Ria & Jan 4.4

()

DE GRASMAAIER

Het is een zwoele zomerdag en eens de meeste warmte voorbij besluit Ria het gazon te maaien want het ziet ernaar uit dat het de volgende dagen gaat regenen. Als ze op zeker ogenblik de opvangbak van de grasmaaier heeft leeggemaakt in het compostvat en de machine terug wil starten, geeft die plots geen kik meer. Hoe hard ze ook aan het startkoord sleurt, de motor wil niet meer aanslaan. Het zweet druipt tappelings van haar voorhoofd.

“Lukt het niet”, klinkt het plots achter haar. Als Ria zich geschrokken omdraait, kijkt ze in het lachende gezicht van Jan die over de haag naar haar kijkt.

”Wat een verrassing Jan, ik wist niet dat je thuis was“, zegt ze.

“Ben een dagje vroeger naar huis gekomen en het is blijkbaar niets te vroeg”, zegt Jan met het hoofd gebarend naar haar grasmaaier.

Jan is voor een paar dagen naar de Ardennen geweest bij zijn dochter die er een B&B heeft. Terwijl zij aan het praten zijn kan hij zijn ogen niet van het lichaam van zijn buurvrouw afhouden. Ze ziet er prachtig uit in haar piepkleine gele bikini, die mooi contrasteert met haar bruingebrande huid. Haar borsten, die ondanks haar leeftijd slechts een ietsje doorhangen, zitten mooi gevat in het behaatje en in het slipje ziet men duidelijk haar venusheuvel uitstulpen. Wat een prachtvrouw toch denkt Jan. Hij voelt hoe zijn penis zich verlangend roert in zijn short.

Ria merkt de begeerte in Jan’s blik. Zo goed kent ze hem intussen wel. Toen ze deze namiddag onder haar parasol lag te luieren heeft ze aan hem liggen denken en aan de seks die ze sinds kort met hem heeft. Het verlangen naar Jan was zo intens dat ze zich met de hand in haar broekje heeft klaar gevingerd . Nu hij hier voor haar staat steekt het verlangen terug de kop op. Het tintelt in haar onderbuik en kutje en een warme gloed trekt door haar lijf. Zij weet zich even geen raad met haar houding.

“Zou jij even naar de machine willen kijken, ze doet het niet meer“, zegt ze dan maar.

“OK, als je mij betaalt in natura kom ik er aan”, fluistert Jan op samenzweerderige toon en begeeft zich naar achter in zijn tuin waar er een smalle opening is naar de tuin van Ria toe.

Jan checkt eerst even de benzinetank en begint dan aan het startkoord te sleuren tot het zweet ook van hem lekt.

“No way José, ik denk dat de bougie vervuild is. Heb je een bougiesleutel”, vraagt hij.

“Ik denk het wel, hij ligt ergens in een lade in het tuinhuis” zegt Ria, waarop Jan de grasmaaier richting tuinhuis duwt.

Zij kijkt toe hoe Jan in de lade van de werkbank naar de sleutel zoekt, het bovenlijf glimmend van het zweet. God, wat ziet ze die man graag. Hij is altijd zo lief en attent voor haar en vrijen met hem is zalig. Ze heeft hem gemist de voorbije dagen.

Ze stapt op Jan toe en slaat haar armen rond zijn middel, gaat op haar tenen staan en zoent hem in de nek.

“Ik heb je gemist en deze ook ”zegt ze en steekt een hand tussen de band van zijn short en slip waar ze zijn penis en ballen vindt. Met haar andere hand friemelt ze door zijn borsthaar. Jan trekt zijn buik wat in waardoor haar hand meer ruimte krijgt. De fijne vrouwenhand rond zijn geslacht zorgt voor een opstoot van lust en genot in zijn onderlichaam. Ria masturbeert met zachte hand zijn penis, de fluweelzachte voorhuid over en weer over de eikel schuivend.

Jan neemt Ria in zijn armen en kust haar teder op de mond.

“Ik heb je ook gemist’, zegt hij. Hij maakt het strikje van haar behaatje in haar nek los waardoor haar borsten vrij komen. Jan kust en zuigt beurtelings aan de  stijf opgerichte tepels, wat Ria een zucht ontlokt. Hij merkt dat ondanks de warmte, haar borsten kippenvel vertonen.

Ria laat zich ook niet onbetuigd en trekt de short en slip van Jan naar omlaag. Zijn stijf opgerichte penis wipt recht. Ria is nog steeds verbaasd over de omvang ervan. Ze kan nauwelijks geloven dat dit ding in haar kutje past, al heeft ze het laatste tijd al meerdere keren mogen ervaren dat het wel kan. Plots valt haar oog op de meter die achter Jan aan het rekje met gereedschap hangt. Nu zou ze toch wel eens willen weten… Ze neemt de meter en houdt die tegen de penis; 17.5 cm, zo lang dus is deze genotstaaf.

Jan glimlacht en trekt de strikjes van Ria’s bikinibroekje los. Als ze haar benen spreidt valt het stukje textiel op de grond. Teder, zacht grommend, grijpt hij Ria vol in haar kruis. Hij wrijft zacht over haar harig kutje en gaat met een vinger even door haar spleetje dat vochtig aanvoelt. Als Jan nog even doorgaat met vingeren begint Ria zacht te kreunen.

“Pak me”, zegt ze.

Jan ziet de kussens van de tuinzetels liggen en legt er twee boven elkaar op de grond. Ria gaat er met wijd gespreide benen op liggen.

’’Kom” zegt ze. Ze steekt haar hand uit naar Jan die uit zijn short en slip stapt. Jan kijkt geil naar de mooie vrouw, haar prachtige borsten en de harig glinsterende kut tussen haar benen. Zijn penis wipt op en neer. Hij knielt neer tussen haar benen en gaat over haar liggen, steunend op handen en knieën. Ria kijkt naar beneden en ziet hoe de stijf opgerichte penis van Jan met ontblootte eikel voor haar kutje hangt te bengelen.

Ze neemt de stijve staaf vast en plaats die tussen haar schaamlippen waarop Jan in één beweging langzaam en zacht bij haar binnen dringt. Ria kreunt van genot als ze voelt hoe de eikel haar kutje open duwt en de penis haar vult. Jan blijft  even stil in haar en kijkt Ria in de ogen.

“Ik zie je graag,” zegt hij en begint rustig in haar te stoten terwijl hij met de heupen cirkelvormige bewegingen maakt. Ria slaat haar benen om Jan en drukt haar hielen in zijn billen.

Ze neuken in stilte, nat van het zweet ,in het warme tuinhuis . Even verderop blaft een hond en klinkt het gejoel van spelende kinderen. Jan kijkt naar het geile wijfje onder hem, naar haar borsten met de stijve opstaande tepels die meedeinen op het ritme waarmee hij zijn penis in haar kut stoot.

Met gesloten ogen ligt Ria te genieten. Zij voelt haar hoogtepunt naderen. Ze is zo geil dat ze gaat komen enkel en alleen door het bewegen van de penis in haar. De spanning in haar kutje en buik wordt onhoudbaar en tintelingen van genot treken door gans haar lichaam als haar kut krampachtig samenknijpt rond Jans penis. Plots is dat zinderende zalige gevoel, waar ze zo naar heeft verlangd tijdens Jans afwezigheid, er weer. Ze komt gesmoord kreunend en sidderend van genot klaar als ze voelt hoe Jan op hetzelfde moment met enkele diepe stoten zijn zaad in haar warme zuigende kut loost.

De dag nadien heeft Jan een nieuwe bougie in de grasmaaier geplaatst.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *