Brandend zand

()

“Waarom lig je eigenlijk niet op het naaktstrand?” De jongeman die dit vroeg zat al een poosje naast me en had me al tot het roken van twee sigaretten verleid.

“Ten eerste, omdat ik het niet leuk vind me aan iedereen bloot te vertonen en ten tweede omdat ik dan deze leuke bikini voor niets gekocht zou hebben.”

Hij zei lange tijd niets en liet zijn vingers door het gloeiende zand glijden. Het was bijna niet te harden van de hitte, maar ik kan er goed tegen en ook mijn onbekende begeleider scheen er geen last van te hebben.

“Je zou in je blootje anders best een goed figuur slaan”, teemde hij. “Niet alleen ben je erg mooi, je hele voorkomen zou al het moois op de vlucht jagen. En geloof me, er zitten stukken bij hoor. Ben je bang dat de mannen zich opgeilen aan je lichaam?”

Ik bloosde bij het woord ‘opgeilen’ en antwoordde: “Ik ben echt niet preuts, maar ik vind het gewoon niet nodig dat iedereen me in mijn natuurlijke staat ziet. En ik ben helemaal niet benieuwd naar al het stoere mannelijke bloot. Sommigen lopen erbij of ze Jezus zelf zijn, borst vooruit, buik ingehouden en maar hopen dan hun aanhangsel groter is dan dat van anderen. Hoeft voor mij niet.”

Weer zweeg hij een poos en nu nam hij een hand vol zand dat hij tussen zijn vingers door op mijn onderbeen liet vallen. Daarbij bewoog hij zijn hand steeds hoger, zodat een fijn straaltje mijn been van voet tot knie bedekte. Opnieuw stak hij zijn hand in het rulle zand en vormde met zijn vingers een trechter. Toen voelde ik het zand op mijn dijbeen en vervolgens op het kruisje van mijn spierwitte bikinibroekje. Het drong door de dunne stof heen en verwarmde mijn beharing en de huid eronder. Tegen wil en dank kreeg ik een heet gevoel over me en bewoog mijn benen onrustig.

“He bah, waarom doe je dat nu!” protesteerde ik.

“Sorry, ik dacht dat je het lekker warm zou vinden”, zei hij. “Ik zal het eraf halen.”

Voor ik het verhinderen kon lag zijn hand al op mijn kruisje en begon ijverig te vegen. Daarbij gleden zijn vingers ook af en toe tussen mijn iets gespreide benen en ik ondervond zijn handeling als erg gênant. Ik bloosde tot achter mijn oren.

“Dat was verschrikkelijk onbeschoft, haal die hand weg, en gauw.” Hij luisterde niet maar veegde rustig door. Daarbij keek hij me zo ontwapenend aan, dat ik niet echt boos kon worden.

Wel schaamde ik me, dat ik midden op het strand een wildvreemde aan mijn poes liet zitten. Ik voelde zijn hand dwars door mijn broekje heen en werd nog heter, zeg maar bloedgeil. Maar dat wou ik hem niet laten merken en probeerde boos te doen.

“Godverdomme, schei uit, zeg! Ben jij gek! Ik ben je vrouw niet…”

Hij hield op en grinnikte: “Maar je wordt het wel, let maar op. Zo’n pittig wijfje laat ik me niet ontglippen. Hoe heet je?”

Ik ging op mijn buik liggen en trachtte mijn emoties te verbergen. Zozo, mijnheer dacht dus in mij zijn toekomstige vrouw te zien. Nou, ik kon het slechter treffen, ging het door me heen. Ten slotte was hij erg aantrekkelijk en zelfverzekerd. Wist wat hij wilde en mensen die weten wat ze willen kunnen het ver brengen in de maatschappij.

“Pamela. Ik ben negentien jaar en studeer sociologie. Moet je nog meer weten?”

Hij lachte en liet nu een straal zand op mijn achterwerk lopen om het vervolgens tergend langzaam af te vegen.

“Heb je een vriend?” Ik schokschouderde.

“Nee. Wel gehad, maar het is al een poosje uit.”

“Behoefte aan een nieuwe vriend?”

“Hangt ervan af, hoe hij heet, hoe oud hij is, wat hij doet. Wou je solliciteren?”

“Serge, vijfentwintig, vlieginstructeur bij de Marine. Ik wou solliciteren.”

Plotseling moest ik lachen. Zo een potsierlijke vertoning had ik nog nooit meegemaakt. Zijn hand rustte op mijn billen en ik genoot stiekem van de knijpbewegingen van zijn soepele vingers. “Ben je altijd zo handtastelijk?” wilde ik weten.

“Nee, gewoonlijk niet, maar bij jou kan ik mijn handen gewoon niet thuishouden. Het gaat vanzelf.”

De hand maakte wrijvende bewegingen, de vingers gingen door met knijpen. Ik gluurde onder mijn arm door of niemand naar ons keek. Toen dat niet het geval bleek draaide ik me langzaam om, zodat ik zijn hand nu weer van voren op mijn onderlichaam voelde. Ik keek hem zwoel aan en zuchtte diep.

“Lekker?” informeerde hij. Ik bloosde tot achter mijn oren en knikte. Mijn lichaam gilde al wekenlang om een man. Ik had mijn verlangens diep weggestopt, maar nu kwamen ze in alle hevigheid weer naar boven. De knedende vingers om mijn venusheuvel zetten me werkelijk in brand. Ik trachtte me in de houden. Ten slotte kon ik toch niet tegen een wildvreemde man zeggen, dat hij me moest neuken. Maar waarom eigenlijk niet? Bedacht ik me.

Mannen geven toch ook duidelijk te kennen wat ze van je verlangen? Zoals deze onbekende, maar zeer aantrekkelijke Serge? De hand bleef wrijven, de vingers knepen met steeds meer druk. Ik maakte mijn kurkdroge lippen nat.

“Wat wil je? Met me naar bed?” Het hoge woord was eruit. Hij knikte.

“Ja. Ik woon hier vlakbij, tien minuten lopen.”

Met lome bewegingen kwam ik overeind en gooide mijn zomerfloddertje over mijn hoofd. Hij hielp me de tas inpakken en met mijn slippers in de hand slofte ik achter hem aan naar zijn plekje, vijftig meter verderop. Een kwartier later waren we op zijn kamer. Hij trok me in zijn armen en kuste me teder, maar toch stevig op mijn verlangende mond. Als in een droom liet ik me door hem uitkleden. Toen ik naakt was stond hij me minutenlang op te nemen.

“Venus kan niet mooier geweest zijn”, fluisterde hij, waarna hij zijn riem losgespte.

Mijn ogen gleden over het bloot komende lichaam en toen hij zijn onderbroek liet zakken hield ik even mijn adem in. Groot, hard en kaarsrecht wees zijn jongeheer naar mijn onderlijf, dat in heftige krampen begon te schokken. Ik voelde mijn sappen vloeien en aanvaardde het teken dat mijn lichaam had gegeven. Ik wist, dat het goed was, deze man zou mij niet teleurstellen zoals zijn voorganger.

“Ik ben geen maagd meer,” fluisterde ik verlegen.

“Ik ook niet, is ook niet belangrijk,” lachte hij.

Hij pakte me vierkant op en droeg me door de kamer. Even stonden we voor het raam en keken naar de af en aan rijdende auto’s. Toen legde hij me op bed en gleed naast me. Heel teder begon hij me overal te kussen, likte me aan mijn oorlelletje en streek met zijn zachte handen door mijn golvende haren. Ik smolt helemaal weg en gaf me onvoorwaardelijk aan hem over. Serge was een groot minnaar. Elk plekje van mijn gloeiende lijf werd gezoend en gelikt en hij besteedde langdurig aandacht aan mijn borsten met de van emotie trillende tepels. Aarzelend strekte ik mijn hand uit en mijn vingers omsloten zijn keiharde knuppel. Terwijl hij mijn tepels kuste en likte masseerde ik met trage bewegingen de heerlijke pik, die mij het allerhoogste genot moest gaan geven. Ik voelde zijn warme mond naar mijn navel glijden en vervolgens naar mijn vochtige schaambos. Kreunend opende ik mijn schoot en leverde mijn drijfnatte schaamlippen over aan zijn zoekende mond, die mijn seks helemaal omsloot en het hele zaakje met korte zuigbewegingen naar binnen slokte. Ik kon een langgerekte kreet niet onderdrukken. Zoveel genot kan een mens niet verdragen, dacht ik. Zijn voorganger, die mij ontmaagd had, had iets dergelijks nooit gedaan met me. Het was een geheel nieuwe belevenis. Van mijn haren tot mijn tenen stond ik in brand en ik begon mijn onderlijf hitsig heen en weer te wrikken onder de zalige tongbewegingen. Het resultaat kon natuurlijk niet uitblijven. Jammerend als een jong hondje begon ik klaar te komen.

Dit was in geen maanden gebeurd door toedoen van een man, al die tijd had ik mezelf geholpen. Ik rukte hevig aan de harde lul en een groot verlangen om hem af te zuigen overviel me. Dat had ik nog nooit gedaan, maar instinctief voelde ik aan, dat hij dat van mij verlangde. Ik veranderde van houding en schoof langzaam door, tot mijn lippen tegen de kloppende eikel rustten. Toen opende ik mijn mond en liet hem binnen. Het was een geweldige sensatie. Hoe is het mogelijk, dacht ik, dat ik daar zo van geniet. Het laatste restje kuisheid viel van mij af en nu begon ik hem te pijpen alsof ik nooit anders gedaan had. We draaiden iets verder tot we in volledige negenenzestig lagen. Ze bleven we elkaar verwennen en ik kreeg verscheidene hoogtepunten. Toen hield hij op en tussen mijn trillende dijen.

“Ik wil je neuken.”

Ik worstelde overeind en duwde hem op zijn rug. Ik beklom de rood-gepijpte lul en liet me langzaam zakken. Ik begon in een langzaam, teder tempo. Zijn handen gleden over mijn heupen en borsten en af en toe omklemde hij mijn goed gevormde billen. Allengs werd onze paring wilder en op het laatst zat ik krijsend van genot op en neer te wippen. Hij had een uitzonderlijk uithoudingsvermogen en was nog steeds niet klaar gekomen.

“Geef het me, spuit me vol”, smeekte ik jammerend.

Nog sneller schoof hij in en uit en plotseling boorde hij zijn nagels in mijn verwende vlees. Schokkend liep hij in me leeg en vulde mijn spleet tot de rand met zijn gloeiende levenssappen. Ik wrikte nog even in opperste extase door en liet me toen van hem afglijden.

Met gesloten ogen herleefde ik mijn acties en liet me strelen tot ik helemaal rustig was. Toen keek ik hem aan.

“Bij jou was het heel anders dan bij je voorganger. Veel fijner, veel intenser. Je hebt me zoveel genot gegeven, dat vergeet ik mijn leven lang niet.”

Hij kuste me teder.

“Wil je met me trouwen?” Ik liet een schor lachje horen.

“Dat weet ik niet, daar moet ik eerst eens een poosje over nadenken.”

Hij duwde tegen mijn lichaam, zodat ik op mijn buik kwam te liggen. Toen begon hij me zachte klapjes op mijn billen te geven. Pijn deed het niet, maar het gaf me een wonderlijk gevoel en opnieuw verlangde ik naar zijn lul in mijn lichaam. Mijn hand zocht zijn grote gevaarte en ik constateerde met vreugde dat hij weer stijf was.

“Wil je nog een keer?” vroeg ik fluisterend.

Hij zei niets, maar duwde mijn benen van elkaar. Kwam hij op me liggen en opnieuw voelde ik hem binnenkomen. In deze houding was ik nog nooit gepakt. Ik vond het eerst geen prettig gevoel, maar na enige tijd begon mijn lichaam automatisch te reageren. Het werd steeds lekkerder, elke vezel van mijn opgegeilde lijf genoot mee. Hij deed er weer erg lang over en bezorgde mij ruimschoots de benodigde hoogtepunten. Ik schreeuwde mijn genot uit in het klam geworden kussen en duwde bij elke stoot van zijn machtige lul mijn reet omhoog. Ik voelde zijn hijgende adem in mijn nek en begon hem op te hitsen.

“Toe dan, neuk me… harder… ik wil het gevoel hebben, dat ik gepikt word… gepikt door jou… met je grote lul… ramlul… toe dan schat…”

“Ik hou van je”, fluisterde hij in mijn oor.

“Ik hou ook van jou”, stamelde ik. “Ik wil het in mijn mond hebben, dat heb ik nog nooit gedaan, weet je dat?”

“Je deed het verdomd goed”, was zijn goedkeurend antwoord.

Hij gleed van me af en ging op zijn rug liggen. Even keek ik naar de heen en weer zwaaiende paal en sloot er toen mijn lippen omheen. Heel langzaam begon ik hem af te zuigen tot zijn feestelijke straal tegen mijn huig spatte. Genietend slikte ik alles in en kwam er bijna zelf op klaar. Terwijl ik bleef zuigen begon ik me snel te vingeren tot het kwam. Toen pas hield ik op en viel totaal uitgeput naast hem neer. Mijn hand dwaalde over zijn na schokkende lichaam dat snel tot rust kwam.

De hele verdere dag bleven we naakt en pas tegen de avond stonden we op en gingen ergens in de buurt in een bistro eten. Hier belde ik mijn moeder op om te zeggen dat ik niet thuis zou komen eten. Ik was zo ondersteboven van mijn erotisch avontuur, dat ik eigenlijk de hele avond zat te verlangen naar een nieuwe paring. Maar na het eten bracht hij me netjes thuis en we spraken af voor de volgende zondag.

Nooit hebben drie dagen zo lang geduurd. Toen hij me kwam halen stelde ik hem aan mijn ouders voor en aan mijn jongere zusje, die jaloers reageerde. Toen ik even met haar alleen was fluisterde ze: “Waar heb je die spetter opgeduikeld? Daar zou ik me nou helemaal aan kunnen geven hé.”

Ik lachte en kuste haar.

“Wat ik dan ook al gedaan heb. Vind je hem leuk? Hij wil met me trouwen.”

Ze klapte opgewonden in haar handen en riep: “Doen! En vlug, anders pak ik hem!”

Toen we in de auto zaten.

“Waar wil je naartoe?” Ik kneep in zijn dij.

“Naar jouw kamer natuurlijk, ik wil de hele dag met je neuken als jij ook zin hebt.” Hij legde zijn hand op mijn kruis en kneep even in mijn bolle venusheuvel. En geneukt hebben we! Drie keer heeft hij me die dag genomen, van onder en van boven. Toen we eindelijk verzadigd waren vroeg hij weer of ik met hem wilde trouwen.

Ik kuste hem erg lang en innig en zei volmondig, “Ja!”

We zijn nu drie jaar getrouwd en doen het gemiddeld drie keer per week. Maar elke keer opnieuw is het een groot avontuur met hem.

Ik weet nooit wat er met me gaat gebeuren als hij mijn gewillige lichaam gaat bewerken. Overal word ik gepakt.

Ook mijn andere gaatje heeft hij al meerdere malen gevuld en mijn beide oksels hebben hem ook al vaak bevredigd.

Ik ben een gelukkige vrouw, die later voor haar kinderen ook zo’n echtgenoot wenst.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *