Als moeder thuis is

()

Het was een mooie dag, en mijn ouders en mijn broer waren samen een weekendje naar de Ardennen gegaan en hadden mij achter gelaten (iets wat ik helemaal niet erg vond).Ik zag hoe de zon door mijn gordijnen heen scheen en wist dat het vandaag een mooie dag zou gaan worden. Nadat ik me gedoucht had en een ontbijtje naar binnen had gewerkt, was ik naar mijn beste vriendin Sandra toe gegaan, we hadden afgesproken dat zij vandaag de hele dag bij mij zal zijn en ook kwam slapen. Nadat ik bij haar aangekomen was zijn we samen naar de supermarkt gegaan en hebben we wat drank ingeslagen voor deze dag.

Eenmaal terug bij mij thuis hebben we de drank in de kast neergezet en ze vroeg mij of het geen goed idee was om met dit mooie weer te gaan zwemmen bij zee, ik vond dit een goed idee en het strand was immers maar 20′ fietsen bij mijn huis vandaan. We pakten onze spullen en reden met onze fietsen naar het strand en zette onze fietsen neer. Eenmaal het strand op gelopen zagen we dat het eigenlijk wel druk was en ik stelde ook voor om een stukje door te lopen naar links omdat daar niet zo veel mensen waren (was bijna niemand).

Eenmaal aangekomen op een mooi plekje legden we onze handdoeken neer en deden onze broeken en shirtjes uit (onze bikini’s hadden we thuis al aangedaan). We gingen op onze handdoeken liggen en ik smeerde mezelf in met zonnebrand. Ik kon echter niet bij mijn schouders en mijn rug dus ik vroeg of Sandra het even bij mij wilde doen, ze stemde snel in en ik gaf de zonnebrandcrème aan haar. Ik ging op mijn buik liggen en legde mijn hoofd op mijn armen zodat mijn hoofd wat steun had. Ze deed een beetje zonnebrand op haar handen en begon me met haar lieve zachte handen bij mijn nek in te smeren, het voelde geweldig aan.

“Mm… dat doe je geweldig San” Sandra zei echter niets maar lachte alleen naar me en smeerde verder mijn rug in.

Ze was klaar en vroeg me of ik haar ook even wilde insmeren, ik stemde in en pakte de zonnebrand en deed een beetje op mijn handen en begon haar rug zacht en teder in te smeren.

“Zo Cyn, dat doe je zeker niet verkeerd krijg helemaal de rillingen over mijn lijf”

Ook ik antwoordde niet en beantwoordde het alleen maar door te lachen. Nadat ook in klaar was met haar rug en nek in te smeren bood ik aan om lekker een duik in de zee te nemen, ze stemde in en rende meteen voor me uit, ik rende giechelend achter haar aan en greep haar zodra we een paar meter in de zee gerend te hebben bij haar arm zodat ze viel, dit was echter niet mijn bedoeling maar ze viel hard naar mijn weten te hard.

“Ow! Sorry dit was niet mijn bedoeling gaat het een beetje?” Ondertussen hielp ik haar omhoog.

“Nou ja, het gaat wel je had me gelukkig niet een paar meter eerder in het water gesleurd want daar lagen allemaal schelpjes en zo en hier niet”.

We liepen ondertussen verder maar ik zag dat Sandra een beetje moeilijk aan het lopen was.

“Is alles oké?” vroeg ik een beetje geschrokken.

“Nou eigenlijk niet Cyn, mijn voet doet zo zeer.” Ik liep terug en hielp haar zodat ze op de grond kon gaan zitten.

“Zo laat me eens kijken”en tilde haar voet op.”Oh nee, ik zie het al je hebt een diepe snee in je voet zitten San.”

Sandra draaide haar voet in haar richting zodat ze het ook kon zien.

“Shit hé, nu is onze hele dag verpest. Kom dan gaan we even naar een EHBO post en dan gaan we naar huis.”

“Een EHBO post? Waar is dat goed voor?” Zei Sandra een beetje met een angstige toon.“Kom nou maar”.

Gelukkig was Sandra niet zo zwaar en kon ze dus op mijn schouder leunen en zodra bij het zand aan gekomen tilde ik haar op.

“Wat doe je nou?” zei Sandra geschrokken.

“Ik help je alleen lieve schat” een brede glimlach kwam op mijn gezicht en Sandra begon nu ook te lachen.

Nadat we bij de EHBO post geweest waren en weer thuis gekomen waren had ik Sandra op de bank gelegd en schonk voor ons beidde een glas wodka jus in.

“Dat was heel lief van je Cyn.”

“Ach, ja ik heb het voor een vriendin over” en ging naast haar zitten. Ik boog naar voren en keek naar haar voet, er was niets bijzonders te zien.

Opeens voelde ik een hand op mijn onder rug.

“Je string is wel erg goed te zien” grinnikte Sandra. Ik kreeg een beetje rood hoofd maar vond het verder niet zo heel erg omdat we tenslotte meiden onder elkaar waren. Toen ik weer terug naar achter wilde gaan viel mij op dat Sandra haar hand nog niet had weggehaald en me een beetje aan liep te staren.

“Valt er wat te zien San?” vroeg ik met een beetje plagerige toon.

“Oh nee, niets ik keek gewoon even.”

“En waarom haal je die hand dan niet weg” vroeg ik aan Sandra.

Ze deed niets en reageerde ook niet meer en bleef maar staren deze keer naar mijn gezicht en ik dacht het goed te zien dat ze naar mijn lippen keek.

Langzaam ging mijn hand door haar lokken heen en trok ik haar hoofd zonder enige dwang naar mij toe. Onze lippen raakte elkaar al snel en ik opende mijn lippen en drong mijn tong bij haar naar binnen. Onze tongen raakte in elkaar verstrikt en we gingen steeds met meer passie en liefde zoenen.

“Hier heb ik van gedroomd Cyn” fluisterde ze zacht in mijn oor terwijl ze met haar hand naar mijn borsten bewoog, ook met haar andere hand, ging ze richting mijn borsten en masseerde ze lekker.

Ik ging onder tussen met mijn handen onder haar shirt en masseerde haar borsten ook lekker en ik voelde dat ze al aardig geil was omdat haar tepels al fier naar voren gericht stonden en door het bovenstukje van haar bikini staken.

Ze deed mijn shirtje uit en zag dat ik mijn boven stukje al uit had gedaan. Langzaam ging ze met haar tong via mijn nek naar mijn borsten toe en nam een tepel tussen haar lippen, ze begon er zachtjes aan te sabbelen en mijn tepels werden meteen zo hard als het maar kon.

Langzaam ging ik met mijn hand onder haar rokje en streelde haar dijen en ging steeds meer naar haar poesje toe.

Plots stond ze op en deed haar kleren uit, ik zag aan haar dat ze moeite had om dit te doen omdat ze immers die snee in haar voet had maar ik deed niets en deed mijn eigen kleren uit. Ik zag dat ze het nu toch wel erg moeilijk kreeg en tilde haar op en liep met haar naar mijn kamer en legde haar op mijn bed neer. Ik ging op haar liggen en ik gaf haar een lekkere tongzoen en daalde met mijn tong via haar nek naar haar borsten en likte en masseerde deze met mijn handen. Langzaam met mijn tong naar beneden even een paar rondjes maken bij haar navel en ging weer door met mijn weg naar het lekkerste plekje van mijn vriendin ik sloeg echter haar poesje over en ging naar haar dijen en likte daarna naar boven.

Steeds dichter kwam ik bij haar lekkere lipjes. Ik haalde mijn handen van haar borsten af, ging met 1 hand naar haar poesje toe, streelde haar venusheuvel en ging tussen haar spleet

“Zo jij bent wel erg nat hé” zei ik met een geile en een beetje plagerige stem.

“Oh je moest eens weten schat. Ik wil dat je me klaar likt!” zei ze met een hese stem.

Ik ging verder met het strelen en likken van haar poesje ik twijfelde geen moment meer en stak meteen 2 vingers in haar klets natte grotje, met mijn tong likte ik haar klitje, ze ging heel zwaar ademen en kronkelde met haar hele lichaam

“Oh ja! Cyn je maakt me gek. Lik me klaar! Lik me klaar!” Klonk het een beetje onverstaanbaar uit haar mond.

Een paar minuten laten voelde ik haar kutspieren samen trekken en ik wist dat dit het moment moest zijn dat ze ging komen ze kreunde luider en luider en ze kon alleen nog maar uit brengen.

“Oh Cynthia! Lieve schat van me, lik me oh ja! oh ja! Ik kom! Ik kom!”

Nadat ze hevig gekomen was. Nu haar kutspieren weer iets tot rust waren gekomen. Trok ik mijn vingers uit haar grotje en deed ze in mijn mond.

Langzaam bewoog ik me over haar heen en zoende haar lekker zodat ze haar eigen lekkere geil kon proeven ik draaide me van haar af en ging naast haar liggen.

“Oké, nu is het mijn beurt om jou eens lekker te gaan verwennen” zei Sandra met een geile stem.

Ze legde haar hand op mijn bil en begon me te tongzoenen. Met haar andere hand masseerde ze mijn borsten en ik begon ligt te kreunen Ze deed het geweldig! Langzaam daalde ze af naar mijn poesje en deed er meteen 2 vingers in met haar duim masseerde ze mijn klitje en met haar andere hand had ze onderweg mijn sterretje gevonden en had daar ook een vinger in gedaan.

“Oh ja San neuk me met je vingers. Neuk me maar lekker. Laat me lekker komen schatje.”

Steeds sneller en dieper ging ze met haar vingers en ik schreeuwde het uit van genot steeds lekkerder werd het. Ik voelde dat mijn orgasme niet ver weg was en Sandra moest dit ook geweten hebben want ging nog sneller en nog dieper in en uit mijn poesje en mijn sterretje.

Met een luide kreun kwam ik klaar. Mijn geil droop uit mijn grotje, Sandra daalde met haar gezicht af en likte zo veel mogelijk weg doordat ze met haar tong over mijn klitje ging kreeg ik mijn 2de  orgasme van de dag.

We hebben die dag nog veel hoogtepunten gehad en mijn ouders belde de volgende dag op om te zeggen dat ze nog een weekje weg bleven omdat het zo gezellig was.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *