Verlieft verlangen

()

Voor de haard, in het licht van de fladderende verwarmende vlammen lagen we voor het eerst naakt naast elkaar. In de verte kreunde de hese stem van Sade.

Ik steunde op mijn elleboog en leunde met mijn bovenlichaam over haar heen. Heel voorzichtig en teder streelde ik haar welvingen. Wat vond ik haar toch vrouwelijk! Alleen het zien van haar naakte opgewonden lichaam bezorgde me al schokken in m’n onderbuik. Heel zacht en geconcentreerd raakte ik ieder plekje van haar lichaam aan met m’n grote ruwe handen. Haar lichaam sidderde bij iedere aanraking. Vooral door de plagende en uitdagende kneepjes die ze overal op haar verlangende huid voelde. Mijn warme naakte huid tegen haar gevoelige borsten veroorzaakte zo’n heerlijk gevoel dat ze zich helemaal liet gaan.

 Ik legde haar met gespreide benen en uitnodigende lipjes in de richting van de vlammen die willekeurig flakkerend en vlammend haar vrouwelijkheid verwende. Ieder druppeltje geil werd weg gelikt door de warmte van de vlammen. Tevergeefs probeerde ze de kreetjes die ze slaakte te smoren en haar knieën bij elkaar te brengen om aan de zoete marteling te ontsnappen. Moeiteloos ontsloot ik iedere keer weer de barrière van haar knieën, om de speelse warmte van de haard haar geil genot te laten opdrijven. De spanning in haar lichaam werd steeds sterker. Ze genoot van mijn strelingen en kon het niet laten om haar heupen tegen me aan te duwen.

Ze was er al klaar voor om de mijne te worden, maar ze hield zich in; want ze wilde dat dit moment eeuwig zou duren. Ze sloeg haar armen om mijn hals en drong met haar tong mijn mond binnen. Eindeloos speelden onze tongen met elkaar. Ze wilden meer. Meer van mij, voor elkaar. Ze wilden één worden. Haar handen gleden over mijn rug naar mijn ronde billen. Terwijl onze ogen elkaar niet loslieten pakte ze met haar handen stevig mijn billen vast en begon ritmische bewegingen te maken. Ze voelde mijn mannelijkheid op haar onderbuik. Ze kreunde zacht. Nadat ze me had losgelaten nam ik haar in m’n armen en samen draaiden we om. Ik streelde een weerbarstige krul in haar kapsel en keek mijn geliefde doordringend in de ogen. Heel zacht en zeker kroelde zij met haar slanke vingers door mijn krullende haar op m’n benen. Ik kreunde in haar oor. Door m’n kreunen verlangde ze steeds meer naar me.

Ik beet in haar tepel en maakte het harde puntje met m’n tong nat. Ze week achteruit en ging naast me zitten. Ze bevochtigde haar volle lippen en opende haar mond. Met haar ene hand hield ze d’r haar omhoog zodat ik kon zien wat ze ging doen. Met haar andere hand omvatte ze langzaam mijn harde penis. Ze vulde haar natte geile mondje ermee. Mijn lichaam schokte en ik kreunde voor meer. Met een heel langzaam ritme begon ze me te pijpen. Ik voelde keer op keer mijn eikel langs haar tong en gehemelte glijden. Ik wilde sneller en meer. Mijn heupen begonnen sneller te bewegen, maar ze plaagde me en stopte.

Zuchtend ontspande ik mijn lichaam en dit was voor haar het moment om weer te beginnen. Het kreunen werden heviger en zij proefde mijn voorvocht op haar speelse tong. Zo ineens stopte ze ermee en keek geil en brutaal in mijn ogen. Ze zag verlangen en voelde zich week worden. Ik draaide haar op d’r rug en kuste haar in d’r hals. Ze pakte m’n schouders en trok me bovenop haar warme naakte huid. Ik plaagde en maakte d’r gek van genot door met mijn penis aan de binnenkant van d’r dijen te wrijven. Plagend drong ik een heel klein stukje bij haar naar binnen. Wat was ze nat en heet! Ze krulde spontaan haar rug en drukte haar harde tepels tegen mijn behaarde borst. Vechtend met mezelf, omdat ik nu eigenlijk verder bij haar naar binnen wilde dringen om haar te zien schokken en gek te zien worden van het gevoel dat ik haar zo kon geven, trok ik toch zachtjes mijn harde penis uit haar geile kutje.

Ze ontspande zich en voelde mijn handen haar dijen uiteen drukken. Wat verlangde ze nu naar mijn tong op haar klitje! Haar benen trilden helemaal van verlangen naar me en ze moest kreunen van mijn kussen op haar dijen. Ik kuste haar eerst van beneden naar boven tot aan haar gladde kale poesje en sloeg het over tot aan haar andere been en kuste daar verder naar beneden. Ik draaide me om en keek nu in de richting van haar voeten. Nog voordat ik haar kon verwennen door te spelen met haar natte en gevoelige klitje, voelde ik mijn penis nat en warm worden. Met haar lippen om mijn penis heen geperst begon ze me wild en gulzig af te trekken.

Al schokkend zoog ik aan haar klitje. Met m’n vingers voelde ik dat ze echt heel nat was! Plagend ging ik met m’n middelvinger haar kutje binnen. Terwijl ik zachtjes op haar klitje beet, werd ik geiler en geiler van haar gekreun en gekronkel onder me. Met haar tong draaide ze rondjes om mijn eikel, en net als ze ermee ophield en ik zuchtte en kreunde van het genot dat ik net had ondergaan, nam ze mijn penis helemaal in haar mond. Ik schokte en kon het niet laten om te stoten in haar gulzige mondje.

Mm… ze proefde hoe geil ik was en nu kon ze niet langer wachten, ze wilde me in haar voelen. Ze gleed onder me vandaan en ging uitnodigend op haar buik liggen. Ik tilde haar voorzichtig omhoog zodat ze op handen en knieën steunde. Een enorme golf overspoelde haar toen ik in haar nauwe kutje binnendrong. Het langzame ritme dat ik aannam werd onderbroken door de snelle bewegingen van haar heupen. Met een hese stem maande ze me door te gaan. Aan haar ademhaling kon ik duidelijk merken dat ze bijna kwam. Ik stootte steeds sneller en harder. Onze lichamen waren warm en bezweet. Met mijn rechterhand gleed ik over haar billen naar haar klitje. Dit was helemaal opgezwollen! Ik vingerde haar en bleef tegelijk stoten. Ze werd gek en een golf doorspoelde haar lichaam, ze hijgde steeds vlugger en toen ik haar onder me voelde klaarkomen, kon ik het niet langer tegenhouden. Ik kwam schokkend in haar klaar.

Ineengestrengeld lieten ze zich zakken en we omarmden elkaar. De cd was ondertussen afgelopen, buiten was het donker de haard bouwde zichzelf af. We voelden ons voldaan en uitgeput. Toen ik de dekens over ons heensloeg was zij al in slaap gevallen. Met m’n handen streek ik door haar haren en kuste haar slapen. Ze krulde helemaal tegen me aan en door de warmte van haar lichaam viel ik ook in slaap. Niets maakte nu meer uit, alles was goed. Van de wereld om ons heen hadden we geen besef meer. Tevreden bleven we de hele nacht dicht tegen elkaar aanliggen, alsof we elkaar nooit meer los zouden laten.

Dorien Vercammen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *