Rolf

()

Ik ben Rolf, de neef van David en op dit moment ben ik in Nijmegen medicijnen aan het studeren. Het is een interessante studie en ook heel motiverend om deze te volgen omdat de professor voor de vierdejaars, een vrouwelijke arts is, die zeer het aankijken waard is en niet alleen maar haar verhaaltje opdreunt maar echt een ster in les geven is. Ze verstaat de kunst om met haar studenten contact te houden en stimulerend te werken. Vaak komt ze uit interesse naar mij toe om te vragen of ik nog ondersteuning moet hebben voor de komende tentamens of scripties. Thuis heeft ze voor de begeleiding een grote ruimte waar wij met z’n allen samen kunnen komen voor overleg, om te leren en scripties te schrijven.

Het fijne van haar woning is, dat ze in een heel groot oud herenhuis woont, welke ze deelt met een collega arts. Haar huis grenst met de achterkant aan de kamers van het huis, waar ik woon. Ik kan in twee minuten naar haar toe lopen en ben altijd welkom. De studieruimte die ze heeft gecreëerd mogen we altijd gebruiken, omdat deze een eigen toegang heeft voor de studenten die onder haar mentorschap vallen. Ze heeft haar studenten een keycard verstrekt om binnen te komen. Onze professor is heel vaak met ons bezig en we kunnen ook afspraken met haar maken als we iets uitgediept willen hebben of vragen hebben over een scriptie die in onze opdrachten staan.

Onze professor kennen we nu al een hele tijd en ze is heel openhartig tegen ons en we voelen als we ’s avonds bij haar zijn, ons meer als haar vrienden dan als studenten. Op een gegeven moment wanneer we klaar zijn met studeren wordt er wel eens een glaasje wijn gedronken en breekt er een moment aan dat je onze professor alles kunt vragen. Ik kijk haar aan en stel de volgende vraag; “professor; u bent een hele knappe vrouw en ik vraag me af waarom u niet getrouwd bent”.

Haar antwoord is, dat ze niet van plan is ooit te trouwen omdat haar werk haar hele leven is en dat ze daar graag al haar tijd in steekt. Ze is zich bewust dat je niet alleen leeft om te werken en daarom heeft ze wel een sprankelend sociaal leven. Ik kan dat zien als ik uit mijn raam kijk en zie dat ze vaak bezoek heeft.

Tijdens colleges kijk ik naar de professor, die Annette heet en zie dat ze een heel mooie vrouw is met een fantastisch mooi lichaam. Ze draagt de voorgeschreven doktersjas, die er wel voor zorgt dat ik in mijn fantasie de knoopjes ga openen, zodat ik de vorm van haar heerlijke borsten kan zien. Ik moet echt beamen dat de dokter zeer aantrekkelijk is en door haar omgang met ons, ik haar geen moment uit m’n gedachten kan zetten. Ik ben echt verslaafd aan haar en probeer ook zo veel mogelijk in de buurt van haar te verblijven.

Ik heb ook iets voor op de andere studenten dat ik een hechter sociaal leven met haar kan hebben. Mijn moeder Dea is een Indische en ze heeft mij heel vaak betrokken bij het maken van allerlei Indische gerechten en snacks die Annette niet kan weerstaan. Annette is echt stapel op het eten wat ik maak en in de weekenden als ik niet naar huis kan i.v.m. mijn tentamens, maak ik vaak eten voor mij, Annette en haar vrienden. Ze kan ze hierdoor uitnodigen voor een Indische hap. We zijn heel vaak gezellig bezig in haar keuken met de voorbereidingen van het Indisch eten. Het is tijdens het koken van het Indisch eten eigenlijk wel warm en ik moet dan ook in m’n T-shirt met korte broek lopen en een koksschort voor.

Annette is mij altijd aan het helpen met het snijden van de groenten en het vlees, omdat ze weet dat het best wel bewerkelijk is om al het eten te bereiden. Als we zo bezig zijn, kan ze het niet laten om handtastelijk te worden in de goede zin van het woord. Ze moet vaak met haar handen over mijn rug strijken of me bij mijn heupen vatten. Als ze in de pannen gluurt slaat ze haar arm om me heen en doet ze haar hand achter in m’n broek, langs mijn slip, zodat ze mijn billen vol in haar hand kan houden. Vaak knijpt ze me ook in mijn hammetjes of ze begint een feestje met mijn oorlelletje. Als ze met m’n oorlelletje bezig is, grijp ik haar en kus haar vol op de mond en druk mijn onderlijf tegen haar aan omdat ik door haar geknabbel een enorme erectie krijg. Het is wel grappig dat ze zo tegen mij doet omdat ze in het bijzijn van mijn medestudenten redelijk afstandelijk is. Ze weet privé en studie heel goed te scheiden en dat siert haar als docent.

De Luxaflex

Het grote raam van mijn kamer heeft luxaflex voor het raam en als ik me moet omkleden kan ik het eenvoudigweg dichtdraaien, Op een dag wanneer het best wel warm is en ik behoorlijk bezweet ben, wil ik de luxaflex dichtdraaien om me uit te kleden voor het douchen. Ik wordt echter door een studiegenoot opgebeld en daarom vergeet ik ze dicht te draaien. Mijn telefoon zet ik op meeluisteren en intussen kleed ik me op mijn gemak uit. Als ik met mijn gezicht naar het raam sta, zie ik aan de overkant Annette achter het glas staan en naar de stripshow van mij kijken.

Ik heb de neiging om de luxaflex dicht te draaien, maar vindt het veel te spannend om mijn lichaam aan Annette te laten zien. Deze exhibitionistische drang is sterker dan mijn kuisheid en ik ga rustig door met uitkleden. Tegen de tijd dat ik alles uit heb, is het gesprek afgelopen en loop ik naakt door mijn kamer om nog wat spullen te pakken en kan het niet laten om dicht langs het venster te lopen en even stil te staan zodat ze alles goed kan zien. Na deze show voor Annette stap ik onder de douche en ga me lekker wassen.

De douche is maar heel klein en daarom droog ik me daar snel af en loop weer naakt m’n kamer binnen om mijn haar te föhnen. Als alles naar wens is trek ik mijn kaftan aan en krijg ineens een app. Het is Annette. Ik open hem en zie mezelf naakt op verscheidene foto’s met een dankjewel van Annette dat ik de luxaflex niet heb dichtgedaan. Hierna volgt nog een app.

“Kom onmiddellijk in het tenue waarin je nu loopt, je krijgt straf voor je exhibitionisme!” Annette.

Dat lijkt me spannend worden bedenk ik. Ik ga dadelijk straf krijgen van Annette en ben benieuwd wat ze daar mee bedoelt. Ik loop snel in m’n kaftan via het achtertuintje naar het huis van Annette. Bij de deur gekomen zie ik Annette in geheel andere kleding dan ik gewend ben. Ze heeft een zwart leren pakje aan waar haar schitterende borsten diep gedecolleteerd in uitkomen en is zwaarder opgemaakt dan ik gewend ben van haar. “Rolf, ik heb gezien dat je de luxaflex expres open hebt gelaten toen jij je bent wezen uitkleden om onder de douche te gaan. Nadat je in de gaten kreeg dat ik keek, heb je niet netjes de zonwering gesloten, maar ben je expres doorgegaan. Nu heb ik jou naakt gezien en dat is niet netjes. Hiervoor krijg je straf van mij. Ik wil dat je zo direct met je buik over mij heen komt liggen zodat ik je kan tuchtigen”.

Ik ga, als Annette is gaan zitten op de bank, met mijn buik over haar heen liggen. Anna trekt nu mijn kaftan omhoog en heeft mijn blote billen binnen handbereik. Ik voel dat ze iets pakt en dan gebeurt het. Ik krijg zachte tikken met een tuchtinstrument op mijn billen. Hierna gaat het steeds harder. De pijn die ik verwacht is helemaal niet aanwezig. Ik voel alleen maar een zalig prikkelend gevoel en begin daarom te kreunen van genot. Annette geeft me nu iets hardere tikken met haar instrument en het gaat nu een beetje zeer doen. Als mijn billen helemaal rood zijn, vindt ze dat ik genoeg straf heb gekregen en krijg ik het commando dat ik mijn kaftan helemaal uit moet doen.

“Ik wil je nu helemaal bloot hebben Rolf. Je moet me nu likken”. Annette steekt haar voet uit en duwt haar teen in mijn mond. Ik voel me nu een echte slaaf van haar.

“Lik eerst mijn ene been van onder naar boven en dan de andere”, krijg ik als opdracht. Annette gaat er nu echt voor liggen en als ik het niet goed doe krijg ik tikken met haar instrument.

Nadat ik Annette ’s tenen heb gelikt ga ik naar haar kuiten en ik bijt er zachtjes in. Ze vindt het heerlijk gezien de kreuntjes die ze laat horen. Als ik wat hoger kom zit haar rokje in de weg en maak ik de rits los en doe het uit. Met mijn tong lik ik haar nu overal en dan kom ik in de buurt van haar kutje en mag ik eerst haar zachte vlees rondom haar kutje likken. Ik merk dat Annette haar benen heeft ingesmeerd met een of andere vloeistof. Ik proef namelijk aardbeien. Dan sta ik voor haar ‘tuin der lusten’ en ik moet haar slipje uitdoen. Wat te voorschijn komt is een prachtig kutje waar alleen maar een klein plukje haar boven is. Ik kijk nu naar haar mooie schaamlippen.

“Spreid m’n lipjes Rolf en lik me tot ik klaar kom”

Annette weet niet dat ik net als David door het oefenen met allerlei spelletjes een lenige lange tong heb die ik helemaal kan krommen en ruim over het puntje van mijn tong kan leggen, zodat ik tegelijkertijd haar vagina in kan en langs haar clitoris kan strijken. Ik kan ook diep ik het kutje van Annette komen en haar een genot bezorgen die andere mannen haar niet kunnen geven. Ik vind het een super gevoel om zo diep in de vagina van een vrouw te gaan met mijn lenige lange tong. Haar clitoris is heel aardig geproportioneerd en komt zeker strak langs mijn tong als ik in en uit haar kutje beweeg.

Door het voorspel met mij en het gelik van mijn tong, voel ik dat Annette genotkrampjes krijgt in haar kutje. Deze komen sneller na mekaar naarmate ik haar langer bef. Plotseling grijpt ze me ineens woest bij mijn schouders en voel ik dat er een kettingreactie aan genotkrampjes ontstaan en ervaar dat Annette een gigantisch orgasme krijgt. Ze spuit me helemaal onder. Omdat ik mijn tong heel zachtjes nog op en neer haal in haar kutje, komt Annette nog een keer klaar. Ik proef dat Annette heel zoet smaakt en dat komt zegt ze omdat ze nooit koffie drinkt. Ik ben kletsnat geworden en Anna schrapt al haar sappen met een spatel van mij af en doet het in een bekertje.

Na het orgasme van Annette moet ik weer opstaan en krijg ik een schort van haar.

“Rolf, je moet nu de kaftan uit doen en het schort aantrekken. Mijn vriendinnen die ook meesteres zijn, komen zo en ik wil jou voorstellen als mijn slaaf als je dat goed vindt. Ik vind je zo lief en ik wil graag meesteres over jou zijn en heerlijke fantasieën met jou beleven. Jouw toekomst en die van mij houdt in dat ik buiten het meesteres zijn, ook een seksuele relatie met je wil hebben en dus op z’n tijd echt met je wil neuken.” Ze buigt haar gezicht naar mij toe en ruikt aan mij en zegt dat ik nog heel sterk naar haar liefdessappen ruik en benieuwd ben of haar vriendinnen dat ook ervaren.

“Ik wil je nog iets vertellen. Je weet dat ik een leidinggevende baan heb Rolf en dat ik het heel fijn vind om meesteres te zijn. Wat ik echter ook heel fijn vind is dat ik ook houd van een onderdanige rol. Deze rol moet een fantasie van ons beiden zijn en als de fantasie goed van kwaliteit is wil ik die ook met jou spelen.”

De vriendinnen van Annette

We horen de bel gaan en Annette ’s drie vriendinnen komen binnen. Ze lopen allemaal in het zwart leer en zijn stuk voor stuk hele mooie vrouwen die net als mijn meesteres zwaar zijn opgemaakt. Annette is zo lief om mijn aan de groep voor te stellen en ben wel een beetje gegeneerd omdat ik naakt ben met een schort voor. Iedereen is zeer enthousiast naar mij en vinden me een knappe kerel. Van te voren heeft Annette mij geïnstrueerd dat ik geen woord mag zeggen en totaal niet mag meedoen aan het gesprek en mijn hoofd naar beneden moet houden en vooral de dames niet mag aankijken.

“Het spel is dat jij je moet gedragen als een echte slaaf. Dat wij jou beschouwen als een gebruiksvoorwerp, een voorwerp waar we alles mee doen wat we maar willen.”

De dames lopen om mij heen en vragen Annette of ze mij mogen aanhalen en of het schort af kan. Annette zegt dat het goed is. Ik moet naar één van de dames lopen en mijn achterkant aanbieden zodat ze de strik van mijn schort kan losmaken. Ik houd het schort nog even aan en loop naar Annette. Ze haalt het schort over mijn hoofd en dan kan iedereen mij bekijken. Annette doet mijn handen achter mijn hoofd zodat ik met een kaarsrechte rug kom te staan. Dan loopt iedereen naar mij toe en wordt ik overal gestreeld, gekust en betast en gelikt omdat ze een seksgeurtje ruiken.

Nu pakt Annette haar instrument en geeft mij petsen op mijn billen. Iedereen is helemaal gefascineerd en ook dat Annette laat zien dat ze mij graag met haar blote handen slaat. Normaal zouden haar handen zeer gaan doen. Ze bezit echter een techniek die er voor zorgt dat haar handen als een zweep op mijn billen neerdalen zonder dat het haar pijn doet. Een van de dames heeft in de gaten hoe de techniek werkt en wil het even overnemen van Annette. Ik heb hier niets in te bepalen omdat ik Annette ’s slaaf ben en ik alles moet ondergaan wat zij wil. Als mijn billen helemaal rood zijn en ze zien dat ik het niet meer fijn vind stoppen ze en wordt ik door Annette met een heerlijk ruikende olie behandeld.

Ik krijg hierna een leren riem om mijn nek en wordt zo naar mijn plaats geleid. Dan richt Annette het woord tot haar vriendinnen.

“Mijn slaaf heeft mij zo straks een vreeslijk heerlijk orgasme gegeven door met zijn super langen tong mijn vagina in te gaan en tegelijk ook mijn clitoris te strelen. Mijn slaaf gaat nu de kutjes van jullie op dezelfde manier likken als hij net bij mij heeft gedaan en als hij het niet goed doet, krijg hij straf. Dames, één van jullie mag haar slipje uit doen en gaan liggen zodat mijn slaaf je kan likken. Slaaf, laat zien aan de dames hoe ver jij je tong uit kunt steken en hoe lenig hij is”.

Ik steek mijn tong uit en tot ieders verbazing zien ze dat ik mijn lenige tong een flink stuk over het puntje van mijn neus kan leggen en dat hij ook beweeglijker is dan die van de dames zelf. Ik zie enthousiasme ontstaan in de groep en Angela doet gauw haar slipje uit en gaat met haar benen wijd zitten op de bank. Ik ruik al dat ze geil is en moet doen wat Annette zegt.

“Spreid haar lipjes slaaf en duw je tong in haar kutje.”

Ik zie dat Angela een mooi verzorgt kutje heeft en kan met mijn lenige tong gemakkelijk haar buitenste schaamlippen spreiden en dan duw ik hem zachtjes in haar kutje. Met het puntje van mijn tong beweeg ik langs de vaginarand van Angela en dit geeft haar zo’n heerlijk gevoel dat ze er al na enige minuten spasmen van krijgt. Ik maak ook neukbewegingen met mijn tong en dat is genoeg voor Angela om een orgasme te krijgen die ze nog nooit ervaren heeft. Ik voel op een gegeven moment dat er een ononderbroken golf van schokje door haar heen gaan en dan grijpt ze mij bij mijn hoofd en komt Angela klaar. Intussen heeft Annette mij zachte petsen gegeven op mijn billen als beloning voor het goede werk wat ik verricht.

Nu komt Louise naar voren en wil ook gebeft worden door mij.

“Annette, ik wil wel dat je zijn handen op de rug bind omdat hij mij niet mag aanraken.” Vlug pakt Annette een riempje en bind mijn handen vast op mijn rug. Louise heeft hele dikke schaamlippen en ze spreid ze zelf zodat ik haar grotje in kan. Haar clitoris is al geweldig gezwollen en mijn tong strijkt er automatisch langs. Ik kan mijn tong heel erg bewegen en Louise begint geluidjes te maken die lijken op het geluid die een wolf maakt. Ze is het helemaal niet bewust van zich zelf. Ze wil zelf ook de regie houden en pakt mijn hoofd vast en duwt deze beurtelings naar voren en achteren. Ik voel dat ze een echte meesteres is die mij als een slaaf behandeld tot verhoging van haar eigen genot.

Doordat ik gedwongen word met mijn hoofd op en neer te gaan, gaat mijn tong beurtelings diep in haar kutje, terwijl ik ook met het puntje van mijn tong langs haar vaginawand strijk. Louise begint nu als een wolf te huilen, komt even later heftig klaar en drukt mijn hoofd tijdens het klaarkomen strak tegen haar kutje aan terwijl ze me helemaal onderspuit. De dames klappen in hun handen voor deze show.

Als laatste komt Eleonora. Ik moet op een lage Spaanse stoel gaan zitten en ze gaat voor mij staan. Ik krijg de opdracht om haar tijdens het beffen haar billen te kneden en ook met een vinger haar aarsje in te gaan. Van te voren heeft ze al ruim glijmiddel aangebracht zodat ik zonder moeite met mijn vinger haar aarsje in kan gaan.

“Ik wil dat jouw slaaf zijn vinger in me steekt als hij met z’n tong naar binnen gaat”, zegt ze tegen Annette.

Ik doe wat me opgedragen wordt en kneed haar billen en druk mijn vinger in haar aarsje. Eleonora heeft een zwarte body aan met jarretels en zwarte kousen en dit staat haar heel sexy. Met mijn fabuleuze tong krijgt ook Eleonora een zalig orgasme.

Nu de dames allen klaar zijn gekomen, hebben ze honger en ze willen een speciale omelet gaan eten. Iedereen weet dat ik heel geil ben geworden door het beffen van al de vrouwen en Annette zet mij overeind, bindt mijn armen op mijn rug, neemt mijn penis in de hand en haalt mijn voorhuid zachtjes op en neer. Als ze voelt dat ik bijna klaarkom stopt ze en geeft het over aan een andere meesteres. Dit spel wordt herhaald tot Eleonora aan de beurt is als laatste. Ze begint ook rustig met mij en laat na verloop van tijd haar hand sneller op en neer gaan. Als Annette ziet dat ik het niet meer houd, houdt ze een beslagkom gereed. Dan breekt het moment aan dat ik klaar kom. Ik spuit een gigantische lading zaad uit mijn penis die ze opvangt in de gereedstaande beslagkom.

Bij mijn sperma doet ze nog een paar eieren en melk en dan wordt het geheel met zout en peper geklutst. Annette zet het op laag vuur met een deksel op de pan en na enige minuten zien we een prachtige luchtige soufflé verschijnen die alleen de vrouwen opeten omdat deze het zaad bevat dat zij van Annette ’s slaaf hebben genomen en zij het daarom alleen mogen opeten.

Iedereen is aan het genieten, maar Annette is mij ook niet vergeten en doet haar liefdessappen die zij in het bekertje heeft gedaan samen met een geklutst ei in de pan en zo hebben we met z’n allen een zalige lunch.

Hierna keren de dames huiswaarts en vertellen Annette dat ik goedgekeurd ben als slaaf en dat ik hele goede eigenschappen bezit en heel onderdanig ben zoals het hoort.

Even later gaat Annette naar de badkamer en kleed zich daar om. De badkamerdeur gaat na 20 minuten open en Annette verschijn in een mooi leverkleurig jurkje die van een hele dunne stof is gemaakt en als een wolk om haar heen valt. Ze heeft witte kousen met bijbehorende hoge hakken en ze ziet er uit om op te vreten. Ik zie de contouren van haar lichaam onder haar jurkje en als het licht van buiten op haar valt zie ik haar foundation er door heen schijnen. Ik vermoed dat ze geen slipje aan heeft of een superkleine string, omdat ik haar mooie billen zie afgetekend onder haar jurkje. Ikzelf ben nog steeds naakt en Annette haalt de riem van mijn nek af, omdat ik geen slaaf meer ben.

Ze neemt me in de armen en kust me heel zacht. Dan schiet haar tongetje in mijn mond en krijg ik de meest liefdevolle kus van mijn leven. Hierna gaat ze naar de slaapkamer en komt even later terug met een prachtige zwart zijden zomerpyjama waarvan het broekje mij echt helemaal afkleed en hoog is opgesneden zodat een flink gedeelte van mijn billen te zien zijn. Annette vindt het prachtig en kan niet van mijn hammetjes afblijven. Ze schiet aan alle kanten met haar handen naar binnen en streelt me

Ze neemt me mee naar de keuken en stelt voor om iets heerlijks te gaan koken. Ze heeft allerlei mooie ingrediënten in huis gehaald zoals garnalen en coquilles. We gaan eerst een kopje heerlijk bouillon drinken en daarna grillen we de coquilles. Als hoofdgerecht eten we groene asperges met aardappelkroketjes en ossenhaas. De ossenhaas heb ik gemarineerd in knoflook met Chinese ketjap en wat olie. Ik bak ze in olie met roomboter zodat de ossenhaasjes nadien om te zuigen zijn.

Tijdens het eten zitten we gezellig naast elkaar en Annette heeft alles op één bord gelegd en beurtelings voeren we elkaar het heerlijke eten. Ze kan het ook niet laten om me te knuffelen en aan te raken en regelmatig schiet haar hand onder mijn pyjamajasje en streelt ze mijn borstkast er knijpt zachtjes in mijn tepels. Het jurkje van Annette geeft mij ook de mogelijkheid om haar te strelen omdat ik via haar wijde mouwen haar blote borsten kan strelen omdat ze een BH aan heeft die haar borsten voor 3/4 vrij laten

Af en toe wordt de conditie van mij stammetje gecontroleerd en dit is naar tevredenheid van Annette. Ik buig me over Annette heen en begin haar te kussen en terwijl ik met mijn tong de hare streel, schuif ik met mijn ene hand onder haar jurk en streel haar benen. Om te laten merken dat ze het goed vindt, spreidt Annette haar benen zodat ik ook het blote vlees boven haar kousen kan strelen en uiteindelijk de voorkant bij haar broekje. Ik voel dat deze een beetje vochtig is en schiet met mijn vinger langs de rand van haar slipje en ga voorzichtig langs haar lipjes naar binnen. Ik krom mijn vinger en ga zachtjes op en neer.

Annette kijkt me nu ernstig aan en zegt; “je mag me opgeilen Rolf, maar je moet me niet klaarmaken. Ik wil zo dadelijk zo geil zijn dat ik sta te trillen van verlangen om jou te ontvangen in mij”.

Het warme eten is op en we gaan nu een toetje eten. Ik heb warme karamelpudding gemaakt met een koffiecrème saus. Deze voeren we mekaar terwijl Annette haar jurkje om hoog doet. Ik zie nu dat ze een super klein slipje aan heeft. Annette neemt me mee naar de bank en gaat boven op mij liggen en wrijft met haar pubis over mijn kruis en na enige tijd krijg ik weer een geweldige erectie. Ze kan geen genoeg van mij krijgen en blijft mij kussen. Door dit heerlijke spel neemt onze temperatuur toe en zijn we op een gegeven moment helemaal verhit.

Annette neemt me nu mee naar de slaapkamer en kleedt zich helemaal uit en gaat op bed liggen. Ik zie een beeldschone vrouw met mooie zware borsten die totaal niet hangen. Ze steekt haar handen naar mij uit en we beginnen weer te kussen. Ze draait zich ineens om en wil dat ik haar rug ga likken en bijten. Ik begin bij haar benen en dan komen haar billen aan de beurt. Ik bijt en lik zachtjes en dan open ik haar paadje en deze is prachtig roze en rukt weer heerlijk naar de aardbeien. Ik lik haar zeer gevoelige paadje en haar aarsje en moet van haar met wat glijmiddel haar aarsje binnengaan. Met mijn pink geef ik haar het genot wat ze wil hebben.

Als ze het genoeg vindt, draait ze zich om en mag ik haar voorkant vereren. Ik begin bij haar sleutelbeen en zak af naar haar uiterst gevoelige borsten. Ik kneed ze zachtjes en lik haar tepels en dan komt haar buik aan de beurt die een schattige bolling heeft. Haar kutje komt nu binnen mijn blikveld en ik lik haar daar. Ik doe dit op zo’n een manier dat ze alleen maar opgewarmd wordt. Dan steekt ze haar handen naar mij uit en spreid haar benen omdat ze mij wil ontvangen.

Haar kutje glinstert al een beetje van haar sappen. Ze doet haar benen zo wijd, dat haar buitenste lippen open staan. Ik plaats mijn eikel voor haar kutje en duw hem maar een klein stukje in haar. Ik neuk haar nu op deze manier en ga dan weer een fractie dieper. Dan voel ik dat mijn eikel in haar zit en duw mijn stam een stukje verder in haar. Ik ben nu voor de helft in Annette en ga maar steeds een heel klein stukje verder. Annette kijkt me verzaligd aan en zegt dat ik het fantastisch doe door haar zo te nemen en dat ze het op deze manier nog nooit heeft gedaan. Na een poosje haar heel teer en zacht geneukt te hebben zit ik pas volledig in haar en vertelt Annette mij dat ik haar best wel goed vul met mijn stam en dat mijn eikel lekker strak tegen haar vaginawand zit.

“Rolf je mag me nu stevig neuken omdat ik er helemaal aan toe ben” Ik haal mijn penis nu bijna helemaal uit haar kutje en drijf hem dan met kracht in haar. Annette kijkt mij dromerig aan en ik voel dat er schokjes door haar vagina gaan. Ik verhoog langzaam maar zeker het tempo en dan legt ze haar benen op mijn billen en trekt ze zich strak tegen mij aan om er voor te zorgen dat haar clitoris langs mijn stam gewreven kan worden. Er gaan nu nog meer schokken door Annette en ik voel dat ze gaat komen.

Ze grijpt nu met haar vaginale spieren mijn penis stevig vast en dan is er geen weg meer terug.

Mijn stam gaat ondanks de kracht waarmee ze me omvat heerlijk haar vagina in en dankzij de sappen gaat alles gesmeerd zodat we van dit samengaan heerlijk kunnen genieten. Ik ga nu met kracht in en uit haar en dan komt Annette klaar. Ze houdt me nog strakker vast en laat haar orgasme over zich heen komen en dan voel ik dat mijn penis begint te schokken en mijn orgasme met alle hevigheid losbarst en mijn zaad met zo’n hevigheid er uit komt dat Annette nog een orgasme over zich krijgt en alles uit mij perst en ik het gevoel krijg dat al mijn zaad in haar in haar schede vloeit. Annette houdt mij krampachtig vast met haar armen en benen om het maar zo lang mogelijk te laten duren.

“Oh wat is dat lekker Rolf. Dit wil ik zo snel mogelijk weer herhalen. Ik wil je als het uit komt, minimaal twee keer in de week met je neuken en als je een hoog cijfer haalt, mag je me als bonus daarvoor, een extra beurt geven.”

Annette kijkt me aan en zegt; “op de universiteit krijgt iedere student apart schriftelijke uitslag van elk tentamen, welke vermeld staan op een scorekaart. Staat er op deze scorekaart een zeven, dan mag je me als beloning beffen en haal je acht of meer, zal ik jou pijpen of mag je me mij neuken. Ik zal om het leuk te maken, daarvoor een contract met je opmaken en ondertekenen. Annette haalt een voorbeeldcontract van internet en past deze zo aan dat het er heel leuk uit ziet. Ik denk dat ik nog meer gemotiveerd wordt om hoge cijfers te halen en zie de toekomst met vreugde tegemoet. Ik krijg een paar dagen later van Annette het contract in een gesloten envelop. We maken het samen op en lezen het door.

Annette van de Wielen

Professor doctor in de medicijnen

Lage Markt 2015-3405

Nijmegen

maart 28, 2015

Rolf Soematra

Student medicijnen

Radbout Universiteit

Erasmuslaan 15,

6525 GE Nijmegen                                                                                         

Onderwerp: Contract

Belanghebbende Rolf Soematra:

Is met Annette van de Wielen de volgende punten overeengekomen:

  1. Voor de duur van zijn studie zal Rolf Soematra, Student medicijnen aan de Radbout Universiteit, ter bevordering van zijn studie, na het overleggen van voldoende studiepunten op zijn scorekaart, gebruik mogen maken van de zoete liefde van Annette van de Wielen.
  2. Indien hij op zijn scorekaart een 7 kan overleggen, mag belanghebbende met behulp van zijn tong, Annette van de Wielen haar schoot vreugde mogen schenken tot zij haar climax bereikt. Hij zal haar de vreugde schenken in geheel naakte toestand.
  3. Indien hij op zijn scorekaart een 8 of hoger kan overleggen, mag hij Annette verzoeken hem zijn penis vreugde te schenken tot hij zijn climax bereikt of zal zij haar lichaam aanbieden met als einddoel samensmelting van hun beider geslacht.

Annette van de Wielen

Professor doctor in de medicijnen

Lage Markt

Nijmegen

Rolf Soematra

Student medicijnen

Radbout Universiteit

6525 GE Nijmegen

Nadat we het contract hebben ondertekend, doen het in een gouden lijstje en we hangen het in de slaapkamer van Annette.

Ik heb nu een vrouw ontmoet die mijn meesteres is geworden, wat voor mij iets heel nieuw is in mijn leven. Ik geniet er heel erg van en dat ze met haar instrument mijn billen kastijd geeft me geestelijk een bevrijding. Daarbij is Annette ook een fantastisch lieve vrouw die van mij houdt en om die reden graag met mij wil vrijen. Ze heeft ook te kennen gegeven dat ze een keer de rollen wil omdraaien en de onderdanige rol wil spelen van die van een slavin. We moeten daar samen een fantasie voor verzinnen. Daar vertel ik jullie later wel van.

Van mij de groetjes en tot binnenkort.

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *