Aftellen naar…

()

Het was als een soort show. In korte tijd was het uitgegroeid tot een nieuw fenomeen. Telkens had het een andere vorm waarbij kandidaten soms als in een quiz prijzen konden winnen wanneer ze bepaalde vragen beantwoorden of opdrachten uitvoerden en weer andere keren kregen kandidaten de mogelijkheid om hun wensen en fantasieën uit te leven. Bij deze gelegenheid had het onderdeel van de show de meeste gelijkenis met een spel, of misschien beter nog, met een weddenschap.

De studiolichten werden gedimd en terwijl op de achtergrond het podium werd opgesteld was alleen de stem van de mannelijke helft van het duo presentatoren te horen.

“Dames en heren, vanavond in de fantastische spelshow bent u getuige van een ultieme weddenschap, een letterlijke en figuurlijke proef.”

De studiolichten gingen langzaam weer branden en op het podium stonden tien mannen opgesteld in een halfrond cirkel. De mannen leunden op een schuine constructie waar ze half staand en half zittend tegenaan lagen.

Elke man was gekleed in een zelfde witte tenue. Het tenue bestond slechts uit een wijde broek waarbij het gedeelte rond het kruis was vrijgelaten. Bekroont men een kap die zij over hun hoofd hadden gekregen en die alleen de ogen vrij lieten. Hierdoor waren de half ontblote mannen onherkenbaar voor het publiek. Vanuit de coulissen klonk de stem van de vrouwelijke presentatrice.

“Voorzichtig nu, houd mijn hand maar vast.” Het was duidelijk dat zij iemand begeleidde. Zij kwam samen met een jonge naakte en geblinddoekte vrouw op.

“Dames en heren”, vervolgt zij “mag ik u voorstellen aan het mooie en dappere meisje dat ons heeft uitgedaagd in onze wonder –weddenschap. Celine!”

Het aanwezige publiek geeft een daverend applaus maar dat is nog niets vergeleken met het enthousiasme van het enorme aantal mensen dat deze show live kan volgen. Het meisje staat met bonzend hart op het podium.

“Celine” ging de presentator verder “Jij hebt ons samen met je vriend aangeschreven voor een weddenschap.” Het meisje knikt haar hoofd.

“En iedereen weet dat wij gek zijn op weddenschappen.”

Het presentatorduo kijkt elkaar begrijpend aan.

“Jij hebt ons geschreven dat jij je vriend kan herkennen uit diverse andere mannen alleen door zijn lul in je mond te nemen.”

Het meisje knikt opnieuw.

“Celine, wat jij nu niet kunt zien is dat wij hier op het podium omringd zijn door een tiental mannen. En één van die mannen is je vriend.” Hij draait zich weer om naar het meisje. “Indien het lukt wilde u als beloning een verzorgde vakantie naar Aruba voor een week samen met jouw vriend en indien het u niet lukt wil jij je, eveneens een week lang, inzetten voor een goed doel.”

De presentator kijkt zijn metgezel twijfelend aan.

“Eerlijk gezegd vonden wij deze weddenschap een beetje saai” valt zij haar mannelijke collega bij. “Wij hebben er een kleine draai aan gegeven. Je krijgt twintig minuten de tijd. Binnen die tijd moet jij uw vriend klaar pijpen. Lukt dit dan krijgen jullie van ons een compleet verzorgde reis naar de Seychellen, lukt dit niet dan willen wij van u als tegenprestatie dat jij uw blinddoek afdoet zodat iedereen kan zien wie je bent.”

Het meisje schrok van deze wending.

“Uiteraard kunnen we het best voorstellen dat u onder deze voorwaarden uw twijfels hebt” gaat de presentatrice verder. “Niemand zal het u kwalijk nemen als je nu afhaakt.”

Een moment is het doodstil in de zaal.

“Als iemand zich zorgen maakt om het goede doel,” verduidelijkt de mannelijke presentator “daar maken we toch wel geld naar over of ze nu wint of niet.”

Het publiek lachte.

“Celine, wil je stoppen?”

Het meisje twijfelt even en schudt daarna resoluut haar hoofd.

“O.k. dan gaat de tijd nu in…”

Het meisje wordt aan de hand geleid door de vrouwelijke presentatrice. Ze staat in het midden van de halfronde cirkel. Ze wordt langs de mannen geleid die zich dicht naast elkaar bevinden waarbij ze de mannen zijdelings aanraakt. Aan het eind van de halve cirkel begint zij opnieuw waarbij ze de mannen uitvoeriger betast. Ze gaat met haar handen over hun buik en borst waarbij ze probeert te letten op de lichaamsbouw en gespierdheid. Met haar vingers tast ze langs het ontblote gedeelte van hun bovenbenen en langs hun ballen en hun lul. Onder de tastende vingers reageren enkelen meteen. De een met kippenvel of een kleine stuiptrek de ander met een duidelijke snel groeiende erectie die zenuwachtig in haar hand springt.

Bij de laatste man aangekomen moest ze toegeven dat dit moeilijker was dan ze had verwacht. Alle mannen leken op elkaar, van hun licht behaarde benen en buik tot hun gladde huid en ballen.

“En Celine?” Vraagt de mannelijke presentator op humoristische wijze “Heb je al enig idee in welke richting je moet zoeken of moet je nog wat nader onderzoek doen?”

Celine beantwoordde zijn vraag slechts met een lichte glimlach maar eerlijk gezegd had ze werkelijk nog geen flauw idee wie van de mannen haar vriend was. Celine laat zich leiden naar de man waar zij het gevoel bij had dat deze het meest op haar vriend leek en laat zich voor hem op haar knieën zakken.

Opnieuw betastte ze hem uitvoerig waarbij haar twijfels slechts gedeeltelijk werden weggenomen maar die wel tot gevolg hadden dat de man zijn lul hard en heet overeind stond. Met uiterste voorzichtigheid geeft ze een lichte kus op de man zijn lul. Had ze zich vergist? Het publiek hield de adem in.

Opnieuw gaf ze hem een kus waarbij ze met een klein likje langs de schacht van de lul ging. Ze had zich niet vergist. Ze proefde onmiskenbaar een zoete rozensmaak. Diezelfde morgen hadden ze er nog hartelijk om gelachen. Ze zou haar best doen en proberen om hem te herkennen uit al die andere mannen maar ze zou er niet al te lang bij stil blijven staan. Hun werkelijke geheim lag in hun favoriete zoete rozenolie die ze bij speciale gelegenheden gebruikten. Ze had die morgen meer dan normaal gebruikt en ze had zijn ballen en zijn lul zo gedreven ingesmeerd dat het niet veel had gescheeld of ze had hem toen al laten klaarkomen.

Ze neemt zijn lul nu vol in haar mond die wordt overspoelde met de smaak van de zoete rozenolie. Ze voelde hoe zijn erectie groeide in haar mond. Even is ze vergeten dat ze niet alleen is met haar partner maar dat een enorm publiek getuige is van haar inspanningen.

Anoniem achter de veilige blinddoek die haar identiteit verborg genoot ze heimelijk van het feit dat ontelbare mensen getuige waren van haar handelingen. Met lange halen neemt ze de lul volledig in haar mond om daarna met een soppend geluid weer haar mond te laten verlaten.

Iedere keer dat ze de lul weer in haar mond opneemt vult de ruimte zich met een verstompt kreunen. Niet alleen haar partner geniet.

De smaak van de zoete rozenolie mengde zich met de druppels zaad dat steeds sneller achter elkaar uit zijn lul sijpelt. Het feit dat ze een enorm publiek had die iedere minieme handeling kon volgen maakte haar heter dan ze ooit was geweest en ze voelde hoe het geil langs haar benen naar beneden liep.

“Nog vijftien minuten…” gaf de presentatrice aan.

Aangespoord door deze mededeling verhoogde ze haar tempo, ze genoot van elke haal waarmee de lul diep in haar keel verdween. Zelfs het presentatorduo moest nu even slikken bij de gedrevenheid waarmee Celine te werk ging. Haar behandeling mistte haar uitwerking niet en het verstomde kreunen om haar heen nam met elke haal toe. Haar opgewondenheid was nu duidelijk zichtbaar, haar volle rode schaamlippen stonden wijd uiteen en glinsterden van het vocht. De gedachte dat iedereen van achter vrij zicht had op haar natte kut maakte haar alleen maar gekker.

Haar handen gleden over het lichaam van haar partner en omspanden zijn ballen die steeds strakker samentrokken als teken van een naderend orgasme. Steeds sneller en dieper verdween zijn lul in haar mond om daarna weer met een soppend geluid eruit te glijden. Ze wist dat hij zich op het randje van een orgasme bevond en zij was van plan hem daar overheen te helpen. Steeds zwaarder en dieper ging zijn ademhaling en met elke haal werd zijn kreunen heftiger. Ze wist dat hij nog maar weinig nodig had en ze voelde hoe zijn lul begon te trillen in haar keel. Ze voelde haar kut kloppen van geilheid. Uit een enorme diepte kwam nu een veranderd kreunen dat niet meer te stoppen was. Ze spande haar mond nog strakker om zijn lul waarbij haar tong over zijn meest gevoelige plek op zijn lul bleef draaien. Het onbestemde kreunen nam een oervorm aan en ze wist dat dit het moment was dat hij klaar zou gaan komen. Ze voelde hoe zijn lul begon te schokken in haar mond en ze voelde hoe zijn zaad in een eerste explosie in haar keel spoot. Het verstompte kreunen leek meer op huilen terwijl ze met elke explosie probeerde om zijn zaad door te slikken.

Het gekreun leek van meerdere kanten te komen toen ze melkend met haar mond de laatste druppels uit zijn lul perste. Ze voelde hoe zijn stijve lul langzaam verslapte in haar mond.

Langzaam liet ze zijn lul uit haar mond glijden. Zijn zaad liep langs haar mondhoeken uit haar mond. Met een triomfantelijke stralende glimlach draaide ze zich op haar knieën om naar het publiek terwijl ze met de rug van haar hand het zaad van haar mond veegde.

“Celine,” zei de presentatrice terwijl haar stem oversloeg “je hebt ons werkelijk aardig overdonderd met je uitvoerige optreden.”

De lippen van het meisje glommen nog van het zaad terwijl ze nog steeds met een stralende glimlach in de richting keek waarvan zij dacht dat de presentatrice zich bevond. Opeens hoorde ze de stem van de presentatrice niet meer via de speakers. Maar, nu vlak bij haar oor.

“Echt fantastisch gedaan Celine, je hebt je hem als een echte pijpslet verwend. Je hebt nu nog precies tien minuten over om alsnog jouw vriend te vinden en hém klaar te pijpen.” Het meisje keek vanachter haar blinddoek vragend om zich heen.

Wat bedoelde de presentatrice precies. De paniek sloeg haar om het hart toen de waarheid tot haar doordrong. Als dit niet haar vriend was die ze met zoveel gedrevenheid had klaar gepijpt en wiens zaad ze met zoveel passie en triomf had doorgeslikt. Wie was dat dan wel.

Het meisje had het gevoel dat ze om haar as tolde terwijl het publiek dat buiten zinnen was haar smakelijk begon uit te lachen. Nu pas drong het tot haar door. Ze had een wildvreemde man klaar gepijpt en er heerlijk van genoten.

De schaamte nam bij haar de overhand, indien ze niet binnen tien minuten haar vriend had gevonden was ze verplicht haar veilige masker af te doen en zou ze voor iedereen herkenbaar zijn. De gedachte dat ze na haar beschamende optreden van zonet, morgen misschien door mensen op straat zou kunnen worden herkend, vervulde haar met een enorme angst. Of misschien nog erger, wellicht waren er ook bekenden die keken.

“Nog negen minuten Celine,” zei de mannelijke presentator.

Opgejaagd door de mededeling van de presentator ging het meisje op de tast terug naar de mannen. Ze probeerde opnieuw tussen de verschillende mannen haar vriend te ontdekken. Op de tast langs buiken, borsten en benen liep ze langs de verschillende mannen maar kon in geen enkele haar vriend ontdekken. Bij een zakte ze opnieuw op haar knieën en nam zijn geslacht in haar mond. Haar mond vulde zich opnieuw met de smaak van zoete rozenolie en even was ze weer gerustgesteld. Opnieuw sloeg de paniek bij haar toe. Wie zegt dat dit wel haar vriend is?

De lul van de nieuwe man groeide langzaam harder in haar mond en instinctief begon ze zijn lul met zuigende bewegingen te bewerken. Opnieuw klonk nu de stem van de vrouwelijke presentatrice.

“Je hebt nog acht minuten Celine.”

Terwijl ze de lul in haar mond verder voelde groeien onder haar inspanningen gingen haar handen links en rechts van de man op de tast verder op zoek. Haar handen vonden eindelijk wat ze zochten en bedreven begon ze de mannen links en rechts van de man die ze pijpte te bewerken. Haar handen gleden langs hun buik en ballen en met een gehaaste gedrevenheid pakte ze beide lullen beet en begon deze met een ijzeren greep af te trekken. Om haar heen hoorde ze van alle kanten verstomd gekreun en terwijl ze opnieuw een mengeling van rozenolie en zaad in haar mond proefde begon ze onder druk van de tijd in verhoogd tempo de man te pijpen en de beide mannen links en rechts van hem in hetzelfde tempo af te trekken.

Naast het verstomde gekreun kon het publiek meegenieten van de stuiptrekkingen van de verschillende mannen. Opnieuw voelde ze een lul in haar mond schokken. Het angstbeeld om herkenbaar voor iedereen tentoongesteld te worden maakte haar extra gedreven in haar handelingen en ze was vast van plan de beide mannen even opgewonden te houden als de man van wie ze zijn lul ondertussen in haar mond voelde schokken.

Zonder waarschuwing vooraf voelde ze haar mond gevuld worden met het zaad van de man die ze pijpte. Het zaad liep langs haar mondhoeken en langs de schacht van zijn lul naar zijn ballen en tegelijkertijd hoorde ze de diepe ademhaling van de mannen naast hem.

Beide mannen waren bijna net zover en zonder te twijfelen nam ze de rechter lul in haar mond terwijl ze de linker man in hetzelfde tempo bleef aftrekken. Ook deze lul smaakte naar rozenolie en ze dacht dat ze gek werd.

Seconden nadat ze zijn lul in haar mond had genomen kwam ook deze klaar en wisselde ze meteen naar de andere man tot ook deze zijn lading in de mond van het meisje had geschoten.

Terwijl dit zich afspeelde was achter de gaten in de maskers van de mannen een glimp op te vangen van de ogen die daarachter schuilden.

Sommige ogen keken voldaan en afwezig terwijl andere geil en verwachtingsvol het tafereel gadesloegen. Weer andere ogen keken in spanning en paniek naar hetgeen zich voor hen afspeelde.

De presentatrice ging de mannen die nog geen aandacht hadden gekregen langs waarbij zij troostend haar hand langs hun geslacht liet dwalen. Bij een persoon nam zij extra haar tijd en liet ze haar hand extra tergend langs zijn geslacht gaan. Het waren de ogen van deze man die in paniek moesten gadeslaan wat zich hier afspeelde. Een doek voor zijn mond belette dat hij meer geluid kon uitstoten dan slechts een verstomd kreunen.

Het was deze zelfde man wiens verstomde kreunen vanaf het begin van het spektakel op de achtergrond continue te horen was geweest bij het zien van de handelingen van zijn vriendin. Hij was de eerste die besefte dat hun spelletje was doorzien en dat ze nu een koekje van eigen deeg kregen. Ze hadden geprobeerd de weddenschap in de maling te nemen maar werden nu betaald gezet voor hun valse spel.

Terwijl zijn vriendin de diverse mannen met haar mond tot hun hoogtepunt bracht speelde de presentatrice met het geslacht van haar vriend die alles moest gadeslaan. Met haar bedreven handen liet ze de man op de drempel van afschuw en opwinding waarbij ze hem geen moment met rust liet. Het diepe kreunen van de man werd voornamelijk gevoed door frustratie en voor het gedeelte dat hij zich vrij kon maken van de gedachte dat zijn vriendin wildvreemde mannen aan het pijpen was werd zijn lust aangewakkerd door de bedreven handen van de presentatrice.

“Celine, je hebt nog vijf minuten en ook al heb je met dat geile mondje vier mannen klaar gepijpt, je hebt je vriendje nog steeds niet gevonden…”

De presentator kijkt neerbuigend naar het meisje dat gehaast op haar knieën en met haar gezicht glimmend van het zaad op de tast naar haar volgende doelwit kruipt. Het publiek wordt verscheurd onder de verschillende gevoelens. Ze hebben medelijden met dit meisje dat zich in schaamteloze toestand bevindt en tot alles bereid is om zich anoniem uit deze situatie te redden. Anderzijds, ze houden niet van valsspelers, en genieten ze ervan hoe dit sletje haar verdiende loon krijgt.

Opnieuw neemt ze een lul in haar mond en opnieuw gaan haar handen op zoek naar twee nieuwe lullen om te bewerken.

“Celine, je moet nu haast maken. Je hebt nog drie minuten…”

Opnieuw sloeg paniek haar om het hart. Dit waren geen mensen waar je geintjes mee maakte. Als de prijs eenmaal bepaald was dan wist je zeker dat je moest betalen wanneer je verloor.

Met hernieuwde energie pijpte ze nu alle drie de mannen om beurten tegelijk. Wanneer ze het idee had dat ze er eentje op een hoger punt had gebracht ging ze door naar de volgende. In snel tempo wist ze alle drie de mannen tot een hoogtepunt te brengen. De eerste man was nog niet klaar met zijn orgasme of ze richtte haar aandacht op de volgende. Binnen korte tijd had ze alle drie de mannen met haar handen en haar mond tot een hoogtepunt gebracht.

Terwijl dit hele tafereel zich op de achtergrond afspeelde hield de presentatrice zich nog steeds bezig met de vriend van het meisje. Met lede ogen had hij moeten aanzien hoe zij al deze mannen had bevredigd. De presentatrice had ondertussen al haar aandacht gericht op de vriend van het meisje. Deze bevond zich op de drempel van frustratie en lust. Diep in zijn ballen voelde hij zijn geil opkomen.

“Celine” zei de presentator “je hebt nog maar één minuut, het lijkt erop dat je de weddenschap gaat verliezen.”

Het meisje keek vanachter haar blinddoek wederom in vertwijfeling in het rond. “Kom eens hier, Celine?” Hoorde ze opeens de stem van de presentatrice. Vertwijfeld volgde ze de stem tot ze tegen een man opliep en op haar knieën viel.

“Kom eens hier en maak je vriend eens klaar Celine” zei de presentatrice met trillende stem terwijl zij hard trekkend zijn geslacht in de richting van het meisje bracht. “Je hebt nog een halve minuut, Celine.”

Het meisje probeerde op de tast met haar mond grip te krijgen op de lul van haar vriend. Eindelijk vond ze zijn eikel met haar mond en verloor deze meteen weer. Gefrustreerd door het verlies ging ze opnieuw op zoek, ze had nog maar weinig tijd en ze wilde er alles aan doen om haar verlies te voorkomen. Ze voelde hoe de presentatrice in hoog tempo aan de lul van haar vriend trok waarbij het meisje kans zag om afwisselend zijn lul in haar mond te nemen. Het eerst zo gefrustreerde en verstomde kreunen had ondertussen plaats gemaakt voor een kreunen dat vanuit zijn diepste binnenste kwam.

“Je hebt nog maar tien seconden, Celine.”

De spanning was haar te veel geworden. Het kon haar eigenlijk niet meer schelen of het haar nog lukte om hem op tijd klaar te krijgen om de weddenschap te winnen. Ze was dat punt al te ver voorbij. Ze hoorde haar vriend kreunen vanuit zijn diepste ik en ze wist niet meer of ze het deed om haar eigen schaamte te kunnen verbergen of voor zijn genot. Opnieuw zag ze voor zich hoe ze vol genot die eerste wildvreemde man op een heerlijke manier had klaar gezogen en de gedachte dat ze daarna als een slet, meerdere onbekende mannen met haar mond had klaargemaakt vervulde haar nu met een enorme geilheid.

Ze omsloot zijn lul waarmee ze de bewegingen van de presentatrice overnam. Ze voelde aan zijn schokken hoe hij zijn hoogtepunt nabij was.

“Vijf, vier, drie…” hoorde ze de presentator en het publiek in de verte roepen. Het leek alsof de tijd voor beide even stil stond.

Het volgende moment voelde ze zijn lul in haar mond exploderen terwijl haar eigen orgasme door haar onderlichaam joeg.

Eén moment was er geen publiek, geen klok, geen presentator en geen andere mannen. Een moment slechts waarbij ze trillend op haar knieën van haar orgasme genoot en het eindelijk het zaad van haar eigen vriend was dat haar mond vulde.

Het publiek was doodstil. Beladen met schuldgevoel keek het neer op het stel. Het meisje zat nog steeds geblinddoekt en plakkerig van het zweet en het zaad, uitgeput op haar knieën tegen haar vriend aangeleund. Zelfs met de kap over zijn hoofd was het duidelijk te zien dat de man volledig was uitgeput.

Het duurde enige tijd voor de vrouwelijke presentatrice het woord nam.

“Celine. Het spijt ons als we het jou vanavond misschien een beetje moeilijk hebben gemaakt, maar ja we houden er gewoon niet zo van om voor de gek te worden genomen.” Het meisje reageerde nog nauwelijks en de presentatrice vervolgde.

“En, eerlijk is eerlijk je hebt het nog net binnen de tijd gered. Celine, je hebt de weddenschap gewonnen!”

Het publiek was duidelijk opgelucht en beloonde de kandidaten met een daverend applaus. Terwijl de camera langzaam uitzoomde verdween daarmee de herinnering aan de details van het stel.

“Dames en heren, dit was het weer voor deze keer bij de fantastische spelshow, tot de volgende keer…

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *