Vette beurt

()

Ja, eindelijk heb ik weer eens een vette beurt gehad en wel voor mijn verjaardag. Drie jaar geleden is mijn man er van door gegaan en liet mijn dochter en ik in de steek. Het duurde wel even om de draad weer op te pakken want begrijpen konden wij het niet, maar je moet toch weer verder en dat lukt wel een beetje.

Toen ik vijftig werd besloot ik alles te vernieuwen in huis. Ik kocht nieuwe meubels en ook voor de slaapkamer kwamen nieuwe spullen. Daarbij behoorde een kast en die moest in elkaar gezet worden en ja dan heb als vrouw een probleem, een groot probleem want hoe doe je dat. Ik had er met mijn vriendin over en die zei, “het is geen probleem ik stuur Maarten wel,” dat is haar man. “Hij is handig op de slaapkamer,” zei ze lachend. “Ja, dat geloof ik, dat was mijn ex ook in alle gevallen.”

“Nou Maarten zal je graag helpen meid en je zult je er wel mee redden denk ik en je ziet maar wat jullie doen.”

“Nou de kast in elkaar zetten,” zei ik.

“Meid begrijp mij goed, ik zeg jullie moeten maar zien wat jullie doen.”

Ik keek haar aan, “is dit een uitnodiging om met Maarten het bed in te duiken,” vroeg ik. “Hé, hé, het kwartje valt, ja wanneer jij een beurt van hem wil hebben dan doe jij maar lekker je goddelijke benen uit elkaar want wij hebben weleens tegen elkaar gezegd, die Dorien staat ook al een tijd droog, ze zal er ook wel flink jeuk aan hebben want jullie neukten toch altijd zo veel.”

“Ja, dat kun je wel zeggen hij heeft mij wat afgepaald, maar dat wilde ik zelf ook.”

“En nu dan nu speel je met je zelf,” vroeg ze.

“Ja, wat moet ik wanneer ik geil ben speel in met mijn kutje en helemaal wanneer ik mijn dochter te keer hoor gaan want haar vriendje haar te pakken heeft, ze is al net zo geil ding als dat ik ben.”

“Nou zie het maar als een verjaardagscadeau wanneer je door Maarten laat neuken en ik weet zeker hij zal het graag doen en je zult er van genieten.”

Op die zaterdag kwam Maarten, mijn dochter moest toch werken in de winkel dus de kust was vrij en ik zou die kans pakken. Ik hielp Maarten met het aangeven met de onderdelen en de schroeven maar deed dit niet goed.

“Waar zit jij met je gedachten Anette” vroeg hij op een keer.

“Wat dacht,” zei ik,” ik zal het je vertellen, in gedachten liggen wij al in bed en neem jij mij goed te pakken.”

“O nu kan ik het begrijpen,” zei hij, “maar dan moet je toch wel even wachten eerst de kast in elkaar want dan kun je ook mooi in de spiegel kijken wanneer je op mijn lul zit te wippen. Het is beter dat wij daar maar even niet aan denken,” ging hij verder “want kijk eens waar ik nu mee zit.” Zijn lul tekende zich flink af in zijn broek en ik kneep er even in.

“O! Maarten wat groot wat heb jij een machtige paal ik kan haast niet wachten, mag ik hem even zien” en ik wachtte niet op zijn antwoord maar maakte zijn broek open en haalde zijn paal er uit. Ik ging op mijn hurken zitten en nam hem diep in mijn mond en hij kreunde. Hij liet mij even gaan en zei.

“Dorien eerst even de kast afmaken daarna ga ik jou afmaken.” Ik stopte zijn lul weer terug. Na een half uurtje waren wij met de kast klaar en hij ruimde zijn gereedschap op en maakte het andere gereedschap klaar om mij te neuken. Onze kleren lagen zo op de stoelen en ik ging liggen en trok mijn benen op.

“Je hebt een mooie vette kut,” zei hij, “mooi volle lippen dat heeft Denyse niet zo” en hij zette zijn lul tussen mijn lippen en stootte diep toe.

“O wat heerlijk” zei ik. “Wat lekker om weer eens een echte paal in mijn scheur te hebben. Je moet maar niet opkijken van mijn taal Maarten. Wanneer ik geil ben, en dat ben ik nu, dan laat ik mij gaan.”

“Doe maar lekker” zei hij, “dat doen wij ook en Denyse noemt zich dan een geile teef.”

“Dat is ze toch ook,” zei ik. Hij ramde zo lekker diep en hard door en ik genoot. Toen trok hij zijn lul uit mijn kut en zei.

“Zo nu laat jij je er op zakken en kun je kijken in de spiegel van de kast hoe je er op zit.”

En dat was een geil gezicht. Steeds kwam zijn vette paal glimmend tussen mijn lippen uit en hij greep mijn tieten vast en kneep er in. Hij drukte mij ook voorover en trok mijn billen uit elkaar.

“Je hebt een geile kont Dorien”, zei hij, “kun je daar ook een lul in hebben.”

“Ja hoor, ik was er al jong bij om mij ook heerlijk anaal te laten verwennen.” En zo gebeurde het dat alle openingen die middag van een flinke lading zaad werden voorzien. Na drie heerlijke beurten namen wij een douche en dronken gezellig een glaasje en toen hij afscheid nam zei hij.

“Wanneer er wat met de kast is kom ik graag je helpen en wanneer er wat met je kutje is bel je maar op ook al ben je niet jarig.”

Hij was net weg toen zijn vrouw belde en vroeg “is het gelukt met de kast?”

“Ja, mm… meid alles is gelukt.”

“En kan hij neuken,” vroeg ze.

“Geweldig, ik denk dat hij nog wel eens meer bij de kast moet komen.”

“Hij mag zo vaak je wilt naar je toe Dorien want je hebt het nodig.”

En dat kon ik niet ontkennen

Dorien Vercammen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *