Verrassende thuiskomst

()

“Ik ben zo thuis,” zeg ik tegen haar.

“Goed schatje, zie je zo,” zegt ze en hangt op. Ze gooit de telefoon naast haar op de bank en tilt haar rok terug van het hoofd van de blonde jongen voor haar. Met haar andere hand gaat ze door zijn haar en duwt hem stevig tegen haar naakte kruis aan. Ze gooit haar hoofd naar achter en sluit haar ogen.

Ik kom thuis en zet mijn fiets in de stalling. Hard meezingend met mijn mp3 speler doe ik de deur open. Ik zie mijn vriendinnetje haar hoofd net boven de losstaande bank uit komen en het lijkt alsof ze slaapt. Ik stop direct met zingen en doe mij jas en mp3 speler uit. Heel zachtjes kruip ik op haar af, zodat ze me niet zou kunnen zien. Vlak onder de bank wacht ik even, twijfelend of ik haar nu voor de grap wakker moet laten schrikken of dat ik haar wakker ga zoenen. Ik kom omhoog en geef haar een zachte kus op haar slaap. Dan merk ik op dat er iets beweegt onder haar. Mijn blik dwaalt naar haar kruis en daar zit een naakte, blonde jongen met zijn hoofd in haar kruis haar te bevredigen!

Met stomheid geslagen richt ik me op en kijk haar aan. Ze heeft haar ogen gewoon open en kijkt mij geil aan. Er gaat van alles door mij hoofd, maar ze geeft me niet de mogelijkheid om er ook maar een van uit te voeren. Ze tikt de blonde jongen op zijn schouders en hij kijkt op naar haar. Hij lijkt mij helemaal niet te zien. Ze wenkt hem omhoog en hij richt zich op. Ik denk nog dat hij nu gewoon wegloopt, maar hij gaat voor mijn vriendin op zijn knieën zitten, pakt zijn penis vast en gaat bij mijn vriendin binnen.

Tegelijkertijd spreid mijn vriendin haar benen en laat hem zijn gang gaan. Als hij in haar komt, sluit ze haar ogen en opent haar mond. Een geluidloze kreet lijkt haar te ontsnappen als hij er helemaal in zit en even wacht. Dan haalt hij hem een beetje terug en wacht weer even. Mijn vriendin ligt te draaien als een krolse kat, maar ze heeft weer haar ogen open en die zijn stevig op mij gericht. Ik verwacht een beetje een bik van “zo nu laat ik eindelijk zien wie ik ben!” Maar als er ooit iemand echt verliefd heeft gekeken, dan was zij dat wel op dat moment.

“Kleed je uit,” hijgt ze, “langzaam.”

Ik ben nog steeds verbijsterd door het hele tafereel en gaat dus nog wat ongemakkelijk voor haar en de jongen staan. Ik begin trillend mijn open open te knopen, maar eenmaal bij het laatste knoopje aanbeland is de trilling in mijn handen verdwenen. Ik doe het hemd uit en trek ook mijn T-shirt eronder uit. Ik draai me van het vrijende stel weg een begin mijn riem uit te doen. Mijn broek trek ik langzaam over mijn billen en laat het op de grond vallen. Ik draai me weer terug en trek langzaam mij boxer naar beneden. De jongen is nog steeds met zijn werk bezig, maar mijn vriendin heeft alleen maar oog voor mij. Ze geeft aan dat ik naast haar moet komen zitten. Ze kijkt de jongen even aan een klopt op haar borst. De jongen blijft in en uit haar gaan en ondertussen pakt hij de spaghettibandjes van haar onderhemdje en schuift ze van haar schouders. Hij trekt het verder naar beneden, zodat het om haar middel blijft zitten, met haar borsten er plagend uitstekend.

Ze leidt mijn hoofd naar haar borsten en ik zuig haar tepel naar binnen. Ik pak haar andere borst vast en masseer deze zacht. Ze heeft ondertussen met haar hand de weg gevonden naar mij kruis en masseert me daar stevig.

Ik kan het niet laten om af en toe naar de jongen te kijken en hoe hij in en uit mijn vriendin gaat. Hij is blond en gespierd, maar niet overdreven. Zijn handen hebben haar heupen in een stevige, maar zo te zien niet onaangename grip. Dan duwt ze de jongen van zich weg en legt mij op de bank neer.

“Nu mag ik,” denk ik, maar dat pakt anders uit. Ze gaat met haar mond naar mijn kruis en begint me zachtjes te likken. Ze richt haar kontje omhoog en de jongen komt achter haar zitten. Hij komt weer in haar en met hetzelfde ritme als daarnet gaat hij verder waar hij gebleven was. Als een klein gilletje haar ontsnapt, weet ik dat hij weer in haar zit. Ze richt nu al haar aandacht op mij en mijn penis.

Ze is van likken overgegaan in pijpen en ze masseert mijn ballen. Nu is het mijn beurt om mijn ogen dicht te doen. Vanuit mijn buik komt een heerlijk warm gevoel omhoog. Ik ga met een hand door haar kapsel en begin zachtjes te kreunen. Na een tijdje doe ik mij ogen weer open en zie de jongen bezig. Dan wordt het allemaal teveel en ik kom klaar. Gelukkig voelde ze het aankomen en wijkt een stukje naar achter. Ik spuit alles de lucht in en het land allemaal op mijn buik.

Mijn vriendin pakt behendig een handdoek en veegt me schoon. Ze kruipt van de jongen weg en zet met rechtop op de bank. Ze gaat met haar rug naar me toe staan en gaat op mij zitten. Het kost haar weinig moeite om me in haar te krijgen en ze legt haar hoofd op mijn schouder. Ik grijp haar borsten vast en we zoenen heftig. Dan gaat ze een beetje met haar middel draaien en als snel heb ik weer een volle erectie. De jongen komt voor haar staan en ze verbreekt onze zoen om hem in haar mond te nemen.

Ik pak haar heupen vast en begin haar op en neer te bewegen. Ze heeft de jongen misschien twee of drie keer in haar mond laten komen als ze hem weer wegduwt en naar beneden wijst. Ze spreidt met haar vingers haar vagina iets open en de jongen begint haar weer te likken.

Hij neemt nu ook mijn ballen in een hand en masseert die.

“Het moet nu niet veel gekker worden,” maar het is wel heel spannend en lekker. Dan komt mijn vriendin iets te ever omhoog en ik kom uit haar. Ze pakt mijn penis vast en gaat er boven zitten. Ze wrijft hem een paar keer tegen haar clitoris aan en bied hem dan aan de jongen aan. De jongen neemt hem zonder aarzelen in zijn mond. Zij klimt tussen ons uit en gaat naast me zitten.

“Hoe vind je dit?” vraagt ze en zoent me heftig.

Als ik enigszins ben bijgekomen van wat er net gebeurde, kan ik er een beetje van genieten. Ik richt me nu ook weer op mijn vriendinnetje en zoen haar terug. Ons tonggeworstel maakt me zo ontzettend geil, dat ik een tweede orgasme voel opkomen. De jongen haalt me uit zijn mond en ik spuit over zijn borst heen. Snel veegt hij zich schoon

“Ik wil nu ook wel even klaar komen, dus als jullie nu even zoenen, dan vinger ik mezelf wel even klaar.”

De jongen twijfelt geen moment en pakt me vast. We zoenen heftig en pakken elkaars billen vast. Onze handen gaan over elkaars lichaam en hij vind al snel mijn penis. Langzaam trekt hij mij af en kust me in mijn nek. Ik kijk met een half oog naar mijn mooie meisje op de bank. Ze heeft een borst in haar hand en met haar andere hand gaat ze snel over haar clitoris.

Ik neem de jongen mee en gebaar dat hij haar moet nemen zoals toen ik binnen kwam. Ze schrikt even als hij weer in haar komt, maar als snel heeft ze de smaakt weer te pakken. Ik ga naast haar zitten en vinger samen met haar de clitoris tot ook zij spetterend klaar komt.

Ze laat haar nagels in zijn billen zakken en ze bijt op mijn onderlip. Ze trilt zachtjes en komt in mijn armen liggen. De jongen kleed zich stilletjes aan en sluipt weg. Ik wil hem nog van alles vragen, maar ik denk dat dit straks wel komt als ze wakker is.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *