Hete dag

()

Het was een snikhete dag, bijna te heet. Zelf was ik ook heet, zowel letterlijk als figuurlijk. Ik wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest. Aan de ene kant genoot ik. Ik houd van de zon, het kan mij niet heet genoeg zijn. Maar aan de andere kant voelde ik me opbranden, waarschijnlijk had dat meer te maken met het feit dat ik zo geil was als een pakje boter op een warme dag. En natuurlijk niemand in de buurt om mijn nat kutje te bevredigen. Misschien moet ik maar naar het strand gaan. Beetje afkoelen en wie weet kom ik daar iemand tegen die lekker met me wil spelen. Ik had geen zin om met mezelf aan de slag te gaan. De laatste tijd had mijn dikke dildo overuren gemaakt.

Ik was zelfs uitgeweken naar komkommers en bananen, ik wilde nu het echte werk. Een lekker dikke, hete pik die mijn hete hongerige kutje zou inglijden. Ik zou hem verslinden met huid en haar. Het was maar tien minuutjes fietsen naar het strand maar na vijf minuten was ik al doorweekt van zowel zweet als het vocht wat langs mijn dijen uit mij kutje droop.

Het zadel van mijn mountainbike is zo gevormd dat het een heerlijke massage tussen mijn benen geeft. Ik moest oppassen niet al fietsend klaar te komen. Op zich ook een beleving. Maar, ik wilde mijn geilheid bewaren voor een eventueel lekker ding wat ik tegen zou kunnen komen. Man of vrouw, dat was mij om het even hoewel ik eigenlijk wel meer behoefte had aan een stevige paal in mijn hete grotje. Eenmaal bij het strand aangekomen boeide ik mijn fiets aan het hek en liep naar beneden richting zee. Hier stond een heerlijk briesje, mijn jurk fladderde om me heen.

Snel spreidde ik mijn handdoek uit en trok mijn jurk over mijn hoofd. Ik had een klein, niet veel verhullend bikinietje aan. Het zand voelde heet door de handdoek heen maar toch ging ik lekker liggen. Steunend op mijn ellebogen keek ik naar de zee, ‘straks even lekker een duik nemen’ dacht ik.

Ik trok mijn knieën op en spreidde mijn benen een beetje. Het zachte briesje blies heerlijk tussen mijn benen, stiekem schoof ik mijn slipje een beetje opzij zodat de wind lekker tussen mijn lippen en klitje speelde. Hm… wat voelde dat lekker, enerzijds verkoelend en anderzijds zo geil en heet. Ik deed mijn benen nog iets verder uit elkaar en liep de wind aan mijn kutje likken, hm… zo geil. Plotseling zag ik een eindje verderop een vent naar me kijken. Een beetje beschaamd deed ik net of er niets aan de hand was en stond op. Even een stukje zwemmen, en liep naar de zee. Het water was lekker koel en ik liep tot aan mijn middel het water in. Daar bleef ik staan, stopte twee vingers in mijn kutje en begon mezelf te vingeren. Ik was te heet, ik moest het kwijt.

“Lag je daar nou onbewust je kutje te showen of deed je het met opzet?” Ik schrok me wild van een donkere stem achter me en draaide me met een ruk om. Het water golfde en spatte alle kanten op en ik keek in de felblauwe ogen van de man die naar me had liggen kijken. “Heu…, nou ja eigenlijk bewust, ik had het heel heet en zocht wat verkoeling” stamelde ik een beetje gegeneerd.

“Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor, ik vond het wel lekker” grijnsde blauwoog. “Maar was je gewoon heet of kutje heet?” Ik keek diep in zijn mooie blauwe ogen en smolt. “Allebei,” zei ik en keek hem uitdagend aan. Zonder aankondiging, zonder te vragen of zonder waarschuwing voelde ik zijn hand tussen mijn benen. Zijn hand gleed van voor naar achter waarbij zijn vingertopje steeds in mijn kutje verdween en zijn hand mijn klit masseerde. Het voelde heerlijk maar toch zei ik “stop hiermee alsjeblieft, het is heerlijk maar ik wil komen door een dikke lul in mijn doos.”

Hij zoende me ruw en duwde zijn vingers diep naar binnen. “Kom” zei hij, pakte mijn hand en samen liepen we de zee uit, het strand op. Niet veel later lagen we in een duinpannetje uit het zicht van de strandbezoekers. Onderweg had ik nog snel mijn strandlaken mee gegrist. Blauwoog was er op gaan liggen en had zijn zwembroek uit gedaan. Zijn pik stond in vol ornaat overeind en was enorm. “Kom je bij me liggen?”

“Laat mij eerst eens even” zei ik en pakte zijn pik met beide handen beet. Langzaam boog ik voorover terwijl ik hem aan bleef kijken en sloot mijn lippen om zijn hete eikel. Ik moest mijn mond ver open doen om zijn hele lul in mijn mond te nemen. Langzaam begon ik hem te pijpen, ik keek hem aan, recht in zijn blauwe ogen. Hoe heet je eigenlijk vroeg ik even snel tussendoor waarna ik weer doorging met likken en zuigen.

“Robin” kreunde hij “niet doorgaan tot ik klaar kom hoor, ik wil je neuken en in je spuiten”. Ik giechelde met zijn pik in mijn mond. “Kom eens.” Robin pakte me bij mijn polsen en trok me omhoog. “Kom eens hier met je kutje.” Hij stak zijn tong uit en gebaarde me op zijn gezicht te gaan zitten. Snel deed ik wat hij vroeg, gelikt worden is het lekkerste wat er is. Gretig zoog hij aan mijn lippen, toen aan mijn klitje. Ik kreunde en hijgde van genot. “Steek alleen je tong maar uit” zei ik en toen hij dat deed draaide ik met mijn heupen rondjes om zijn tong.

Als het ware neukte ik zijn tong, langzaam liet ik me er overheen glijden. “En jij? Hoe heet je?” Vroeg Robin gesmoord. “Cindy.”

“Neuk me Cindy.” Snel kroop in over hem heen en liet me over zijn pik glijden. Mijn kutje sopte van geil en spuug, het kostte me geen enkele moeite het gevaarte naar binnen te krijgen. Langzaam op en neer over zijn eikel, zachtjes zijn ballen strelend maar al snel pakte Robin mijn billen beet en trok me ruw over zijn lul. Hard stootte hij zijn onderlichaam omhoog en hijgde. Ik voelde een beetje zand schuren tussen zijn pik en mijn kutje maar dat gaf niet. Eigenlijk voelde het wel lekker. Ik boog voorover met mijn handen in het zand zodat hij vrij uitzicht had op mijn kut met zijn pik daarin verdwijnend en weer tevoorschijn komend. “O neuk me hard lekker slet” hijgde Robin “Ik ga zo in je spuiten”

“Kom maar” gilde ik “Ik kom ook” Hard neukte ik zijn pik, steeds harder en sneller. Vanachter voelde ik Robin vingers als extraatje in mijn kut verdwijnen. “Ah! Ja, … Ja… Ha…Ah…” kreunden en gillend kwam ik klaar. Tegelijkertijd voelde ik zijn warme zaad in me spuiten. Ik stootte nog een keer hard over zijn pik, toen ‘stapte’ ik af en kroop weer naar achter. Slurpend zoog ik de laatste druppels uit zijn pik. Mijn kutje vlak voor zijn neus. “Lik me schoon” beval ik. Gehoorzaam likte Robin het zaad en zand uit mijn spleet terwijl ik aan zijn eikel zoog. Een paar minuutjes later lagen we naast elkaar in het zand. “Was lekker, hè?” Vroeg ik.

“Zo nog een rondje” zei Robin. We grinnikten allebei, Robins vingers zaten al in mijn nog steeds natte kut.

Duifje

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *