Bekentenis

()

Gisteren aan het eind van de middag kwam ik thuis van een rit op de motor en ik schrok me rot. Mijn vrouw Jannie stond in de deuropening te praten met Dikke Willem. Tering dacht ik, komt nu alles uit?

Hieronder volgt mijn bekentenis, zoals die zou zijn als ik alles moest opbiechten.

Mijn naam is Dirk en ondanks mijn goede voornemens ben ik over de schreef gegaan. Tijdens mijn lange huwelijk heb ik af en toe van buitenechtelijke seks genoten, echter ik had me voorgenomen om na mijn vervroegde pensionering daar mee te stoppen. Door een combinatie van geluk en wat ellebogenwerk had ik het gebracht tot algemeen directeur van een organisatie die opleidingen verzorgt. Geluk door het ongelukkig overlijden van mijn voorganger en ellebogenwerk door me in de kijker van de leden van de Raad van Toezicht te spelen en te houden. Als je, zoals ik rond de zestig, bent dan ontstaat de neiging om terug te kijken. In retro perspectief ben ik altijd een aarts-opportunist geweest. Aan mijn werk en ook aan de motorclub activiteiten heb ik, denk ik ook door mijn houding, geen vrienden overgehouden. Vreemd gaan was, vanuit een directie positie, een makkie in een organisatie met veel vrouwelijke medewerkers, des te meer toen ik ontdekte hoe sommige vrouwen een machtspositie erotiserend vinden. Van die positie heb ik als directeur dankbaar gebruik gemaakt. Overigens vermoed ik dat mijn vrouw met haar rijschool ook wel eens buitenechtelijk uit de bocht gevlogen is.

In de organisatie waar ik werkzaam was zorgden we als directieleden goed voor ons zelf, zowel v.w.b. de beloning als een vroege pensioendatum. Zo kwam het dat ik nog geen 60 was toen ik van mijn pensioen mocht gaan genieten.

In ons huwelijk, onze gezondheid en ook in onze omgeving waren nare dingen gebeurd, dat maakte dat ik met ‘nieuwe’ ogen naar mijn vrouw keek en me voornam om rustig samen oud te worden zonder verdere buitenechtelijke capriolen. Ook mijn ellebogen hadden rust verdiend.

Al twintig jaar woonden we in het dorp T. en tijdens mijn werkzame leven had ik in tegenstelling tot mijn vrouw met haar rijschool nauwelijks dorpscontacten opgebouwd. Nu met veel vrije tijd kreeg ik meer contact en zo kwam het dat ik gevraagd werd om voorzitter van Ons Dorpshuis te worden. Dat leek me wel wat, een paar vergaderingen per jaar leiden, af en toe mijn gezicht laten zien en in ruil daarvoor beter ingeburgerd in het dorp raken. Na een jaar werd het met het voorzitterschap ineens drukker, hoog bezoek ging het dorp aandoen en ook het Dorpshuis was in de route opgenomen. Meer vergaderingen en gedoe en vooral veel besprekingen met een hoog gelul gehalte, waarin iedereen wat wilde zeggen, relevant of niet en het schoot maar niet op. Op een zo’n vergaderavond had ik tegen de verveling en om mijn ongeduld wat te temperen een borreltje te veel gedronken. Toen de bespreking eindelijk afgelopen was en iedereen afdroop bood Jannie, een van de dorpshuis vrijwilligers, aan om op te ruimen, waarop ik zei “dan help ik je”.

Jannie, in de veertig, bedeesd type, slank, kleine borsten en een flinke kont. Ik wist dat ze uit een fijn nest kwam en anders toonden haar lange haar en een rok tot iets over de knie dat wel. Tijdens het opruimen stond Jannie voorover gebogen met haar billen naar achteren om iets onder de bar op te bergen. In een opwelling, daarbij ongetwijfeld geholpen door iets te veel alcohol zei ik; “wat een lekkere kont Jannie!”

Tegelijk dat ik het zei had ik spijt, ‘Dirk klojo beheers je’. Jannie richtte zich op en ik zag dat ze bloosde.

“Mijn verontschuldiging Jannie, ik had dit niet mogen zeggen.” Jannie keek me aan en zei “ik vat het maar als een compliment op Dirk”. Verder gebeurde er niets vermeldingswaardig meer we ruimden verder op, sloten het pand af en wensten elkaar welterusten.

Op weg naar huis overdacht ik mijn zonde, dat was knap stom van je Dirk zo’n opmerking tegen een verenigingslid in een dorp. Bovendien nog een naamgenote van mijn vrouw ook, of was het de bekende naam die maakte dat ik het er zo gemakkelijk uitflapte?

Een week later, weer een bespreking. Jannie was ook weer van de partij. Deze keer met haar lange haar in een zo te zien bewerkelijk knotje, in tegenstelling tot de andere keren dat ik haar zag, rood gestifte lippen en weliswaar een christelijke lange rok tot over de knie, maar wel een strakkere. Toeval? De bespreking kabbelde weer voort en om niet in de fout te gaan hield ik het bij koffie en water. Wel viel het me op dat bij een discussiepunt, Jannie, die normaal niet veel zei, nu uitpakte met “ik vind dat Dirk gelijk heeft”. Ook deze keer bood Jannie aan om op te ruimen en zei ik “dan help ik wel even mee”. Toen de anderen weg waren vroeg ik; “Jannie zullen we na al die koffie nog wat anders drinken?”

“Ik drink geen alcohol Dirk, ik pak wel een cola, wil jij een pilsje of een borrel?” Ik bood het aan en Jannie liep naar de bar, gedienstige vrouw dacht ik. Ze bukte zich om een blikje cola uit het koelkastje onder de bar te pakken en ik kreeg het idee dat ze daarbij wel wat overdreven haar kont naar achteren stak en dan nog zo dat ik het moest zien. Ze tapte een pilsje voor me en kwam met de drankjes naar me toe. We zeiden ‘proost’ tegen elkaar namen een slok en gingen al babbelend aan het opruimen. Jannie vertelde over haar gezin, ze bleek getrouwd te zijn met ene Willem die ik van gezicht kende. In gedachten noemde ik hem altijd Dikke Willem. Dikke vadsige vent met vaak een sigaar in zijn mond en op zondag steevast in een zwart pak. Koster of ouderling? In ieder geval iets in de dorpskerk. Jannie en Willem waren kinderloos, vertelde ze en ook dat ze dat ze daar nog steeds verdriet van had. Het opruimen was klaar en Jannie en ik leegden onze glazen en liepen naar de smalle ruimte achter de bar om de glazen te spoelen. Jannie was me voor bij de spoelbak en ik wilde achter haar langs naar het glazenrek gaan. Er was ruimte genoeg dacht ik, Jannie dacht daar anders over want net dat ik achter haar langs wilde gaan deed ze een stapje naar achteren.

Dit is geen toeval meer dacht ik en ik wurmde me achter haar langs waarbij ik met mijn kruis langs haar billen streek. Ik hoorde geen protest, het tegendeel want ze wreef met haar kont tegen me aan. Dit stimuleerde me om mijn armen om haar heen te slaan en brutaal weg haar borsten vast te pakken. Zo bleven we wel een minuut staan, Jannie met haar kont tegen mijn inmiddels heel erg stijve pik wrijvend en ik haar borsten zachtjes knedend. Ik liet haar borsten los en draaide haar rond om haar gezicht te zien. Lachend keek ze me aan “zo Dirk en nu een kus”.

Die kus die kwam er, een lekkere lange tongzoen terwijl ik met mijn handen haar billen vast had en haar onderlichaam tegen het mijne aantrok. Ik voelde geen weerstand, het tegendeel ik bespeurde gretigheid, zoals ze met haar onderlichaam tegen me aan wreef. Mijn geilheid en haar gretigheid maakte dat ik de volgende stap durfde te zetten. Ik trok haar rok omhoog en ging met een hand in haar onderbroek. Ik voelde veel haar en verder naar beneden geile nattigheid. Ik stak twee vingers in haar soppende kut en ze zuchtte heel diep.

“Toe Dirk, maak me klaar.” Ja, dacht ik, maar dan niet met mijn vingers. Gelukkig kwam ik ook nog even tot bezinning. ‘De deur’, dacht ik. “Jannie, ik moet je even loslaten om de deur op slot te doen.” Jannie knikte en we lieten elkaar los. Terwijl ik de deur op slot deed en bijna alle verlichting uit deed tegen eventuele pottenkijkers zag ik in de schemerachtige ruimte Jannie haar blouse open knopen en uitdoen. Zo die heeft er zin in, dacht ik.

“Ho Jannie, laat mij je helpen” riep ik, weer naar haar toelopend. De pret van de geleidelijke onthulling laat ik me niet ontnemen, dacht ik nog terwijl ik haar borstjes bevrijdde uit haar bh. Er kwamen een paar stevige puntige kleine tietjes met grote naar voren priemende tepels te voorschijn. Ik bukte me om haar tepels een voor een even in mijn mond te nemen. Jannie kreunde zachtjes en liet merken dat ze het lekker vond door met haar handen op mijn achterhoofd te zorgen dat ik nog even doorging. Jannie verhoogde de spanning door een hand over de bobbel in mijn broek te leggen en in mijn gezwollen pik te knijpen. Ik stopte mijn liefkozing van haar tepels door mijn schoenen uit te schoppen en mijn broek en onderbroek uit te trekken. Jannie keek naar mijn harde paal en zei; “dat stuk vlees wil ik in me voelen.”

Waar is de bedeesde Jannie gebleven? Ze sjorde haar rok omhoog en trok haar broekje uit. Een flinke ongeschoren en niet getrimde bos schaamhaar werd zichtbaar. Ik nam haar opnieuw in mijn armen om nog even met mijn mond haar tietjes te verwennen terwijl ik met twee vingers door het oerwoudje in haar vochtige spleet haar kittelaar opzocht. Jannie liet zich niet onbetuigd en gaf tegengas door geil krinkelend mijn pik te kneden en te strelen. Haar kittelaar bleek een niet te missen flink knobbeltje een ze reageerde zo heftig op mijn strelingen dat ze mijn jongeheer begon te verwaarlozen. Ze leunde zwaar op me, kronkelde en kreunde.

“Toe Dirk doorgaan nu.” Dat deed ik ook… even en toen vond ik dat mijn pik ook een traktatie verdiende. Ik hielp haar naar de bar en Jannie snapte wat ik van plan was. Ze leunde voorover met haar kont schuin naar achteren tegen de bar en ik kwam achter haar staan, trok haar weer naar beneden gezakte rok omhoog. Jannie spreidde haar benen zodat en ik had vol zicht op haar kont. Een paar grote stevige ronde billen. Haar houding om te ontvangen, haar lekkere kont, ik was zo geil als maar mogelijk en voelde het bloed door mijn pik pompen. Nog even wat uitstel door een paar maal met mijn harde snikkel tegen haar billen te kloppen.

“Toe Dirk stop dat ding in mijn kut.” O, dacht ik nog, ze houdt van geile praat.

“Dus jij wilt mijn harde paal in die natte christelijke kut van je?”

“Ja, schiet op neuk me.” Ik boog mijn schuin omhoog stekende paal wat omlaag, stopte hem onder haar billen, de derriere van Jannie kwam nog wat naar achteren en met een klein bekkenstootje gleed ik soepel haar warme natte spleet in. Het voelde als… thuiskomen. Een heerlijke natte en toch strakke kut. Met mijn armen om haar heen haar tietjes vasthoudend begon ik rustig in haar te stoten. Al na een paar stoten begon Jannie, die het denk ik niet snel genoeg ging, mee te bewegen, steeds als ik naar voren stootte bewoog zij haar bekken naar achteren. Ik hoefde me niet in te houden want al snel merkte ik aan haar bewegingen en gesteun dat ze ging komen. Haar gekreun werd een gilletje en dat smoorde ik door een hand op haar mond te leggen. Normaal vind ik het gegil van een klaarkomende vrouw heerlijk, maar zo in het Dorpshuis midden in het dorp, dimde ik het geluid maar wat. Toen ze kwam stopte ik met stoten en liet me, met mijn pik zo diep mogelijk in haar, door de bewegingen van haar bekken over het randje trekken om zo mijn lading in haar kut te spuiten. Tijdens haar orgasme beet ze in de hand die ik voor haar mond hield en ondanks dat was ik in tijden niet zo lekker gekomen. Met een keukenhanddoek die op de bar lag veegde ze haar poes en heel lief van haar mijn pik schoon.

“Zo die kan in de was” zei ze heel praktisch. Dit was het begin van de affaire met Jannie die nu al drie maanden duurt. Op weg naar huis schoten allerlei gedachten door mijn hoofd. Een beetje spijt over het nieuwe overspel en tegenstrijdig het plezier over de lekkere neukpartij met een jongere vrouw. Een filmflits, ik weet de naam van de film niet meer, Michael Douglas als corrupte politieagent die en vrouw van achteren naait en tegen zijn maat zegt: ‘Vrouwen met kleine tieten en een grote kont neuken het lekkerst van achteren’. Wat een bos haar op die poes, Marianne Thieme zou het toejuichen als reservaat voor platjes. Een oud liedje schoot me ook nog te binnen en tevreden neuriede ik het even. ‘Zeg ken je Kaatje de weduwvrouw? Haar op de’r kut als kabeltouw’. Had ik geen condoom moeten gebruiken? Mijn Jannie zal wel vragen waarom de vergadering zo lang duurde. Mijn Jannie vroeg nergens naar ze was al naar bed gegaan en sliep toen ik thuis kwam en ik hoefde dit keer geen leugen te vertellen.

Leugens die kwamen er in de volgende weken toen de affaire met ‘bijvrouw’ Jannie zich verder ontwikkelde. We waren zo verstandig niet meer in het Dorpshuis te neuken, mijn auto, een van der Valk en haar logeerkamer boden uitkomst. Uit de gesprekken met Jannie werd duidelijk waarom ze zo gretig was. Haar Willem deed niet meer aan seks. Al vijf jaar lang hadden ze geen seks meer en daarvoor stond hun seksleven al op een laag pitje. Ik begreep dat Willems libido verdwenen was en dat zijn leven nu draaide om zijn werk als uitvoerder bij een groenbedrijf, in de kantine supporteren van de plaatselijke voetbalclub en de Kerk (met hoofdletter).

Jannie ging naar mate onze relatie vorderde steeds verder los. Geile praat als voorspel maakte haar onderbroek al zeiknat. Een opmerking als ‘ik ga zo mijn vingers in die natte harige kut van je stoppen’ maakte al dat ze begon te soppen. Pijpen was bijna nieuw voor haar. Met Willem had ze het weinig en al heel lang geleden beoefend en Willem had haar nooit gebeft. Negenenzestig voor het eerst op 45 jarige leeftijd. Hiervoor moest ik bij die super behaarde poes van Jannie me wel over het idee van wat Jan Wolkers omschreef als ‘een man met een baard zoenen’ heen zetten. De beloning was er echter naar ze begon steeds enthousiaster en beter te pijpen. Dat pijpen beoefende ze, toen ze de smaak te pakken had op verrassende plaatsen. Dat opbiechten is al een verhaal op zich.

Het hoog bezoek aan het dorp, dat kwam er. Omdat ik het ellebogenwerk opgegeven had hoefde ik niet meer zo nodig vooraan te staan en dat kwam me goed uit. Iedereen keek naar het hoog bezoek en ik zocht een plekje achter Jannie en met de aandacht van alle omstanders gericht op het bezoek, streelde ik de billen van Jannie, fluisterde wat geils in haar oor en ging ik even met mijn hand onder haar jurk. Later vertelde ze hoe dit haar opgewonden had en beloonde ze me op een geweldige wijze.

Ik zag mijn vrouw met Willem aan de deur praten en reed de motor de oprit op. Om tijd te winnen wat trager dan ik gewoon was, ik slikte en telde tot drie en dacht, wat nu, hoe red ik me hieruit? Ik klapte de standaard uit en deed mijn helm af. Met een zo onschuldig mogelijk gezicht liep ik naar de voordeur en gaf mijn vrouw Jannie een kus.

“Zo ik ben er weer.”

“Dirk, ken je Willen?”

“Ja,” zei ik en gaf Willem een hand. “Van gezicht, jij bent toch de man van Jannie?” Willem knikte en mijn Jannie zei; “Willem is hier…”

‘Nu komt het’ dacht ik… “om ons open haard hout te leveren. Ik hoorde van de buren dat Willem open haard hout levert.”

Dirk Smit

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *