Goede morgen

()

Het was vroeg in de ochtend. Monique kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Joris sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwarte setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange zwarte jurk, blauwe truitje en zwarte jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voordat ze naar beneden ging borstelde ze haar kapsel nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden. Ondertussen stond Erik al voor het huis, Monique liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze legde haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in.

“Goedemorgen,” zei Monique en ging zitten. Terwijl Erik wegreed dacht Monique aan de belangrijke bespreking die ze vandaag had. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de E19. Al pratende vielen Erik z’n ogen op de borsten van Monique. Monique voelde dat Erik naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door haar push-up bh waren haar borsten mooi zichtbaar in dit truitje. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Antwerpen. Voor de Craybexkstunnel was het weer raak en gleden de ogen van Erik naar het truitje van Monique, die naar buiten zat te kijken. Toen Monique weer merkte dat Erik naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij het werk waren.

Monique had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken.’Hij bleef maar kijken, hij kon z’n ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken.’

Monique haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon er nauwelijks van werken. Toen de dag erop zat en Erik en Monique weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Erik durfde Monique nauwelijks aan te kijken en Monique was opvallend stil. Na verloop van tijd vielen Erik z’n ogen op de dijen van Monique. Doordat de split van haar jurk een beetje open stond, kon hij de kant aan de rand van haar kousen zien. Dit zag er erg sexy uit en Erik kon z’n ogen er niet van af houden. Gesproken werd er verder niet meer en enige dat Monique nog zei was “tot morgen” toen ze uitstapte en Erik reed weg naar huis.

De volgende ochtend schrok Monique om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Erik kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Monique onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed. Het had haar gevleid dat Erik gister zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens zo goed uitzien. Ondertussen was Erik gearriveerd. Monique stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Monique het al behoorlijk warm gekregen. Na enkele minuten zag ze dat Erik weer naar haar borsten zat te kijken. Monique deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Erik maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan.

Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar boezem beter te zien was. Erik had dat snel in de gaten en Monique zag dat hij het er warm van kreeg. Ineens voelde Monique dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om Erik te verleiden! Ze schrok van de gedachte.’Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt.

Het werd een lange dag, want Monique kon zich geen seconde op haar werk concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Erik zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag. Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto.

In de auto zag ze dat Erik ook z’n maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had z’n overhemd uitgetrokken en zat in z’n T-shirt achter het stuur. Monique was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Monique die af en toe naar Erik keek.’Hij ziet er erg goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen.

Steeds vaker wierp ze een blik op Erik, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Monique besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg. Even wist ze niet hoe ze het had.

“Heb jij het ook zo warm Erik?” vroeg Monique.

“Ja, ik heb tenminste mijn overhemd maar uitgetrokken,” antwoordde Erik.

“Ik trek mijn blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.”

Toen ze weer eens stilstonden trok Monique haar blouse uit en legde het op de achterbank. Ze merkte dat Erik meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde.

“Zit er iets op mijn hemd?’” Vroeg Monique met een stalen gezicht.

Erik schrok zich wild.”Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.”

“Geeft niks, joh. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?” “Eh nee, nee, het staat je heel goed.”

“Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,” reageerde Monique en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven.

“Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,” zei Monique terwijl ze bleef doorwrijven.

Bij Rumst zette Erik de auto aan de kant. Monique begon weer over Erik zijn dij te wrijven. Erik wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die al enkele jaren met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Die vrouw was hem nu aan het verleiden! Erik pakte nu ook de dij van Monique vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Monique en begon haar zachtjes te kussen. Monique beantwoordde deze daad door Erik stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Monique zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan.

“Laten we naar ons huis gaan, Erik” zei Monique.

“En Joris dan?”

“Hij komt vannacht pas thuis.”

Tijdens de rit naar huis was Monique helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Erik door te gaan. Het begin was er nu toch al.

Toen ze eindelijk thuiskwamen gingen ze meteen naar boven. In de slaapkamer pakte Monique Erik vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn licht behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment!

Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Erik onder het hemd van Monique. Met zijn rechterhand wreef Erik over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Erik de borsten van Monique te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven doorzoenen.

Monique zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte. Ze kende Erik al zo lang en nu ineens was ze met hem in zo’n intieme situatie beland. Door het kneden van haar borsten was haar verlangen naar meer steeds groter geworden. Nog nooit was ze met een ander geweest, maar het heerlijke gevoel dat Erik nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van de spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Erik zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Erik zijn mond en Erik begon haar borsten steeds steviger te kneden.

Na enkele ogenblikken voelde Monique dat Erik zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast.

Erik had ondertussen haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd – samen met haar bh – op de grond gegooid.

“Wat een kanjer,” dacht Erik toen hij Monique nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar sexy kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen. Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden.

Monique was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Erik zijn hand over haar kortgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Erik een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen.’Wat een heerlijk gevoel’, dacht Monique, maar ze wilde nu wel wat meer van Erik zien.

Terwijl Erik aan haar tepels begon te zuigen liet Monique haar hand over Erik zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis. Ze voelde er een keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken. Nadat Erik z’n broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Voor het eerst van haar leven zag ze nu de penis van een ander en ze werd gek van de spanning.

‘Wat een heerlijk ding!’ Dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Erik z’n penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie of voelde hij nu anders dan die van Joris? Hij was in ieder geval wel groter. Het was een knots van een ding. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën. Dit was het moment waar ze naar verlangd had. Voorzichtig begon ze aan Erik z’n eikel likken en al snel nam ze de penis helemaal in haar mond. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij verdween dieper en dieper in haar mond.’Wat smaakt dit lekker!’ dacht Monique.

Terwijl Monique flink bleef doorzuigen begon Erik hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen.

“Monique, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.” Kreunde Erik. Onmiddellijk stopte Monique met zuigen en haalde de penis uit haar mond.

“Deed ik het niet goed of zo?” Vroeg Monique.

“Ik wilde nog wel even doorgaan. Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,” antwoordde Erik. Hij pakte Monique nu vast en legde haar voorzichtig op het bed. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Erik lekker aan Monique haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken.

Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan lekkere knopje. Al snel begon Monique kleine gilletjes te slaken van ongekend genot.

“Oh, Erik, wat lekker, wat doe je dat lekker,” zei ze zacht, waarna ze Erik bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje ’69’.

Terwijl Erik haar lekker bleef likken nam Monique zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Erik aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Monique nu of haar leven er vanaf hing.

“Oh Erik, wat lekker, wat is dit lekker,” stamelde ze. Wederom stopte Erik omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam.

“Niet stoppen, niet stoppen,” smeekte Monique. Maar Erik trok zich er niets van aan.

“Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.”

“Maar ik houd het niet meer, Erik, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Erik. Ik wil dat je me neukt.”

Monique snakte zo naar de penis van Erik, dat ze alvast een condoom uit het nachtkastje haalde.

“Hier, doe deze om,” beval ze Erik en gaf het pakje aan hem. Erik scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij het ding om zijn nog altijd keiharde penis en Monique schouwde het met groot genot aan.

“Kom in me, kom maar.” Monique ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Erik kroop bovenop haar en pakte zijn penis vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar poesje aan en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen. Een zinderende gloed ging door Monique heen terwijl ze voor het eerst van haar leven door een andere man werd geneukt.

Doordat de penis van Erik toch wat groter was dan die van Joris deed het in het begin een klein beetje pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Erik, die zelf ook voor het eerst een andere vrouw nam.’Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging.

“Dieper Erik, neem me dieper,” kreunde Monique en Erik duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Monique naar binnen.

“Oh, ja, lekker, lekker, oh Erik wat heerlijk, oh, oh, oh.” Monique was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Monique wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina.

“Wat doe je nu?” Vroeg Erik hevig teleurgesteld.

“Ik wil dat je me van achteren neemt,” zei Monique ondeugend en gaf Erik een heerlijke tongzoen. Ze ging op haar knieën liggen en Erik kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, die nog altijd bedekt werden door haar kousen en schoof zijn penis weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen.

“Oh Erik ik kom, ik kom, ja, ja, eh, eh, ja, ja, o, ja, ja, o, ja, a, ja, ah.” Kermend en kreunend kwam Monique klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen.

Erik was echter nog niet zo ver en bleef door neuken. Monique vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Erik klaar ging komen stopte ze er abrupt mee.

“Geef hier,” en ze pakte de paal weer stevig vast. Erik had het niet meer en werd helemaal gek toen Monique het condoom eraf haalde en hem weer begon te pijpen. Wederom zoog Monique of haar leven er vanaf hing. De harde paal van Erik was het lekkerste dat ze ooit in zich had gehad.

“Neuk me tussen mijn tieten,” zei Monique na enige ogenblikken.

Ze ging weer op haar rug liggen en Erik kwam boven haar zitten. Hij legde zijn pik nu tussen de borsten en Monique drukte deze zo tegen elkaar aan dat Erik zijn staaf klem kwam te zitten.

“Neuk me,” zei Monique en Erik begon haar nu langzaam tussen die heerlijke borsten te neuken. Steeds als hij naar voren ging raakte zijn eikel de mond van Monique en het duurde dan ook niet lang of Erik kwam tot uitbarsting. Met volle kracht spoot hij een grote lading sperma over haar borsten en in haar gezicht. Erik spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van Monique af. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk op te likken.

Toen Erik en Monique even later begonnen te zoenen zaten ze er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen.

Tegen achten ging Erik naar huis en liet Monique nagenietend achter.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *