De verloren avond

()

Op haar horloge was het nu al kwart over acht. Hij was weer eens te laat. Of zou hij het deze keer vergeten zijn. Dat zou dan ook niet de eerste maal zijn. Ze zat een beetje verveeld rond te kijken.

‘Ik zal de ober maar eens roepen, en al iets bestellen om te drinken’, dacht ze bij zichzelf. Ze bestelde een gin-tonic, haar lievelingsdrankje. Een fijne mix die haar normaal gezien altijd in de juiste stemming kon brengen. Maar deze keer was het anders. Het ging niet zo goed de laatste tijd. Pieter had steeds minder tijd en aandacht voor haar getoond. En dat begon snel te vervelen. Het nu geplande etentje was dan ook een soort van laatste poging. Pieter had erom gevraagd en natuurlijk had ze toegestemd. Ze had zelfs een aantal extra inspanningen geleverd.

Ze was die dag nog naar de kapper geweest en had zich een nieuw kapsel laten aanmeten. Een beetje ondeugend, een beetje speels. Half opgestoken zwart haar met wijnrode lokken die een beetje staken. Ze vond het er zelf heel mooi en uitdagend uitzien. Ook qua kleding had ze een extra tandje bij gestoken. Een kort zwart jurkje, netkousen met een fantasietekeningetje geen beha en de strakste zwarte string die ze had kunnen vinden. Eigenlijk zou ze geen slipje mogen dragen, dat had hij het liefst, maar wees nu eerlijk, zo zonder slip in een korte jurk, je vraagt toch om problemen, wat weten mannen daar nu van.

Voor ze vertrokken was had ze het eindresultaat rustig bekeken in de spiegel. Het was een prachtig schouwspel, vond ze zelf, een mooi resultaat. De zwarte, voorgevormde jurk, ondersteunde lichtjes haar volle boezem, waardoor die nog beter naar voren kwam. Een fijne toets make-up maakte het geheel compleet. Eigenlijk was ze een beetje opgewonden. Dat was ze altijd als ze zich zo opmaakte. Daarom sloot ze snel de gordijnen van het appartement en trok haar string uit.

Dan ging ze opnieuw voor de spiegel staan, wijdbeens. Wat een zicht. Door de strakke vorm van het kleedje zag ze de golvingen van haar venusheuvel lichtjes opbollen. Snel pakte ze een stoel en zette er zich voorwaarts op. De spreiding van haar benen opende lichtjes haar reeds vochtige lipjes. Ze geraakte nu pas echt opgewonden. Met haar ene hand streelde ze de binnenkant van haar lange benen, met de andere hand streelde ze zachtjes over de aangename stof van het jurkje. Door de opwinding en de daarop volgende strelingen prononceerden haar tepels zich nog feller door het jurkje. Steeds sneller flitsten haar handen over haar lichaam. De zenuwuiteinden strekten zich ten top. Kleine stroompjes vol spanning schoten door haar vingers en prikkelden haar hete kittelaartje. De verlossing was kort maar hevig. Voldoening maakte zich meester van haar lichaam. En korte knal en het orgasme brak door.

Eindresultaat, een bevredigd gevoel en rode wangen. Nee, de opwinding was nog niet verdwenen. Snel pakte ze haar slipje, trok het aan, nam haar jas en trotseerde ze de kou van deze heerlijke novemberavond, op weg naar het restaurant.

Haar gedachten waren afgedwaald toen het verhaaltje van daarstraks weer door haar hoofd speelde, een glimlach had zich op haar lippen genesteld.

De gedachten waarop ze zich nu al verheugde, de felle stoten van Pieter, hadden de hevige gevoelens weer doen oplaaien. Ze was er helemaal klaar voor. Plots ontwaakte ze bruusk uit haar gedachten. Een ober stond voor haar tafeltje en vroeg of hij iets voor haar kon doen. Vluchtig keek ze naar haar horloge: twintig voor negen. Verdomme, die kootzak was niet komen opdagen. Nu ja, pech voor hem. Snel bestelde ze nog een drankje en vroeg aan de ober of hij haar de menukaart wou brengen. Snel iets eten, een beetje genieten van het perfect bereidde voedsel en dan. Ja, dat zou ze nog wel zien.

Toen ze naar het gezicht van de ober keek, sloeg die snel zijn ogen neer. Hij had duidelijk naar haar borsten staan staren, en dat verbaasde haar niets. Het feit dat ze geen beha droeg was voor de meeste mannen in ieder geval al een opwindende vaststelling, zeker als je volle borsten had. Maar dat die twee speeltuigen bekroond werden met forse stijve tepels trok de blikken van zelfs de meest verstokte asceet.

Ze schaamde zich toch wel een beetje, maar tegelijkertijd deed het haar deugd en vond ze het best spannend. Ze schonk de jonge knaap een warme glimlach en herhaalde haar vragen. De ober knikte en maakte zich snel uit de voeten. Ze kon het niet nalaten een klein lachje te produceren. Hij keek kort om en was dan verdwenen achter de grote bar.

Karen werd zich nu wat meer bewust van haar omgeving. Het restaurantje waar ze zat was haar voorgesteld door een collega op het werk nadat ze gevraagd had of iemand een romantisch, sfeervol restaurantje kende, waar je lekker kon eten en waar de ambiance uitnodigde tot intieme conversaties met de persoon van je keuze. Anne wist dit adresje op te duikelen uit haar portefeuille en eerlijk is eerlijk de plaats had echt wel iets. Gedempt licht, gedempte gesprekken, hoge plafonds en prachtige decoraties. Het was allemaal doordacht en met veel smaak ingericht. Een klein succesje ook blijkbaar, want alle tafeltjes zaten vol en toen ze arriveerde stonden er in de hal nog een aantal mensen te wachten tot er een tafeltje vrij kwam. Gelukkig had ze gereserveerd en kon ze snel naar binnen.

Daar kwam de ober alweer, met de juiste bestelling en de kaart in zijn handen. Hij overhandigde het menu en vertelde wat de suggesties van de chef waren deze avond. Hij pochte over de filosofie van het eethuisje en de nadruk op verse biologisch geteelde en gekweekte ingrediënten. Verder dan dat hoorde ze niet wat hij zei. Ze geraakt betoverd door zijn stem.

Deze knaap, ouder dan twintig kon hij toch niet zijn, had een fluwelen stemgeluid. Het leek wel alsof ze naar de radio luisterde, zo mooi. Hij maakte schuchtere gebaren om zijn woorden te onderstrepen en half fluisterend somde hij de gerechten en hun specifieke kwaliteiten op.

“Ik vraag me af over welke kwaliteiten je nog beschikt?”

 De ober verslikte in zijn woorden en daardoor besefte Karen dat ze de vraag die zich in haar hoofd gevormd had, ook daadwerkelijk had uitgesproken. De jongen kon de zaak niet herstellen en met rode wangen en terneergeslagen ogen stond hij stilzwijgend af te wachten. Om enigszins de situatie een beetje te redden maakte ze snel een grapje en vroeg ze hem zelf iets samen te stellen. Een voorgerechtje en natuurlijk vis als hoofdgerecht.

“Verras me maar.” Had ze gezegd en ze eindigde die frase met een vette knipoog en een hartverscheurende glimlach. De jongen geraakte steeds meer in de war en schuifelend en half knikkend liep hij weg. Ze vroeg zich af wat er nu zou gebeuren. Eigenlijk was ze toch wel te ver gegaan en zou ze haar excuses moeten aanbieden. Maar een klein stemmetje in haar achterhoofd riep die gedachte een halt toe. Had ze wel gezien hoe leuk hij eruit zag. Had ze de schattige kuiltjes in zijn wangen opgemerkt als hij zijn lippen tuitte. Had ze dan niet zijn lijzige stem gehoord, als het geluid van een vink in het schemerwoud. Natuurlijk wel. Ze had ook het fijne lichaam gezien. Het enige probleem was waarschijnlijk zijn leeftijd. Met haar 29 jaar kon je moeilijk zeggen dat hij de juiste leeftijd had, maar om een spelletje te spelen, nu, daar was ze altijd voor te vinden. Het duurde lang voor hij terug verscheen. Eigenlijk had ze gedacht hem niet meer terug te zien, toen hij plots met een dampend bord voor haar stond. Hij zette het neer, waarschuwde haar dat het bord nog erg warm was en wenste haar smakelijk eten. Hij zou haar achteraf wel zeggen wat het was en hoopte dat het haar zou smaken.

Dat deed het ook, en ook het hoofdgerecht, een creatie van gestoomde zalm, Sint- Jakobsschelpen en mosseltjes omringd door bospadenstoeltjes en afgewerkt met een zalig gekruide saus. Ook schonk hij haar een overheerlijk wijntje, dat hij zelf geselecteerd had. Als hij in alles zo’n goede smaak had, dacht ze bij zichzelf. Hij kwam nu ook vaker langs. Dus kon ze hem goed bekijken. Hij stak goed in het vel. Trotse schouders, een leuk gezicht, een mooi kontje en als de zwelling in zijn broek de ‘slapende toestand’ was dan hield dat toch ook allerlei beloftes in. Ze geraakte weer opgewonden, iets waaraan ook de zware wijn verantwoordelijk was. Ze riep hem weer bij zich en vroeg hem of hij ook een dessert voorzien had. Tot zijn grote spijt moest hij bekennen dat hij daaraan niet gedacht had, maar dat hij snel iets zou gaan halen. Ze speelde teleurstelling en zei dat het niet hoefde, maar dat hij wel de rekening mocht brengen. Dit deed hij snel, hoewel ze precies toch enige weemoedige blik in zijn ogen meende te zien. Ze betaalde en gaf een leuke fooi. Toen vroeg ze of hij even haar jas wou gaan halen. Hij draafde weer snel weg. Toen hij terugkwam, stond ze al klaar aan de uitgang en hij deed haar heel elegant haar jas om. Toen hij zich wou omdraaien om de deur voor haar open te doen, hield ze hem tegen, stopte haar adres in zijn hand en zei hem dat ze op hem zou wachten tot na zijn shift en dat hij haar dan maar een dessert moest komen brengen.

Daarbij keek ze veelbetekenend naar zijn kruis en liet er geen enkel misverstand over bestaan, wat ze daarmee wou zeggen. Zonder een antwoord af te wachten, stapte ze kordaat de deur uit. Ze zou wel zien of hij genoeg verleid was om iets van zich te laten horen.

Ze had hem niet voor 1 uur ’s nachts op haar appartement verwacht, als hij al zou komen. Het was nu half twaalf, tijd genoeg om er iets gezelligs van te maken. Heel de flat was gehuld in het licht van tientallen theelichtjes. Een lekker geurtje werd verspreid door strategisch geplaatste geurkaarsen, en zijzelf had na een geruststellende douche een leuk zijden nachthemd en een fijn geurtje opgedaan. Alles was bijna klaar, enkel nog eventjes een rood wijntje ontkurken en dan mocht hij komen.

Tien over twaalf. Er werd zachtjes op de deur geklopt. Het was nog te vroeg voor hem. Plots flitste Pieter door haar hoofd. Hier had ze nu echt geen zin in. Niet alleen was hij erin geslaagd haar te vergeten, nu zou hij ook nog haar avondje komen verprutsen. Verveeld liep ze op de deur af en trok hem met een felle ruk open terwijl ze luidkeels. “Wat nu weer?” Zei.

Voor haar neus stond de schuchtere ober. Helemaal van zijn stuk gebracht door haar felle uitval en het openrukken van de deur. Snel herstelde ze de situatie en trok hem naar binnen. Ze verontschuldigde zich uitvoerig en vertelde wie ze eigenlijk verwacht had. Maar dat hij heel welkom was. Hij toonde haar het dessert wat hij meegebracht had. Een klein geschenkje, zo noemde hij het. Een schaal Tiramisu. Ze nam beleefd de schaal aan en vroeg zijn naam. Chris. Ze stelde hem een glaasje wijn voor en vertelde hem dat ze Karen was. Het stond op haar bel, dus het had geen zin iets anders te zeggen. Meestal hield ze wel van een beetje anonimiteit, maar deze jonge gast deed haar toch iets. Ze voelde het een beetje kriebelen van binnen en had beslist met hem een leuke nacht door te brengen. Ze vertelde wat over zichzelf en lokte hem een beetje uit zijn tent. Eens hij op dreef was, vertelde hij dat hij 20 was, student en op kot zat. Maar omdat studeren toch wel duur was, verdiende hij wat bij door in het restaurant te werken. De wijn vloeide ruimschoots en het gesprek werd af en toe behoorlijk pikant. Ze merkte dat hij steeds vrijer naar haar boezem staarde en ook geregeld zijn ogen langs haar benen omhoog liet glijden. Door het korte jurkje moest hij af en toe toch een glimp van haar kruis kunnen opvangen, dit bracht haar op een ideetje. Het werd tijd voor een beetje actie. Wat werkte op Pieter zou hoogstwaarschijnlijk wel voor een heel aantal mannen gelden. Ze verontschuldigde zich snel en liep naar het toilet. Toen ze terugkwam had hij nog eens bijgeschonken en zijn trui uitgetrokken. In T-shirt zat hij op de sofa. Hij zei dat het hier toch wel erg warm was en dat hij hoopte dat ze het niet erg vond. En of?

Ze kwam terug naast hem zitten en draaide zich een beetje naar hem toe. Ze trok haar linkerbeen half op de zetel en reikte naar haar glas wijn op de salontafel. Door in deze houding schuin voorover te leunen krijg Chris een perfect zicht op het kleine plannetje dat ze voorbereid had. Ze droeg geen slipje meer. Te snel draaide ze terug, daardoor kon Chris niet verbergen dat hij recht tegen haar lipjes had gekeken. Zijn kaken vlamden op en in zijn kruis was ook enige reactie spoorbaar. Hierop vond Karen de tijd gekomen om tot actie over te gaan. Ze nam Chris ’s hoofd vast en drukte stevig haar lippen op de zijne. Ook hij liet zich niet onbetuigd en met zijn tong baande hij een weg in haar mond. Een hevig gevecht speelde zich af in de warme vochtigheid van hun monden. De opwinding bij Karen, duidelijk overgedragen op Chris speelde meer door hun hoofd dan het gezonde verstand. Binnen de kortste keren had Karen zich uit haar nauwe jurkje gewurmd en tijdens het zoenen, betasten en strelen, wist ze ook Chris ’s kleren een voor een van zijn lijf te verwijderen. Ze losten de laatste zoen en nam een beetje afstand. Het resultaat mocht er zijn. Ondanks zijn jonge leeftijd mocht het lichaam van deze kerel echt wel tellen. Ontwikkelde borstkas, een fijne taille en stevige benen. En ook zijn apparaat mocht er wezen. Puntig wees hij naar voren, uitdagend, verleidelijk. Een goede achttien centimeter, maar met een beetje extra aandacht was daar nog meer uit te halen. Hij glinsterde al van het vocht. Zijn mond verplaatste zich naar haar hals. Hij was misschien jong, maar zeker niet onervaren, hij kuste de juiste plaatsjes op haar borsten en op haar buik. Karen vleide zich languit op de zetel, hem de kans gevend nog verder te gaan. Maar hij stokte enigszins bij haar schaamstreek. Haar perfect onderhouden spleetje was sterk getrimd en de zwarte haartjes leidden uitdagend naar de lichtjes gespreide opening. Hij kwam recht. Wat gebeurde er?

Hij gaf toe dat hij al uitvoerig vrouwenlichamen had verkend, maar dat hij nog nooit verder was geweest. Hij complimenteerde haar met haar prachtig gebouwde lichaam en verontschuldigde zich voor deze teleurstelling. Ze moest er eens om lachen.

“Laat je toch gaan, jongen. Je doet het uitstekend, ik zal je wel een beetje begeleiden.”

Hij ging voort waar hij het had afgelaten. Met zijn kussende mond en ijle tong verkende hij de bovenkant van haar benen en vervolgde hij de weg naar haar kutje. Hij kuste het teder en zacht en ging speurend op zoek naar de gevoelige plekjes. Chris was een natuurtalent, automatisch vond hij de meest prikkelbare zones en hij hoorde en voelde aan haar reacties waar hij verder kon gaan en wanneer iets uitgebreid verwend mocht worden. Hij nam er zijn tijd voor en dat kon Karen echt wel appreciëren. Toen was het tijd om nog verder te gaan. Ze draaide zich handig onder hem uit, liet hem op zijn rug plaatsnemen op de ruime sofa en bood haar kutje opnieuw aan. Zelf strekte ze zich over hem uit en bekeek van dicht bij zijn penis. Die stond strak gespannen omhoog te wijzen. Het was een dunne maar lange lul, die vroeg, smeekte, om onder handen genomen te worden.

Met beide handen nam ze stam en zak zachtjes vast en masseerde, streelde hem kordaat. Dit had duidelijk uitwerking op Chris, want regelmatig moest hij bij haar stoppen om op adem te komen. Ze leidde het puntje van zijn penis naar haar lippen. Ze kuste hem uitvoerig, likte op en neer, maar nam opzettelijk de penis zelf niet in haar mond. Ze plaagde hem en hij vond het zalig. Hij murmelde iets in de stijl van “zo lekker ben ik nog nooit verwend” maar ze drukte haar poesje stevig tegen zijn mond en maande hem aan mee te doen met het spelletje. Hij vond als bij gelukkig toeval haar knobbeltje en beetje er zachtjes in met zijn tanden. Ze wipte omhoog van genot en liet zijn penis diep in haar mond floepen. Hij kreunde van genot. Ze voelde zijn spieren verstrakken. Hij genoot overduidelijk. Met forse halen liet ze het topje in en ut bewegen en af en toe beet ze lichtjes net achter de eikel. Het had effect. Chris verhevigde zijn inspanningen op haar spleetje, hij zette alle wapens bij. Met één hand spreidde hij haar lipjes om dieper door te kunnen dringen. Met de andere kneedde hij haar kontje. Ze voelde zijn penis nog harder reageren. Ze herkende de voortekenen, hij ging komen. Ze bereed steeds heviger zijn tong met haar kutje om zo ook bij haar het orgasme te bespoedigen. Ze was heel opgewonden, had zichzelf al wat voorspel gegeven en de wij deed de rest. Ze verhoogde haar orale inspanningen op het moment dat ze zelf bij haar het orgasme voelde aanzetten. Ze had nog een wapen achter de hand gehouden. Steeds dieper gleed de penis in haar mond. Ze kende de uitwerking van deze behandeling bij mannen. De lul stak in haar keel en steeds feller voelde ze Chris onder haar schokken.

Plots kwam hij klaar. Ze loste de greep op zijn penis een beetje, zodat ze het zaad er kon uitzuigen, de zilte smaak was het laatste wat ze zelf nodig had. Haar orgasme kondigde zich plots versneld aan. Ze kreunde luidkeels, maar liet zijn penis niet ontsnappen. Tot het laatste druppeltje eruit was en de laatste stuiptrekking gekalmeerd. Nu mocht hij ontsnappen. Ook bij haar was de warme sensatie nu gezakt. Ze maakte zich van hem los, draaide zich naar hem om en slikte zichtbaar alles door. Ze wist dat de meeste mannen hier een kick van kregen. Ook bij Chris leek dit zo te zijn. Ze wou hem aanzetten tot verdere deelname aan de nacht, stond op en nodigde hem mee naar de slaapkamer.

Voor het verder zetten van hun spelletje.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *