Op de loop

()

Met haar achttien jaar is Bea veruit de jongste van het stel fanatieke hardlopers, dat elke week de Belgische duinen onveilig maakt. Maar ze is ook een van de fanatiekste. De meeste andere leden van de loopgroep hebben leeftijden van in de twintig tot voor in de zestig. Het is een zeer gemengd gezelschap. De samenstelling van de groep wisselt ook nog per week, want je hoeft niet echt lid te zijn. Er komen studenten, kantoormensen, huisvrouwen en Bea dus, het enige middelbare schoolmeisje die in haar laatste jaar zit. Dat er geen andere tieners bij zitten, vindt Bea niet erg. Integendeel: ze heeft het niet zo met haar leeftijdgenoten, die haar maar raar en fanatiek vinden. Ze gaat liever om met ouderen, die zich ook zo gedragen. Ze is een sportief meisje van 1,65m, met een slank lijfje en gespierde benen. Haar stevige B cup komt tijdens het lopen goed uit, want ze draagt nooit een beha. Ze heeft liever een strak topje en anders een sporttruitje.

Die zondagochtend is het al vroeg warm. Het belooft een hete dag te worden. De groep is dan ook niet groter dan twaalf. Ze overleggen welke route ze zullen nemen en besluiten eerst een stuk vlak te lopen en dan toch maar de duinen, ondanks de warmte. Dat heeft wel weer als voordeel dat ze een heel stuk door bosrijk gebied lopen, zodat de zon niet de hele tijd op de bezwete lijven schijnt. Het eerste stuk wordt er flink aan getrokken. Bea vindt dat lekker en loopt zelf zoals meestal in het kopgroepje.

Ze heeft deze ochtend zoals wel vaker een erotisch gevoel bij het lopen. Het zweet dat tussen haar borsten doorloopt. Haar tepels die hard door het natte shirtje door priemen. Haar natte armen waar de warme wind overheen blaast. Het trekken van haar sportslipje in haar kruis. Ze kan zich wel voorstellen waarom andere meiden van haar klas van paardrijden houden. Dat ritmische stimuleren van de schaamlippen voelt lekker, maar zelf houdt ze niet van paarden.

Na het eerste stuk komen ze bij het eerste grote bosperceel en Bea laat zich wat naar achteren in de groep zakken. De eerste lange heuvel loopt ze zelfs helemaal achteraan, maar in de afdaling verzwikt ze haar enkel.

“Au,” roept ze.

De groep kijkt om. Een oudere loper roept naar de rest dat hij EHBO heeft en wel voor Bea zal zorgen. De rest moet maar doorlopen.

Met een pijnlijk gezicht gaat Bea een beetje van het pad tegen een dikke dennenboom aan zitten. Nu ziet ze pas wie er op haar heeft gewacht. Het is Eric, een wat stille loper die ze niet zo goed kent. Ze weet dat hij les geeft in een of andere vakopleiding. Timmeren, bouw of zo. Verder kent ze hem niet en hij haar ook niet. Hij is groot, zeker een meter vijfentachtig en heeft krullend, zwart haar met grijze strepen er door. Hij heeft een getraind lijf.

Eric begint Bea te helpen haar schoen uit te trekken. Zij laat hem doen als hij haar enkel aftast. Hij draait haar voet wat rond. Eigenlijk is het al weer over. Heeft die man magische handen? Bea staat op. Bedankt, zegt ze en geeft Eric spontaan een kus op zijn wang. Eric bloost.

“Wat lief,” zegt Bea. “Een oudere man die nog kan blozen.” Ze krijgt weer een onbestemd gevoel in haar buikje.

“Vind je het erg nog even te wachten? Ik moet even plassen en dan kunnen we samen doorlopen. Als we een stukje verder afsnijden kunnen we de anderen tegemoet lopen.”

“Ik moet ook plassen,” zegt Eric en ze lopen een eindje het bos in.

Eerst over een smal paadje en dan komen ze op een open plek met hoog gras. Bea moet echt plassen, maar ze voelt zich ook vreselijk geil worden bij de gedachte om met deze strakke ervaren vent op deze eenzame plaats te zijn.

“Mooi plekje, voor jou is het gemakkelijk,” zegt ze lachend, maar ook met een zenuwachtig trillend stemmetje. “Jij kunt tegen een boom maar ik moet nog even verder het bos in.”

“Hoeft niet,” zegt Eric. “Ik loop wel een klein stukje terug.”

Bea doet haar loopbroekje uit. Ze heeft wel eens meer met haar broek omlaag geplast en er toen per ongeluk overheen geplast. Een natte broek wil ze niet, al is hij bij het kruisje al wel vochtig. Kleverig vochtig. Wat voelt ze zich hitsig…

Eric is een paar stappen terug gelopen. Nu moet ze hem verleiden, anders blijft hij zich netjes gedragen en wordt haar brandje niet geblust.

“Wel de andere kant op kijken hoor,” zegt Bea als ze Eric ziet aarzelen of hij nog verder terug moet lopen.

Eric draait zich half om en probeert zijn toch wel tamelijk strak staande penis door zijn broekspijp te halen. Dat gaat niet want hij heeft dan wel geen grote, maar wel een dikke. Dan maar de broek omlaag.

Terwijl Bea haar blaas leegt, kijkt ze opzij tegen een zeer strakke behaarde mannenkont aan. Ze ziet Eric opzij kijken en die ziet ook de zijkant van twee roomblanke billetjes boven het gras uitkomen, van waartussen een flinke straal urine omlaag klettert.

“Vind je het mooi,” vraagt Bea brutaal.

Eric voelt het bloed weer naar zijn hoofd gaan en kijkt naar zijn dikke plassende pik. “Ik heb wel een mooi uitzicht, hoor,” gaat Bea door. Wat mankeert haar, om die man zo uit te dagen, gaat het door haar hoofdje. Maar ze heeft A gezegd en wil ook de rest van het alfabet. Ze heeft in haar jonge leventje een keer of tien geneukt en de laatste keer is al meer dan een maand geleden. Ze wil niet met iedereen want ze stelt hoge eisen.

Bea gaat staan en nu heeft Eric een vol uitzicht op een met veel rood haar begroeid poesje. Dat is een beetje te veel voor zijn pik, die trillend omhoog wipt. Bea loopt met haar broekje in haar hand op Eric en zijn stijve pik af.

“Jeetje, wat een lekkere dikke zeg,” komt het uit haar mondje.

Voor Eric er erg in heeft pakt ze zijn dikke worst in haar handje en haalt zachtjes zijn vel heen en weer. Eric is te verrast om te protesteren, maar voelt wel een heerlijk gevoel in zijn onderbuik. Bovendien raast het bloed hem door zijn hoofd. Helemaal als Bea zijn eikel in haar mondje zuigt. Wordt hij hier zo maar in het bos met zijn broek op zijn hielen gepijpt door een super jong geweldig strak grietje, waarvan hij niet eens de naam kent. Hij legt een hand op het hoofdje met de korte rode haartjes, en begeleidt haar pijpbewegingen. Bea smakt tijdens het pijpen. Af en toe zet ze haar tandjes zachtjes in de worst en voelt Eric een klodder spuugvocht langs zijn blote been lopen. Hij wordt steeds geiler en beweegt af en toe tegen het pijpmondje op. Bea is nu ook met een hand zijn ballen aan het kneden en Eric voelt dat hij dit niet lang vol kan houden. Na een paar minuten begint hij te onbeheerst te schokken. Hij stoot steeds harder in het jonge smakkende mondje en Bea zuigt steeds harder aan de dikke pik, waardoor hij heftig grommend een eerste straal achter in het keeltje spuit. Bea slikt heftig en bij de volgende beweging komt de tweede straal. Na nog twee bewegingen krijgt ze de stralen niet snel genoeg weg en laat Eric ’s sperma in het gras lopen. Hijgend laat ze zich achterover in het gras vallen en begint zich te vingeren. Eric staat hijgend in een rijk begroeit drijfnat spleetje te kijken. Bea stopt met vingeren en trekt haar shirtje uit.

Nu ligt daar half overeind en prachtig gevormd fraai gespierd sportgrietje voor hem. Twee naar verhouding grote en keiharde tepels staan op een stel fraaie borsten. Eric voelt zijn pik al weer tot leven komen.

“Kom eens helpen, en trek alsjeblieft die broek uit. Het is geen gezicht.”

In een mum is ook Eric naakt. Van blozen is geen sprake meer. Hij is al klaargekomen, maar al weer bloedgeil. Hij gaat op zijn knieën tussen de gespreide beentjes van Bea zitten en begint voorzichtig het drijfnatte kutje te likken. Hij zuigt op haar klitje, hij zuigt en bijt zachtjes op de gezwollen schaamlipjes. Bea slaakt een kreetje en moedigt hem aan.

“Ja, zuigen, bijten, stop je vingers er in.” Een hand heeft hij nodig om niet om te vallen. Zijn andere hand kneedt en knijpt de borsten en de tepels van het kleine jonge ding. Schuddend en kreunend komt Bea al snel klaar.

Maar Eric heeft zijn pik nu op oorlogssterkte en nu neemt hij zelf het initiatief. Hij stopt zijn kloppende eikel tussen de drijfnatte schaamlipjes, maar daar is Bea al weer. Ze stoot haar bekken fel omhoog en de hele worst van Eric zit in het krappe grotje. Eric is meteen de weg kwijt en begint wild te stoten. Hij wil het jonge kutje volspuiten, maar Bea is eerder. Er komen steeds hardere kreten uit het uitzinnig kreunende mondje. Ze duwt haar onderbuikje tegen zijn gespierde lijf aan, ze klemt zich aan de heftig op haar in stotende man vast. Haar harde tepels priemen in zijn borstkas. Nu kan hij niet meer stoten. Haar beentjes klemmen zich om zijn gespierde billen, Bea heeft Eric in een soort houdgreep en daar komt ze weer!

Niet zo maar, maar heftig trillend en kreunend, zoals Eric nog nooit heeft meegemaakt. Ze gaat helemaal uit haar dak, beweegt wild heen en weer en kreunt met haar tanden op elkaar. Eric voelt haar mudvolle kutje pulseren om zijn dikke harde pik tot ze opeens slap onder hem ligt.

Nu rustig begint de ervaren man weer in het jonge grotje te stoten. Bea komt weer bij en doet nu wat rustiger met hem mee totdat hij zijn ballen voelt samentrekken. Zijn sperma spuit in haar al weer samentrekkende schede. De geile meid geeft een onbeheerste harde schreeuw in haar zoveelste heftige orgasme en laat zich dan weer slap achterover vallen.

Eric laat zich uitgeput over zijn jonge neukpartner heen vallen. Hij wrijft zijn zwarte schaamhaar liefdevol tegen het roodbehaarde poesje van Bea. Minuten lang blijven ze op elkaar liggen. Elkaar zoenend en strelend.

Maar dan duwt Bea hem van zich af. Ze pakt haar broekje, tovert er een zakdoekje uit, waarmee ze het zaad uit haar kutje veegt.

“Kom, we gaan de anderen tegemoet,” zegt ze, alsof er niets gebeurd is.

Maar er is wel degelijk wat gebeurt, denkt Eric blozend.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *