Mijn eerste V-V ervaring

()

Hallo. Ik ben Dorien. Jaren geleden was ik in de stad en toen zag ik daar een bodypaint setje liggen. Penselen huidvriendelijke verf en voorbeelden. Waarom weet ik niet maar ik nam het mee.

Het lag al een tijdje in mijn kast stoffig te worden. Het was op een regenachtige zondag, ik was samen met mijn vriendin Mia thuis. Mijn ouders waren de deur uit en ze liep mijn kamer binnen.

“Hooi Mia” zei ik terwijl ze nieuwsgierig, doelloos in mijn spulletjes begon te neuzen.

“Wat is dit Dorien” vroeg ze verbaasd. Ik keek op en zag dat ze mijn bodypaint set te pakken had.

“Oh, niets. Leek me wel is leuk om iemand te schilderen. Tekenen is mijn hobby dus mislukken zat er waarschijnlijk niet in.”

“Ik ben je model wel” zei Mia spontaan, “maak maar een zon van mijn gezicht.” Ze ging zitten en was er helemaal klaar voor.

“Het is bodypaint hoor Mia, het is de bedoeling dat je lichaam wordt beschilderd.” Ik liet haar voorbeelden zien maar ze had toch liever een creatie van mij.

“Welk lichaamsdeel wil je beschilderen Dorien?”

“Je buik. Ga maar op bed liggen dat is beter.”  Ze trok haar t shirt uit.

“Er komt toch geen verf op mijn beha hé Dorien. Deze was erg duur.”

“Ik weet het niet.”

“Ik doe hem wel uit voor de zekerheid.” Ze deed haar broek ook uit en ging in haar slip op bed liggen.

“Ik zal je eerst insmeren met deze crème om je huid te beschermen. Je borsten zouden wel een mooi berglandschap kunnen worden,” zei ik terwijl ik haar buik insmeerde.

“Je laat je fantasie maar de vrije loop ik vertrouw je.”

Ik smeerde haar borsten in en het voelde wel vreemd want zonder erg deed ik dit, ik had nog nooit eerder aan haar borsten gezeten.

“Ga je lekker Dorien?” Ik was Mia der borsten lekker aan het smeren en deed er best lang over.

“Is het niet fijn dan?” En ze moest lachen.

“Heerlijk Dorien, toe ga door, maak me gek.”

We moesten er allebei hard om lachen. Nu kwam het serieuze werk. Ik maakte een groot water van haar buik. Ik zat op haar benen en schilderde er lustig op los. Nu was ik bij haar borsten. Voorzichtig ging mijn penseel over haar tepel.

“Ah, dit kietelt al die kleine haartjes.”

Ik doopte een vinger in de verf en verfde haar tepel met mijn vingertop om het kietelen minder te maken. Mia ’s tepel werd hard, en dat van mijn vinger. En ook haar andere tepel kwam aan de beurt. Ik was eigenlijk nog nooit zo intiem geweest met Mia. Langzaam werden haar borsten mooie bergen met een sneeuwwitte top. Ik was klaar en ze ging zichzelf bewonderen in de spiegel. Haar oog viel op een voorbeeld foto van een beschilderde vagina.

“Oh, wat mooi” zei binnensmonds. “Kun jij ook zo een leeuw maken bij mij.”

“Ik wil het wel proberen.” Ze ging weer liggen.

“Doe jij mijn slipje even uit anders beschadig ik misschien je kunstwerk.” Voorzichtig trok ik haar slipje uit en lag ze spiernaakt op mijn bed. Ik moet wel eerst even tremen bij je hoor. Ze trok haar knieën op. Ik had een beter idee.

“Als je dwars gaat liggen en je benen langs het bed laat hangen kan ik er goed bij.” Ik pakte crème. Eerst smeerde ik onder haar navel en langzaam naar beneden.

“Ik moet nu even gênant aan je zitten Mia, dus schrik niet.” Ik voelde haar vagina onder mijn hand door glijden. Met mijn vinger gleed ik langs de buitenkant van haar schaamlippen.

“Doe maar goed insmeren hoor” liet Mia weten. Ik pakte wat extra crème en haalde nu mijn vinger tussen haar schaamlippen door en gleed door over haar gevoelige plekje.

“Je wordt nat Mia, wat is dit nou.”

“Sorry, Dorien maar het voelt zo lekker.” Ik wreef met mijn hand over haar steeds natter wordende poes.

“Ga je schamen Mia, dit kan toch niet.”

“Oh! Dit is echt lekker Dorien. Ik kan er niets aan doen.”

Eigenlijk vond ik het wel spannend want ik had nu wel een bepaalde macht over mijn vriendin.

“Zal ik eventjes doorgaan of wil je al dat ik ga schilderen.”

“Ga maar door” zei ze met een zucht. Ik wreef met mijn duim over haar kittelaar en voorzichtig liet ik een vinger in haar gaan. Ik ging op onderzoek en voelde wat rond in de poes van mijn vriendin. Mijn vinger maakte draaiende bewegingen en ik voelde boven en onder en helemaal achterin.

“Mia, je voelde soepel en erg nat” ik deed een tweede vinger in haar, wat met gemak ging. Ik bewoog mijn vingertoppen snel heen en weer over de bovenkant van de binnenkant van haar poes en draaide nog steeds over haar kittelaar met mijn duim.

Mia begon te hijgen. Ik haalde mijn vingers er even uit en bekeek ze eens goed.

“Proef maar Dorien. Het is heel lekker” zei Mia plagend. Ik stopte de vingers in mijn mond en zoog eraan.

“Mm… aardbeien Mia.” Ik stopte ze weer in de poes van Mia en gaf een kusje op haar kittelaar. Ik voelde een rilling door Mia heengaan en bewerkte haar plekje met het puntje van mijn tong.

Mia duwde zichzelf overeind en slaakte wilde kreten, en ik moest zeker doorgaan. Ze duwde naar voren waardoor haar natte poes op mijn mond werd gedrukt. Met een harde gil kwam Mia klaar en had rode wangen gekregen.

Ze viel weer op bed en lag uit te puffen.

“Dorien kom is bij me.” Ik ging op bed zitten.

“Dit was echt te gek,” ze pakte mijn hand en legde hem op haar mooi beschilderde borst. Met haar ander hand trok ze mijn hoofd naar zich toe en gaf me een tongzoen.

“Nu ben jij aan de beurt Dorien.” Ze begon me uit te kleden. Mijn bovenlijf werd ontbloot en ze zoog aan mijn tepels. Ze maakte mijn broek los en trok alles uit. Voorzichtig raakte ze mijn poes aan.

“Je wil toch wel hé Dorien.” Ik deed mijn benen wijd en voelde haar vingers in me. Ze deed wat ik bij haar had gedaan en het voelde zo lekker. Toen ze haar mond het werk liet doen ging ik helemaal uit mijn dak. Ze likte mijn hele poes van boven tot onder en liet haar tong zelfs naar binnen gaan. Op een gegeven moment wreef ze met haar borst over mijn poes zodat haar tepel tussen mijn lippen doorging. Ik voelde dat er nog maar weinig hoefde te gebeuren voordat ik klaar zou komen. Toen ze aan mijn kittelaar zoog explodeerde ik zowat, kreunde hard en kwam langdurig klaar.

Ik had het bloedheet gekregen en ze kwam naast me liggen. Ze duwde haar borsten tegen de mijne, duwde haar been tussen mijn benen en wreef zacht langs mijn poes. Ik kuste haar en we zoenden. Haar handen streelden mijn rug en mijn billen.

“Wil je me wassen Dorien, de verf moet er weer af.”

Ik knikte. We lieten het bad vollopen en toen Mia in het water kwam kreeg het alle kleuren. Ik waste haar en ze werd weer mens i.p.v. een schilderij. Toen we afgedroogd waren gingen we weer naar mijn kamer, kropen in mijn bed, kroelden en vreeën.

We zijn in elkaars armen in slaap gevallen.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *