Mijn ontluiken

()

Hallo, ik ben Dorien en ik ben 18 jaar. Ik heb net mijn middelbaar diploma gehaald en doe nu een jaartje rustig aan omdat ik nog geen zin heb om aan het voortgezet onderwijs te beginnen.

Toen ik vanochtend opstond had ik een raar gevoel in mijn buik. Ik kon het gevoel niet zo goed plaatsen, ik wist niet of het iets met ziek zijn of iets met liefde te maken had. Ik ging naar de badcel en deed mijn slipje en mijn BH uit. Ik stapte onder de douche. Ik had nog steeds dat kriebelig gevoel in mijn onderbuik. Ik ging mijzelf wassen en toen ik bij mijn kutje kwam bleef ik die masseren, het was zo lekker, ik kon er geen genoeg van krijgen.

Mijn andere hand ging over mijn borsten heen en mijn vinger ging in mijn mond en likte aan mijn vinger zoals ik nog nooit had gedaan. Toen ging ik met deze vinger in mijn kutje eerst langzaam aan maar later sneller en sneller. Ik deed er een tweede vinger bij. Het was zo lekker. Mijn lichaam begon helemaal te trillen en te schudden. Een derde vinger kwam erbij en toen kwam het hoogtepunt. Het geil spoot uit mijn kutje vandaan en ik was helemaal verbaast dat een mens zich zelf zo kon verwennen.

Toen ik me had afgedroogd ging ik naar mijn kamer. Ik wist niet precies wat ik moest aantrekken dus deed ik gewoon een string een BH en een doorschijnend nachthemd aan want ik hoefde toch pas vanavond te werken.

Ik ging naar beneden om wat te eten. Ik voelde me goed vandaag want wat ik in de douche had gedaan was me heel goed bevallen en ik zou wel vaker zo iets willen doen. Ik vroeg me af hoe het zou zijn met een ander meisje of een vrouw of je ook met zijn tweeën zo’n lekker gevoel kan krijgen of zelfs nog beter.

Ik ging op de bank liggen en deed de tv aan. Het was bijna twaalf uur en er was niets anders dan van die reclames op TV over home trainers. Ik bleef aandachtig kijken naar de goed getrainde vrouwen die de home trainers probeerde te verkopen. Ik keek naar de mooi gevormde borsten en het mooie strakke kontje en naar hun strakke dijen. Ik droomde helemaal weg en ik droomde dat ik bij haar in de studio was.

Alleen zij en ik waren er. Ik keek om mij heen en merkte op dat er geen andere mensen waren. Toen ik weer naar haar wilde kijken was ze verdwenen. Toen voelde ik een hand over mijn borsten gaan langzaam naar beneden richting mijn kutje. Ik wou niet omkijken want ik wist honderd procent zeker dat zij het was. Toen ze over mijn slipje ging kwam dat kriebelige gevoel weer in mijn buik. Een andere hand kneep zachtjes in mijn borst. Toen de hand in mijn slipje wilde werd ik wakker. Ik lag nog op de bank in mijn eigen huis.

De deurbel ging. Daar was ik dus waarschijnlijk wakker van geworden. Ik liep door de gang en herinnerde mij dat ik bijna naakt was en deed gauw de bontjas van mijn moeder aan. Mijn ouders waren voor 3 weken naar Senegal dus van hun had ik geen last. Ik deed de knopen dicht en vond het wel prettig al dat bont over mijn lichaam. Ik werd er zelfs een beetje geil van. Ik deed de deur open en er stond een mooie vrouw in een strakke zwarte jurk. Ze vroeg of ze even de telefoon mocht gebruiken want ze had pech met haar auto. Ik gaf haar de telefoon en ze belde naar de wegenwacht. Toen ze ophing vroeg ze of ze even binnen mocht komen want het zou een uur duren voordat de wegenwacht zou komen. Ik vond het best.

Toen we naar de huiskamer gingen vroeg ze waarom ik een bontjas aan had. Ik zei omdat ik schaars gekleed was toen u aanbelde. Ze lachte.

Ik ging naar de keuken en vroeg wat zij te drinken wilde. Ze zei doe maar thee of zo, maakt niet zoveel uit. Ze liep achter mij wat ik op de een of andere manier wel prettig vond. Ze legde haar handen op mijn dijen en keek over mijn schouder toe wat ik aan het doen was.

Ze stelde zich voor als Nora. We liepen met ze tweeën weer terug naar de huiskamer en dronken onze thee op.

Nora was net 25 geworden en had geen vriendje en dat vond ik wel vreemd want ze was de mooiste vrouw die ooit gezien had. We zwegen een tijdje. Opeens legde ze aan hand op mijn schoot en ik keek haar aan. Ze vroeg of ik een vriendje had en ik zei nee. Ze ging met haar hand steeds dichter naar mijn kutje toe en ik vond het wel prettig wat ze deed.

Ze deed langzaam mijn bontjas uit knoopje voor knoopje. Ik gleed met mijn handen over haar welgevormde borsten heen en deed haar jurk uit. Tot mijn verbazing had ze niets aan onder haar jurk.

Ik deed mijn BH uit en stapte uit mijn slipje.

We waren nu beide poedelnaakt. Ik lokte haar naar mijn kamer en ging op bed liggen. Ze knielde voor mijn bed en begon mij te likken. De ene keer heel snel en de andere keer heel langzaam. Ze likte rond mij hele kut en mijn klitje was helemaal opgezwollen. Ze kroop boven op mij. We begonnen te tongen. Onze kutjes lager lekker tegen elkaar aan. We draaide en ik kwam boven op te liggen ik likte haar hals en ging likkend naar haar borsten. Ze kreunde. Ik likte naar haar kutje en begon toen hevig haar kutje te likken. Ik likte vooral haar klitje want dan kreunde ze zo geil. Even later begon ze helemaal te trillen en te schudden en er kwam allemaal geil uit haar kutje en ik ving dat op in mijn mond. Het smaakte zo lekker dat ik er nog meer opgewonden van werd.

Ik ging naast haar op bed liggen en zij ging toen zo op mij liggen dat we elkaars kutje konden likken. Ik wist niet wat mij overkwam. Het gevoel in mijn buik werd steeds erger en toen ze me begon te vingeren hield ik het niet meer. Ik kwam schokkend klaar.

Ze kwam weer naast me liggen en we begonnen elkaar nog even hevig te tongen en bleven daarna nog eventjes liggen. Toen werd er op de deurbel gebeld en stond de wegenwacht voor mijn deur. Ze ging met hem mee. Toen de wegenwacht klaar was vroeg ik of Nora nog even wilde blijven maar zij moest er weer vandoor. Ze zei dat ze nog wel eens zou op komen zoeken. Ik keek op mijn horloge en zag dat het al tijd was om naar mijn werk te gaan.

Ik werk als oppasser en ik moest nu naar een heel groot huis. Ik kwam bij de poort en belde aan. Ik hoorde een vrouwenstem die zei dat ik door kon fietsen. De poort ging open en ik kon naar de voordeur fietsen. De vrouw, ik schat zo’n 25 jaar, stond in de deuropening te wachten. Ze zei dat ik goed moest opletten op haar 2 honden. Ik keek haar eventjes raar aan maar dacht voor 45 euro per uur dat ze mij betalen pas ik op alles. Ja toch!

Ik ging naar binnen en hing mijn moeders bontjas op aan de kapstok. Ik vind die jas zo lekker geil. Ik denk dat ik er ook maar eentje ga kopen als ik het geld er voor heb.

De vrouw en haar man gingen weg naar een feest of zo en ik bleef achter met die honden. Toen ik zeker wist dat ze weg waren ging ik een beetje rondneuzen, niet om wat te stelen maar gewoon nieuwsgierig. Ik ging naar de 2e verdieping en kwam in een slaapkamer terecht. Ik deed de kast open want ik ben dol op kleren en tot mijn verbazing zag ik allemaal lingerie stukjes en bontjassen. Ik trok mijn kleren uit en legde die op het bed. Daarna zocht ik naar leuke lingerie stukjes. Ik trok ze aan. Toen ik het perfecte stukje had gevonden ging ik naar de bontjassen afdeling en trok een mooie witte lange bontjas aan die bijna tot de grond kwam. Ik deed de knopen dicht en werd weer geil van binnen.

Opeens hoorde ik de deur dichtslaan beneden en kwam er iemand naar boven lopen. Ze deed de deur open van de slaapkamer waar ik in stond. Het was de vrouw die naar het feest was gegaan. Ze keek mij aan en zei dat het me heel goed stond.

Ik vroeg waarom ze zoveel lingerie en bontjassen had. Toen vertelde ze mij dat ze een winkel had die lingerie en bontjassen verkoopt.

De vrouw ofwel Vera trok ook wat uit de kast. Het was een lingerie stukje maar dan in de stijl van school meisjes. Ze zag er ontzettend geil uit. Ik liep naar haar toen en streelde over haar borsten. Ik deed de bovenste knopen los van mijn jas en liet hem heel langzaam van mijn schouders zakken. Ik deed nu langzaam haar topje uit en begon aan haar borsten te likken. Vera pakte mijn borsten en begon ze te kneden. Ik ging op bed zitten en deed mijn slipje uit.

Zij ging op haar knieën en begon mij te likken, onwijs hard maar heel erg lekker. Ik moest er van kreunen. Toen stond ze op en trok mij overeind we begonnen elkaar te tongen. Daarna trok ze me mee naar buiten. Het was ondertussen alweer donker geworden. We liepen allebei naakt door haar tuin over een pad richting haar bubbelbad. We gingen erin ik zat op de rand en Vera ging er helemaal in. Ze begon mee te likken zoal niemand dat ooit gedaan had. Daarna wisselden we van plaats en eerst begon ik haar borsten te likken. Daarna trok ik heel langzaam haar schoolbroekje uit en begon aan haar klitje te likken.

Ze schrok er een beetje van maar later begon ze heel ontspannen te hijgen en te kreunen en ze wiebelde en beetje heen en weer. We zaten allebei bijna op het hoogte punt toen ze me weer naar binnen sleepte.

In haar huiskamer had ze een hele grote openhaard. Ze zei dat ik op het berenkleed maar op haar moest wachten. Ik ging heel intiem liggen. Nog geen 30 seconden later kwam ze weer terug en we begonnen elkaar weer te tongen. Daarna pakte ze van achter haar vandaan een dubbele dildo. Ze deed hem in haar en ging op mij liggen zo dat we hem beide in hadden. Dit voelde nog lekkerder als gebeft worden. We gingen steeds heftiger heen en weer bewegen. Steeds harder en harder en toen kwam het hoogtepunt. Eerst kwam Vera klaar, ze kreunde alsof ze nog nooit zo lekker was klaargekomen.

We gingen door en toen kwam ik ook. De hele dildo zat onder het geil.

We stopten niet en gingen door. Daarna deden we hem uit en begon Vera weer aan mijn klitje te likken. Ik vond het zo geil dat ik nog een keer klaar kwam. Ik kreunde en kreunde en al het geil kwam in haar mond en met nog al het geil in haar mond begonnen we elkaar weer te tongen.

Ik begon haar te beffen, te likken over haar klitje en over haar schaamlippen. Ze kreunde. Ik ging toen met twee vingers te gelijk in haar kutje. Ze begon nog harder te kreunen. Net toen ik een keer over haar klitje likte kwam ze klaar. Al het geil kwam in mijn mond. Ik begon haar borsten te kneden en ging bovenop liggen. Vera zei dat ik wel vaker mag komen oppassen, twee keer in de week of zo. Ik vond dat helemaal geweldig.

Later ging ik weer naar huis en net toen ik de poort uit fietste kwam Vera’s man aan

rijden. Net op tijd dus. Tot ziens Vera.

Dorien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *