Kiezen

()

Super geile jaren met een en dezelfde man! Mijn man heet Tom en volgens mij heb ik zijn hart pas het laatste jaar weten te veroveren. Zelf heet ik trouwens Ingrid en ben 24 jaar oud. Ik ben nu precies 5 jaar met Tom, we hebben echt geweldige seks, al vanaf het begin is de seks perfect! Het is nu ongeveer 12 maanden geleden dat Tom vreemd ging met 2 meiden, het waren 2 jongere meiden, waar hij mee gezoend had. Toen ik erachter kwam ontkende hij het eerst nog. Toen hij het toegaf ben ik naar hem toegegaan en heb ik hem met mijn telefoon 8 keer op zijn kop geslagen, hij deed me niets terug, dus hij wist dat hij fout zat.Ik begrijp niet waarom ik hem nog terug heb genomen na die tijd, maar hij deed zo zijn best en ik kon ineens aan hem zien dat hij iets om me gaf. Misschien voelde hij dat hij me kwijt ging raken en dat zijn gevoel eindelijk eens los kwam! Ik heb hem teruggenomen omdat ik zijn gevoel zag, maar of ik hem ooit vergeven heb, ik denk het niet!

Een tijdje geleden maakt mijn vriend het uit, toen hij in een dronken en vervelende bui was. Ik heb de volgende dag met mijn ex gezoend en vertelde Tom dat ik het niet kon met hem. Maar, niet waarom en ik was ontzettend onduidelijk en in de war, ik wist niet wat ik wilde en ondertussen speelde ik met de gevoelens van Tom en hield hem aan een lijntje zodat ik naar mijn ex terugkon of bij hem. Een week later ben ik naar bed geweest met mij ex, hij heeft me hard geneukt en het was lekker. Ik heb het Tom wel verteld, maar of het nu was om hem pijn te doen of omdat ik eerlijk wou zijn weet ik zelf niet! Ik vertelde hem dat ik hem terugwilde en hij nam me terug, nadat ik seks had gehad met een ander! Hij deed zijn best om mij te vertrouwen, maar het lukte hem niet meer, hij dacht telkens dat ik terug ging naar mijn ex, waar ik in de tussentijd mee had gespeeld. Ook voor mijn ex zal het moeilijk zijn geweest en ik heb ook hem pijn gedaan.

Mijn vriend Tom wilde me weer vertrouwen, maar hij deed zo vervelend tegen me alsof hij me wilde laten voelen hoeveel pijn hij had gehad, een tijdje geleden wilde hij een weekje geen contact met me en naar die week vertelde hij me weer te vertrouwen, hij deed weer leuker tegen me en ik kon aan hem zien dat hij normaal wilde doen, maar hij had er nog wel moeite mee merkte ik.

Na die week kwam ik elke dag bij hem thuis, we hadden vaak seks, de seks was nog altijd zo geweldig als eerder en hij spoot me vaak vol. Het enige dat nog ontbrak is dat hij nooit naar mijn huis kwam, hij deed zijn best niet. Hij vertelde dat zijn gevoel zo duidelijk was voor mij, maar dat kon ik niet terugzien in hoe hij naar mij deed en wat hij voor mij deed. Wilde ik een man die zo weinig voor mij deed? Dat wilde ik duidelijk niet, kwam ik achter voor mezelf en ik heb het plotseling uitgemaakt met hem!

Toen het uit was vertelde Tom mij dat hij juist wilde zien dat ik wat voor hem deed, nu hij mij weer vertrouwde. En wat ik wilde was dat ik een man had die veel voor mij deed, ik had altijd al zoveel voor hem gedaan. Ik wilde ook een keer iets terug, maar blijkbaar was dit niet het moment om dit van hem te verwachten! Ik denk zelf dat hij toch nog in zijn hoofd zit met wat ik gedaan heb met mijn ex.

Hij heeft me ooit gezegd, ”ik had zoiets nooit van jou durven denken!” En juist daarom heeft het hem zo ontzettend pijn gedaan denk ik. Maar niettemin is hij ook lang met mij omgegaan alsof ik niets was! Misschien moet ik mij eens afvragen hoe ik zou omgaan met een jongen waar ik niet van houd en die achter mij aanloopt. Zou ik ook gewoon seks met hem hebben en hem doen geloven dat ik wel wat voor hem voel maar dat een relatie niet kan!

Als ik dan wel ineens wat voor een andere ga voelen, dan heb je spijt van de dingen die zijn gebeurd, maar kunnen die dingen vergeven worden? Ik hoop het, ooit! En in de tussentijd, moet ik me gevoel volgen, ik weet dat als ik hem ooit nog terug wil ik niet zomaar met een ander het bed in kan duiken, dan krijg ik Tom in ieder geval nooit meer terug!

Afgelopen week was het oud en nieuw! Ik kwam Tom tegen bij een discotheek hier in de buurt en ik wenste hem gelukkig Nieuwjaar! Ik vond het fijn om hem te zien, nu het Nieuwjaar was en ik hem leuk met hem gedanst die avond. Ik ging met een vriendin mee naar het toilet toe, omdat die het moeilijk had met haar ex, haar vriend praatte met haar ex en dat vond ze moeilijk, omdat ze net ook ruzie hadden gehad met elkaar! Toen opeens Tom op de deur klopte. ‘Ik ga even terug naar de zaal!’ Vertelde mijn vriendin me.  Ze liep het toilet uit.

Tom sloot de deur achter zich. Tom ging op zijn knieën voor mij zitten en keek me in mijn ogen. Ik voelde dat hij mij wilde en toen zoende hij me vol op mijn mond. We zoenden een tijdje met elkaar, het was als vanouds. Hij stond op en trok mij mee omhoog, hij schoof zijn hand mijn broek in, onder mijn tanga door en begon me lekker te vingeren. Ik werd opgewonden en voelde mijn kutje nat worden. Hij gleed zachtjes langs mijn klitje en over mijn kale schaamlippen heen. Ik begon zijn broek open te knopen en pakte met mijn hand zijn pik beet. “Leo?” fluisterde ik. En hij kwam er aan, ‘lekker en onweerstaanbaar!’

Ik zakte door mijn knieën en likte een aantal keren langs zijn pik heen. Ik nam hem in mijn mond en begon te zuigen. Mijn vriend vond het altijd super lekker en geil als ik hem pijpte, volgens hem was ik er een kei in. Nu ook merkte ik dat hij er weer van genoot, hij liet zich tegen de zijkant van het toilet hokje aanvallen en hijgde zachtjes. Na nauwelijks vijf minuten aan zijn pik gezogen te hebben trok Tom me omhoog. Hij draaide me om en knoopte mijn broek los, waarna hij mijn broek naar beneden trok. Met zijn pik sloeg hij een aantal keren tegen mijn billen en schoof toen mijn tanga omlaag. Hij bukte zich en begon aan mijn kutje te likken. Hij likte snel en begon steeds sneller te likken aan mijn klitje, waarbij hij zijn vinger in mijn kutje naar binnen duwde. Hij duwde zijn vinger diep in mijn kutje naar binnen, wat zalig voelde, hij raakte mijn baarmoeder wand zachtjes.

“O, ho, o neen” Ik kreunde zachtjes tot het moment dat hij opstond en zijn pik in mij naar binnen duwde. “A, ha,a, ha, ja!” wat een lekker gevoel. Nog nooit was ik zo lekker het nieuwe jaar in gegaan! Zijn pik schuurde langs mijn schaamlippen heen en ik voelde dat hij met zijn pik mijn g spot raakte.“O, ho, ja, a, ho, ja! O! Neuk me Tom!” Kreunde ik.

Daarop begon hij me harder en harder te stoten. Met zijn handen pakte hij me bij mijn tieten beet, kneedde stevig mijn borsten en draaide zachtjes rondjes om mijn tepels heen, wat mij op een gegeven moment een hoogtepunt deed bereiken. Ik kwam klaar en mijn kut vocht liep mijn kutje uit!

“O! Ho! Ja, o, ja! Tom spuit me vol. Spuiten nu!” Kreunde ik hard. Ik sloeg van allerlei kreten uit en toen voelde ik achter me dat Tom ook begon te stotteren en te schokken. “O! Ja, o, ja! Ik kom, ik kom in je schat!” Kreunde hij hijgend en ik voelde met een hoge druk zijn sperma in mij komen. Ik keek achter me en zag dat zich had ingespannen om niet klaar te komen voor mij. Het was hemels!

Ik voelde dat Tom me terugwilde. Toen we ons aangekleed hadden, zij hij me nog, “Onze tijd komt nog wel, als we ons beiden in kunnen houden en kunnen leven met elkaar!” Toen gaf hij me een kus op mijn voorhoofd en liep weg!

Het was een zalig en geil Oud en Nieuw!

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *