Op overnachting 2.2

()

Toen de laatste schokken uit haar trillende lijfje waren verdwenen trok ze me aan mijn haar overeind. Ik ging voor haar staan en schrok bijna van haar reactie. In één keer nam ze mijn toch zeker niet kleine lul diep achter in haar mondje. Ze opende haar mond zo ver als ze kon en ik zag hoe ze haar best deed zo veel mogelijk in haar keel te persen. Ik voelde de spanning van haar keelgat rond mijn eikel, dus wist gewoon dat ze probeerde hem in te slikken. Ze pijpte me alsof ze nog nooit iets anders gedaan had, heerlijk likte ze met haar tong over mijn hele lul,om hem daarna weer ineens diep in haar mond te laten verdwijnen.

Af en toe kriebelde ze met haar tongetje over mijn ballen heen, waardoor ik een paar keer alles op alles moest zetten om haar niet te laten verdrinken in een zondvloed van sperma. Ik stond te trillen op mijn benen; ik was wel vaker gepijpt, maar nog nooit zo lekker en zo enthousiast als deze keer.

Linda zoog af en toe lekker hard aan mijn lul, slikte hem dan zover mogelijk in en liet hem dan zuigend weer uithaar mondje schieten. Ik kon me niet meer beheersen, zo geil werd ik van dit heerlijke schepseltje. Ik pakte haar bij haar hoofd en begon diepe neukbewegingen in haar mondje te maken. Het koste haar geen enkele moeite om mijn lul diep in haar keel te laten verdwijnen, waardoor mijn lul alleen nog maar groter werd. Zo geil was ik nog nooit geweest. Ik zag hoe ze haar wangen om mijn lul spande als ik hem er uit trok en voelde hoe ze met haar tong langs haar onderlip mijn zak probeerde te likken als ik hem weer in haar mond stootte.

Plotseling voelde ik mijn zak samentrekken. Dat gebeurt uiteraard altijd als je klaarkomt, maar deze keer deed het bijna pijn. Met een veel te luide kreet spoot ik mijn eerste straal diep in haar keel. Ze verslikte zich en probeerde mijnspuitende lul naar buiten te duwen, waardoor ze de rest over haar gezicht, haar en borsten kreeg. Het leek wel of ik bleef spuiten, zo lekker was ik nog nooit klaargekomen.

Ze opende haar mond en probeerde zoveel mogelijk stralen op te vangen, zodat er grote vlokken sperma ophaar hele gezichtje kwamen te zitten. Ik werd bloedgeil van dat lieve gezichtje besmeurd met mijn sperma, en spoot mijn laatste straaltje midden in haar mond. Ze keek me met half geopende ogen aan en slikte zichtbaar genietend de volle lading door.

Ze moest twee keer slikken, zoveel had ik haar gegeven. Ik zakte door mijn knieën en viel voor haar op de grond.

Ze zakte van de WC pot af en kwam naast me zitten. Haar borsten hingen boven mijn hoofden ik stak mijn tong uit. Ze boog iets verder voorover waardoor ik een tepel in mijn mond kon nemen. Ik proefde de zoute smaak van mijn eigensperma en haar zweet, maar kon me haast niet meer bewegen, zoveel energie had mij dit gekost. Met mijn tong likte ik over haar tepel en met mijn handen streelde ik haar rug. Ze keek me lachend aan.

“Zo lekker dier, wordt het niet eens tijd dat we gaan slapen?”

Lachend keek ik haar aan.

“Zo, vertel me eens: verwelkom jij al je oude vrienden zo of heeft dit een andere reden?”

“Tja, ik moet eigenlijk eerlijk bekennen dat ik al met een nat kutje rondliep vanaf het moment dat je langs zou komen. Ik herinner me die dag in de fietsenstalling als gisteren en vind het nog steeds jammer dat we toen niet verder zijn gegaan. Kun je eigenlijk niet hier blijven een tijdje,dan kunnen we nog eens lekker babbelen en andere leuke dingen doen?”

Terwijl ze zat te praten streelde ze zachtjes met haar vingers over mijn lul, die al weer licht begon te steigeren.

“Dat weet ik niet. We moeten deze week nog een heleboel doen en ik kan de klanten eigenlijk niet laten wachten, we zijn toch al te laat met een paar dingen. Maar als je iets leuks wilt doen: we hoeven nog niet naar bed hoor!”

Lachend keek ze me aan en gaf me een vette tongzoen. Ik proefde de zoutige smaak van mijn sperma in combinatie met de heerlijke smaak van haar mond, en voelde dat er steeds meer actie in mijn lul kwam. Ze liet mijn hoofd zakken zodat ik languit op de badkamermat kwam te liggen en kwam toen languit naast me liggen, met haar hoofd vlak bij mijn lul. Ze blies zachtjes door mijn schaamhaar waardoor mijn lul weer een stukje verder omhoog kwam. Ze boog zich nog iets verder voorover en nam mijn eikel in haar mond. Kreunend begon ze te zuigen.

“Jezus, jij pijpt echt lekkerder dan wie dan ook”, flapte ik eruit.

“O, ja, vertel jij dan eens wie je allemaal gepijpt hebben?”

“O jee, even denken… ja, Karin heeft me toen eens gepijpt in de fietsenstalling, maar dat was niet zo heel lekker. Volgens mij deed ze het voor het eerst en echt leuk vond ze het volgens mij niet. Later heeft Sandra me eens gepijpt, dat was echt onwijs lekker! Die wist wel hoe ze een stijve moest verwennen, ik dacht dat ik gek werd. Die slikte hem ook helemaal in.”

Linda keek me geil aan en beet plagend in mijn lul.

“Mocht je toen ook in haar mond spuiten?” Vroeg ze.

“Ja. Ze vond dat ze alles wou hebben wat eruit kwam. Ze likte zelfs de restjes van mijn ballen.”

Linda likte nu heerlijk over mijn ballen en mijn lul bereikte door de gedachte aan Linda en Sandra weer de hoogste stand.

Linda stond op, ging wijdbeens over me heen staan.

“Zo mannetje, zullen wij eens afmaken waar we acht jaar geleden mee begonnen zijn?”

Ik keek haar aan en kon alleen maar knikken, zo opgewonden was ik geraakt van haar lichaam en manier van gedragen. Ze zakte door haar knieën en liet haar kutje vlak boven mijn lul hangen. Ik hield het haast niet meer en stootte mijn lul hard omhoog.

Hij gleed er in één keer soepel in, zo nat was ze ondertussen geworden. Linda slaakte een gilletje en viel met haar bovenlichaam naar voren, waardoor haar lekkere borsten op mijn borst drukten. Ik pakte haar billen vast en begon op en neer te stoten, waarbij ik met mijn duimen over mijn in- en uitgaande lul streek. Daar word ik vreselijk geil van, dan voel je precies hoe dat lekkere natte glibberige kutsap zich vermengd met je eigen geil.

Linda begon zelf mee te wippen, zodat ik mijn handen kon gebruiken omhaar billen eens lekker onder handen te nemen. Ik kneedde het kontvlees lekker stevig en ik voelde dat ze zwaarder begon te hijgen. Met mijn vinger ging ik eerst even langs haar boternatte kutje zodat hij lekker nat was en priemde hem toen in haar kontgaatje. Dat had ze blijkbaar nog nooit meegemaakt, ze keek me even verschrikt aan maar liet zich toen meeslepen door het heerlijke gevoel dat ze kreeg. Ik voelde hoe strak ze was en hoe mijn lul in en uit haar kutje schoof.

Met mijn vinger neukte ik haar diep en hard in haar kontje, terwijl mijn lul zich dieper en dieper in haar kutje stootte. Ze kwam weer overeind en ging op haar hurken zitten. Met haar ogen gesloten en haar mond open begon ze op en neer te wippen. Ik zag haar prachtige borsten voor mijn ogen op en neerdansen en pakte ze met mijn handen stevig vast. Ik kneedde de stevige bollen en stak een vinger in haar mondje. Die begon ze te pijpen alsof dat de eerste keer van de avond was.

Terwijl ze zo lekker op me aan het rijden was keek ik eens in de badkamer rond. Mijn blik viel op een haarborstel met een dikke steel. Ik greep het ding en maakte hem met haar kutsap lekker nat. Ze merkte nog steeds niet wat ik van plan was tot ik de steel tegen haar kontje zetteen zachtjes naar binnen duwde. Ze gaf weer een gilletje maar bleef lekker op en neer wippen, blijkbaar vond ze het toch ontzettend lekker.

Ik draaide de borstel in haar kontje rond terwijl ze op en neer bleef wippen. Ik voelde de steel langs mijn lul schuiven, van binnen slechts gescheiden door een dun velletje. Het was echt een geil gevoel, net alsof ik haar met twee mannen tegelijk neukte.

Na een tijdje sloeg ik mijn armen om haar heen en draaide haar om, terwijl mijn lul lekker in haar kutje bleef zitten. Nu lag ik boven en nu kon ik het tempo bepalen. Hard stootte ik mijn lul in haar kutje, zodat ze iedere keer een klein gilletje slaakte. Ik drukte mijn mond op de hare en stak mijn tong naar binnen om het geluid wat te dempen, want ik had geen zin ineens betrapt te worden door mijn collega die naar mijn pompende billen staat te kijken. Hard en diep neukte ik haar in haar drijfnatte kutje, en ook dat maakte de nodige geluidjes. Ik richtte me half op en kwam met een slurpend geluidje los van haar borsten.

Nu zat ik ook vol met sperma, maar het kon me op dat moment allemaal niet zo veel meer schelen. Ik zat in het lekkerste kutje dat ik tot die tijdgezien had en ik mocht doen waar ik zin in had. Ik trok mijn lul uit haar kutje en kwam over haar borsten heen zitten. Ze opende direct haar mond en begon te likken. Ik wou ook wat doen dus draaide ik me om en boog voorover naar haar kutje. Ik proefde weer die heerlijke smaak van haar kutje, nu vermengd met mijn eigen lul. Het smaakte helemaal niet slecht en ik voelde mijn lul weer kloppen in haar mond.

“Jezus, wat ben ik geil”, stamelde ze. Ik trok mijn lul weer uit haar mond en draaide haar om, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten. Ik drukte mijn lul tegen haar kutje en ze drukte zelf ineens haar kontje naar achteren waardoor mijn lul tot mijn ballen in haar kut schoof.

“Ja! Dit vind ik het lekkerste standje. En nu moet je me hard neuken, ram hem er maar in… neuk me!”

Zo’n reactie had ik ook niet verwacht, maar ik besloot te doen waar ze om vroeg. Ik zette me schrap tegen een kastje en begon zo hard mogelijk te rammen. Mijn buik kletste tegen haar kont en mijn ballen klotsten tegen haar kutje. Ze begon weer zachtjes te kreunen en ik sloeg met mijn vlakke hand een paar keer stevig op haar billen. Die werden vuurrood, deelsdoor het slaan, deels doordat ik zo hard ramde. Ik voelde hoe mijn ballen weer samen begonnen te trekken. Ik twijfelde nog even of ik weer in haar mond zou klaarkomen maar mijn lichaam was sneller dan mijn geest. Ik voelde hoe mijn sperma uit mijn lul gestoten werd met de kracht van een raket. Linda begon te gillen terwijl ik straal na straal diep in haar kutje spoot. Ik ramde nog even door en stootte toen zachtjes door, zodat de laatste beetjes sperma uitmijn lul geperst werden. Samen vielen we tegen de grond, volledig uitgeput, maar een heerlijke ervaring rijker.

We zijn nog een tijdje blijven liggen waarna ik met haar mee ben gegaan naar haar slaapkamer. Daar doken we het grote bed in waar we direct in slaap zijn gevallen. De volgende dag werden we pas heel laat wakker. Erik stond lachend te kijken in de deuropening.

“Wordt het niet eens tijd dat die oude vrienden eens uit dat nest komen,het is ondertussen al 12 uur en ik heb wel zin in een ontbijt!”

Lachend keken Linda en ik elkaar aan en gaven elkaar een dikke zoen.

“Tja”, zei Erik, “dat krijg je als je elkaar zolang niet ziet.” Hij liep de deur uit en de trap af. Linda en ik zoenden elkaar nog lang en hevig: hij moest eens weten!

En dat ontbijt op de middag moet er nog altijd aankomen.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *