Tante Vera

()

Vierentwintig jaar en een mooie vriendin die shoppen leuker vindt dan seks, het leven rommelde zo maar een beetje door. Een tante van mijn vriendin heeft een appartement in Oostende en was van plan laminaat in de woonkamer te leggen. Een alleenstaande vrouw met een eenvoudige baan, heeft natuurlijk geen cent te verspillen en vroeg aan mij of ik dat vloertje niet wilde leggen. Geen probleem zie ik door de telefoon, maar moet dan moet ik wel een nachtje blijven slapen, ik woon namelijk in het noord oosten van het land. Afgesproken zei tante Vera. Dan tot volgende week zaterdag.

Ik op zaterdag morgen vroeg uit de veren, gereedschap in de kofferbak en op naar Oostende voor een klusweekend. Vera was ongeveer vijftig had ooit een relatie met een vreemde vent die haar gelukkig na zes maanden weer verliet. Daarna heeft ze nog een keer een man ontmoet maar ook dat werd geen succes. Eigenlijk een vrijgezelle vrouw, vriendelijk met een redelijk slank postuur en kleine tieten. Ik vroeg me af waarom ze eigenlijk nooit een man lang in haar leven heeft gehad.

Gelukkig verliep de rit voorspoedig zonder files en reed ik om half elf het woonerf op. “Hallo!” Riep Vera al vanuit het balkon.

“Ik kom eraan even mijn gereedschap pakken” riep ik. Kussen op de wangen en een lekkere tas koffie, kortom een warm welkom bij Vera.

Aan de slag. Meubels verplaatsen en de vloer leggen. Aan het eind van de dag was de klus al een heel eind op orde, nog een klein stukje en de plintjes, maar dat komt morgen wel. Tijd voor een hapje eten, maar eerst even fris douchen. In douche gooide ik mijn werkkleren van me af en staarde naar de wasmand.

Ineens kreeg ik een heel geil gevoel over me en mijn pik begon zich een beetje op te richten. Deksel van de wasmand en daar lagen naast de was van alledag allerlei lekkere spulletjes. Bh’s, panty’s en een paar slipjes. Man wat werd ik geil, met een beetje trillende handen trok ik een panty aan. Heerlijk die gladde nylonkous, dat voelt heerlijk aan je benen, leuter en aan je reet, die wijven boffen toch maar. Daarna pakte ik een slipje uit de mand en dan ruiken aan het kruis, daar zit die geile kut. Allemachtig!

Ik begon me langzaam af te rukken met die lekkere nylonstof om mijn harde pik. Het duurde niet lang of ik spoot met knikkende knieën de hele panty vol met mijn warme zaad. De panty met mijn natte kwakkie weer in de wasmand en gauw onder een koele douche om weer een beetje bij te komen.

“Als jij nu even wat lekker bij de Chinees om de hoek gaat halen,” spring ik er ook nog even onder zei Vera toen ik weer in de rommelige woonkamer kwam.

De frisse lucht en de bami brachten me weer een beetje bij zinnen. Na het eten gingen we wat relaxen op de bank half in de rommel en samen een beetje TV kijken. Vera had een blouse met een lekker rokje aangetrokken en zat naast me. Ze ziet er niet bijzonder uit misschien een beetje plat, maar de geilheid was bij mij weer toegeslagen. Voor de gezelligheid trok Vera een flesje wijn open en pakte de glazen hoog uit de kast. Het rokje kroop omhoog en ik zag boven aan haar dij de brede band van haar panty. Mijn aandacht voor het televisiebeeld was even weg.

“Oh! Da’s ook weinig charmant” riep Vera. Ik kreeg een beetje een kleur en keek weer snel naar de bewegende beelden op TV. Na wat wijntjes werden we steeds gemoedelijker en Vera ging nog een fles pakken.

“Dan kun je nog even naar mijn benen en panty kijken.” Flapte ze opeens er uit.

“Ik wist niet dat jij zo geilt op panty’s? Je zelf af staan te rukken in mijn panty uit de wasmand.” Je begrijpt, ik kon wel door de grond.

“Lekker hoor” zei ze, “kan ik ook weer eens lekker met mijn vinger door echt mannen geil” en plofte weer naast me op de bank. “Want na al die jaren heb ik wel wat gemist” bekende ze.

Wat me overkwam ik weet het niet maar ik kuste haar en onze tongen draaide rond. Ons ademen werd steeds heftiger ik voelde zacht aan haar tietjes en ze begon te kreunen, mijn pik knelde steeds strakker in mijn broek. Mijn linkerhand gleed voorzichtig over haar dij, wat voelde die panty toch heerlijk. Vera ademde steeds zwaarder en mijn vingers gingen richting een warm vrouwenkruis. Door de pantystof voelde ik haar slipje. Ik drukte steeds resoluter tegen haar spleetje, het werd een beetje nat aan mijn vinger. Wauw als dat geen geile lust is. Vera duwde mij van haar af.

“Als je wilt geilen dan gaan we ook geilen. Kleed je alvast maar helemaal uit ik ben zo terug.”

Daar was ze weer en drukte mij een donkerbruine panty in mijn hand, aantrekken beval ze. Het voelde weer helemaal goed aan mijn leuter en reet.

“Ga maar tegenover mij staan,” Vera ging weer op de bank zitten.

“Zo, en laat mij maar eens zien hoe jij die stijve snikkel aftrekt.”

Een beetje beschaamd maar super geil stond ik daar midden in de kamer aan mijn pik te trekken.

Vera knoopte haar blouse open en liet haar rok op de grond zakken.

Ik stond bloedgeil in een panty met mijn pik in mijn hand. Tegenover mij zat Vera op de bank in BH, panty en slipje. Haar ene hand streelde haar borst, de andere duwde de panty en slip door haar natte spleet. Haar hand verdween in de panty en slipje en haar vingers zochten haar klitje.

Ik stond op knappen wat een bloedgeil gezicht zo’n vingerende vrouw voor je terwijl je staat af te rukken in een panty.

“Oh, oh,” kreunde ik en mijn knieën begonnen te knikken, het zaad spoot uit mijn lul in de panty en droop naar mijn ballen.

“Kom maar lekker hier” zei Vera even bijkomen op de bank.

“Zo maak jij maar even het haakje los” zei ze terwijl ze mij haar rug toedraaide. Ze stond daarna op en ik keek naar een paar bescheiden hangende tietjes met donkerbruine tepels. In een vliegensvlugge beweging stapte ze met een been uit haar panty, trok het slipje van haar kont en fatsoeneerde weer haar panty.

Daar stond Vera alleen in een panty, door de transparante nylonstof zag ik een donker driehoekje. Ze ging met haar hoofd op de armleuning liggen en deed haar bene wijd.

“Lik me kut. Ik ben ook toe aan een beetje plezier,” zei met een geile blik in d’r ogen. De structuur van de panty masseerde over mijn tong, haar kut rook naar geil. Met mijn tong zocht ik mijn weg over de natte panty. Steeds verder drukte ik mijn tong in haar natte spleet, haar lichaam ging tekeer en ze kreunde als een gek, haar handen wreven over haar tieten.

“Ga door, ga door,” gilde ze. Mijn lippen omsloten haar klitje en ik begon er als een gek aan te zuigen. Vera was niet meer te houden, haar hoofd rolde van links naar rechts, ze trok aan haar tepels.

“Oh, oh ik kom” kermde ze en zakte uiteindelijk in elkaar.

“Dat was lekker, in geen jaren meer zo genoten.”

Ze deed haar panty uit en wreef het zeiknatte kruis over mijn gezicht. Ik deed mijn mond open en ze deed de natte nylon stof in mijn mond, ik zoog haar geil uit het weefsel en genot met volle teugen. Dat kan ik bij mijn vriendin wel vergeten dacht ik.

“Doe je ook je panty maar uit en geeft maar hier” zei Vera, da’s een leuke herinnering voor later.

Ik pakte de glazen en de wijn en liep achter haar aan spiernaakt naar de slaapkamer. Wat een geile reet danste daar voor mijn ogen.

“Eerst maar even een lekker slokje” zei Vera. Daarna vulde ze haar glas weer en hield het onder mijn halfslappe jonge heer. Ze doopte mijn pik in het glas en nam mijn lul in haar mond. Dat voelde lekker wat kon dat mens zuigen niet alleen aan mijn staaf maar ook mijn ballen. En hij stond weer in volle glorie.

“Weet je dat vind ik nou zo geil, een kerel die aan zijn eigen pik staat te trekken,” zei Vera en ging op haar rug liggen.

Ik ging aan het voeteneind van het bed op mijn knieën zitten en begon weer aan mijn pik te sjorren.

“Rustig doorgaan jochie,” ze draaide op haar zij en pakte een vibrator uit het nachtkastje.

“Ja, een vrouw alleen moet zichzelf kunnen helpen” glimlachte ze en bracht het ding tussen haar benen.

Ik trekkend aan mijn geile harde pik en zij zoemend met een vibrator tegen haar klitje. De geiligheid hing met bakken in de lucht.

“Laat me je kutje eens zien.” Vera trok haar benen zover mogelijk uit elkaar, pakte haar schaamlippen en trok ze uit elkaar. Wat een schoonheid een krans van schaamhaartjes en daar binnen roze rood glimmend zeiknat vrouwenvlees.

“Lik me kut en zuig mijn clit,” dat liet ik mijn geen twee keer zeggen.

Wat was dat lekker, haar geil vloeide rijkelijk en druppelde langs mijn kin, ze kreunde en gilde. Ik pompte mijn vingers in haar roze kut en daarna een vinger in haar kont.

Tijd om echt te neuken, ik pakte het hoofdkussen en schoof dat onder d’r kont, duwde haar benen naar achteren, drukte mijn lul in haar diepe natte glibberige grot en begon langzaam te bewegen.

Vera pakte haar vibrator en drukte deze tegen haar klitje, zoiets geils had ik nog nooit meegemaakt. We zuchten en steunden en kwamen vlak na elkaar schokkend klaar.

We lagen allebei op ons rug even bij te komen. Vera richtte zich op en ging wijdbeens met haar natte kut boven mijn gezicht hangen.

“Likken, zuig dat geil eruit.”

Mijn tong proefde haar en mijn eigen geil, dit had ik nog nooit meegemaakt. Zoveel geiligheid wat een feest, mijn pik richtte zich half op.

Ze draaide om in standje 69, mijn tong in haar kut en mijn neus voor haar poepgat, zij lurkte aan mijn lul, ik was in de hemel.

Vera rolde op haar rug en ik stak mijn duim zo ver mogelijk in haar zeiknatte kut. Mijn duim draaide rond en ik stak de middelvinger in haar geile reet en met mijn andere hand bewerkte ik haar klit. Vera greep haar tieten en begon er aan te trekken.

“Oh wat lekker die vinger in mijn kont” gilde ze.

Ik trok mijn vingers uit haar natte pruim.

“Draai je eens om,” ze zat op haar knieën en handen met haar geile reet naar mij toe. Ik likte haar, stak mijn tong in haar poepgat. Wat een belevenis, die geur en smaak. Vera giechelde en kreunde. Tijd voor wat anders.

Ik stak mijn duim weer diep in haar geile kut en begon de ribbels van haar G-spot te bewerken terwijl ik met mijn vingers door haar schaamhaar woelde, met mijn andere hand stak ik twee vingers in haar warme poepgat.

“Ah, ja, ha! Voorzichtig,” riep ze.

Het was een onwerkelijk gevoel duim en vingers slechts gescheiden door een dun stukje zeiknat vrouwenvlees. Vera kermde het uit.

Mijn leuter was tot mijn verbazing weer op oorlogssterkte, waarschijnlijk door die geile aanblik van haar sappige kut en geile achterste. Ik trok mijn vingers uit haar kut en kont, drukte mijn pik in haar druipende flamoes en begon haar te bereiden als nooit te voren. Het lukte mij om tijdens het neuken nog een vinger in haar geile poeperd te steken, jonge dat had ik nog nooit beleefd.

Omdat ik al een paar keer mijn kwakkie had geloosd bleef mijn lul keihard en ik beukte haar kut helemaal rood en rauw. Het kwijl liep Vera uit de mond en ze gilde en tierde.

Uiteindelijk spoot ik mijn laatste druppel diep in haar uitgewoonde kut. We zakten op het bed en bleven minuten lang uithijgen en probeerde weer een beetje bij zinnen te komen.

De volgende dag stonden we wat later op dan gepland, snel de vloer afgewerkt. Ik wou afscheid nemen maar Vera stond met een hand onder d’r rok, haar slipje viel op de grond.

“Hier voor onderweg. Dat je zo geil wordt van panty’s” zei Vera hijgend.

Nou ik vind nylonkousen met jarretels nog geiler.

“Dan doe ik die aan als je volgende keer een kastje komt ophangen,” lachte ze.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *