Overuren

()

Mijn naam is Dorien en werk al 10 jaar bij een adviesbureau net buiten een klein dorp. Er werken 12 mensen bij het bureau allemaal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Vier vrouwen en acht mannen. Ik ben 32 jaar jong, heb donker bruin haar en een lekker figuurtje. Ben vijf jaar getrouwd en heb nog geen kinderen. Mijn seksleven met mijn man is goed en ik kom niets tekort. We kijken vaak een ondeugend filmpje en vrijen daarna lekker met elkaar. Soms gebruiken we ook wat speeltjes om het vrijen spannender te maken. Ik ben van nature een rustig persoon maar heb mijn mondje ook bij me als dat nodig is.

Het was vrijdag. Ik had een rot week achter de rug en een hoop gezeur gehad van diverse klanten. Het is dat ik gezellige collega`s heb anders was ik al lang gestopt met dit werk. De dag kroop voorbij en ik werd er niet gezelliger op. Ik begon ook m`n collega`s af te snauwen. De normaal onschuldige geplaatste opmerkingen en pesterijen schoten verkeert. Normaal lachte ik erom en maakte een flauwe of harde opmerking terug. Soms liet een collega een pen vallen als hij zag dat je een kort rokje aan had en vroeg of ik hem kon oprapen al dat soort flauwe gedoe. De andere keer deed ik een wit stickertje onder z`n muis zodat hij deze niet kon gebruiken en dacht hij dat z`n muis kapot was. We waren allemaal nogal creatief in die dingen. Maar vandaag had ik een rot humeur. Er waren drie collega`s op vakantie waardoor het ook nog eens drukker was dan anders. Mijn baas was ook op vakantie waardoor iedereen de meeste dingen aan mij kwam vragen. Ik moest nog drie hele weken wachten voordat ik op vakantie kon.

Mijn collega`s hadden natuurlijk in de gaten dat mijn humeur niet al te best was en gingen gewoon door met hun grollen om te proberen me op te vrolijken, maar met weinig succes. Ik was gewoon aan vakantie toe.

Eindelijk vijf uur en de voordeur op slot. Op vrijdag doen we altijd een gezellige na borrel, dat is een vaste traditie hier. De deur ging op slot en iedereen kon een verdieping hoger in een aparte kamer wat drinken, darten of gezellig met elkaar kletsen. Ik was als enige nog niet klaar met mijn werk en kon helaas nog niet meedoen met de gezelligheid. Ik hoorde mijn collega`s al gezellig kletsen en lachen. Ik liep langs de deur van de kamer en struikelde met mijn hoge hakken over een bierdop die iemand had geprobeerd naar iemands kop te gooien. Ik liet een map met documenten vallen, vloekte en bukte om ze op te rapen. Ik was door mijn humeur vergeten dat ik een lekker klein rokje had aangetrokken en hoorde aan het gefluit uit de kamer dat mijn collega`s dit ook niet ontgaan was. Met al een paar drankjes op kon je de sfeer aanvoelen. Ik besefte dat ze direct uitzicht hadden op mijn string die ik vanmorgen aangetrokken had. Dat kleine dingetje verborg weinig dus ze hadden direct uitzicht op een paar kaalgeschoren lipjes.

“Welke eikel heeft dat bierdopje gegooid” vroeg ik. En kreeg als antwoord; dat het moeilijk gooien was met je eikel. Iedereen moest hier wel om lachen, maar ik op dat moment nog niet. Ik maakte eindelijk die dag een flauwe opmerking terug.

“Daar hebben jullie gelijk in, jullie eikels zijn zelf te klein om een bierdopje erop te hebben.” Zo die zat dacht ik. Maar een van de collega`s reageerde.

“Te klein? Ik heb er een tatoeage op gezet met de letters PK.” Zei Jeroen.

“Waar staan die letters dan voor” vroeg Cynthia aan de bar.

“Als hij uitgerekt is, staat er; ‘PAS OP EXTRA DIK’.”

Iedereen moest weer hard lachen en ik baalde wel een beetje van deze geplaatste opmerking. 2-1 dacht ik. Gelukkig, namen de dames het voor me op en Daniëlle zei “laat maar zien dan.”

Oef, dacht ik daar heb je niet van terug Jeroen. Maar Jeroen was geslepen vandaag en antwoordde, alleen als jullie 3 dames samen hem op maximum lengte krijgen anders kan je de tekst nog niet goed lezen. De overige 5 heren hadden partij voor Jeroen gekozen en stonden lachend achter hem. Ja, wat nu dacht ik. Ik wou me gewonnen geven en weer verder gaan met mijn werk maar zag dat Cynthia door haar knieën ging, dat Daniëlle haar volgde en ze gingen met hun handen naar de rits van Jeroen. Ik kon niet meer terug en moest ook door de knieën want ik kon de dames niet afvallen. Ik dacht dat iedereen direct zou terug deinzen.

De heren achter Jeroen stonden nu verbaasd te kijken, maar niet Jeroen die wist al wat er ging gebeuren en bleef gewoon staan en liet ons onze gang gaan.

Cynthia deed zijn rits naar beneden en knoopte zijn knoop los. Zijn broek werd door Daniëlle naar beneden gedaan. Hij stond daar in z’n slip waar een grote bobbel in schuil ging. Dit gaat fout dacht ik. Maar het idee dat de heren zojuist mijn kaal geschoren lipjes hadden gezien en het aanzien van de bobbel in Jeroen zijn broek maakte me toch wat nieuwsgierig.

Jeroen keek lachend naar beneden. “Ja dames wat nu?”

Cynthia keek boos en trok zijn slip naar beneden. Een joekel van een lul kwam te voor schijn. Wauw. Waar staan de letters dan vroeg ik hem direct.

“Ik zei toch dat je hem op lengte moest maken voordat je de tekst kon lezen.”

“Oh, ja” zei Daniëlle en pakte zijn enorme apparaat en nam hem richting haar mond. Mijn hemel dacht ik. Daniëlle is pas 20 jaar en net een jaartje bij ons in dienst en nam direct het initiatief in deze. Ze pakte de paal van Jeroen en nam zijn eikel in haar mond.

Cynthia was ook wat verbaasd en pakte nu ook met haar handen de staaf vast om er wat aan te trekken. Mijn mond viel open van verbazing. Ik moest op dat moment heel wat verwerken. Eerst de grote van Jeroen zijn lul op mijn netvlies en daarna het initiatief wat Daniëlle nam. Ik zat nog wat te dagdromen waardoor de andere heren ook hun broeken naar beneden hadden gedaan en naast ons kwamen staan. Ze konden ook moeilijk Jeroen afvallen.

Ik pakte in een opwelling twee pikken beet en begon hier aan te trekken. Niet dat het mijn bedoeling was maar het ging automatisch. Ik had dit nog nooit meegemaakt, maar vond de situatie ontzettend geil.

Klaas kwam bij me staan en stopte ze half slappe leuter in m`n mond. Ik begon direct lekker te zuigen aan zijn lul en voelde deze lekker opzwellen en hard worden. Ik voelde dat mijn rokje door een van de andere heren los werd gemaakt en zachtjes naar beneden werd geschoven. Mijn slipje hielden ze nog even aan.

Ik nam nu de lul van Casper in mijn mond en trok verder aan de lul van Klaas. Ik voelde iemand mijn slipje opzij duwen en een tong over mijn klit gaan. Het vocht in mijn klit was al aardig toegenomen en ik voelde mijn klit langzaam overstromen. Dit werd direct weggelikt door de tong van Bastiaan.

Als ik gedacht had aan mijn thuis situatie was ik meteen gestopt maar de lust nam controle over mijn lichaam. Heerlijk de gedachte dat je gelikt word en dat je tegelijk bezig bent om 2 andere lullen klaar te maken. Ik zag dat Cynthia en Daniëlle ook inmiddels ontdaan waren van hun kleding op hun ondergoed na. Cynthia is blond wat steviger dan ik en ongeveer 1m60 lang. Ze had een mooi glimmend zwart setje aan met halfronde cups waar haar tieten mooi uit staken. Ze had een mooie volle D cup en aan haar tepels te zien had ze het ontzettend naar haar zin. Ze staken fier vooruit en er werd mee gespeeld door de grote handen van Jeroen.

De slip van Cynthia was al verwijderd en je zag haar mooi geschoren glimmende kutje van het vocht. Daniëlle echter had was 1.80 lang had kastanje rood haar en had een sexy donker rood korset aan met eveneens een string eronder. Ze had een mooie C cup die mooi tot zijn recht kwam door haar korset. Het was een opwindend gezicht zo’n mooie jonge meid die zo bedeelt was.

Daniëlle werd ook van haar string ontdaan, ging op de bar zitten en vroeg aan Dirk of hij haar kale kutje wilde likken. Hier zei Dirk geen neen tegen. Hij ging op een barkruk zitten en begon heerlijk haar spleet te verkennen.

Tom was ondertussen ook om de bar gekropen en hield zijn lul zo voor Daniëlle haar gezicht dat ze hem lekker kon pijpen. Jeroen ging als eerst op z`n rug liggen en zag Cynthia op hem kruipen.

“Dat gaat pijn doen” riep ik naar Cynthia.

“Dat zien we dan wel” zei Cynthia en ging met haar 1.60 boven Jeroen staan en liet zich rustig zakken over de enorme lul. Jeroen had wel gelogen dat er geen letters op stonden maar over extra dik had hij niet gelogen. Cynthia zakte rustig over zijn lul en begon langzaam beetje bij beetje naar binnen te rijden. Na een paar minuten zat zijn lul helemaal in haar en begon ze luid te kreunen telkens als ze zakte op zijn lul.

“Ik word gek van die dikke lul diep in me” riep ze tegen Jeroen. “Hij vult heel mijn kut. Ze begon steeds harder te keer te gaan op de stam van Jeroen. Witte klodders geil bleven achter op zijn lul, zodat je goed kon zien wat deze lul met haar kut deed.

We waren allemaal een beetje van slag om te zien wat Cynthia aan het doen was. Ik riep om een gegeven moment; “hé, ik wil ook lekker geneukt worden.”

Ik voelde gelijk twee handen van achter mijn heupen pakken en een eikel werd tegen mijn opening gezet. Klaas ramde in 1 keer zijn volledige lul in mijn kletsnatte kut. Heerlijk en ik moedigde Klaas aan om nog harder in me te stoten.

Ik pakte de lul van Casper en begon deze weer lekker te pijpen. Bastiaan kroop tussen de benen van Klaas door en begon mijn klit weer te likken. Goede genade wat was dit lekker. Ik kon het wel uit gillen maar de lul van Casper voorkwam dat. Daniëlle was ondertussen ook zo nat als het maar zijn kon. Ze stapte van de bar af en gebood Tom op de grond te gaan leggen. Ze nam plaats op zijn lul en begon hem direct op een lekker tempo te berijden. Ik dacht, als ze in dit tempo door gaat is Tom de eerste die zijn zaakje leegt in haar. Tom had duidelijk moeite met het tempo van Daniëlle. Na een paar minuten riep Daniëlle naar Bram dat ze er nog een lul bij wilde hebben in haar kut. Deze meid kon mij niet meer verbazen ze wist precies wat ze wilde. Twintig jaar jong en al zo’n geile slet. Casper kwam achter haar en duwde zijn lul naast die van Tom en begon ook te stoten in haar natte kut. Tom voerde het tempo nu ook op en begon eveneens hard in haar te stoten. Twee lullen had ze in zich die tekeer gingen als beesten. Het was te veel voor Tom en ik zag zijn gezicht verkrampen en heerlijk klaar komen in de kut van Daniëlle met de lul van Bram er nog steeds naast. Casper haalde zijn lul uit haar en zijn lul zat onder het zaad van Casper. Casper wist niet wat hij moest zeggen, maar Daniëlle stapte af van Tom en draaide zich, om vervolgend Casper zijn lul weer lekker schoon te likken. Het restant van het zaad van Tom liep langs haar benen naar beneden. Cynthia zag dit, kroop weg van Jeroen en kroop tussen Cynthia d`r benen om haar klit schoon te likken.

Ik werd nog steeds heerlijk vanachter genomen door Klaas en heerlijk gelikt door Bastiaan. Daniëlle ging op haar knieën zitten zodat Cynthia heerlijk haar klit kon likken. Cynthia lag nu op haar rug terwijl ze in haar kut gepakt werd door Casper. Wat een lekker schouwspel was dit om te zien. Klaas stopte met stoten in me en ging over Daniëlle heen staan en stopte z’n lul in de spleet van Daniëlle die op dat moment ook gelikt werd door Cynthia. Ik kroop richting Cynthia om te zien hoe Casper in haar kut bezig was. Casper stopte even met stoten en haalde z`n lul uit haar kut en hiel hem voor mijn mond. Ik nam hem in mijn mond en proefde de sappen van Cynthia. Heerlijk maar ook vreemd de eerste keer dat ik zoiets proefde. Ik voelde wederom wat tegen mijn opening gezet worden maar dit voelde anders. Het was Jeroen die achter me gekropen was en probeerde z`n gigantische lul bij mij erin te duwen.

“Ah!” Riep ik en Jeroen stopte even en duwde daarna langzaam iets verder. Wat een gevoel.

“Ah! Nog eens!” Steeds verder ging zijn stam bij me naar binnen. Het pijnlijke, Ah, ging over in Oh.

“Wat een enorme lul heb je” zei ik tegen Jeroen. “Ik werk al zolang hier en je hebt hier nooit geintjes overgemaakt jij smeerlap. Je wist wat onze reactie zou zijn zodra we je lul zagen.”

Jeroen lachte en begon gestaag harder te stoten. Ook mijn kut begon witte stukken op Jeroen zijn lul achter te laten.

Bastiaan was voor Daniëlle gekropen en werd heerlijk gepijpt door haar. Het was één grote orgie van neukende mensen. Overal werd gelikt gestoten en gehijgd. Daniëlle kroop wat vooruit en ik nam plaats boven Cynthia. Ik had het nog nooit gedaan met een vrouw. Het voelde heel apart. Ik likte het klitje van Cynthia en zij likte mijn klitje terwijl we beide in ons grotje werden geneukt door twee lullen.

Daniëlle was ondertussen bezig met de ander vier heren. Ze kon ze gemakkelijk aan zo te zien. Ze werd sandwich gewijs geneukt en pijpte 2 lullen. De jongste van het stel nota bene. Toen begon ze toch echt te schokken en heerlijk klaar te komen. Op dat moment werd het ook te veel voor de heren en ze spoten haar gezicht vol. Ze probeerde driftig alles op te likken maar ze zat helemaal onder. Ook de beide heren in haar begonnen te kreunen en ik zag Bastiaan zijn lul legen in haar darmen. Ze kroop van Klaas af en zoog deze ook leeg. Ik voelde ook een trilling door de enorme staaf stuwen die in me beukte en voelde warme klodders sperma mijn kut ingeschoten worden. Door dat gevoel kwam ikzelf ook ontzettend lekker klaar.

Jeroen bleef nog even doorstoten terwijl ik mijn orgasme beleefde. Het duizelde voor mijn ogen. Wat een lul.

Casper stopte nu zijn lul tussen de tieten van Cynthia en begon haar heerlijk te neuken ertussen. Wat een geil gezicht en ook Casper kwam snel klaar en spoot haar tieten onder.

We waren allemaal uitgeput en liepen het keukentje in om al het geil van onze lichamen te halen. Ik was mijn slechte humeur direct kwijt. We hebben wel afgesproken dat dit tussen vier muren bleef en dat er een kleine kans was dat dit weer zou gebeuren. Misschien als volgend jaar precies dezelfde mensen op vakantie gaan.

Ik had er een lekker gevoel aan over gehouden en ik kom de komende 3 weken wel weer door. Ik hou nog steeds ontzettend van mijn man, maar het was op dat moment de lust die controle over m`n lichaam nam.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *