Op overnachting 1.2

()

We zouden dat weekend blijven logeren bij Linda, een vriendin van me die ik al ken vanaf de lagere school. Toen was ik al ‘verliefd’ op haar geworden, maar het is nooit verder gekomen dan een beetje aan haarborstjes voelen in de fietsenstalling. Zij was toen 14 en ik was toen 17. Nu is het acht jaar later en we hebben elkaar sinds die tijdeigenlijk niet meer gezien, omdat mijn ouders toen moesten verhuizen. Ik ben haar nog een keer tegengekomen, een vrolijke meid, altijd in voor een geintje, leuk gekleed en een zeer lekker figuurtje. Ze liep toen in een leuk bloesje met zo’n wielrenners broekje, waardoor je de randjes van haar slipje prima kon zien. Ik was op doorreis naarSpanje, samen met een vriend van me, en we hadden besloten het weekend bij haar te blijven omdat we niet zoveel zin hadden om in een keer door te rijden en, nog veel belangrijker, omdat ik haar al zo’n tijd niet gezien had.

Toen we aanbelden deed ze open, en zoals ze erbij liep kreeg ik gelijk een tintelend gevoel in mijn lul. Ergens schaamde in me ervoor, gelijk een stijve krijgen bij een oude vriendin is niet de beste binnenkomer. Gelukkig zag ze het niet en opende ze lachend de deur naar de kamer. We gooiden onze tassen op een stoel en gingen op de bank zitten.

“Willen jullie koffie of iets fris “vroeg ze, terwijl ze voor ons stond.

Ik keek haar aan en zag dat ze eigenlijk niet veel veranderd was sinds de laatste keer dat ik haargezien had. Nog steeds dat guitige neusje, een lekker lijfje en heerlijk gekleed. Ik hou wel van strakke kleding die iets, maar niet teveel onthuld. Ze liep erbij in een leuk bloesje me een rokje eronder, het was ook lekker warm buiten. Onder haar rokje staken twee prachtige benen in pumps met hoge hak, iets waar ik ook altijd opgewonden van raak. Toen ze wegliep om koffie in te schenken bestudeerde ik haar heerlijke kontje, maar ik kon geen enkel randje zien. Ik vroeg me af of ze wel een slipje aanhad.

We hebben de hele avond gezellig zitten babbelen, over vroeger, over ons werk, over koetjes en kalfjes en toen we allemaal al een glaasje op hadden kwam het gesprek vanzelf op seks.

Dirk, mijn collega, vertelde dat hij nu al weer vijf jaar een goede relatie had en dat hij thuis niets te kort kwam op seksgebied.

Ik vertelde dat ik al een paar jaar geen relatie meer had en merkte dat ze me dromend aan zat te kijken. Het leek ook wel of ze af en toe iets dichter bijschoof. Toen ze opstond om nog een biertje te pakken en weer kwam zitten ging ze heel dicht naast me zitten, ik voelde haar been tegen het mijne aan.

Erik zat vrolijk te vertellen over zijn vriendin, en ons werk en had niet in de gaten dat mijn rechterarm achter haar rug door schoof. Ze reageerde nauwelijks, keek me even snel aan en deed toen weer net of het verhaal van Erik erg interessant was. Rond een uur of twee vonden we het eigenlijk wel welletjes. Erik zat half te slapen en ik was ook wel moe. Linda stond op.

“Ik heb voor jullie de logeerkamer klaargemaakt, maar er staat maar één bed, er zal dus iemand op de bank moeten slapen!” Omdat Erik al bijna sliep en die de volgende dag zou rijden besloten we dat hij het bed zou nemen. Ik zou me op de bank storten. “Als jullie willen douchen, kan dat ook, ik heb handdoeken in de badkamer klaar gelegd,” zei Linda.

Toen stond ze op, deed een aantal lampen uit in de kamer en ging naar boven.

Wij dronken ons laatste slokje op en gingen toen ook naar bed. Ik liep eerst even naar de badkamer, even tanden poetsen voor ik ging slapen. Toen ik langs de deur van de logeerkamer liep hoorde ik al hoe Erik als een timmerman planken aan het doorzagen was, die sliep al diep. Ik liep de trap weer af naar beneden en spreidde de dekens, die Linda had klaargelegd, uit over de bank. Het lag niet echt lekker, maar in elk geval beter dan het gemiddelde motel, dacht ik nog, voordat ik iets hoorde bewegen in de kamer.

Ik opende mijn ogen een klein stukje en zag hoe Linda in de deuropening stond.

“Slaap je al?” Fluisterde ze.

Ik hield me stil en zag hoe ze iets verder de kamer in kwam. In het vage licht dat vanuit de gang kwam zag ik dat ze gekleed was in een korte kimono. Ze liep de woonkamer binnen en liep zachtjes door naar de keuken. Ik hoorde haar zachtjes roepen: “Witje, Witje, kom dan.”

Ik had de voerbakjes in de keuken al gezien, dus ik begreep dat Witje dat poes was. Ik hoorde iets onder de bank vandaan komen en zag een dikke zwartte kat richting Linda lopen. Linda liep op hem af en stond toen een meter of twee van de bank verwijderd. Ze boog zich voorover waardoor haar kimono opensprong en ik een prachtige kijk kreeg op twee mooie volle borsten. Blijkbaar dacht ze echt dat ik al sliep, want ze deed geen enkele moeite op de kimono dicht te doen. Ze pakte zwart Witje op en ging toen weer overeind staan. Ik kon nu haar hele lichaam zien, Witje lag tegen haar borsten aan te spinnen en toen ik iets verder naar beneden keek zag ik een nog veel mooiere poes.

Die werd blijkbaar ook keurig verzorgd, er zat een strookje haar op, de rest was helemaal glad geschoren. Ik word bloedgeil van geschoren kutjes, en voor ik er erg in had ontsnapte een korte kreun uit mijn mond. Linda schrok een beetje, liet Witje half vallen en trok snel haar kimono dicht.

“Hoi”, zei ze, “ik dacht dat je al sliep.”

“Dat deed ik ook, maar er was iemand de poes vergeten.”

Ze keek me aan en wist donders goed dat ik haar lichaam gezien had.

“Wat vind je trouwens van mijn poes,” vroeg ze zachtjes.

Ik voelde mijn lul zich verstijven.

“Tja … ziet er leuk uit, mooi vachtje, lijkt me lekker zacht…”

Ze ademde iets sneller en keek me nog dieper in de ogen.

“Tja, ik was Witje vergeten. Goed, ik ga even snel douchen en dan ook slapen. Slaap lekker”. Ze liep de kamer weer uit en trok de deur achter zich dicht.

Daar lag ik dan, met een enorme lul op de bank van een beeldschone vriendin van me. Ik kon de slaap niet vatten en lag steeds te denken aan dat mooie lijf, dat gladde kutje, die stevige borsten, dat lekkere pijpmondje, die geile billen, die… Ineens voelde in een grote golf warm spul over mijn handen stromen. Ik was blijkbaar zo diep in gedachten verzonken dat ik aan mijn lul had liggen trekken en was ineens heerlijk klaargekomen op alleen al het beeld dat ik van Linda had. Mijn handen en de dekens zaten vol met sperma, dus besloot ik maar even mijn handen te gaan wassen.

Ik trok snel mijn onderbroek aan en sloop de trap op naar de badkamer. Toen ik de deur opende hoorde ik het douchewater stromen en zag ik hoe de omtrek van Linda ’s lijf te zien was door de matglazen douchedeurtjes.

“Joe, hoe”, riep ik net verstaanbaar genoeg,”ik kom even mijn handen wassen.”

Linda keek over de douchedeurtjes heen en fluisterde. “Ja, is goed, geef mij dan even die handdoek die naast je ligt, ik ben toch klaar.”

Ik pakte een grote warme handdoek en hing die over de douchedeurtjes heen. Ik draaide de kraan open, zocht naar een stukje zeep, maar kon niets vinden.

“Wat heb jij gedaan?” Hoorde ik ineens naast me. Linda stond naast me, de handdoek om haar heen gewikkeld en druipend van het water. Ik werd vuurrood. “Oh, ik… eh… ik heb eh…”

Ze keek me aan, pakte mijn hand en wreef met haar vinger door het sperma. Mijn lul stond kaarsrecht in mijn broek en ik voelde hoe mijn ballen begonnen te knijpen.

“Dit lijkt wel op eh…” Ze kwam iets dichter bij me staan, stopte mijn vinger in haar mond en zei toen “Ja … sperma!”

Ik wist niet waar ik moest kijken, maar wist donders goed wat er ging gebeuren. Ze kwam nog iets dichterbij en likte nu met haar tong langs mijn hele hand.

“Lekker”, zei ze. Terwijl ze de laatste beetjes sperma van mijn hand likte.

Ik kon me niet meer beheersen, sloeg mijn armen om haar heen en perste mijn lippen op de hare. Direct voelde ik een warme tong mijn mond in komen, die een worsteling met de mijne aanging alsof ons leven er vanaf hing. Mijn lul prikte bijna dwars door mijn broekje heen haar handdoek in, zo geil was ik geworden. Ik trok de knoop uit haar handdoek. Zij stapte iets naar achter en liet de handdoek van zich af vallen. Jezus! Wat was die griet mooi.

Prachtige borsten waar ik de hele dag wel aan had willen zuigen,een strakke buik, een heerlijk kutje, lange geile benen en een bloedmooi smoeltje. Ze stond me hijgend aan te kijken.

“Dat is lang geleden hé, de laatste keer stonden je stiekem in het fietsenhok aan mijn borstjes te voelen!”

Ik knikte en stapte weer op haar af. Ik legde mijn handen op haar volle borsten en begon die te kneden. Ze sloot haar ogen en begon iets te kreunen. Ik bleef met mijn ene hand haar borsten wrijven en ging met mijn andere hand langs haar rug zachtjes naar beneden. Toen ik met een vinger door haar bilspleet ging slaakte ze een klein gilletje en perste haar mond weer op de mijne. Ik was nu met mijnhand diep tussen haar billen verdwenen en kon met het topje van mijnvinger net bij haar kutje komen. Dat was drijf en drijfnat, en niet alleen van het douchewater.

Ik duwde haar iets van me af, keek om me heen, zag de WC en deed de klep naar beneden. Zacht maar resoluut duwde ik haar naar achter en naar beneden, zodat ze op de WC bril kwam te zitten. Ik opende haar benen een beetje en kwam op mijn hurken voor haar zitten. Ze keek me aan.

“Bef me, geile klootzak, bef me en lik mijn kutje droog.”

Ik wist niet wat ik hoorde maar dook gelijk met mijnhoofd tussen haar benen. Met mijn tong cirkelde ik een paar keer rondhaar gladde lipjes, maar ze pakte mijn hoofd vast en duwde mijn mond ineens op haar drijfnatte kutje. Met mijn tong schoot ik zo snel als de vleugels van een kolibrie heen en weer, mijn mond liep vol met een heerlijk zoet smakend sap, te lekker voor woorden. Ik slikte en ik slikte, maar mijn mond bleef vollopen met water en kutsap.

Ze zat te schokken op de bril, met gesloten ogen zat ze achterover te genieten.

Ik voelde hoe haar kutlipjes zich om mijn tong heen sloten als ik hem naar binnen perste en hoe de rest van haar kutje trilde als ik met mijn tongdoor haar spleetje ging.

Trillend van genot zat ze me aan te kijken. Haar volle rode lippen waren nog veel roder geworden. Plotseling voelde ik hoe ze al haar spiertjes samentrok en er een grote golf heerlijk smakend kutsap over mijn lippen en mijn tong stroomde. Haar hele lichaam trilde van haar orgasme. Haar tepels stonden als harde puntjes naar voren en er liepen wat zweetdruppeltjes langs haar voorhoofd. Met haar handen wreef ze lekker ruw door mijn haar en ik voelde hoe ik bijna spontaan een enorme lading sperma tegen de WC pot spoot, zo opgewonden raakte ik van dit heerlijke neukdiertje, dat gewillig onder mijn tong lag klaar te komen.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *