Kwartet

()

Hallo, ik ben Dorien. Ik ben een fanatiek sportster en mag wel zeggen dat ik een lekker figuurtje heb, maar ik werk er ook hard voor. Samen met mijn vriend loop ik zeker 3 keer in de week. Wat ik zo mooi vind aan lopen is dat de kleding niks verhuld. Dames met strakke lichamen die zich kleden in strakke kleding kun je alles zien en ook bij de mannelijke collega’s kun je zien wat ze in huis hebben. Ik ga ook wel is lopen met een paar vriendinnen van me. Zij lopen nog niet zolang maar je moet ergens beginnen. Zo was ik deze zwoele zomeravond gaan lopen met Wendy en Eva. Het zijn beide heerlijke meiden Wendy is een brunette van 25 jaar met mooie bruine ogen een paar grote borsten 80D en een lekkere misschien iets te dikke kont. Eva is een blondine van 27 jaar met groene ogen een heerlijk slank lichaam met mooie volle borsten 75C. We hebben alle drie goede loopkleding wat inhoud dat het strak om ons lichaam zit en aangezien ik nogal snel last heb van harde tepels valt dat vaak wel op. Het is ook gebruikelijk om onder die kleding verder geen ondergoed te dragen en die gedachten kunnen mij heel geil maken.

Zoals gezegd was het een warme zwoele avond en we hadden 10km gelopen, bij thuiskomst hebben we eerst nog wat rekoefeningen gedaan waarna we in de tuin even een verkoelend drankje hebben gedronken. We zaten heerlijk onderuit gezakt in de tuinstoelen en ik zat de zweterige lichamen van mijn vriendinnen te bestuderen. En fantaseerde over een lekker trio met deze meiden. Toen bedacht ik. Ik moet natuurlijk een aanleiding geven waarop ik voorstelde dat Wendy en Eva wel even bij mij konden douchen, dan konden we daarna eten halen en er een gezellige avond van maken.

Zowel Wendy als Eva stemde daar mee in. Wendy zou eerst gaan douchen maar we liepen wel met zijn drieën naar boven. Ik pakte wat handdoeken en wat schone kleding voor mezelf en mijn vriendinnen. Met beiden vriendinnen had ik al een keer lekkere seks gehad maar met beiden tegelijk dat was alleen nog maar in een droom voorgekomen. Wendy en Eva doken mijn slaapkamer in en ik liep door naar de zolder om wat kleding en handdoeken te pakken. Na een paar minuutjes kwam ik terug naar beneden en tot mijn verbazing zag ik ze daar allebei ontdaan van alle kleding staan. Wendy met haar heerlijke dikke kont en haar mooie grote borsten.  Eva met haar eindeloze benen, haar slanke lichaam en mooie borsten. Beiden meiden zagen er erg goed verzorgd uit Wendy was netjes geschoren en had alleen een streepje laten staan en Eva was helemaal kaal. Ik stond versteld, ik had wel zitten fantaseren maar dit had ik echt niet verwacht.

“Kom op, niet zo preuts jij bent altijd de geile tante met haar geile fantasietjes en nu gaan we lekker met zijn drieën douchen” zei Eva. Ik zag dat wel zitten. Ik kleedde mezelf snel uit terwijl Wendy en Eva vast onder de douche gingen staan. Ook mijn poes is netjes verzorgd en kaal. Ik stapte de badkamer in en daar stonden ze elkaar al heerlijk in te zepen en elkaar te strelen ze deden wat onwennig maar genoten zichtbaar.

Het kwam nu erg goed uit dat wij een grote badkamer hebben met een ruime luxe douchecabine. Ik sprong erbij onder de douche en zette wat massagestralen open. Dit leidde tot enige opwinding. Alle drie wilde we graag zo goed mogelijk staan maar dat kon natuurlijk niet. We waren elkaar nu op plaatsen aan het betasten waar je elkaar niet zo snel betast. Ik voelde de borsten langs mijn lichaam gaan en werd daar erg opgewonden van. Mijn tepels werden hard en dat bleef niet onopgemerkt, Wendy die met haar gezicht ongeveer op de hoogte van mijn borsten komt zag dit en begon mijn borsten te strelen waarna zei een tepel in haar mond nam. Nu was het hek van de dam.

Ik pakte Wendy haar kont vast en drukte haar gezicht helemaal tegen mijn boezem. Eva kwam toen achter me staan, pakte mijn kont vast en kroop langzaam met haar handen naar voren naar mijn glad geschoren poes. Daarnaast begon ze me heerlijk in mijn nek te zoenen en ik begon wat kreetjes van genot te geven. Eva drukte haar lekkere borsten tegen mijn rug en langzaam arriveerde haar handen aan de binnenkant van mijn dijen. Ze streelde mijn lipjes en zette mijn kutje open. Stralen warm water liepen langs mijn knopje. Ik haalde nu mijn handen van de kont van Wendy en bracht één hand naar het kutje van Wendy en één naar die van Eva. Ik begon ze heerlijk over hun lipjes te strelen. Eva had een heerlijk slank kutje met kleine lipjes, Wendy was iets grover en tot mijn verbazing kwam ik bij haar een piercing tegen in haar klitje. Ik begon daar mee te spelen en ze werd al een beetje hitsig.

Ondertussen had Eva mijn kutje helemaal open staan en ging met twee vingers tegelijk naar binnen. Ik werd hier bloedgeil van. Ik stelde voor om onder de douche uit te gaan en ons te verplaatsen naar de slaapkamer. Ik heb een ruime slaapkamer met een extra groot tweepersoonsbed, zeker door de vele spiegels lijkt de slaapkamer nog groter.

Zonder ons echt af te drogen belanden we op bed. Heerlijk spelend en strelend over elkaar borsten, billen en binnenkanten van de dijen. Het ging er op dat moment nog erg sensueel en aftastend aan toe. Tot het moment dat Wendy Eva naar haar rug draaide. Ze ging vervolgens met haar kutje vol boven het gezicht van Eva zitten. Eva spreidde de lipjes van Wendy en Wendy liet haar heerlijk rode vlees op de mond van Wendy zaken. Eva begon eerst rustig met het rode knopje van Wendy te spelen. Rustig met haar puntje van haar tong over die zwellende klit. Wendy hield het niet meer ze begon te kreunen en haar onderbuik heftiger te bewegen over de mond van Eva.

Ik kon dit inmiddels niet meer aanzien, ik pakte de benen van Eva en spreidde haar eindeloos lange slanke benen waarnaar ik recht in haar heerlijk kaal geschoren kutje keek. Haar lipjes stonden iets open en ik zag dat ze erg vochtig was van binnen en dit was niet mee van het douchen. Ik spreidde met twee vingers haar warme vlees en bracht mijn mond naar haar heerlijke natte kutje. Ondertussen hield Wendy de benen van Eva vast waardoor ik alle vrijheid had om haar hard te likken.

Ik ging met mijn tong vol naar binnen. Oh! Wat was zei nat zeg. Ook Eva begon nu steeds wilder te bewegen en ik hoorde haar kreunen van genot. Vervolgens kwam de hand van Eva even helpen ze spreidde haar eigen lipjes zodat ik mijn vingers kon gebruiken om haar heerlijk diep te vingeren. Eerst met één vinger maar al snel werden dat er twee. Hoe dieper ik kwam, hoe harder haar gekreun.

Vervolgens vroeg Wendy me of ik niet wat leuke speeltjes had. Ik stapte gelijk van het bed af en liep naar een kast in de slaapkamer waar ik een la open deed waar een groot deel van mijn lingerie in zat. Tussen de lingerie haalde ik een dildo en twee vibrators uit de kast. Ook pakte ik mijn dubbeldildo. Deze dildo is extra lang en kan je lekker in twee kutjes tegelijk stoppen. Eerst gingen we met de dildo en de vibrators aan de gang. Wendy pakte gelijk de grootste en ging de confrontatie aan, ze zij, “kijken bij wie deze het diepst naar binnen gaat.”

Wendy ging liggen en liet haar lipjes spreiden door Eva daar ging hij heel diep naar binnen ze gilde van genot en haalde hem een paar keer heen en weer. Eva zag dat haar rode knopje weer begon te zwellen en begon deze te likken. Wendy kwam zowat klaar zo geil was ze. Omdat Eva op haar knieën op het bed zat keek ik recht in haar slanke poes. Ik ging achter haar staan en bracht eerst één vinger naar binnen, al snel deed ik er een tweede bij. Niet veel later verving ik mijn vingers voor de dildo. Eva gooide haar kont nu vol in de lucht, zodat ik de dildo volledig in haar kutje kon drukken. Toen kregen wij de schrik van ons leven.

We hoorden de deur ineens hard in het slot vallen. Vervolgens hoorde we voetstappen op de trap. Wendy en Eva doken snel onder de dekens maar gingen wel door met spelen met elkaar. Ik deed snel mijn zijde ochtendjasje aan en ging de gang op deed de slaapkamerdeur achter mij dicht. Daar stond ineens mijn vriend. Hij zei dat hij eerder naar huis kon van zijn werk en gaf aan wel even een korte broek aan te gaan doen op de slaapkamer. Ik zei hem vervolgens dat het niet kon. Hij begreep daar niets van.

“Waarom niet? Ik kan toch gewoon een korte broek aan gaan doen” zei hij. Daarna vervolgde hij met “waarom heb je eigenlijk je ochtendjas aan” en greep me vervolgens vast. Hij pakte mijn kont en drukte me strak tegen hem aan. Omdat hij me ietsjes op tilde kwam hij tot de conclusie dat ik ook geen slipje aan had. Daarbij drukte mijn tepels vol tegen zijn borst aan. Ik voelde ik een bobbel in zijn broek ontstaan. Vervolgens draaide hij me 180 graden en zette mij neer. Nu stond hij tegen de deur van de slaapkamer aan. Ik begon hem snel te zoenen en hij liet zijn handen van mijn kont glijden. Eén van zijn handen zocht de opening van mijn zijde ochtendjasje. Al snel had hij de opening gevonden en begon hij mij te strelen.

“Jeetje! Wat ben jij nat zeg, wat was je aan het doen?”

Op dat moment kwam er ook geluid uit de slaapkamer. Hij stopte met zoenen en strelen en keek mij aan. Zonder een woord te zeggen deed hij de slaapkamerdeur open. Hij keek recht tegen de kont en de poes van Wendy. Zij zat op handen en knieën over Eva heen. Wendy keek om en ook Eva keek naar achteren. Na enige aarzeling zei mijn vriend, “vermaken jullie je.” En hij keek naar mij.

Ik wist toen nog niet wat voor wending dit aan ons geile avontuur zou geven. Eva waar hij altijd al een oogje op had vroeg of hij niet wilde blijven kijken. Hij was sprakeloos en knikte alleen dat hij dat wel wilde. Nadat ik een stoel gepakt had en hij daarin was gaan zitten klom ook ik weer op bed. Wat Eva overigens niet wist is dat Wendy, Ron en ik al een paar keer een trio gedaan hadden. Wendy vroeg aan Ron wat hij wilde zien. Ron zag de grote dubbeldildo liggen en zei dat hij die wel in Eva en Wendy wilde zien. Eva en Wendy gingen op bed tegenover elkaar liggen. Ik deed de lipjes van Eva uit elkaar en bracht de dildo naar binnen ze keek Ron strak in zijn ogen aan en pakte vol haar borsten en speelde daar mee. Wendy deed zelf haar lippen al uit elkaar en ook bij haar duwde ik de dildo naar binnen. Ik haalde de dildo heen en weer. Ron keek vol genot en ik zag zijn pik in zijn broek groeien. Wendy en Eva zag ik ook genieten ze waren weer net zo geil als voor Ron thuis kwam. Wendy die zichzelf ook nog heftig aan het vingeren was begon steeds harder te kreunen, zelf zo hard dat ze ook riep dat ze klaar ging komen. En ze kwam klaar, heftig schokkend en trillend kwam ze heerlijk klaar.

Nadat Wendy bijgekomen was zei ze “ik weet wat.”

Eva en ik moesten beide van haar op handen en knieën zitten met onze kontjes naar elkaar toe. Wendy bracht eerst de dildo bij mij naar binnen en daarna ook bij Eva. Het was nu de bedoeling dat wij beiden heen en weer gingen zodat wij elkaar aan het neuken waren. Onze borsten schudden heen en weer en ik zag Ron genieten. Wat moest dit een heerlijk uitzicht zijn voor een man.

Wendy sommeerde Ron zich uit te kleden. Na enige tegenstribbeling met lichte verlegenheid begon Ron zich uit te kleden. Wendy kende zijn lichaam al maar Eva nog niet. Nadat Ron uitgekleed was moest hij weer gaan zitten van Wendy. Ondertussen gingen wij steeds heftiger heen en weer. We begonnen we ook klaar te komen. Eva en ik drukte op een gegeven moment zo hard met onze kontjes naar elkaar toe dat onze billen elkaar bijna raakte. De dildo zat nu helemaal in ons. Een heerlijk gevoel in mijn onderbuik gaf aan dat ik nu echt klaar kwam. Ook Eva gilde het uit en schreeuwde dat ze kwam. Eva en ik vielen naast elkaar op bed en zij keek direct naar Ron en vroeg of hij genoot. Dat kon ze wel zien want Ron zijn Pik was inmiddels heel groot geworden.

Eva fluisterde naar mij “wat is hij groot zeg, heerlijk.”

Wendy hoorde Eva dit zeggen en zei “er is er nog maar één in deze kamer die nog niet klaargekomen is.”

Ik zei tegen Ron, “trek jezelf maar lekker klaar.”

Hij begon te trekken. Wij lagen met zijn drieën op bed te kijken naar hem. Tot Wendy vroeg, “zal één van ons hem even helpen? Eva, wil jij hem niet lekker klaar pijpen?”

Eva schrok hier een beetje van en keek mij vragend aan of dit goed was. Ik knikte alleen.

Eva stond op van het bed en ging op haar hurken voor Ron zitten. Ron en ik keken elkaar aan, en ik wist dat dit een droom van hem was. Hij vond Eva altijd al mijn lekkerste vriendin. Eva begon bij zijn ballen heerlijk te sabbelen en ging langzaam likkend via zijn pik naar zijn eikel. Ron hield het niet meer hij keek via de spiegels in de slaapkamer naar Eva. Zoals gezegd zat zij in hurkzit tussen zijn benen met haar kont lekker naar achteren en haar borsten tussen zijn benen. Inmiddels had ze ook een hand naar haar kutje gebracht waarmee ze zichzelf aan het vingeren was. Ze had subtiel haar mond om zijn eikel heen gedaan en spelend met haar tong maakte ze hem gek. Hij begon te kreunen en ik zag aan hem dat hij wilde dat ze hem helemaal in haar mond zou nemen. En dat deed ze al snel. Eerst langzaam maar daarna steeds sneller ging ze met haar hoofd op en neer. Ook haar vingers gingen steeds sneller in haar kutje. Hij was zo groot dat Eva hem niet helemaal in haar mond kon nemen, maar ze pakte hem zo diep mogelijk. Jeetje! Wat een geil gezicht om je man te zien genieten van je vriendin.

Wendy die naast me aandachtig lag te kijken zei tegen Eva dat zij hem ook wilde proeven. Daarmee wilde ze dat Ron klaar zou komen in de mond van Eva en met een lekkere tongzoen het sperma van Ron zouden delen en slikken. Dit wist Wendy nog van ons triootje want toen deden we dat ook. Als Ron iets geil vind is het tongende meiden die zijn sperma delen.

Toen hij dit Wendy hoorde zeggen duurde het ook niet lang voordat hij begon te spuiten. Eva verslikte zich bijna in de golven sperma die in haar mond gespoten werden. Ze zoog Ron helemaal leeg en ze stond op. Met haar vingers nog in haar kutje liep ze naar Wendy toe, die openende haar mond en Eva liet het sperma zo in haar mond zakken. Daarna begon ze Wendy te tongen uiteindelijk slikte ze allebei een deel van Ron zijn sperma door.

Voldaan lagen wij met zijn drieën op bed en zat Ron in de stoel. We waren eigenlijk alweer aan een douche toe, maar dat deden we niet. We hebben ons aangekleed en hebben er nog een hele gezellige avond van gemaakt. Aan het einde van de avond spraken we af nog een keer zo’n wilde vrij partij te doen waarbij Eva zei dat ze Ron ook wel is diep in haar kutje wilde hebben.

Wanneer dit ging gebeuren wisten we niet maar Ron had in ieder geval iets om naar uit te kijken en ik ook.

Dorien

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *