Sara

()

SARA

Zaterdagavond 19.00 u. Ik kijk op mijn lijst. Oef, eindelijk de laatste patiënt. Ik ben al sinds 8.00 u deze morgen op dreef. Moeilijk om de eerste dagen zo mijn draai te vinden, maar wel heel leuk en veelzijdig om zo te werken. Sinds enkele dagen ben ik tewerkgesteld in een privé thuisverplegingsorganisatie ter vervanging van een vrouwelijke collega die plots is ziek gevallen. Het zijn dus allemaal nieuwe plaatsen en patiënten. De ene al wat vriendelijker en aangenamer dan de andere. Nog ééntje te gaan spookt er door mijn hoofd als ik de oprit van een mooie woning oprij. Snel overloop ik het dossier.

Sara, 19j. thuis met heup- en schouderbreuk na val van paard. Mag bed zo weinig mogelijk verlaten. Opletten. Heel schuchter! Toedienen van pijnstillers en medicatie. Wassen en eventueel bed verversen. Sleutel ligt onder de mat achterdeur. Ouders op vakantie tot 18/6/19. Dus extra aandacht!

Ik haal het nodige uit mijn wagen en begeef me naar de achterdeur waar ik inderdaad de sleutel vind onder de mat. Ik klop en ga binnen. Ik zie een mooie jonge dame in een hospitaalbed liggen en naar TV kijken. Ze schrikt als ze mij ziet want ze had duidelijk mijn vrouwelijke collega verwacht. Afwachtend in het deurgat vraag ik of ik stoor en stel me voor. Langzaam kom ik dichter en stel haar gerust en vertel dat ik al een aantal jaar ervaring heb en nog al vrouwelijke patiënten heb gehad.

Onzeker glimlacht ze en ik kom dichterbij en zet met op de rand van het bed. Mooi is ze; spookt er door mijn hoofd. De geur van zweet prikkelt mijn neus en ik vraag of ik moet wassen en even het bed verversen. Ze schrikt en ik zie dat ze twijfelt.

“Wil je liever een douche nemen” vraag ik nadat ik wat heb rondgekeken in de badkamer om handdoeken te vinden en gemerkt heb dat ze een grote inloopdouche heeft. Ze fronst haar wenkbrauwen, maar als ik haar dan vertel dat ik een krukje kan plaatsen en ik haar naar daar kan dragen stemt ze toe. Zo gezegd, zo gedaan. Ik laat het water al wat lopen en plaats het krukje en even later draag ik haar (ze weegt gelukkig als een pluimpje) naar de badkamer waar ik haar op het krukje zet.

Ik merk dat ze aarzelt om zich te ontkleden dus knik ik, geef haar de douchekop en verlaat de douche. Even later zie ik het topje en het slipje op de grond belanden en hoor het water spetteren op haar huid. Mijn fantasie speelt me parten als ik bedenk wat ze zo allemaal met haar douchekop kan doen maar hoor haar plots stoppen en vragen om kleren te halen. Door het geluid van water hoor ik haar nauwelijks maar begrijp dat ik in haar slaapkamer wat vers ondergoed moet halen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik verdwijn uit de badkamer, niet slecht voor mijn opkomende erectie. Verman je, dat is echt niet professioneel denk ik bij mezelf en ga de eerste deur van de gang binnen.

Een verrassend groot bed voor zo’n jonge dame bedenk ik terwijl ik de kast open en haar ondergoed zoek. Ik schrik als ik zie dat er vooral pikante slipjes en setjes liggen. Ik haal een redelijk ‘braaf’ setje uit maar dat toch nog mijn fantasie kan prikkelen en zoek wat verder. Een lade lager vind ik tot mijn verbazing speeltjes, vibrators, tepelklemmetjes, handboeien, blinddoek, touwen. Wow. Niet goed voor mijn erectie zo. Ik hoor een luide bons en sluit snel de lade en ga met het setje vlug naar de badkamer.

“Gaat het,” roep ik. Maar ik hoor een stil gekerm en gesnik, dus ga ik snel verder. Ze ligt daar, naakt en nat op de grond. Het krukje is zo te zien uitgeschoven en de sproeier ligt nog aan. Snel draai ik de kraan toe. Ze ligt daar te huilen van de pijn. Och arme de schat. Een prachtig lichaam bekroond met twee heerlijke stevige borsten. Door de val liggen haar benen wat open waardoor ik het zicht krijg op venusheuvel die zo te zien al een tijdje niet meer geschoren is. Ik schuif voorzichtig mijn handen onder haar lichaam en trek ze naar me toe en draag ze naar bed waar ik ze zachtjes neer leg.

Snel ga ik terug in de badkamer en haal een paar handdoeken en snel terug naar de slaapkamer waar ze nog steeds ligt te snikken. Voorzichtig ga ik er naast zitten en begin ze af te drogen. Langzaamaan kalmeert ze en laat me toe om haar armen weg te trekken zodat ik haar kan afdrogen. Ze neemt de tweede handdoek en legt die over haar onderbuik terwijl ik haar verder afdroog. Haar mooie borsten lonken me en voorzichtig begin ik ze af te drogen. Het snikken stopt en ik merk hoe haar tepels reageren en hard worden. Ze sluit haar ogen en laat me begaan.

“Sara,” fluister ik zachtjes. “Ik ga moeten controleren of alles nog in orde is met je heup. Als het teveel pijn doet moet je zeker een seintje geven.”

Voorzichtig omvat ik haar linkerbeen en trek het langzaam maar voorzichtig naar me toe en begin draaiende bewegingen te maken. De handdoek glijdt er af en ik krijg terug het zicht op haar heuveltje en lipjes. Hoe verder ik het been laat spreiden, hoe meer de lipjes zich openen en hun heerlijk roze bloemblaadjes zichtbaar worden. Plots opent ze haar ogen en beseft dat ik alles kan zien en trekt snel de handdoek terug tussen haar benen. “Sorry,” stamelt ze met een rode blos op haar wangen, “ik heb na de operatie nog geen tijd gehad om dat daar wat bij te werken, meestal loop ik verzorgd rond hoor.”

“Geen probleem hoor. Ik heb nog wel naakte vrouwen gezien hoor, dus schaam je zeker niet. Ziezo. Zo te voelen is je heup nog in orde. Wil je anders dat ik je daar een beetje bij scheer” vraag ik achteloos, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ze wordt nog roder nu.

“Meen je dat? Doe je dat soms misschien?”

“Ja, natuurlijk,” lieg ik. “Het is niet omdat vrouwen ziek zijn of een ongeluk hebben gehad dat ze daarvoor zichzelf niet verzorgen of laten verzorgen. Dus ja, soms scheer ik de benen of wat hoger zodat ze zich weer op en top vrouw voelen.”

Ze kijkt me aan. Twijfelend. “Neen, dank u” zegt ze, terwijl ze haar hoofd schud. “Ik zou dat echt niet durven. Zien hoe iemand anders mij scheert.”

“Dan sluit je je ogen maar” zeg ik lachend, terwijl ik een hoek van de handdoek over haar ogen trek. Hierdoor is haar linkerborst terug bloot gekomen. “Oeps, sorry” zeg ik en trek de handdoek terug op zijn plaats en haper aan de nog steeds harde tepel. Ze lijkt te twijfelen, ik voel dat ik nog één stapje moet zetten om haar over de lijn te trekken.

“Weet je Sara. Je bent mijn laatste patiënt vandaag. Dus ik heb tijd, maar jij moet me vooral vertrouwen hé.”

Ze kijkt me aan, alsof ze het gevaar wil schatten. Trek haar lip wat omhoog. “Ok dan, maar ik durf wel niet te kijken hoor.”

“Ok. Dan blinddoek ik je wel. Kan ik hier ergens iets vinden daarvoor?”

“Ik zou het niet weten, dit is de slaapkamer van mijn ouders” zegt ze. (maar uit de toon waarom ze dit zegt heb ik het gevoel dat ze heel goed weet wat er allemaal ligt) Alles valt op zijn plaats in mijn hoofd. Het grote bed, de mooie lingeriesetjes, de speeltjes. Waren allemaal niet van haar. “Misschien vind je wat in die lades daar.” Ze wijst naar de lade waar ik al eerder had gekeken en ik loop er naar toe. Tussen alle andere speeltjes vind ik inderdaad een blinddoek die ik snel uithaal. Ik draai me om en zie hoe ze me aankijkt. Het is wel duidelijk dat ze weet wat er nog allemaal in die lade ligt.

“Ok, ik ga je nu blinddoeken en daarna naar de badkamer mesjes en schuim gaan halen. Oké?”

Ze schudt onzeker haar hoofd en komt wat recht waardoor ik hem aan kan doen. De handdoek valt terug open waardoor haar heerlijke boezem terug bloot komt te liggen. Even later kom ik terug met enkele kommetjes met warm water, de bus scheerschuim en de scheermesjes. Ik maak haar benen wat nat en smeer de scheerschuim zachtjes erop uit. Haar borsten zijn nog steeds naakt, enkel de handdoek ligt nog tussen haar benen.

Voorzichtig scheer ik haar benen en smeer ze in met een lotion. Ze zegt niets, maar ik voel dat ze geniet van de aandacht en me laat begaan, het hoofd een beetje gedraaid en de mond wat geopend. Langzaam trek ik de handdoek van tussen haar benen. Het aroma van verlangen komt me tegemoet en zorgt ervoor dat mijn erectie nog harder wordt. Bijna pijnlijk knellend in mijn broek. Zachtjes zeep ik het bosje en de lipjes in en verwijder eerst de grootste haartjes.

“Alles af? Vraag ik op een fluisterende, bijna samenzweerderige toon.

“Neen,” fluistert ze, hijgt bijna. “Laat nog een driehoekje staan als je wilt.” Ze streelt even haar haartjes met haar vingertoppen alsof ze wilt tonen waar deze zijn. Met korte maar bewuste bewegingen scheer ik de haartjes weg. Ik trek hierbij haar lipjes strak en masseer ze zachtjes. Ze geniet ervan. Haar tepels staan gezwollen en ze moet moeite doen om niet te kreunen. Voorzichtig laat ik een vinger glijden tussen de lipjes terwijl ik verder scheer. Ze kreunt zachtjes, maar laat me begaan. Haar handen glijden naar haar borsten en beginnen ze te strelen.

Gesterkt door haar reactie ga ik verder en verken de heerlijke vallei tussen haar lipjes. Ik snuif het heerlijk aroma op van haar honing en zie hoe ze glimmen van verlangen. Terwijl ik verder scheer kneed ik zachtjes de lipjes, duw ze wat toe, span ze op tot ze een kreuntje niet meer kan onderdrukken. Haar handen strelen haar borsten en plukken haar tepels, telkens weer en teken voor mij om verder te gaan. Zachtjes glijden mijn vingers tussen haar lipjes en strelen haar genotsknopje, masseren het tussen duim en wijsvinger. Ze kreunt luid nu, “ja” fluistert ze zacht, “doe verder.”

Ik laat een vinger in haar grotje glijden. Krom hem een beetje en laat hem in uit haar genietende lichaam glijden.

“Twee” fluistert ze bijna smekend. Ze opent haar mond een beetje, een druppeltje speeksel aan de mondhoek terwijl ik mijn wijs- en middenvinger langzaam in haar grotje laat glijden. Ze is nauw. Dieper en dieper glijden mijn vingers is haar goddelijk lichaam. “Ja,” kreunt ze, “niet stoppen nu, dieper, neem me dieper.”

Ik drijf mijn vingers dieper en steeds sneller in haar o zo hongerig grotje terwijl mijn vingers haar genotsknopje constant verwennen en ik zie hoe ze geniet.

“Ja!” Schreeuwt ze luid, “niet stoppen, ik ga komen.” Haar lichaam spant zich op rond mijn vingers, knellen ze bijna af terwijl haar lichaam zicht opspant terwijl ze haar hoogtepunt bereikt. Het orgasme blijft maar duren en ik voel dat mijn vingers worden overspoeld door haan honing.

Als ze dan toch uiteindelijk kalmeert trek ik ze langzaam uit en lik ze gulzig af. Blozend blijft ze zo liggen, het gezicht bezweet, de blinddoek nog steeds aan. Haar puntige borsten die snel op en neer gaan onder haar gejaagde ademhaling.

Mooi is ze.

Vervolg?

Djinn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *