Beste vriendin

()

Het afgelopen weekend moest Patrick, mijn echtgenoot, voor de zoveelste keer een weekend in het buitenland door brengen. Hij werkt zeer regelmatig in Duitsland. Meestal doe ik dan gezellige dingen met de kinderen, onze zonen van 3 en 6. Afgelopen zaterdag was het prachtig weer, je kon merken dat de lente begonnen is. De temperatuur was gestegen en ik had de kinderen en mijzelf lekker zomers aangekleed. In de kelder had ik een picknickmand gevonden (ik wist eigenlijk niet eens meer dat we een picknickmand hadden) en deze gevuld met allemaal lekkere hapjes. Ingrid, mijn beste vriendin, was precies op tijd, in tegenstelling tot normaal, want zij is bijna altijd te laat. Ze stopte voor de deur en Peter, de oudste rende al naar buiten om haar te begroeten. Ook Ingrid had duidelijk de zomer in haar bol, een kort sexy zwart leren rokje met daarboven een ietwat doorschijnende blouse. Het deed me besluiten om nog maar eens naar de slaapkamer te lopen en een nog gewaagdere outfit uit te zoeken. Peter en zijn broertje speelden samen beneden in de tuin en Ingrid kwam even boven om te kijken waar ik zolang bleef.

Daar stond ik dus, in mijn slip en BH voor de kast, want ik had nog steeds niet echt wat anders kunnen uitkiezen. Ingrid kent dit soort problemen wel, die kan ook uren voor de spiegel staan, weet ik nog uit onze studententijd, als we weer eens een dagje uit zouden gaan en ik haar kwam ophalen. Ze dook in mijn kast en kwam met een mooi blauw rokje tevoorschijn wat ik in geen jaren gedragen had. Ik paste het aan, maar het zat toch niet helemaal naar wens. Opnieuw ging Ingrid op onderzoek uit, maar dit keer met een heel ander resultaat.

“Wat is dit” en hield een mooi uitdagende lingerie setje in haar hand, “Ik wist helemaal niet dat jij dit soort dingen had.”

Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat ik zelden sexy lingerie draag, meestal houd ik het op functioneel maar uiteraard wel mooi.

“Dat heb ik ooit van Patrick gekregen, aan het begin van onze relatie.” Ingrid bekeek het van alle kanten en vroeg waarom ze mij dit nog nooit had zien dragen. Uiteraard begon ik te lachen en antwoordde.

“Omdat ik mij nauwelijks kan voorstellen dat sexy lingerie jou wat zou doen.” Ingrid lachte terug maar ging er verder niet op in.

“Zou je het vandaag niet aan willen doen?” Ik keek haar even aan, maar dacht… ‘waarom niet’ en begon mij volledig uit te kleden. Ingrid reikte mij de BH aan en hielp mij met de sluiting op de rug. Daarbij streelde ze heel kort mijn rug en haar. Niet dat ik daar op dat moment erg in had, maar later viel het muntje op zijn plek.

Eenmaal aangekomen in de duinen waar wij onze picknick gaan houden leg ik het kleed neer, de jongens zijn al met Ingrid aan het ravotten. Ik stal alle hapjes uit en dek een soort van tafel op het kleed. Uiteraard zijn we allemaal uitgehongerd en binnen 5 minuten zitten we dan ook lekker te eten. Na het eten is de kleinste moe en gaat slapen. Peter heeft verderop een andere moeder gevonden die hij van school kent en gaat met haar dochter spelen. Als we samen zitten, genietend van de zon besluit ik Ingrid te vragen hoe het in de relatiesfeer gaat. Ingrid is iemand die zich niet kan binden, aan elke kerel kleeft wel een verhaal of is wel iets mis. Ze heeft afgelopen weekend weer een nieuwe jongen ontmoet. Uiteraard wil ik alle details weten. Ingrid begint te vertellen dat ze hem op haar werk ontmoet heeft. Hij had haar al een paar keer aangesproken en het bleek dat ze in ieder geval een gemeenschappelijke hobby hadden, de sauna.

“We zijn dus zaterdag naar de sauna gegaan en je weet hoe dat gaat in de sauna, het is warm, ik ben al weer een tijdje alleen en dus voor ik het goed en wel wist stonden we samen onder de douche. Eerst nog wat onschuldig zoenend, maar al snel gingen zijn handen verder dan mijn nek en hals, op zoek naar mijn borsten. Hij streelde ze lief en achter zijn handen aan gingen ook zijn lippen naar mijn tepels die hij met een licht getuite mond naar binnen liet glijden.”

Ik luister ademloos naar de details van de vrijpartij van Ingrid, voor mij is het echt al een aantal jaren geleden dat ik ‘zomaar’ met een jongen ben meegegaan en een nacht van die heerlijk verrassende seks heb gehad. “Vertel verder” vraag ik Ingrid.

“Uiteraard kon ik niet alleen afwachten, ik wilde weten wat voor ‘vlees’ ik in de kuip had, totnogtoe had hij alles toch een beetje verborgen gehouden onder zijn handdoek en was dicht tegen mij aan komen staan in de douche. Dus… mijn handen naar beneden, op zoek naar zijn lul. Groot was die niet echt, maar mooi van vorm en redelijk dik. Ik begon hem heerlijk te masseren, wat hij natuurlijk als een aanmoediging zag om door te gaan. Binnen enkele minuten werd ik dan ook ietwat ruw van onderen vast gegrepen en boorden zijn vingers zich niet onzachtzinnig naar binnen. Hoewel het tegen de grens van pijn aan zat, wond het me wel op. Ik dook naar beneden en liet mijn mond over zijn eikel draaien. Wat een teleurstelling… binnen enkele seconden, voor ik het goed en wel door had kwam zijn lul schokkend half in mijn mond half tegen mijn borsten klaar. We hebben daarna nog wel wat staan klooien want ik was inmiddels wel opgewonden, maar hij kreeg hem niet meer omhoog. Uiteindelijk ben ik maar naar huis gegaan en heb Tarzan het werk af laten maken”.

Ondanks dat het misschien voor Ingrid niet echt geweldig geweest was, wond haar verhaal mij wel enorm op. Het is natuurlijk heerlijk met Patrick, maar het echt spontane dat raakt er na een paar jaar wel van af.

Inmiddels is de jongste wakker geworden en zie ik ook Peter aan komen lopen.

We gaan terug naar mijn huis. Het goede weer houdt gelukkig aan en Ingrid ontfermt zich over de kinderen die in bad zitten terwijl ik de barbecue aan steek. Als de kinderen rond 20 uur in bed liggen trekken we een lekker flesje wijn open en gaan zelf een hapje eten. Al gauw volgt een tweede fles de eerste op en ik word wat loslippig.

“Doe je dat vaker, zo een man oppikken en je laten neuken.” Even kijkt Ingrid mij verbaast aan, maar gaat dan in op mijn vraag. Tijdens haar antwoord ziet ze dat ik weer in mijn schouder zit te knijpen. Ik heb daar al geruime tijd last van spierpijn. Ze staat op en begint mij zachtjes in mijn nek en schouder te masseren. Ondertussen praten we rustig verder over onze seksuele relaties. Vrij ongemerkt trekt ze mijn blouse uit en masseert ondertussen mijn hele bovenlichaam. Wat is dat heerlijk, ze doet het zacht maar toch zo intensief dat mijn huid gaat tintelen. Met een geroutineerde beweging maakt ze mijn sexy BH los en laat haar handen ook over mijn borsten gaan. Ik word loom en zoek eigenlijk een plekje om te gaan liggen, maar de ligstoel staat in de schuur en bovendien koelt het nu toch wel een beetje af als ik met een bloot bovenlijf zit. Ik hoor mijzelf zeggen.

“Gaan we boven verder?” Zonder woorden loopt ze met mij mee naar boven en naïef als ik ben heb ik nog steeds niets in de gaten. De hele massage komt mij niet vreemd, maar heerlijk voor, ongecompliceerd. Boven gekomen laat ik mij op het bed vallen. Hier is het warm. Ingrid trekt haar rok en shirt uit en zit met alleen haar lingerie naast me en masseert verder. Zelf heb ik alleen nog maar dat spannende slipje van Patrick aan. Ingrid masseert met zorg en ik geef mij volledig aan haar over. Haar handen glijden over mijn borsten, buik, rug, benen, geen plekje mag overgeslagen worden lijkt het. Op het moment dat ze ook mijn billen masseert trek ik zelf mijn slip uit en lig poedelnaakt op het bed. Het is, ondanks de open ramen warm en ik voel mijn lichaam klam worden, maar ook een soort van opwinding. Ingrid gaat verder, ongemerkt wordt haar streling intiemer. Haar handen gaan een aantal keer vlak langs mijn schaamlippen, of verbeeld ik mij dat nou maar. In ieder geval voel ik dat ik langzaam nat ga worden en dat kan echt niet alleen van de warmte zijn. Ik sta op, Ingrid schrikt.

“Ga je mee onder de douche” vraag ik haar en loop vast richting de badkamer. Ingrid komt achter mij aan, kleedt zich uit en komt bij mij onder de heerlijke warme stralen staan.

“Hm… wat is dat heerlijk zeg.”

“De waterstralen of de massage” vraagt Ingrid.

“Jouw heerlijke massage” antwoord ik haar. Samen staan we in de douche elkaar nat te maken en opnieuw gaan haar handen, nu gevuld met zeep, over mijn lichaam. Dit keer is echter volledig duidelijk wat ze wil, ze gaat doelbewust met haar hand naar onderen en laat twee vingers in mijn natte kutje omhoog komen. Onbewust wist ik dat dit ging komen en ik schrik er dan ook nauwelijks van. Dit wordt de allereerste keer dat ik door een andere vrouw zo intiem benaderd word. Ik geef mij aan haar over, dit had ik nooit gedacht,. De eerste keer kom ik klaar onder de douche, alleen maar van haar vingers en op het moment dat ik klaar kom drukt ze haar mond op de mijne en zoent mij. Ik ben zo opgewonden en geil dat ik er helemaal niet over nadenk dat voor het eerst in mijn leven een vrouw op haar mond sta te zoenen. We drogen elkaar af en ik heb mij nog nooit zo intiem met iemand gevoeld, wat een tederheid wat een opbouw, wat een geduld. Op het bed gaan we verder, ze likt voorzichtig aan mijn kutje. Haar bewegingen worden steeds heftiger en het duurt niet lang voordat ik opnieuw mijn buik voel samentrekken als voorbode voor een naderend orgasme. Ik kom heerlijk langgerekt klaar, het geil stroomt tussen mijn benen en ik word duizelig. Uitgeteld geniet ik na van de borsten van Ingrid die tegen de mijn aan liggen, Onze lichamen zijn bezweet en plakken aan elkaar. Mij deert dat allemaal niet, ik lig nog na te genieten van wat me overkomen is. Dan opeens realiseer ik me dat ik nu wel genoten heb, maar dat Ingrid nu natuurlijk op ontploffen moet staan. Het lijkt erop dat we telepathisch zijn want zij kijkt mij wee aan. Ik besluit meteen maar tot het uiterste te gaan en laat mijn mond op haar kutje neer komen. Haar kutje is wel helemaal geschoren, in tegenstelling tot de mijne waar nog een plukje aan de bovenkant op staat. Ik had nooit kunnen vermoeden dat ik een kutje zo verschrikkelijk lekker zou vinden. Met volle overgave lik ik dan ook haar clitoris en merk hoe gevoelig dat voor haar is, net als voor mij. Dat is iets wat Patrick heel goed weet te doseren en ineens moet ik aan hem denken. Wat zou hij er wel niet van denken als hij dit wist. Ik besluit dat dit zorgen voor later zijn en dat ik nu moet genieten. Tijdens het likken besluit ik dat ik best een vingertje in haar kontje kan duwen. Ik weet dat ze het lekker vindt om af en toe van achteren genomen te worden. Ik schuif dus mijn middelvinger, nat van het kutgeil, tot tegen de ingang en prop hem dan naar binnen. Dan hoor ik de adem van Ingrid versnellen en komt ze binnen enkele seconden klaar. Blijkbaar vond ze het dus heel erg opwindend. We vallen uitgeput in elkaars armen en zoenen elkaar langdurig.

Het is intussen ruim na middernacht als ik wakker word doordat het bed beweegt. Langzaam dringt de avond ervoor weer tot mij door, ik heb gevreeën met Ingrid en niet zo’n klein beetje ook. Maar waarom is dat bed aan het bewegen. Ingrid ligt ongegeneerd te genieten van mijn Tarzan en ligt te kronkelen op het bed. Ik draai mij naar haar toe en begin met haar borsten te spelen, heel even schrikt ze van mijn aanraking omdat ze haar ogen gesloten had, maar daarna geeft ze zich gemakkelijk over en corrigeert mijn pogingen met kleine woordjes.

“Iets harder.” “Ja lekker er op sabbelen.” “Hé! Niet je tanden er in zetten.” Tarzan is naast de lul van Patrick ook mijn favoriet. Het voordeel is dat hij nooit moe wordt, hoe lang je hem ook aan het werk houd, je moet alleen af en toe de batterijen verwisselen. Mijn kutje begint ook weer te gloeien en ik krijg nu toch behoefte aan meer, gelikt worden is spannend en het heeft me heerlijke orgasmen bezorgd maar ik begin behoefte te krijgen aan een echte lul. Ik zeg het tegen Ingrid die gelijk begint te kreunen en zegt…

“Oh! Ja. Nu zo’n heerlijke lul die me helemaal vol spuit”

“Zo meisjes, amuseren jullie je” klinkt het uit de deur. Als door een horzel gestoken veren we beiden op.

“Euh, ja. Euh…”

Patrick begint te lachen en dan zie ik de bobbel in zijn broek.

“Hoe lang ben jij al thuis?” Vraag ik hem.

“Lang genoeg om te weten dat jullie je goed geamuseerd hebben en hij houdt een video bandje omhoog. Dat was ik totaal vergeten, een paar weken terug heeft Patrick een video mini camera geïnstalleerd. Ik vraag mij af vanaf wanneer hij al aan het opnemen was.

“Jullie hadden behoefte aan wat echt vlees en bloed” zegt hij met meer zekerheid dan hij uitstraalt.

Ingrid trekt hem op het bed en rukt hem de laatste kleren van het lijf. Hij krijgt instructies om op zijn rug te gaan liggen en Ingrid gaat er bovenop zitten. Zijn lul staat spijkerhard overeind, dit is zijn droom, twee vrouwen mogen beminnen. Ze laat zich langzaam naar beneden glijden over zijn lul en bij elke centimeter gromt Patrick dieper. Ik beweeg mij zo dat Patrick mijn druipnatte kut op zijn hand voelt en hij begrijpt wat ik van hem wil. Hij neemt de Tarzan die naast hem ligt en beweegt die al trillend ritmisch op en neer in mij. Ingrid geniet zichtbaar, begint te hijgen en komt dan plotseling bijna stuiptrekkend klaar. Blijkbaar was dat nog niet voldoende, want net als ik denk haar plaats te kunnen overnemen zet ze haar tempo weer aan om zich nogmaals naar een hoogtepunt te werken.

Patrick vindt het prima, hij geniet. Tieten in zijn gezicht een heerlijke kut op zijn lul en twee vrouwen. Voor hem kan zelfs dit millennium al niet meer kapot. Ik zie dat Ingrid haar tempo verhoogd en terwijl ik gebiologeerd naar haar bezwete lijf zit te kijken voel ik opnieuw een orgasme opkomen. Mijn kutje zal morgen rauw zijn en branden maar dat is het meer dan waard geweest, ik laat mij gaan en kom heerlijk klaar. Aan Patrick kan ik zien dat het hem niet onbetuigd laat, hij begint het echt lekker te vinden en ook Ingrid voert het tempo nogmaals op. Net als ik tegen Patrick wil roepen dat ik niet wil dat hij Ingrid vol spuit, maar dat hij dat uiteraard voor mij moet bewaren zie ik die bekende grimas op zijn gezicht die altijd komt vlak voordat hij gaat spuiten. Hij stoot zijn lul diep in Ingrid naar binnen en ook zij weet dat het gaat gebeuren ze laat zich extra diep zakken en beweegt haar heupen op en neer, ze zuigt als het ware de lul van Patrick nog een keer extra diep in zich en dan komen ze beiden klaar Patrick blijft maar spuiten, het loopt uit de kut van Ingrid over zijn ballen en ik kan dat heerlijke vocht niet zomaar laten lopen dus ik lik die glinsterende ballen tot ze helemaal schoon zijn.

Gedrieën vallen we in slaap.

Patrick zal het huis moeten verbouwen want Ingrid mag uiteraard nooit meer weg.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *