Ria& Jan 3.4

()

de logé

Als Ria tegen de middag de post in haar brievenbus gaat halen komt Jan juist aangelopen, terug van zijn dagelijkse jogging.

“Hola, buurvrouw, wat zien we er weer knap uit vandaag,” begroet hij Ria als hij bij haar halt houdt. “Leuk topje en rokje,” zegt hij, gebarend naar het topje met de smalle schouderbandjes en haar korte rokje. Ria glimlacht even. Jan heeft onmiddellijk gezien dat ze geen beha draagt want haar tepels priemen tegen de stof van het topje.

Terwijl ze een praatje maken merkt Ria hoe Jan haar met zijn ogen uitkleedt. Ze voelt hoe haar tepels zich oprichten en het bloed haar naar het hoofd stijgt. Het verlangen naar seks waarmee ze vanochtend is opgestaan wordt terug aangewakkerd als ze de begeerte in Jans ogen ziet. Het is ook al drie weken geleden dat ze nog gevreeën hebben.

“Wil je nog steeds eens bij mij komen slapen” vraagt ze plots. Een paar weken terug had Jan haar lachend gevraagd wanneer hij eens bij haar mocht komen slapen. Dat leek haar wel een leuk idee, doch omdat een nichtje intussen met vakantie bij haar is geweest, is het er nog niet van gekomen om op zijn verzoek in te gaan.

“Is vanavond goed”? Vraagt hij.

“OK, kom als het donker is via de tuin” zegt Ria. Achteraan tussen hun beide tuinen is er een smalle opening waarlangs Jan in haar tuin kan, doch waar hij normaal gezien geen gebruik van maakt. De buren hoeven nog niet te weten dat ze iets met elkaar hebben.

Met het vooruitzicht op een stevige beurt loopt Ria de rest van de dag rond met een vochtige slip  en een onrustig gevoel in haar buik. Voortdurend denkt ze er aan hoe heerlijk het zal zijn om terug geneukt te worden door Jan. Het kan niet vlug genoeg avond zijn.

In de vooravond neemt ze een douche om haar plakkerige kutje te wassen en trekt ze een kort, doorzichtig niemendalletje aan met daarboven een korte satijnen kamerjas. Ze doet geen slip aan, want ze zal die toch niet lang aanhebben, denkt ze. Ria dimt het licht van de staande lamp waardoor er een intieme sfeer ontstaat in de woonkamer. In afwachting dat Jan komt bladert ze even in het televisieblad en ze merkt dat later op de avond op het erotisch kanaal een film staat geprogrammeerd. Ze heeft de trailer gezien en weet dat er expliciete seks in voorkomt.

Even na tienen, als de duisternis is ingevallen, wordt er op de ruit van de terrasdeur getikt. Ria laat Jan binnen en geeft hem een intense tongzoen. Hij heeft een fles wijn bij. Ria haalt glazen en schenkt voor beiden in. Ze nemen plaats in de zithoek. Ria gaat expres in de zetel tegenover Jan zitten. Ze praten wat over koetjes en kalfjes maar de sfeer is erotisch geladen. Ze weten beiden wat er gaat volgen. Ria zit met haar benen over elkaar geslagen waardoor een groot deel van haar dijen bloot is. Ze ziet hoe Jan er regelmatig naar lonkt. Hij merkt waarschijnlijk ook wel dat ze geen slip aan heeft.

“Wil je nog wat meer zien,” vraagt Ria terwijl ze recht staat en haar kamerjas uit trekt. Jan kijkt met een geile blik naar haar en naar wat hij ziet doorheen het doorzichtige slaapkleedje dat amper haar kont en kutje bedekt. Hij voelt hoe zijn penis reageert.

Ria zet de TV aan en gaat tot bij Jan. Ze buigt zich voorover en wrijft even over zijn kruis waar ze reeds een bobbel voelt. Jan ziet haar borsten met de donkere tepels hangen in de halsopening van haar kleedje. Jan reikt er naar doch Ria trekt zich achteruit.

“Nog even wachten. Ik wil je graag naakt zien” zegt ze.

Jan doet wat ze vraagt en trekt zijn kleren uit. Ria ziet zijn al half stijve penis en zware ballen bengelen tussen zijn benen. Op TV is intussen de film begonnen en er is onmiddellijk een vrijend koppel te zien dat met het bijpassend gekreun zijn gang gaat.

Ria vult de glazen bij en gaat even naar de badkamer. Als ze terug komt ziet ze dat Jan zich in de drie-zit tegenover de TV heeft geïnstalleerd, half zittend, half liggend tegen de zijleuning. Hij speelt met zijn penis die nog steeds in half stijve toestand verkeert.

“Kom,” zegt hij.

Ria trekt haar nachthemdje uit, en gaat achteruit leunend tussen zijn benen zitten. Hij kan zo met beide handen bij haar borsten en kutje.

Samen liggen ze zwijgend te kijken wat er op TV gebeurt. Jan friemelt afwisselend met zijn vingers door haar schaamhaar, penetreert haar kutje met zijn wijsvinger en stimuleert haar klitje met zijn duim. Met zijn linkerhand bewerkt hij haar tepels die intussen keihard zijn. Hij sabbelt zacht aan haar oorlelletje en fluistert haar geile woorden toe.

De liefkozingen van Jan en de actie op TV missen hun uitwerking niet en hij voelt hoe Ria onder zijn aanrakingen haar benen begint te spreiden en hoe haar kutje steeds meer vocht begint af te scheiden. Haar buik trekt onwillekeurig samen.

“Heet”? Fluistert hij in haar oor.

“Mm…!” Zucht Ria. Haar lichaam begint hoe langer hoe meer te trillen en als op TV de man in de vrouw klaar komt, bereikt ook Ria kreunend haar hoogtepunt.

Het klaarkomen van Ria en ook de vrijscènes op TV hebben ook bij Jan voor de nodige opwinding gezorgd. Ria die ook gevoeld heeft dat er al een tijdje wat beweegt tegen haar onderrug, stelt zich recht neemt Jan bij de benen en draait hem zo dat hij nu tegen de rugleuning rust. Ze gaat met het gezicht naar hem gekeerd schrijlings op hem zitten terwijl Jan zich wat onderuit laat zakken. Ze opent met twee vingers haar kletsnatte schaamlippen en reikt met haar andere hand naar de nu opwippende stijve penis van Jan. Zij trekt de voorhuid naar beneden en plaatst, tussen haar benen glurend, de eikel tussen haar schaamlippen. Terwijl ze Jan in de ogen kijkt laat ze zich met open mond traag op de machtige knots zakken tot hij tot aan de balzak in haar kutje zit.

Ze begint traag op en neer te bewegen. Ze zucht van het genot dat de neukstaaf in haar kutje haar bezorgt. Haar borsten deinen mee op het ritme waarmee ze beweegt. Jan ligt genietend te kijken naar de mooie vrouw die op zijn harde lid zit te rijden. Haar borsten, tepels en klit strelend ziet hij hoe zijn staaf steeds weer in en uit de natte kut glijdt en langzaam bedekt geraakt onder het slijm uit Ria’s kut. Haar schaamlippen zijn rood gezwollen en bewegen mee met de in- en uitgaande penis. Doordat Ria haar positie steeds ietsje wisselt wordt zijn eikel erg gestimuleerd.

Ria drijft het ritme op waarmee ze Jan berijdt. Zweet parelt op haar gezicht, borsten en buik. Haar ademhaling versnelt en haar ganse lichaam begint te trillen. Jan voelt hoe haar kut om zijn penis knijpt en ziet hoe haar buik krampachtig samentrekt als ze luid kreunend, met het hoofd in de nek, schokkend klaar komt. Uitgeput laat Ria zich voorover vallen terwijl het orgasme door haar lichaam na-schokt.

Jan schuift zijn handen onder Ria’s billen en met zijn penis in haar kut richt hij zich op. Ria klemt haar benen om Jans middel als hij recht staat en haar vervolgens op haar rug in de zetel legt.

Met haar armen rond zijn nek en haar benen rond zijn middel geklemd begint Jan met de oerdrift van een man in Ria te stoten. Met zijn nagels in haar billen geplant drijft hij genadeloos zijn harde penis in Ria’s hete soppende kut. De klagende geluiden die Ria maakt drijven zijn hitsigheid ten top en als de wrijving van haar kut rond zijn penis onhoudbaar wordt stoot hij diep toe en loost hij zijn zaad.

Ria schreeuwt het uit en graaft haar nagels in Jans rug als ze het schokken van de penis in haar kut voelt.

Hijgend, zwetend, blijven ze in elkaar versmolten liggen.

Het is na middernacht als ze de slaapkamer opzoeken. Het duurt niet lang vooraleer ze in elkaars armen in slaap vallen, moe van het neuken en loom van de wijn.

Op de wekker is het vijf uur als Jan wakker wordt. Normaal slaapt hij steeds tot halfzeven, maar het vreemde bed zal er wel voor iets tussen zitten dat hij nu reeds wakker is. Hij voelt het warme lichaam van Ria die met de rug naar hem gekeerd naast hem ligt. Hij denkt er aan hoe zij elkaar een paar uren terug bereden hebben. Hij heeft nooit gedacht zo ’n warmbloedig wijfje als buurvrouw te hebben.

Hij heft even het laken op en zijn kijkt naar het naakte vrouwenlichaam met de mooie kont. Jan wordt gewaar hoe zijn penis zich met schokjes opricht. Hij draait zich naar Ria toe en schuift zijn hand tussen haar billen. Rita zucht. Haar kutje voelt vochtig warm en wat plakkerig aan. Hij laat een vinger door het spleetje glijden en stopt die er even in. Ria kreunt zachtjes en opent haar benen voor de vroege bezoeker.

Jan stopt nu zijn duim in haar kutje, diep genoeg zodat hij tegen haar klitje stoot. Ria kreunt van genot en steekt haar kont naar achter. Ze voelt hoe haar bilspleet wordt open getrokken en hoe Jan zijn penis tegen haar kutje plaatst en die zacht in haar schuift. Ria zucht van genot. Ze grijpt tussen haar benen naar zijn ballen.

“Goedemorgen buurvrouw,” zegt Jan stil en stoot even toe.

“Mm…!” Kreunt Ria. Jan neukt haar met zachte bewegingen terwijl hij beurtelings haar kutje, borsten en tepels bewerkt.

Hij trekt zich terug en draait Ria op haar buik. Hij neemt haar vast in de lenden en trekt haar zich toe zodat ze met het haar kont omhoog komt. Ria zit steunend op ellebogen en knieën op het bed. Jan hurkt met gespreide benen schrijlings over haar, plaats zijn eikel tussen haar schaamlippen en penetreert haar. Hij buigt zich voorover, grijpt Ria’s neerhangende borsten en begint rustig in haar te stoten. Bij elke stoot schuift Ria wat vooruit. Ze heeft zich nog maar zelden zo gevuld gevoeld.

Met een zalig gevoel in haar onderbuik ondergaat ze de stoten van Jan en het slaan van zijn ballen tegen haar kont. Ze reikt tussen haar benen en begint over haar kutje te wrijven. Ze voelt hoe Jan het ritme van zijn stoten opdrijft. Ria beantwoordt elke stoot met een tegenstoot en voelt hoe haar kutje en onderbuik zich krampachtig beginnen samen te trekken. Plots voelt ze hoe Jan diep in haar stoot en met een langgerekte zucht in haar klaar komt. Ria klauwt met haar vingers in het laken als ze de dikke staaf in haar voelt pulseren, stoot draaiend met haar kont ruw achterwaarts en komt luid kreunend en schokkend met gans haar lichaam eveneens klaar.

Het is twintig over vijf als ze moe maar voldaan naast elkaar liggen uit te hijgen Er is amper iets gezegd maar ze hebben des te meer genoten.

Doom&Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *