Paula & Dorien

()

Mijn naam is Dorien, ik ben een 19-jarige tienermeid, die sinds enkele maanden tewerkgesteld is op een vastgoedkantoor. Mijn drie collega’s zijn iets meer dan 40 jaar oud, waarvan één dame en twee heren. Voor de opleiding was ik aangewezen op deze dame, daar de beiden heren veel buitenshuis waren om contracten af te sluiten of plaats-bezoeken te brengen. Op een bepaalde dag toen ik met mijn vrouwelijke collega Paula alleen was vertelde ze me dat ze al 2 jaren een opleiding volgde als schoonheidsspecialiste in avondonderwijs. Zij had dit nog niet verteld aan haar mannelijke collega’s en haar baas, omdat ze wou dat dit nog een tijdje geheim bleef. Zij vertelde me dat ze al een kamer in haar huis had ingericht als behandelingsruimte, en dat zij binnenkort haar eerste klanten zou verwelkomen. Daarbij inviteerde zij mij om haar eerste klant te zijn, als dank voor de goede vriendschap tussen ons. “En,” zei Paula, “je hoeft helemaal niet te betalen, voor jou is het gratis.”

Een week later ging ik op haar invitatie in, en belde bij haar aan. Paula deed vriendelijk de deur open, en ze begeleidde mij naar het schoonheidssalon. “Ik hoop dat je veel tijd hebt want ik ga je verschillende behandelingen aanbieden. Maar laat ons eerst een glaasje champagne drinken om de opening van het salon te vieren.” Daar de fles nu toch open was, dronken wij een tweede glaasje, en kwamen beide in een goede stemming en in een lichte roes.

“Ok Dorien, laten we er maar eens aan beginnen; neem maar plaats in de zetel en maak het je gemakkelijk. Ik ga je eerst een heerlijke pedicure geven, en daarna een ontharing van de benen.” Eerst schakelde zij de stoelverwarming aan, wat heerlijk aanvoelde. “Dorien, voor wij beginnen trek je maar eerst deze korte badjas aan, zodat ik je kleren niet kan bevuilen.” Onder de badjas kwamen mijn benen nu volledig te zien. Na de pedicure ging Paula tot de ontharing van de benen over, zij masseerde eerst mijn benen met een licht-geurende crème en zei dat ik wel strakke billen had, maar wel roomwit. Om mijn billen te kunnen masseren, schoof ze de badjas nog even hoger. De massage, in combinatie met de zetelverwarming en de lichte roes van de champagne, deden mij zweven. Zij begon me steeds hoger te masseren, en haar vingertoppen beroerden hierbij af en toe mijn witte tienerslip. Door het genot tekende zich een natte plek af in mijn slip, Paula had dit zeker gemerkt, maar maakte hierover geen opmerking. Ze keek mij wel heel liefdevol en geil aan, zij genoot zeker ook van mijn aanwezigheid.

“Zo Dorien, nu ga ik je een volledige lichaamsmassage geven. Trek je badmantel maar uit en ga maar op de tafel liggen op je buik en trek je behaatje uit, zodat ik lekker je rug kan masseren, je slipje mag je nog aanhouden indien je te verlegen bent.” Met een geurende olie begon ze mijn schouders en bovenrug een heerlijke beurt te geven, ik was nu totaal ontspannen. Vervolgens begon ze mijn onderrug te masseren, maar werd hierbij gehinderd door mijn slipje. “Zal ik je slipje even uittrekken Dorien, anders kan ik je niet volledig masseren.” In de spiegel zag ik dat ze mijn nat slipje bekeek, en ook dat ze even haar neus in het kruisje stak en hierbij haar ogen sloot.

Nu begon zij mijn klein kontje te masseren en trok hierbij de beide bilhelften af en toe uit elkaar. Van genot begon mijn kutsap nu goed op gang te komen, zodat mijn billen ook al nat waren. Paula moet dit zeker gemerkt hebben en vroeg of ze mij een ‘suction’ massage mocht geven, ik zou het heerlijk vinden. Ik vroeg Paula wat dit in hield, maar ze antwoordde dat dit een verrassing was.

Plotseling stak Paula haar hoofd tussen mijn billen en begon mijn kutslijm op te likken. Ik verschoot hiervan, want dit had ik toch niet verwacht, maar protesteerde niet omdat het zalig aanvoelde. Om Paula te laten merken dat ik haar suction massage heerlijk vond, spreidde ik nog meer mijn billen, zodat ze met haar tong nog dieper in mijn kutje kon. “Dorien, je smaakt heerlijk zoet, hiervan heb ik al dikwijls gedroomd.” Ze werd steeds geiler en bracht nu haar natte tong tot bij mijn anus. Ik had nog nooit een voorwerp in mijn anus gestoken, en daardoor was mijn kontgaatje piepklein. Met de punt van haar tong slaagde Paula er toch in enkele centimeters binnen te dringen. Ik hield het niet meer en begon hevig te schokken en kreeg een orgasme.

Paula merkte dat ze mij nu volledig in haar macht had, en deed een koffertje open, waaruit ze een grote geaderde zwarte dildo haalde. Ze sopte deze in en uit mijn klein kutje, en rekte mij hierbij een beetje open wat in het begin wat pijnlijk was, maar toen ze de trilfunctie van deze zwaar dooraderde namaak monsterpenis aanschakelde stroomde het kutsap in beken uit mijn kutje. Toen ze merkte dat ik dicht bij een tweede orgasme was, deed ze een olie uit de dikke zwarte staaf spuiten, wat zich vermengde met mijn sappen. Na het orgasme zette Paula nog eens haar mond op mijn kutje en begon me schoon te likken.

De rest van de behandeling was een groot feest volkomen gericht op afwisselend spannen en ontspannen en genieten van de ene opwindende behandeling naar het volgende orgasme.

“Ik denk dat ik nog eens terugkom voor een echte schoonheidsbehandeling” zei ik tegen Paula. Ik ben benieuwd of ik jou dan kan laten genieten.”

“Doen Dorien” zei ze en knipoogde. Volledig ontspannen ging ik terug naar huis in de wetenschap dat geen enkele man mij zo kon laten genieten van het leven.

Dorien Vercammen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *