Geniet je mee

()

Het hele strand kon meegenieten.

Het was afgelopen zomer. Ik was samen met mijn vriend naar Spanje gegaan. Daar zouden we gewoon een lekkere vakantie gaan vieren van veel relaxen, bezoekjes aan het strand, feesten en seks. Vooral veel seks. We zijn echt te omschrijven als een koppel dat geen genoeg van elkaar kan krijgen. Het lijkt soms wel of mijn vriend altijd paraat staat met zijn pik in zijn hand. Daar komt bij dat we ook nog eens lekker exhibitionistisch zijn. Als we het buiten kunnen doen, dan doen we dat. Het maakt ons niet uit dat we gezien kunnen worden. Geen plekje laten we ongebruikt.

Deze dag was achteraf gezien wel de meest geile van allemaal. We zaten al iets meer dan een week op locatie en dat betekende dat we ook wel eens niet naar het strand gingen. Vandaag hadden we besloten om de kater van gisterenavond uit te laten werken op het balkon. Het voordeel van het balkon was, dat we lekker ongegeneerd naakt konden zonnen. Dat is dan ook iets wat we graag doen. Op het strand zag je wel veel mensen topless zonnen. Maar de broekjes bleven aan. Aangezien we geen zin hadden om naar het naaktstrand, dat iets verder gelegen was, te rijden, gingen we zo op het balkon zonnen. Ik had daar echt zin in. Mijn kutje miste de zon al!

Ik was dan ook al vroeg gedoucht. Mijn vriend lag nog lekker met zijn twintig centimeter harde paal op bed. Ik had mijn mond er omheen geslagen en was hem rustig gaan pijpen. Ik ben een kop kleiner dan mijn vriend, die bijna twee meter is. Mijn handen speelden met zijn flinke ballen. Ik zoog zijn pik lekker. Wat was het altijd heerlijk om dat te doen. Al snel spoot hij mijn mondje helemaal vol. Zijn lading slikte ik netjes door. Ik likte zijn eikel nog even netjes schoon en stond op. Ik vertelde mijn vriend dat ik op het balkon ging liggen. Mijn al redelijk gebruinde lijf moest bijkleuren, en ik wees hem op mijn venusheuvel. Hij gaf me groot gelijk en draaide zichzelf nog even om. Ik wist dat hij nog wel zeker een uur zou liggen slapen.

Op het balkon had ik mijn badlaken mooi uitgespreid op de matras van het bed dat we niet gebruikten. Dat hadden we op het balkon gelegd, zodat we daar ook op een zachte bodem konden zonnen. Ik smeerde me staand in. Ik wist dat mijn B cup voor het hele strand zichtbaar zou zijn. Van de andere kant is het ook zo dat de meeste mensen niet naar een van de vele balkons gaan kijken. Het moet dan al wel heel toevallig zijn, willen ze ook nog eens naar de derde verdieping kijken. Daarom smeerde ik me zonder enige schaamte en met wat extra aandacht voor mijn borsten en mijn venusheuvel in. Ik was er helemaal klaar voor.

Ik lag al een tijdje te bakken toen ik mijn vriend uit het bed zag komen. Zijn ogen stonden nog slaperig en zijn pik hing op half zeven. De naakte spierbundel ging naar de douche. Ik riep hem, zodat hij eerst mijn achterkant even goed kon insmeren. Dat wilde hij wel. Secuur smeerde bij de lotion over mijn rug, billen en benen. Even raakte hij mijn schaamlipjes aan. Die stroomden spontaan over. Daar bleef het echter bij. Hij ging douchen. Ik was een beetje teleurgesteld, want ik had wel zin om lekker hard geneukt te worden.

Ik droomde weer weg, liggende op mijn buik. Mijn gedachtes waren ver in dromenland toen ik ineens iets voelde. Ik keek op. Mijn vriend stond naast me. Een handdoek om zijn middel was het enige wat hij om het goddelijke lijf had. Die handdoek van het hotel kon niet verbloemen dat zijn pik weer geladen was. Zijn leuter zorgde er namelijk voor dat de handdoek een vorm van een tent had! Ik wist wat komen ging.

Ik draaide me op mijn zij en steunde op een arm. Hierdoor kwam ik wat omhoog. Mijn hand verdween tussen mijn benen. Oh wat was het nat daar. Gemakkelijk gleed ik met twee vingers naar binnen. Ondertussen had ik met mijn mond zijn pik gevonden. Zijn eikel lag al op mijn tong. Zijn pik was echt weer superhard. Ik was wel gelukkig met mijn enorm potente vriend!

Ik wilde zijn pik voelen. Zonder enige vorm van schaamte, stond ik op. Mijn tepels waren hard. Ik leunde nu met mijn armen op de reling van het balkon. De metalen spijlen zorgden voor een niets onthullend tafereel. Hij kwam achter me staan. Ik voelde hoe hij zijn pik tot aan zijn ballen in mijn kutje schoof. Wat had ik hier naar verlangd! Hij begon te neuken.

Mijn borsten waren zichtbaar voor het hele publiek. Iedereen kon ze zien schudden op het neuktempo. Af en toe greep ik even een tiet en probeerde er aan te likken. Dat lukte af en toe. Het was echt een genot eerste klas! De zon brandde op onze lichamen. Het zweet gutste uit alle poriën en zijn pik ramde op en neer in mijn druipende kutje.

Mijn vriend pakte me bij mijn heupen. Elke stoot was nu hard en diep. Telkens verdween zijn neuklans bijna helemaal uit mijn vochtig doosje. Zijn eikel kuste dan nog net mijn lipjes, om er vervolgens keihard met zijn ballen tegen aan te kletsen. Ik kon me niet inhouden en kreunde bij elke stoot. Hij is ook geen stille neuker. Samen neukten we hard in het zicht van iedereen. Sommige mensen keken omhoog. Het deed me niets. Het hele strand kon meegenieten.

Ik wist dat hij door de hitte en door het hoge neuktempo zijn zaad niet lang meer in zich zou kunnen houden. Ik had zijn zaad al geproefd en hij had al vaak in me gespoten. Mijn idee was geiler. Iedereen had ons toch kunnen zien. Iedereen had kunnen genieten. Hij wist niet wat ik van plan was.

Hij gromde luid dat hij zijn goedje ging spuiten. Ik trok zijn leuter uit mijn druipende kut en pakte hem stevig vast. Ik trok hem iets naar voren. Hierdoor kwam hij tegen de reling van het balkon te staan. Door de spijlen hield ik zijn pik vast. Daar ging het. Zijn sperma spoot zo de drukke boulevard op. Hij spoot weer lekker veel. Iedereen mocht meegenieten.

Verlekkerd keek hij me aan. Dat had hij niet verwacht. Geil keek ik hem aan. Ik was voldaan, voor even. We wisten allebei dat er snel meer zou gaan volgen! Wat een opwindende neukpartij was dat geweest. Nu maar weer lekker douchen!

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *