Een warme dag

()

Het beloofd een warme dag te worden en ik ben van plan om me lekker sexy te kleden. Ik ben alleen thuis, dus ik heb alle tijd en ruimte om me rustig aan te kleden en op te maken. Na een frisse douche, ga ik voor de grote spiegel in de slaapkamer staan, om het juiste setje uit te kiezen. Ik trek mijn strakke blauwe hotpants aan, in combinatie met een blauwe bikini die minder dan de helft van m’n stevige borsten bedekt. Ik zie er lekker uit. M’n ronde kontje komt mooi uit in de blauwe hotpants. Ik trek een paar simpele lederen slippers aan en voor de weg naar het strand wikkel ik een lichtblauwe doorzichtige doek om m’n middel.

Het is al lekker warm en de zwart lederen bekleding van mijn auto is door de zon zo opgewarmd dat ik er bijna niet op kan zitten. Tijdens het rijden voel ik de hitte van de bekleding onder m’n kont en ook m’n kutje word behoorlijk opgewarmd. Ik begin een beetje geil te worden en terwijl ik voor het stoplicht sta, streel ik zachtjes met m’n hand over mijn gezwollen klitje, dat slechts word bedekt door een dun laagje stof. Ik spreid m’n benen en schuif mijn vingers onder mijn hotpants, zachtjes streel ik mijn geschoren kutje en net als ik een vinger in m’n nat holletje wil laten glijden, springt het stoplicht op groen en moet ik weer verder.

Ik kom op tijd bij de strandtent aan en zo te zien is het er al aardig druk. De muziek staat lekker hard en ik overal om me heen zie ik de lekkere lijven van stoere jongeren die op het terras en het strand liggen of rondhangen. Bij de ingang van de strandtent staan een paar grote gespierde negers, die me goedkeurend bekijken als ik langs ze naar binnen loop. Ik voel dat ze me nakijken en ik kan het niet laten om een beetje overdreven met m’n kont te wiegen.

Ze krijgen de boodschap door, want ik hoor wat goedkeurend gemompel. Als ik me bij de bar meld, word ik door een blonde opgeschoten jongen met een lekkere krullenbol opgevangen.

Het lijkt wel alsof iedereen hier bezig is met versieren en sjansen, want ook deze jongen kijkt me uitdagend aan en probeert niet te verbergen dat hij me lekker vind. Hij draagt een halflange schort en geen shirt. Hij heeft brede schouders,  een lekkere wasbord en een dun streepje haar wijst de weg naar z’n geslacht.

Ik weet even niet zeker of ik m’n omslag doek om moet houden of niet. Zonder die doek voel ik me wel een beetje naakt, maar ach, ik ben hier op het strand dus dat moet kunnen. Ik loop met de jongen mee naar achteren, waar hij een dienblad, een en een kladblokje geeft.

“Veel plezier schatje” zegt hij en kijkt me brutaal aan.

Als ik voor hem uit naar de bar loop, voel ik dat ook hij naar m’n kont loopt te kijken. plagerig trek ik m’n hotpants tussen m’n billen en loop zonder om te kijken naar het terras om bestellingen op te nemen. Ik moet even wennen aan dit werk, maar na een poosje ging alles als vanzelf en ik had een heerlijke dag. Ik voelde me zeker van mezelf en genoot van de geile spanning die overduidelijk aanwezig was. Ik ben getrouwd, maar dat houd voor mij niet in dat ik niet van de aandacht van andere mannen mag genieten, en die aandacht kreeg ik hier volop! Terwijl ik tussen de tafeltjes en ligstoelen heen en weer liep, ontmoette ik voortdurend de geile en hongerige blikken van de jongens en mannen die hier alleen maar kwamen om scoren of te kijken. Ik voelde me steeds vrijer en begon me steeds uitdagender te gedragen. Als er een flesje of iets anders op het strand lag, bukte ik steeds op zo’n manier dat ik met m’n kont naar een man of een groep jongens stond gericht, ik voelde een ondeugend geilheid als ik merkte dat ze naar me lagen te kijken.

Tegen het einde van de middag werd ik geroepen door een donkere jongen die achter een windscherm naar me stond te gebaren. Ik liep met m’n dienblaadje naar hem toe, en merkte dat hij met een groepje vrienden binnen een cirkel van windschermen lag. Ik liep tussen de windschermen door en zag daar vier prachtig gebouwde donkere negers die op stretchers lagen te drinken. Ze lachten vriendelijk naar me en een van hen maakte plaats voor me, zodat ik even kon gaan zitten. Aangezien ik al de hele dag op m’n benen stond en niemand me hier kon zien, liet ik me dat geen twee keer zeggen. Het leken aardige jongens, dus ik legde m’n dienblad in het zand en slaakte een diepe zucht toen ik naast een van de jongens op een stretcher ging zitten.

“Beetje moe geworden?” Vroeg de jongen die naast me zat. Hij had een mooie kop en een prachtig gevormd lichaam. Ik keek naar hem en als een magneet werd mijn blik naar zijn beneden getrokken. Hij zat met gespreide benen op de stretcher en ik keek recht in zijn kruis. Ik zag een dikke lul, die wel stijf leek en volgens mij stak hij zelfs een stukje boven zijn broekje uit. Snel wende ik m’n blik af, maar het was al te laat. Ze hadden allemaal gezien dat ik naar zijn lul zat te staren en ik voelde dat ik een rode kop kreeg, ik wist even niet wat ik moest zeggen.

“Did you like what you see,” zij de jongen die naast me zat, terwijl hij dichter bij me kwam zitten. Ik mompelde wat, en wist niet zeker of ik hier wel wou zijn. De jongen schoof steeds dichter naar me toen en hij pakte m’n hand. Ik probeerde los te komen maar hij hield me in een stalen greep.

“Rustig maar, je mag hem wel even voelen,” en met zijn krachtige hand trok hij mijn hand naar beneden en drukte hem op z’n lul.

Ik wist niet of ik moest schreeuwen of kreunen. Dit wilde ik niet, maar tegelijkertijd werd ik ontzettend geil. Hij bleef mijn hand vasthouden en ik voelde zijn lul harder en dikker worden. De drie anderen kwamen nu ook naar me toe en ze begonnen me te betasten. De angst gierde door me heen, maar ik kon niet schreeuwen.

Mijn bikini werd van m’n tieten geschoven en ze werden van achteren stevig beet gepakt. Ik werd overmeesterd door geilheid en het enige dat ik kon doen was alles vergeten en me laten gaan.

M’n hotpants werden van m’n kont getrokken en ik werd op m’n rug geduwd. Overal over m’n lichaam voelde ik handen, lippen en tongen en ik lag daar als een geile slet te kronkelen en te kreunen. Allebei m’n tieten werden gelikt en gekneed en twee monden zogen en beten in m’n tepels. M’n benen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een warme sterke tong in m’n kletsnatte kutje. Zo had ik me nog nooit gevoeld, het leek wel alsof ik van de wereld verdween. Het enige dat ik voelde waren natte tongen, harde spieren, grote stijve lullen en een stroom van kut sappen die uit m’n kut werd gelikt.

Een van de jongens kwam over me heen staan en duwde zijn grote zwarte lul in m’n mond. Gretig begon ik er aan te zuigen. Met m’n ene hand pakte ik z’n zware zak en met de andere betaste ik zijn lekkere ronde harde kont. Ik zoog hem goed, want ik hoorde hem kreunen van genot.

Ik voelde de tong uit m’n kut verdwijnen en in plaats daar van voelde ik een hete harde lul, die stevig naar binnen werd geschoven. Hij ging zo diep dat ik begon te schreeuwen van genot, maar voordat ik teveel herrie kon maken, werd er een dikke zwarte lul in m’n mond geduwd en kon ik geen geluid meer maken.

Ik werd keihard geneukt en ze wisselden elkaar steeds af. Mijn kut was kletsnat en iedere keer als er een van die grote lullen uit me werd getrokken, stroomde mijn kutgeil mee naar buiten. Ik kreeg het ene orgasme na het andere en pijpte en neukte als een gore hoer. Toen begonnen ze een voor een klaar te komen. Eerst werd m’n mond volgespoten, daarna m’n kut en de laatste twee spoten hun hete zaad over m’n tieten. Met m’n handen wreef ik over m’n lichaam en overal waar ik kwam voelde ik sperma. Mijn god, ik was nog nooit zo lekker genomen. Met m’n benen wijd lag ik op de stretcher terwijl er zaad uit al mijn gaten stromen de jongens kleden zich weer aan en ook ik moest weer aan het werk. Ik kon het niet laten om ieder lul nog even lekker schoon te likken.

Toen rende ik naar de zee, nam een frisse duik en ging weer verder met mijn werk.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *