Seksshop

()

Voor de eerste keer in mijn leven betrad ik een seksshop. Ik was 19 jaar oud en tamelijk verlegen. Bij vrienden had ik wel eens seksbladen gelezen, maar vandaag zou ik zelf zo’n boekje kopen. Achter de toonbank stond een knap meisje, een paar jaar ouder dan mijzelf. Ze hielp een andere klant en vroeg toen.

“Wat wenst u mijnheer?” Haar doordringende ogen keken me aan en ik begon mij nog onzekerder te voelen. Bijna stamelend antwoordde ik. “Een seksboekje graag.” Het meisje rommelde onder de toonbank en legde voor mijn verbaasde persoontje een aantal kleurige doorschijnende slipjes neer.

“D…dat be…doelde ik niet,” stotterde ik. Het meisje keek me aan. “Wat dan?” vroeg ze met ’n verleidelijke glimlach.

“Een boekje.”

Het meisje schaterde het uit. “O, ik verstond een broekje, riep ze, hoe vind je deze?” Haar slanke vingers streelde de gladde stof van de broekjes. Er vonkte iets in haar ogen.

“Voel eens.” moedigde ze mij aan, “sexy dingetjes hè?”

Onwillekeurig streek ik met mijn vingertoppen over de minuscule slipjes.

“Maar je ziet er alles doorheen,” zei ik verward. Het meisje lachte. “Daar zijn ze ook voor gemaakt. Wat dacht je dat ik droeg?” Ik keek haar verbouwereerd aan.

“Ik heet Wendy, en jij?” Ik noemde mijn naam.

“Koop er toch een, dan kun je hem aan je vriendin laten zien. Moet je eens opletten hoe heet ze dan wordt.”

“Ik… hm… heb geen vriendin.”

Haar ogen namen me aandachtig op. “Laat ‘m mij dan maar zien,” nodigde ze uit. “Hier?” vroeg ik, om me heen kijkend.

“Nee, hier kan dat niet, maar ik woon om de hoek, nummer 69”, legde ze uit. “Kom vanavond maar langs met je seksslip aan als je zin hebt.”

Ik likte mijn droog geworden lippen en kocht het broekje. Ik had nu al een stijve en met een kleur verliet ik de zaak.

Die avond liep ik haar voordeur een paar keer voorbij. “Zou ze het echt gemeend hebben?” Wie niet waagt niet wind.

“Daar ben je dus” lachte ze, toen ik eindelijk had aangebeld. Ze bood me een biertje aan. En wow! Ik gaf mijn ogen de kost. Ze droeg een laag uitgesneden bloesje waarin haar tieten voor een groot deel zichtbaar waren. Haar onderlijf was amper bedekt door een zeer kort rokje dat haar dijen tot vlak bij het kruis bloot liet. Ik had een erectie. Mijn paal duwde hard en stijf tegen de binnenkant van mijn broek. Wendy keek naar de zichtbare zwelling in mijn broek.

“Heb je het slipje aan?” vroeg ze met een knipoog.

“Ja, het zit trouwens een beetje strak.”

“Dat is meestal maar voor even. Trek je broek eens uit”, daagde ze mij uit.

In een roes van hete drift liet ik mijn jeans zakken en vertoonde het nauwsluitende doorschijnende slipje. In het minuscule doorzichtige weefsel puilde mijn tamp en de balzak grotesk naar voren.

“Ah,” zei Wendy en haar ogen werden groter. “Wat een machtig apparaat heb jij!” Haar bewondering deed mijn lul steigeren. Nu stak ze ook nog haar hand uit en voelde aan de zware penis. Ze bewoog haar vingers er kundig om heen wat me dadelijk deed klaarkomen. Met een ruk leegde ik mijn ballen en spoot het zaad uit de gespannen eikel. Het droop door het gladde weefsel en langs Wendy ’s vingers.

“Ho maar! Stond jij even op scherp”, zei ze en begon het broekje uit te trekken. Haar hand kleefde van het geil. Wendy nam me mee naar de slaapkamer en trok me op het bed.

“Zo gauw ben je nog niet van me af,” lachte ze en begon me te kussen. Haar hand hield mijn pik vast en streelde die. Haar vingers bezorgden mij al snel een tweede erectie en plotseling viel ik haar aan. Mijn vingers klauwden in het vlees van haar borst. Ik rukte de bloes open en stak een andere hand onder haar rokje. De aanraking met haar vlees wond me op, mijn lul rees en werd harder. Het slipje dat haar kut nauwelijks bedekte was in een ommezien verdwenen. Met een zwaai van mijn lichaam was ik over haar heen en tussen haar benen. Mijn paal stond kloppend voor haar schaamlippen. Met een heftige stoot verdween hij er tussen, diep in haar kut doorschietend. Haar dijen bewogen en lokten me naar binnen bij elke haal die ik deed. Dan schoot mijn pik weer driftig in de natte beweeglijke holte. Snuivend lag ik op haar lichaam te genieten. Wendy moedigde mij aan met heup en bilbewegingen. Zelf was ze zo geil als boter en stromen sap liepen uit haar poesje. Het vocht smeerde mijn lul die diep in haar gespierde schede op en neer bewoog. Ze begon te hijgen en te kreunen. Wellustig gromde ze geile woorden in mijn oor.

“Ram hem er in… geile fokstier… Oh…Wat een dikke… Wauw!”

Rillend en stuiptrekkend kreeg ze een orgasme dat eeuwig leek te duren. Haar trillende lijf deed de ook mij schokken. Spuitend bewoog mijn lul zich in de diepte van haar kut. Mijn ontlading maakte die nog natter.

Grommend als een hond lag ik op de naakte wellustige Wendy klaar te komen. Soppend dreef de stroom geil tussen haar benen en gleed in de naad van haar billen. “Mm… wat een genot om het mengsel van je sperma en mijn kutsappen uit mijn kut naar mijn reet te voelen vloeien.”

Mijn lul hing nu slap voor haar schaamlippen. Nog bezeten van lust greep ze de eikel en duwde die terug in haar kut. Met mijn pik wreef ze krachtig langs haar kittelaar. In een oogwenk kwam ze weer klaar, sidderend van wellust. Ik greep haar bij haar borsten, en kneep heftig in de gezwollen tepels. Dat gaf haar orgasme nog meer diepgang. Kreunend lag ze onder mij. Eindelijk kwam ze tot rust.

“Wat een heerlijke ballen heb jij. Laat me er eens op sabbelen”. Ze viel voorover met haar hoofd op mijn buik. Wendy schrokte de zak naar binnen en begon er op te zuigen. Haar tong likte er omheen terwijl haar vingers langs mijn penis streelden. Ik begon het weer te merken, m’n lul werd dikker en harder. Mijn ballen rolden in haar mond heen en weer. Z e trok haar tanden losjes over de huid van mijn zak wat me wild maakte. Ik greep haar stevige billen en trok haar onderlichaam naar mijn gezicht. Ik zag de twee plooien van haar kut en duwde mijn vinger naar binnen. Ik duwde mijn gezicht tussen haar benen en likte de lippen. De smaak van haar geil hitste me nog meer op. Woest zoog ik op de kleverige kut terwijl mijn gezwollen tamp diep in haar keel drong. Ik voelde haar hete tong. Straks zou ik nog in haar mond spuiten… In een wellustige roes drukte ik mijn neus diep in haar kruis, ik kuste en likte haar bilnaad en haalde mijn tong van voren naar achteren door de gleuf. Van bil tot kut en terug. Ik wist van geile razernij niet wat ik het eerst moest raken of zuigen.

Begerig naar zoveel mogelijk contact met haar graaide ik naar haar borsten. Al die tijd schoven onze lichamen hunkerend heen en weer. Mijn onderlijf bewoog in het ritme van het neuken, ik naaide haar in haar mond. Ze kneep haar dijen heftig samen en kwam weer klaar. Haar orgasme was heftig, terwijl ik mijn lul in haar gulzige mond stootte en begon te spuiten. Met intense voldoening liet ik mijn zaad in haar keel spatten, dat door Wendy begerig werd ingeslikt. Onze lichamen drongen hitsig in elkaar van de gelijktijdige bevrediging. Eindelijk hielden we op. Snakkend naar adem en uitgeput door de heftige ontlading.

“Even uitrusten, jij kunt er wat van”. Ze keek naar me op, haar grijze ogen drukten bewondering uit. “Je mag me elke dag naaien als je wilt. Het is zonde om zoveel zaad verloren te laten gaan.” Ik knikte. “Je mag me in de winkel neuken, overdag en ’s avonds hier. We doen een vluggertje met mijn broekje omlaag of ik zuig je af en ’s avonds nemen we er de tijd voor, vier keer, vijf keer.”

Ik kleedde mij aan, tevreden met mijn nieuwe vondst. Waar een bezoek aan een seksshop niet toe kan leiden, bedacht ik toen ik Wendy ‘s voordeur achter mij dicht trok.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *