Een vrouw met ballen

()

De wekker ging vroeg af voor Derk. Hij had die ochtend een afspraak in Zuid Limburg. Vlug zette hij de wekker uit zodat Tine nog even kon doorslapen. Als hij haar vlak voor zijn vertrek zou wakker maken voor een ochtendknuffel, dan kon ze nog gemakkelijk op tijd op haar werk komen. Gedoucht en aangekleed controleerde hij nog even zijn telefoon. Twee gemiste oproepen, een sms en een WhatsApp bericht en allemaal van de zelfde afzender. Shit, zijn afspraak in Limburg. ‘- Ben ziek thuis, afspraak kan niet door gaan. Bel me a.u.b.-’ Plan B, dacht Derk, dan maar thuis werken. Een kop koffie en twee boterhammen verder maakte hij Tine wakker.

“Waarom ga je, nu je toch tijd hebt, niet met dat plekje bij de huisarts langs?”

“Dat gaat toch niet zonder afspraak?”

“Probeer het gewoon, direct om acht uur als ze open gaan. Het is nog vakantietijd en het is vast niet druk.”

Zo kwam het dat Derk kwart voor acht naar de huisartsenpraktijk in de nabijgelegen stad reed. Tijd over, de zon scheen in een bijna wolkeloze hemel en Derk was goed gemutst. De radio aan, de Dijk met een tekst om mee te zingen:

“Mooier dan nu zal het nooit gaan.

Gisteren was ik nergens

en vandaag weer hier

in het midden van de dingen

nu tel ik weer voor vier

Wat een vrouw

wat een vrouw niet kan doen.”

De huisartsenpraktijk maakte tijdelijk gebruik van een noodgebouw. Derk liep naar binnen. Een praktijk assistente zat direct na de ingang achter een kleine balie met een open geschoven raam. Helaas was de assistente bezet. De ruimte voor de balie werd ingenomen door een stevige vrouw die, om haar hoofd in de raamopening te kunnen steken, voorovergebogen stond met haar aanzienlijke billen naar achteren. Daarbij weinig ruimte overlatend in het smalle gangetje naar de wachtruimte. In de wachtkamer zag Derk een oude judomaat Bert zijn hand opsteken. ‘He leuk,’ dacht Derk, ‘die heb ik in jaren niet gezien, even bijkletsen’. Hij besloot om niet achter de barrière van de derrière te wachten maar zich klein te maken en zich tussen de muur en de billen door te wurmen. Het lukte net, zonder tot aanraking te komen. ‘Hoe zou Berlusconi deze kont genoemd hebben’? Dacht Derk. Bij het passeren rook hij de lucht van oud zweet. In de wachtruimte zat behalve Bert, nog een wachtende, een in een tijdschrift verdiepte blonde vrouw van een jaar of 40.

De babbel met Bert over gedeelde herinneringen aan wedstrijden en roemruchte verenigingsfeesten werd telkens verstoord door de vrouw aan de balie. Het volume waarmee ze haar gesprek voerde maakte duidelijk dat ze hier niet voor haar stembanden of longen was. Zweetklieren? Dacht Derk. Derk en Bert staakten hun onmogelijk gemaakte gesprek en luisterden met enige gêne naar de vrouw aan de balie.

“Ja en m’n zoon was gevallen en toe mos tie as een hinkepoot op vakansie. Vergat ie z’n paspoort ook nog en toen most ik hollen en ben ik ook gefallen. Helemaal onder de blauwe plekken. Nee met m’n vent gaat het ook nie goed, sinds ie die pillen voor zijn rikketik hed, is z’n zin weg, wit je wel? Hij hed er geen zin meer in! M’n zuster zeg…”

Dank zij de herhaalde manmoedige pogingen van de assistente kwam er eindelijk een eind aan de klaagzang en ging ze in de wachtkamer tegenover Bert en Derk zitten. Na haar achterkant in volle omvang bewonderd te hebben was Derk benieuwd naar haar voorkant. Vreemd, wel een dikke kont maar nauwelijks tieten. Chagrijnig gezicht, rood geverfd haar en een centimeter muiskleurige uitgroei. Snel liep Derk naar de vrijgekomen assistente. Hij had geluk, hij kon zonder afspraak over tien minuten bij een van de artsen terecht.

Terug in de wachtkamer begon Bert te vertellen over wat hij nog aan sport deed, sinds hij vijf jaar terug zijn judo-pak voor het laatst had uitgetrokken. Derk zag dat de vrouw met de omvangrijke derrière hun gesprek nieuwgierig probeerde te volgen.

“Hoe gaat het er nu mee?” Vroeg Bert. Daarmee doelende op een vervelende knieblessure die Derk met judo had opgelopen. Derk wilde antwoorden dat hij er na een kijkoperatie nauwelijks meer last van had, maar zag dat de vrouw bijna op het puntje van haar stoel zat om hun gesprek te kunnen volgen.

“Het gaat fantastisch! Ik heb er nog steeds zin in en sinds ik die kleine blauwe pilletjes slik, kan ik het ook een halve nacht volhouden. Twee keer achter elkaar is normaal en drie keer is geen uitzondering.” Bert keek even verbaasd en toen Derk knipoogde begon het bij hem te dagen.

“Dat lijkt me wel wat die pilletjes. Waar haal je die?”

“Ssst, in café Keizerskroon op het Marktplein. Ze verkopen ze alleen aan bekenden en onder de toonbank.” Een sappig vervolg was helaas niet mogelijk omdat Bert aan de beurt was.

Een kwartier later liep Derk gerustgesteld de spreekkamer uit.

“Onschuldig plekje, en nee, een bezoek aan een dermatoloog was niet nodig.” Naar buiten lopend kwam ook de vrouw die in de wachtkamer in een tijdschrift verdiept was geweest, uit een van de spreekkamers. Heel veel vrouw, ze is minstens vijf centimeter langer dan mijn een-meterzevenenzeventig, dacht Derk, die met een continue oog voor vrouwelijk schoon, haar snel even opnam. Flinke rondingen, smalle taille en halflang blond haar, gestoken in een getailleerd krijtstreep dameskostuum. Jammer dat ze geen rok draagt. Hij liet haar voor gaan in het smalle gangetje naar buiten. Buiten gekomen draaide de vrouw zich om.

“Ik hoorde net die show die u en uw vriend voor die arme vrouw opvoerden.” Derk keek haar aan, benieuwd wat er komen ging. “Ik vind het een ongelofelijk flauwe streek, alsof jullie een stelletje pubers zijn.” Dat laatste kwam er streng en met stemverheffing uit. Daarna draaide ze zich om en liep naar de parkeerplaats. Zo, een vrouw met ballen, dacht Derk. Naar zijn auto lopend en er verder over nadenkend, ja ballen en niet alleen in overdrachtelijke zin.

Derk vergat het incident tot een week of vier later. De judoclub had sinds een paar jaar, naast de gemengde trainingen, ook een speciaal vrouwen-uur op woensdagavond. De judolessen op dat uur werden gegeven door een vrouwelijke judoleraar. Die trainster was zwanger en moest tijdelijk vervangen worden. Het verenigingsbestuur had Derk gevraagd of hij voor zes maanden de trainingen wilde verzorgen. Na een keer op proef met de vaste trainster mee te hebben gedraaid had Derk besloten om het te doen. Toen Derk twee weken na zijn bezoek aan de huisarts op woensdagavond de ClassDojo inliep, zat er een nieuw lid op hem te wachten. Derk liep op haar af om zich voor te stellen. Ze keek verrast op. Tering, dacht Dirk, dat is…

“We hebben al kennis gemaakt”, zei ze, haar hand uitstekend.

“Derk”, zei hij. In gedachten ging hij terug naar hoe ze hem buiten de huisartsen praktijk had aangesproken.

“Karin.” Ik kom op proef meetrainen om te zien of het me bevalt. Daarbij trok ze een gezicht alsof ze nu al besloten had, dat het niet zou bevallen. Derk liet zich niet uit het veld slaan en vroeg, wijzend op de bruine band om haar judo-pak, naar haar judo ervaring.

Karin vertelde dat ze vanaf haar tiende tot haar vijfentwintigste aan judo had gedaan en toen gestopt was omdat ze zwanger was. Daarna was het er niet meer van gekomen. Ze was pas hier komen wonen en haar zoon Tim, die al vanaf zijn vijfde aan judo deed, was lid van de vereniging geworden. Ze had een paar maal bij een training van haar zoon zitten kijken en zo van het vrouwengroepje gehoord.

Karin deed fanatiek mee in de ‘warming up’. Het was Derk zijn gewoonte om zelf het goede voorbeeld te geven. Van Karin kreeg hij het idee dat ze bij alle oefeningen niet voor hem onder wilde doen. Prima, dacht Derk, van een vrouw met ballen had ik niet anders verwacht. De judo vaardigheden van Karin bleken wat roestig maar Derk merkte wel dat ze sterk en fit was.

De eerste trainingen gingen incident-loos voorbij. De groep raakte aan Derk gewend en Derk aan het lesgeven aan dames. Iets meer op zijn taalgebruik letten en voorbeelden met wat meer intieme pakkingen, zoals bij voorbeeld een houdgreep, waarbij je de tegenstander om het hoofd en tussen de benen door vastpakt, liet hij door de wat meer gevorderde dames aan de beginnelingen demonstreren.

Na een paar weken moesten voor een evenement op de dag erna, de matten uit de dojo. De dames gingen douchen en Tinus ruimde met een beheerder de matten op. De klus geklaard, ging de beheerder nog een rondje maken en Tinus ging snel douchen. De dameskleedkamer was het dichtst bij en met alleen nog maar de beheerder in het gebouw gebruikte Tinus daar de douche. Bij binnenkomst had hij nog wel een vergeten toilettas op een bank zien staan. Onder de douche vandaan was Tinus zich in de kleedruimte aan het afdrogen toen de deur open ging en Karin binnenkwam.

“Ik ben mijn toilettas vergeten.” De natte Derk opnemend, “zo, zo’n klein blauw pilletje kan je wel gebruiken.” Daarop draaide ze zich om. Derk sprakeloos achterlatend.

Een week later ontstond er onder de dames een wat jolige sfeer toen Derk ze uitdaagde in een spel waarbij ze elkaar om en om in hun favoriete houdgreep mochten nemen, waarbij de tegenstandster moest proberen uit de houdgreep te ontsnappen. Bij Karen kwam niemand uit haar houdgreep.

“En nu Derk,” riep een van de dames.

“Kom Derk,” zei Karin met een grijns. In de verwachting dat Karin de ‘kata gatame’, de meest gebruikte houdgreep zou uitvoeren ging Derk liggen. Tot zijn verrassing liet Karin zich boven op hem vallen voor een ‘kuzure kami shiho gatame’. Haar gezicht in zijn kruis, haar borsten drukkend tegen zijn borst. Twee lagen dikke judo-pak stof verhinderden niet dat Derk de druk van die borsten goed meende te kunnen voelen en dat gecombineerd met haar gezicht in zijn kruis en zijn fantasie maakte dat zijn jongeheer zich begon te roeren.

“ Een, twee, drie… veertien,” werd er door de dames luidkeels in koor geteld.

Verdomme, dacht Derk, de houdgreep zit goed, maar ik wil niet verliezen. Instinctief kwam oude rottigheid boven. Hij bracht een hand onder haar hals en uit het zicht van de aftellende en Karin aanmoedigende dames, begroef hij zijn duim, heel gemeen onder de kaak van Karin op een drukpunt in haar hals. Karin ‘s aandacht en controle verslapten even en Derk maakte daar gebruik van om te bruggen en… “negentien, twint…”, was hij uit de houdgreep. Gelach en applaus van de dames.

“Derk speelde vals.” riep Karin.

“Ja, ja, dat zal wel.”

Het trainingsuur werd voor de ‘cooling down’ afgesloten met tien minuten oefenpartijtjes. “Ik wil een herkansing,” zei Karin terwijl ze Derk bij de revers van zijn judo-jas pakte.

“Kom maar,” zei Derk met een grote grijns nog nagenietend van zijn rottigheid. Terwijl ze, elkaar testend, over de mat bewogen boog Karin haar hoofd naar Derk en fluisterde ze in zijn oor. “Ik voelde net dat je al een blauw pilletje had ingenomen.” Helaas voor Karin hadden Derk zijn reflexen de overhand, want door naar hem toe te buigen kon hij onder haar komen voor zijn geliefde schouderworp. Met als gevolg dat Karin door de lucht vloog en vol op haar rug landde.

“Klootzak,” zei ze toen ze opstond. De andere dames keken even verbaasd en vroegen zich waarschijnlijk af wat de aanleiding was. In de weken die volgden begon het Derk op te vallen dat Karin vaak met hem wilde sparren en dan ook nog in het grondjudo, waarbij het lijfelijk contact veel intensiever is. En juist van dit soort judo activiteiten had Derk zich voorgenomen om die zelf met de dames te mijden.

Op een avond bood een van de dames aan om met zijn allen na afloop in de bar bij de sporthal iets te gaan drinken om haar verjaardag te vieren. Bijna de hele groep ging mee, waaronder ook Karin.

Derk hield zich rustig, genoot van zijn pilsje en luisterde naar de verhalen van de vrouwen. Hij hoorde Karin, antwoord gevend op een vraag, zeggende, “ik ben accountant.” En even later, “ja, ik ben gescheiden.” Weer even later volgde een uitleg door Karin waarin ze vertelde dat haar ex een jaar of 8 geleden zijn baan kwijt raakte en toen besloot tot een sabbatical en een rol als huisman. “Terwijl ik me rot werkte hoorde ik na een paar maanden van een vriendin, dat die lul bezig was een moeder van een vriendje van Tim te versieren. Toen ik er naar vroeg ontkende hij het.” De hele groep hing nu aan haar lippen.

“En?”

“Hij hing uren met dat mens aan de telefoon. De sukkel dacht slim te zijn door zijn mobiel niet te gebruiken, in plaats daarvan gebruikte hij de vaste lijn. Daar was gemakkelijk genoeg achter te komen.”

“En? Toen?”

“Toen heb ik hem het huis uitgezet!” Applaus en gelach van de dames. Er werd door elkaar heen gepraat en Derk verdiepte zich weer in zijn biertje tot hij wat gegiechel hoorde uit een groepje van Karin en nog drie dames. Nieuwsgierig spitste hij zijn oren om uit het geroezemoes te filteren wat er gezegd werd. Het ging over speeltjes. Karin, die in de gaten had dat hij het gesprek probeerde te volgen, zei even later, Derk zijn kant uitkijkend.

“Als ik behoefte heb aan een man dan kies ik er een uit die ik interessant vind. Ik wil geen vaste relatie en dus heb ik een voorkeur voor gebonden mannen, dat geeft geen gedoe met blijven plakken en claimen. Gewoon wat pret samen en dan weer verder.”

Hierop volgde wat oh…‘s en protesten van de anderen. Een paar van de dames uit het groepje vonden dat het tijd was om naar huis te gaan. Ze namen afscheid en Derk, met twee biertjes achter de kiezen, volgde hun voorbeeld. Achter de dames aan liep hij naar buiten. Een van de dames zei. “Ik vind Karin aardig, maar dat verhaal over hoe ze mannen uitkiest.” “Ja, gevaarlijke vrouw.” Zich omdraaiend naar Derk die achter hen liep. “Ja Derk, oppassen!”

“Ha, ha,” lachte Derk. “Ze is te groot voor mij.”

De volgende trainingsavond deelde Derk de avond zo in dat hij het tweede halfuur kon besteden aan zelfverdedigingstechnieken uit het jiujitsu. De dames waardeerden dat en deden enorm hun best om met veel “Kiai” strijdkreten denkbeeldige strottenhoofden en ballen te verbrijzelen. Toen aan het einde van het uur de groep lachend naar de kleedkamer liep kwam Karin naar Derk toe.

“Ik heb vroeger een techniek geleerd tegen een aanvaller van achteren. Mag ik met jou proberen of ik het nog kan?”

“Dat is goed, wat wil je dat ik doe?”

“Wil je me van achteren om mijn middel vast pakken?” Derk, die al een idee had welke techniek ze wilde laten zien, zei “okay, als je maar niet eindigt met een elleboog stoot in mijn kruis.” Inmiddels waren ze de enige twee die nog in de dojo waren. Derk speelde voor aanrander, hij ging achter Karin staan en sloeg zijn armen kuis onder haar borsten om haar heen. Zoals door Derk verwacht volgde er een gespeelde venijnige trap op zijn voet. Gevolgd door een offerworp techniek, waarbij Derk op zijn rug landde met Karin half boven op hem.

Derk verwachtte een afmakende gespeelde venijnige stoot in zijn kruis, in plaats daarvan pakte ze zijn ballen vast.

“Geboeid” bleef Derk liggen in afwachting van wat Karin verder zou doen. Karin keek op of er niemand terug de dojo in kwam en toen verplaatste ze haar hand zodat ze door zijn judobroek en slip heen zijn pik kon pakken. Ze kneedde zijn pik zachtjes tot hij hard was en zei. “Zo…! En zonder pilletje”. Derk begon sneller te ademen. Hij werkte zich wat onder Karin uit, terwijl Karin vast hield. Dat gaf hem de ruimte om een hand in haar judo-jas te steken om zo door haar T-shirt een in bh gehulde borst vast te pakken. De twijfel, waar ben ik mee bezig, sloeg toe bij Derk en net toen hij zijn hand terug wilde trekken klonk er uit de gang de stem van de beheerder.

“Derk, schiet je een beetje op? Ik wil gaan afsluiten.” Verschrikt liet Karin los en trok Derk zijn hand uit haar jas. Karin stond op, knipoogde naar Derk en verdween naar de dameskleedkamer. Door de schrik was Derk zijn erectie weer gekrompen, echter onder de douche kreeg hij denkend aan het gebeurde weer een stijve. Het bleek nog een verrekt hardnekkige ook, zodat hij na het afdrogen moeite had om zijn broek aan te trekken. ‘Had ik me niet even af moeten trekken’? Dacht hij nog. Of bewaren voor Tine? Nee rotzak, als je met Tine vrijt, moet dat niet met de gedachte aan dat mens zijn. Dat is niet eerlijk naar Tine toe.

In de auto gingen zijn gedachten op de loop. Is dit nu ontrouw? Ik wilde het al stoppen. Zal Peter de beheerder wat gezien hebben? Karin lag met haar rug naar de deur, dus mijn hand op haar tiet kan hij niet gezien hebben. Heeft hij wel gezien dat ze mijn pik vast had? Verdomme nog aan toe, wat een toestand. Ik wil dit niet!

De dagen daarna dacht Derk dacht na over een aanpak. Door de WhatsApp groep van het damesuurtje had hij Karins telefoonnummer. Haar nu bellen en zeggen, dat ik dit niet meer wil of een WhatsApp bericht sturen? Hij besloot dat een bericht of een telefoongesprek als oplossing niet bij hem pasten, hij ging een afspraak maken om het Karin persoonlijk te zeggen.

“Hallo met Karin.”

“Karin, met Derk. Kan jij volg…”

“Ha Derk”, lachend, “dat was spannend he?”

“Mij te spannend. Kunnen we volgende week tien minuten voor de training afspreken?”

“Ha, ha, voor meer is dat te kort.”

“Laten we het daar volgende week over hebben.”

“Je maakt me wel nieuwsgierig. Tot volgende week.” Karin beëindigde het gesprek.

Keurig tien minuten voor de training stond Derk voor de sporthal te wachten, toen Karin in een zwarte BMW kwam aanrijden. Ze wenkte Derk en hij stapte naast haar in de auto. “Derk, vorige week aan de telefoon plaagde ik je. Ik weet al wat je wilt zeggen. Je hebt geen zin in een avontuur.”

“Ja, je bent een verrekt aantrekkelijke vrouw en daarmee voor mij een gevaarlijke vrouw.”

“Gevaarlijk?”

“Ja, je bent een jaar of vijftien jonger, je bent knap met een geweldig figuur, intelligent en beschikbaar. Dat maakt je super gevaarlijk voor een man als ik.”

“Je, bent in ieder geval complimenteus in je afwijzing.”

“Karin, volgend jaar zijn mijn vrouw en ik 30 jaar getrouwd en dat wil ik graag zo houden. Ik koester mijn vrouw en wat we samen hebben. Dat neemt weg dat een vrouw als jij voor mij heel aantrekkelijk is… maar ik wil daar niet aan toegeven.”

Het was even stil in de auto.

“Ik dank je wel voor je eerlijkheid en zoals je het vertelde”, zei Karin en ze drukte een kus op Derk zijn wang. “Ik wil je iets heel anders vragen, kan dat?” “

“Ja natuurlijk.”

“Vijftien jaar geleden toen ik door mijn zwangerschap stopte met judo was ik bijna zo ver dat ik het zwarte band examen kon doen. Ik heb nu weer zo veel plezier in judo dat ik alsnog mijn zwarte band wil gaan halen. Wil jij me helpen met de voorbereiding?”

Derk zei “ja” en dat maakte dat behalve aandacht voor het zwarte band examen van Karin in de normale training, ze ook af en toe samen extra oefenden. Wekenlang ging dat prima, Karin maakte goede vorderingen en hoewel de seksuele spanning tussen hen bleef, gaven ze geen van tweeën meer blijk van interesse in elkaar. Karin werd ingeschreven voor het zwarte band examen in februari.

Aan het eind van het jaar nam Tine twee maanden onbetaald verlof om samen met haar moeder een zieke zus in Nieuw Zeeland te bezoeken. Half december vertrokken ze en begonnen de ‘vrijgezellenmaanden’ van Derk. Het werd kerstvakantie, de gewone trainingen vielen uit. Karin en Derk, die geen van beiden op vakantie gingen, spraken af om het vrouwen-uur te gebruiken om samen te gaan trainen. Een uur lang werken aan het zwarte band programma van Karin Het laatste kwartier zou Piet de hoofdtrainer van de vereniging langs komen om de oefeningen van Karin met een examinator-oog te bekijken en eventuele tips te geven. Ze begonnen met een gezamenlijke warming up. Daarna gingen ze de verplichte stijloefening, het ‘kata’ uitvoeren. In het kata speelde Derk voor aanvaller, aanvallen die door Karin gepareerd moesten worden met een afweeractie en het uitschakelen van Derk met een judoworp. Voor Derk betekende dat hij zich veel op zijn rug op de mat moest laten werpen. Tijdens het intensief oefenen raakte de judoband van Karin los en hing haar jas open. Dit gebeurt veel tijdens het judo, alleen nu verstoorde het de oefening. Derk zag bij het bewegen van Karin haar borsten in het T-shirt op en neer deinen en heen en weer schudden. He, dacht hij, geen bh? Hij keek nog eens goed en zag haar tepels in de stof van het T-shirt aftekenen. Bij het volgend onderdeel van het kata pakte hij de revers van haar jas en zijn vingers voelden tiet. Zijn gedachten en fantasie gingen op de loop, dat en het effect van twee weken onthouding maakten dat hij een erectie kreeg.

Verdomme, dacht Derk, aan andere dingen denken. Het werkte niet. Wat ook niet werkte was om met een erectie op een judomat geworpen te worden.

“Stop”, zei Derk. “Ik moet even zitten.”

“Is er wat?” vroeg Karin bezorgd.

“Eh, nee, gewoon even rust.”

Karin, ging bezorgd naast hem op een bank zitten, nog steeds met haar jas open. Derk zijn erectie zakte niet en Karin bleef aandringen. “Zeg nou wat er is. Zal ik water voor je halen?” Derk werd kwaad op zich zelf en op Karin en hij flapte eruit. “Mens, ga alsjeblieft een bh aantrekken. Ik zit hier met een knoeperd van een erectie door de schuddende tieten van je. Zo kan ik toch niet judoën!”

Karin schoot in de lach en liep naar de kleedkamer. Even later was ze terug en ze deed haar jas wijd open om Derk te laten zien dat haar borsten weer opgeborgen waren in een tuig. “Zo goed, zullen we verder gaan?”

Nee”, zei Derk, “het zakt niet. Het is net als die roze olifant waar je niet aan mag denken.”

Karin schaterde van het lachen. “Dus je vergelijkt mijn borsten met een roze olifant? Volgens mij zijn er nu twee mogelijkheden of je helpt je zelf of ik help je er van af.”

Derk keek haar onthutst aan en dat was voor Karin het sein om initiatief te nemen. Ze ging naast Derk zitten en knoopte het koordje van zijn judobroek los. Derk pakte haar handen om haar tegen te houden om nog verder te gaan.

“Schiet op Derk, ik wil verder trainen en als ik je van je erectie afhelp is dat in mijn belang, zie het maar als een vriendendienst.” Ze voelde de verwarring van Derk goed aan. “Je gaat niet vreemd als ik je help.” Derk haalde zijn handen weg en Karin trok de voorkant van zijn judobroek en zijn slip naar beneden.

“Tsja…, dat is inderdaad een erectie zeg.” Daarop begon ze Derk heerlijk af te trekken. Eenmaal plaagde ze hem door haar hoofd te buigen en haar mond tot vlak boven zijn pik te brengen en “hm…, zal ik er op sabbelen?” te vragen. Derk die door de reis van Tine al twee weken droog stond kwam ‘in een wip’ klaar. Hij spoot zijn zaad op de judomat en op de handen van Karin.

“Ha, ha… zo die is klaar. Ik ga even iets halen om het op te ruimen.” Karin was nog bezig op te staan toen uit de gang een klap van een tussendeur klonk. Razendsnel sjorde Tinus zijn broeken omhoog en Karin veegde haar handen af aan haar judo-jas.

“Ik ben wat vroeger gekomen”, zei Piet. “Dan kunnen jullie het hele programma van Karin laten zien en misschien lukt het om twee keer het kata te lopen.”

Na afloop verdween Karin richting kleedkamer en bleef Piet plakken om met Derk te praten. Fris gedoucht wuifde Karin nog en riep tot ziens, terwijl Derk wachtte tot Piet uitgekletst was en oprotte, zodat hij iets aan dat andere geplak kon doen, zijn kwakkie dat nog steeds de mat verontreinigde.

In de week die volgde bleef het gebeuren Derk door z’n hoofd spelen. Had hij nu wel of niet seks gehad met Karin en was hij toch niet een ‘beetje’ vreemd gegaan?

Een paar dagen later, op een avond alleen in het tweepersoons bed kon hij moeilijk in slaap komen en denkend aan de aftrekbeurt kreeg hij een erectie die het inslapen nog verder bemoeilijkte. Dat maakte dat Derk, fantaserend over hoe de onder het T-shirt dansende borsten van Karin er zonder T-shirt uit zouden zien, zich aftrok. Zijn laatste gedachte voor hij in slaap viel was, denken aan een andere vrouw is ook een beetje ontrouw.

De eerste training in januari gaf Derk veiligheidshalve de dames allemaal afstandelijk een hand om ze een voorspoedig Nieuwjaar te wensen. Drie van de dames waaronder Karin trokken zich van de aan een uitgestrekte arm aangeboden hand niets aan en kusten hem op zijn wangen. De kus van Karin landde erg dicht bij zijn lippen en daarna knipoogde ze.

Om Karin nog wat extra te kunnen laten oefenen had Derk geregeld dat hij na het vrouwen-uur de dojo nog een half uur kon gebruiken. De beheerder had hem de alarmcode en een sleutel gegeven om af te sluiten, met de afspraak om na afloop de sleutel bij de beheerder thuis in de brievenbus te doen. De training verliep voorspoedig en in het extra halfuurtje bleek dat het zwarte band programma er bij Karin goed inzat. Tevreden liepen ze samen naar de kleedkamers.

Derk had een week lang geworsteld met wel of geen ontrouw en of afgetrokken worden nu wel of niet ‘seks hebben’ was. Dat had hem op een idee gebracht… douchen met Karin. Er van overtuigd dat hij sterk zou zijn, was hij ongelofelijk nieuwsgierig naar hoe ze er in haar blootje uit zou zien. Het zou hem ongetwijfeld inspiratie opleveren voor zijn celibataire zelfbevrediging in afwachting van de thuiskomst van Tine.

“He, wat doe je Derk, verdwaald?” Vroeg Karin toen Derk achter haar aan de dames kleedkamer inliep.

“Euh… Ik dacht, euh… Als je er geen bezwaar tegen heb kunnen we samen douchen. Ik bedoel, na al die trainingen en na vorige week.” Karin begon te schateren. “Nee hoor, kom maar op. We doen net of we meisjes onder elkaar zijn.” Derk trok zijn natte bezwete judo-jas uit, maakte de koordjes van zijn judobroek los en stopte toen om naar Karin te kijken. Karin had haar judo-jas uit en was bezig haar bezwete T-shirt over haar hoofd te trekken. Een witte sport bh werd zichtbaar. Karin die in de gaten had dat Derk keek bleef hem aankijken terwijl ze haar bh loshaakte. Zichtbaar werden de kanjers die Derk al vermoedde. Grote, lichtjes hangende, peervormige borsten bekroond met ongewoon grote tepelhoven met kleine roze knopjes. Daaronder een slanke taille en een platte buik. Derk had vooralsnog vooral oog voor haar borsten. ‘Wat een grote tieten voor zo’n slanke vrouw’, dacht Derk. Karin lachte naar hem en ging verder. Ze maakte haar judobroek los en liet die zakken, een degelijke witte slip werd zichtbaar. Derk bleef staren en Karen bleef hem aankijken toen ze haar duimen in de bovenband van haar slip haakte en haar slip langzaam omlaag stroopte. Meer platte buik, een keurig getrimd nauwelijks zichtbaar harig blond driehoekje en toen haar poes met naar buiten krullende schaamlippen. Karin stapte uit haar slipje en legde het op de bank, zich zo draaiend dat Derk haar sportieve strakke ronde kont kon bewonderen. Ze draaide zich weer naar Derk toe en zei “als je niet opschiet, dan ben ik al klaar met douchen als jij nog aan het uitkleden ben.” Ze zette haar handen in haar zij en trok een gezicht met een uitdrukking van “zo kom maar op.”

Tsja…, dacht Derk, alles is al getoond. Hij liet zijn broek zakken en stroopte zijn boxer over zijn stijve pik omlaag.

“Zo!” zei Karin, dat is “geen meisjes onder elkaar” en ze liep naar de aangrenzende doucheruimte. Derk schopte zijn boxer op de bank, griste een flacon shampoo uit zijn sporttas en ging achter Karin aan. In de doucheruimte stond Karin al onder een douche zich af te spoelen. Derk twijfelde even, de douche naast de hare, is dat niet te opdringerig of eentje verder. Hij koos voor een douche verder om zo meer volledig zicht op Karin te hebben, hij zette de douche aan en keek naar Karin. Wat een lekker wijf is het toch. Heel anders dan Tine, die kleiner en tengerder is, met kleine puntige tieten. Ik zou graag die grote…’roze olifanten’… Hier faalde zijn plan van alleen maar kijken en inspiratie opdoen. “Karin, zal ik je inzepen?”

“Joh, daar wacht ik op, want mijn douchegel zit nog in mijn tas.” Derk liep met een heen en weer zwaaiende stijve pik naar Karin toe. Hij kneep wat shampoo in zijn handen en begon haar borsten met zepige handen te masseren. Hij besteedde met zijn vingers extra aandacht aan de kleine harde roze knopjes. Hij genoot van het rijke gevoel van twee welgevulde handen.

“Zeg Derk, er is meer om in te zepen dan mijn borsten.” Derk boog zich voorover en zeepte haar buik in er daarbij voor zorgend dat hij niet lager kwam dan het harige driehoekje.

“Wil je omdraaien Karin?” Ze werkte mee en Derk begon vol overgave haar rug en billen in te zepen. Hij bukte zich helemaal voorover om de achterkant van haar benen mee te nemen. Karin werkte mee door zich om te draaien toen Derk bij haar voeten aangekomen was. Derk werkte met zijn handen zich al inzepend langs de lange benen van Karin omhoog om net onder haar poes te stoppen. Hij kwam overeind en zei, “mag ik je kussen?”

Tot zijn verrassing boog Karin haar hoofd naar hem toe voor een kus. Ook goed maar niet wat hij bedoeld had. De kus werd een tongzoen en zoals Derk zich later realiseerde de eerste tongzoen met een andere vrouw in dertig jaar en wat voor een. De uitwerking van die lange sensuele kus was dat hij het bloed in zijn stijve pik voelde kloppen. Karin bleek toch goed bij de les, want toen ze de kus afbrak vroeg ze “of was dit niet wat je bedoelde?”

“Bijna” zei Derk. Hij ging op zijn hurken voor haar zitten met zijn mond op de hoogte van haar poes en pakte haar billen vast. Heel langzaam trok hij haar bekken naar voren tot zijn lippen haar schaamlippen raakten en hij een kus op haar poes kon geven. Om haar te plagen wilde hij alleen maar even hard zijn lippen op haar schaamlippen drukken en haar dan weer op de mond kussen. Dat strookte niet met de plannen van Karin, ze legde gauw haar handen op zijn achterhoofd om zijn mond op haar kut te houden. Oei, dacht Derk balancerend in hurkzit, zo kom ik tegen die sterke armen in niet gemakkelijk weg. Hij likte met zijn tong in haar spleetje en dat had als effect dat Karin zijn hoofd nog harder in haar kruis drukte. Zijn tong vond haar kittelaar en met het puntje van zijn tong verkende en verwende hij het knopje. Er verdween een hand van zijn achterhoofd en Derk hoorde en voelde dat de douche uitgezet werd. De druk van de andere hand werd minder en Derk hoorde Karin zachtjes kreunen en hij voelde haar bekken bewegingen. Hij likte nog even door tot Karin de douche weer aanzette.

“Zo! Nu ga ik jou wassen.” Karin pakte de shampoo en begon Derk in te zepen, overal, behalve zijn schaamstreek. Ze werkte er zorgvuldig omheen, waarbij ze wel zijn buik, zijn billen en zijn benen inzeepte. Toen ze zich bukte om zijn benen in te zepen bleef ze tot Derk zijn teleurstelling met haar gezicht ver uit de buurt van zijn schuin omhoog wijzende stijve snikkel. Karin kwam omhoog en vroeg plagend “zo schoon genoeg?”

“Eh…, je bent een stukje vergeten.”

“Ik wil wel eens zien hoe je dat zelf doet.”

Derk aarzelde even en nam toen de shampoo van Karin over, kneep wat zeep in zijn hand en begon Karin aankijkend, met strelende bewegingen zijn stijve tampeloeres en zijn ballen in te zepen.

Karin ‘s mond hing een beetje open en naar Derk kijkend haalde ze een vinger tussen haar schaamlippen door.

“Laat mij het nu maar afmaken” zei Karin, Derk bij zijn pik pakkend. Op haar beurt ging Karin op haar hurken zitten en terwijl ze Derk zijn pik vasthield likte ze zijn eikel. Derk probeerde meer van zijn pik in haar mond te duwen. Dat maakte dat Karin stopte met likken en omhoog naar Derk zijn gezicht kijkend zei “als je dit niet lekker genoeg vind dan stop ik.”

“Toe ga door” steunde Derk. En dat deed ze, want na nog een paar likjes langs zijn eikel opende ze haar mond. Ze begon met zijn hele eikel in en uit haar mond te nemen, waarbij ze haar lippen over zijn eikel heen en weer liet gaan. Derk die graag nog verder in haar mond wilde dorst zich niet te verroeren, bang dat ze op zou houden. Heel langzaam nam ze steeds meer van zijn pik in haar mond. Derk begon te steunen en dat was voor Karin het sein om op te houden. Ze kwam overeind, kuste Derk waarbij hij proefde hoe zijn vocht lekkende pik smaakte. Ze droogden elkaar af waarna Derk het initiatief nam om Karin mee te nemen naar een materiaalberging. De reinheid van de judomat werd ditmaal gerespecteerd, in de berging gingen ze op een turn-mat liggen met de gezichten naar elkaar toe om te kussen en te vozen. Na dit voorspel nam Karin het initiatief door Derk op zijn rug te drukken en op hem te klimmen. Ze liet zich, Derk daarbij aankijkend, op zijn pik zakken. Terwijl ze op haar hurken over Derk zijn pik op en neer gleed dwaalde de blik van Derk blik naar haar op en neer schuddende borsten. God wat is dit een geil gezicht dacht Derk.

“Blijf me aankijken Derk, ik wil dat je ziet hoe ik van je dikke pik geniet. Of kijk je liever naar mijn borsten?” Derk lag te genieten en gaf geen antwoord, wel stak hij zijn handen uit om de dansende borsten vast te pakken. Toen hij weer oogcontact met Karin zocht zag hij haar grimassen.

“Oei, oei… ho! Ja…” kermde Karin. Derk voelde haar vagina samen trekken. Hij liet haar borsten los, pakte haar heupen vast om haar zo diep mogelijk over zijn pik te trekken terwijl hij zijn sperma in haar loosde. Karin liet zich voorover op Derk zakken om hem te kussen.

“God, dit was lekker Derk, precies wat ik nodig had.” Zo bleven ze even liggen tot Karin zich oprichtte. Derk zijn penis glipte uit haar kut. Karin liet zich met haar billen op Derk borst zakken en schoof wat heen en weer om zo een spoor van vocht en sperma in Derk zijn borsthaar achter te laten. “Zo Derk, je kan weer douchen.”

Anderhalve week later reden Karin en Derk in de auto van Karin met Tim, de zoon van Karin op de achterbank, naar Den Bosch voor het zwarte band examen. Karin slaagde met lof. Junior werd op de terugweg bij zijn vader afgezet en uiteraard vroeg Karin thuis gekomen Derk mee naar binnen. Ze trok hem mee naar boven naar de slaapkamer en zei.

“Laat je broek eens zakken Derk.” Derk die inmiddels gewend was aan Karin ’s directheid en zijn verwachtingen had, trok zijn schoenen uit, gevolgd door zijn broek en onderbroek. Zo stond hij met een halve erectie voor haar. “Nu je ogen dicht.” Derk sloot zijn ogen, hoorde gerommel en voelde hoe zijn jongeheer vastgepakt werd en hoe er iets omheen gebonden werd. Hij opende zijn ogen en zag hoe Karin een mini zwart bandje om zijn pik geknoopt had. “Nee, laten zitten,” zei Karin die zich snel uitkleedde. Derk trok zijn bovenkleren uit en naakt op de pikversiering na doken ze op het bed.

“Volgende week is je vrouw weer thuis en ik wil nu nog een keer lekker met je vrijen.” Ze hadden na het examen niet gedoucht en Karin rook naar zweet en naar vrouwelijkheid. Ze pakte Derk zijn hand en haalde die over haar poes. “Voel eens. Ik kreeg al tijdens het examen zin in je en nu wil je nu in me voelen.”

Het werd een korte heftige neukpartij. Karin op haar rug met haar benen wijd in de lucht en Derk met lange diepe stoten in haar zeiknatte kut. Nadat ze klaar gekomen waren plofte Derk op Karen die haar armen om hem heen sloeg. Zo bleven ze een paar minuten liggen.

“Douchen en dan nog een keer?” Vroeg Derk. Karin glimlachte en zei “kom op.” Uit bed stappend liep Derk voor het raam langs, hij keek naar buiten en zag in de tuin van het huis achter dat van Karin een vrouw nieuwsgierig omhoog kijken. “Je achterbuurvrouw bewonderde mijn blote billen.”

“Ach, dat mens, staat altijd te loeren, wil je de gordijnen dicht doen?”

Ze douchten samen, ze zeepten elkaar in en droogden elkaar af. Daarna gingen ze weer op bed liggen. Ze knuffelden en streelden elkaar.

“Dit is onze laatste keer he Derk?”

“Heu… ja,” aarzelde Derk.

“Beter nu een punt erachter, nu ik je nog los kan laten. Ik heb al genoeg mannen gedeeld en dat wil ik niet meer. Wat we de afgelopen weken hadden was fijn en nu wil ik op zoek naar vastigheid. Dank je wel lieve Derk.” Ze kroop iets naar beneden op het bed en pakte Derk zijn pik vast. Ze stroopte zijn voorhuid omlaag en nam de eikel van Derk tussen haar lippen. Derk liet haar even begaan en bedacht toen, ik moet haar ook iets teruggeven. Hij herschikte Karin op het bed, zodat ze in 69 houding kwamen te liggen en vol overgave begon hij haar te likken. Hij hoorde Karin zacht kreunen van genot, terwijl ze met haar mond zijn pik verwende. Toen Karin bijna kwam trok ze haar mond even terug en zei.

“Zo! Nu wil ik boven en je mag nog niet komen.” Derk draaide op zijn rug en Karin kwam op hem liggen. Ze schikte zich zo dat ze zijn omhoog stekende paal in haar mond kon nemen en haar kut op Derk zijn lippen kon drukken. Derk zocht met zijn tong haar kittelaar en ging verder met Karin te likken. Karin liet haar lippen met lange halen over zijn kloppende strakke pik gaan en wist steeds weer net op tijd te stoppen. Op het randje zwevend likte Derk door tot Karin klaar kwam. Karin kroop van Derk af en ging op haar buik liggen “nu mag je spuiten.” Derk ging op zijn knieën achter haar zitten, drukte naar voren en zijn pik gleed haar warme natte kut in. Hij liet zich op zijn ellebogen zakken en met lange halen stootte hij hen naar een laatste gezamenlijk orgasme.

De eerstvolgende trainingsavond werd de zwarte band bewonderd en na afloop gevierd. Karin bedankte voor de hele groep Derk voor zijn hulp en gaf ze hem een diner-bon voor twee personen als cadeau.

“Derk je hebt zo veel tijd in mijn begeleiding geïnvesteerd. Daarom een diner-bon voor jou en je vrouw, voor een gezellig gezamenlijk avondje uit.” Dit gevolgd door een kus op zijn wang.

Tine werd op Schiphol opgehaald en Derk hervatte zijn huwelijksleven. Een paar dagen later thuis komend van zijn werk zag hij zijn judo-pak aan de drooglijn hangen met daarnaast het mini zwarte bandje.

“Hoe kom je daaraan?” vroeg Ilse.

“Heu… cadeautje van die Karin, je weet wel, omdat ze geslaagd is.”

“Ik maakte je sporttas open en zag je natte stinkende judo-pak en dat bandje stonk nu ook. Zonde, had je zo’n leuk cadeautje niet beter kunnen opbergen?”

Twee weken later in een gezellig restaurant in Schijndel bestelde Derk oesters.

“He, sinds wanneer hou jij van oesters?”

“Ik weet nog niet of ik ze lekker ga vinden. Ik heb gelezen dat oesters een afrodisiacum zijn. Daarom wil ik ze proberen.”

“Idioot, dat heb jij toch niet nodig en gelukkig ook geen pilletjes.”

Dirk Smit

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *