ze verwachtte er veel van. Op zijn minste was ze dan ontmaagd en vrouw geworden.

Het leek wel of de dagen voorbij kropen tot het eindelijk zover was dat ze jarig was. Bart haalde haar thuis af en onderweg naar zijn woning merkte hij op “je weet zeker al wat je cadeau zal zijn.”

“Dat weet ik wel bijna zeker want anders waren we wel bij ons. Trouwens dat zie je wel als we bij jou thuis zijn” merkte ze nog op. “Ik weet heus wel wat jij van plan bent.”

Nog maar amper had ze de deur van zijn woning dicht gedaan of Evelien begon zich van haar kleren te ontdoen.

“Schiet op want ik heb haast”, zei ze.

“Ja, dat zie ik” grijnsde Bart. Er zat niets anders op voor hem dan ook maar uit de kleren te gaan.

“Waar wenst de dame op haar verjaardag ontmaagd te worden?” 

“Dat maakt mij niets uit” lispelde Evelien. “Als het nu maar gebeurd.”

Ze stond poedelnaakt voor hem. Bart liet wellustig zijn blikken over haar lichaam gaan.

Evelien hield haar ogen gesloten, de mond een weinig geopend. Haar blonde krullen lagen als een krans om haar gelaat. De zachtjes op en neer gaande boezem met de omhoog wijzende bruine tepels, haar smalle taille en haar venusheuvel overgaand in een zalig en begeerlijk kutje maakten Bart nogal opgewonden en het bezorgde hem al een stijve penis.

Hij nam haar op en legde haar op de zitbank. Hij deed haar dijen wat uiteen. Maar haar kutje was nog verborgen achter blond krullende haar. Bart legde zijn handen op haar dijen en begon van daar uit zijn opwindende streelpartij.

Heel teder beroerde hij de satijn zachte gebruinde huid. Zijn handen gingen naar boven tot ze de fraaie borsten hadden bereikt, met hun tepels die geleidelijk harder begonnen te worden.

Evelien raakte opgewonden en daarom zakte hij met zijn handen langzaam over haar lichaam naar beneden tot hij bij het schaamhaar aankwam. Eer hij de warmte uitstralende spleet zou bereiken streelde hij nog haar kleine klitje.

Onder zijn strelende en plagende vingers voelde hij haar lichaam ongeduldig worden. Ze begon met haar heupen te draaien en haar hijgende ademhaling zei hem dat het tijd begon te worden om haar grotje onderhanden te nemen. Hij deed het behoedzaam en teder en vergat daarbij niet gelijktijdig haar kittelaartje stevig te bewerken. Soms drukte hij wat harder wat meteen een hevige reactie bij Evelien veroorzaakte.

“Ah, ga door, ja!” hijgde ze met een van wellust verstikte stem. Bart voldeed graag aan haar smeekbede en masseerde het nu harde klitje flink stevig.

Steeds wilder begon ze met haar onderlijf te draaien. Zijn vingers gingen nu naar haar neukspleetje. Als vanzelf gleed zijn vinger in het drijfnatte kutje. Haar kutje was nog heel erg nauw, ook al om dat ze nog maagd was. Een tweede vinger duwde hij er voorzichtig in tot ze beiden niet verder konden. Even schokte haar onderlijf.

De bewegende vingers veroorzaakten een soppend geluid wat Bart als muziek in de oren klonk. Het voor haar, maar ook voor hem, opwindend spel had hem al een harde stijve lul bezorgd en zijn ballen begonnen te tintelen.

Hij trok zijn vingers uit haar natte kutje en schoof dichter naar haar toe.

Hij duwde nu zijn eikel tussen de geile natte schaamlippen. Evelien trok instinctmatig op dat moment haar benen omhoog en legde deze op zijn schouders.

Deze houding gaf hem de gelegenheid om zijn lid verder in haar te brengen.

Hij hoopte maar dat haar maagdenvlies niet te hard en te nauw was, dan bezorgde het haar tenminste niet veel pijn. Maar nu reageerde Evelien.

“Duw hem erin ik wil nu je lul helemaal voelen.”

Bart duwde nu met kracht zijn harde paal in haar naar ontmaagding snakkende kut . Evelien gaf een luide gil en wilde zich van hem wegtrekken. Bart had daarop gerekend en hield haar stevig vast.

Allemachtig dat deed pijn en Evelien voelde nu dat het nat werd tussen haar benen. Ze wist dat ze nu een vrouw was geworden. De pijn nam af, zeker toen Bart langzaam met zijn lul op en neer ging en nu steeds dieper in haar ontmaagd kutje. Hij begon nu ook harder en sneller te pompen. Evelien ‘s kreunen en haar geile geluiden werden nu steeds luider en ook Bart liet zich op dat gebied niet onbetuigd. “Ja, ja!” Gilde Evelien telkens als zijn ballen op haar billen kletsten. IJverig ramde Bart steeds opnieuw de dikke staaf in het van geil overlopende neukspleet. Toen was het zover. Hij spoot. Er scheen geen einde te komen aan de zaadlozing.

Toen het ophield liet hij zich toch wel uitgeput voorover op Evelien ’s lichaam vallen, haar stevig omklemmend. Evelien sloeg onmiddellijk haar benen om zijn achterwerk. Ze wou de lekkere lul die nog in haar ontmaagd kutje zat niet loslaten.

Zo ineengestrengeld bleven ze geruime tijd liggen.

“Bart, het was geweldig, in een woord fantastisch. Dit vind ik voor mij een geweldig verjaardagscadeau.”

Samen gingen ze nu onder de douche en speelden wat met elkaar en gingen daarna in Bart ’s slaapkamer op bed liggen. Hij wist niet hoelang ze hadden geslapen maar hij was nu klaarwakker want hij voelde een hand tussen zijn badmantel en die hand speelde met zijn slappe pik.

“He, geile meid ben je een beetje bijgekomen” was Bart ’s reactie.

Evelien was inderdaad opgeknapt want ze werd meteen agressief. Gewillig liet hij zich door haar ontkleden.

Evelien was nog steeds naakt en met welgevallen keek hij naar haar ronde borsten waarvan de tepels al weer groter werden. Hij liet haar even in de waan dat hij zich aan haar had overgeleverd. Toen worstelde hij zich los en greep haar waar hij maar kon. Hij kneep en betaste haar hele goddelijke lijf. Maar ook Evelien draaide en kronkelde zich om aan zijn tastende handen te ontkomen en om gelijktijd hem overal te pakken.

Opeens hield Bart op, pakte haar vast, tilde haar van het bed en zette haar op een stoel zonder leuning.

“Oeps dat voelt koud aan” gilde ze. Evelien spreidde haar benen en riep “wie komt er in m’n huisje”

Bart kroop op z’n knieën naar haar toe en schoof prompt zijn reeds door de geile stoeipartij hard geworden lul tussen de uitnodigende kutlipjes. Evelien deed direct haar benen om zijn middel. Met haar hielen drukte ze tegen zijn naakte achterwerk en spoorde hem aan diep in haar te komen. Ze liet zich wat onderuit zakken en als vanzelf schoof ze haar hete en natte spleet over zijn dikke eikel.

“Het lijkt wel of hij steeds langer en dikker wordt” zei ze tegen Bart. “Ik voel hem helemaal tot hier” en wees op een plekje iets onder haar navel.

Bart drukte als reactie hem hard en diep in haar en Evelien gilde.

“Oh ja, dieper, dat is het helemaal” Ja! Duw door” mijn kut brandt van verlangen en mijn buik staat in vuur en vlam. Toe doe er iets aan spuit me vol en blus die brand” gilde Evelien weer.

Bart liet zich niet onbetuigd en begon als een wilde te naaien. Door de hevige stoten moest ze zich goed vast houden anders gleed ze van de stoel. Bart voelde haar geile sappen langs zijn paal lopen.

Evelien ’s gelaat vertrok zich en ze riep luid “dieper, harder, ja! Neuk heel mijn kut van begin tot heel diep, oh! Wat geil is deze houding.” Haar hoofd viel opzij en ze liet zich helemaal gaan.

Nog een harde stoot en zijn sperma spoot voor de tweede maal diep in haar nu flink genaaid kutje. Haar orgasme was ook ongekend hevig en zeer luidruchtig.

Bart trok zijn uitgewerkte stamper uit haar kutje. Op dat moment golfde het ingespoten sap samen met haar geil uit haar kutje en de straal liep tussen haar benen door tot op de stoel.

Beiden waren zozeer voldaan dat ze besloten deze nacht bij elkaar te blijven slapen.

“Je weet maar nooit wat er dan nog allemaal gebeurd.” zei Evelien lachend.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *