Buitenseks met mijn leraar

()

Hallo, ik ben 20 jaar oud en woon in Zussen Bolder Stad.

Ik zit op school in Zwoele en begin in september aan het 4e jaar. Uit bescherming zeg ik niet welke school en welke studie.

In het begin van vorig jaar werd onze leraar Duits ernstig ziek en hij werd vervangen door een man van 25 à 30 jaar. Hij was een ontzettend lekkere vent en ik zag hem vanaf het eerste moment al zitten! Hij was niet erg groot, had bruin haar, mooie stevige schouder, en toen de kontjes werden uitgedeeld stond hij vast de eerste in de rij. Niet te groot, lekker strak. En vooral hele speciale blauwe ogen. Wat ik altijd zo prettig aan hem vond was zijn kleding. Hij ging met zijn kleding altijd net iets verder dan de rest van de leraren. Hij was natuurlijk ook wel wat jonger dan het gemiddelde maar toch was zijn kleding stukken moderner dan van de rest van de leraren. Hij droeg altijd strakke truitjes of T shirt. En zijn broeken waren er op uitgekozen om een ander netjes in de verf te zetten als je hem beviel. Alles was altijd netjes gecombineerd.

Ik wist dat hij niet zo ver het werk woonde, in het begin dacht ik dat hij in Zwoele zelf woonde, maar dat bleek Gele te zijn. Hij ging op dinsdag altijd standaard naar “ons kot”, want daar was het dan studenten avond. Volgens mij, voelde hij zich altijd nog een beetje een student. Ik kwam er ook wel regelmatig en spraak hem ook wel eens.

Aan het einde van het jaar was er op dinsdag een keitoffe fuif in “ons kot”. Ik was natuurlijk van de partij met wat vriendinnen. Ik had helemaal niet meer aan hem gedacht en kwam hem toevallig tegen.

Ik was buiten even een lucht aan het scheppen en hij kwam aanlopen. Hij was met twee vrienden en al aardig aangeschoten. Hij kwam naar me toe en begon tegen me te praten, vroeg hoe het binnen was en of ik het een beetje naar mijn zin had. Ik vertelde dat hij er leuk uit zag in zijn pak. Hij grinnikte en liep naar binnen. Na nog vijf minuten buiten te hebben gestaan ging ik ook weer naar binnen. Binnen bestelde ik een biertje aan de bar en ging weer naar mijn vriendinnen  die wild aan het dansen waren. Ik begon lekker mee te dansen en hield mijn leraar goed in de gaten. Na enkele minuten keek hij me opeens strak in mijn ogen en bleef me aanstaren. Ik bleef terug kijken en dacht, ‘Ik MOET blijven kijken, NIET weg kijken, NIET weg kijken!’ Opeens wende hij zich af. En, poef, was ik hem kwijt. Weg!

Als bij toverslag dook hij naast me op, en wende zich naar mij toe. Hij ging met zijn mond naar mijn oor toe en zei.

“Waarom zit jij mij zo aan te staren? Wil je iets van me of zo” Hij zei het met vreemde glimlach. “Misschien wel, je ziet er zo lekker uit vanavond!”

“Misschien wil je me een beetje helpen, ik heb een weddenschap met mijn vrienden dat ik vanavond een leerling uit mijn klas op de bek moet pakken! En jou vind ik toch wel de aantrekkelijkste van allen!”

Even had ik moeite om hem niet gelijk de broek af te trekken. “Daar kan ik je misschien wel mee helpen ja!”

“Maar, niet hier, kom mee naar buiten!” We liepen naar buiten en renden richting de mediamarkt, daar de hoek om richting jachthaven. Daar waren allemaal bankjes en mooie muurtjes.

Hij ging op een bankje zitten en zei. “Ik zit af en toe in de klas wel op je te geilen hoor! En volgens mij heb jij ook wel meer dan een oogje over voor mij!”

Ik werd nu toch een beetje verlegen. Was ik dan een open boek? Wist iedereen het?

 “… Daar kan je wel eens gelijk in hebben.” Wierp ik mij verder onbezonnen in het strijdperk.

Hij pakte me vol op de bek en we begonnen heftig te zoenen. Hij zoende super lekker! Ik ging met mijn hand richting zijn borst, die wilde ik wel eens voelen. Ik streelde verder naar zijn strakke buikspieren en begon die te masseren. Na dat even gedaan te hebben ging ik snel met mijn hand naar beneden. De leraar haalde mijn hand weg en zei.

“Wow dit kan echt niet, zou het graag willen, maar bla bla bla….”

Ik vertelde hem dat ik nooit iets zou zeggen en dat hij zich niet druk moest maken en gewoon moest genieten. Na weer een kwartiertje te hebben zitten zoenen en strelen mocht ik eindelijk verder met mijn hand naar beneden. Ik gleed met mijn hand onder zijn rits en voelde de top ‘van je weet wel’ boven zijn slip uit steken. Ik streelde hem, schoof de onderbroek verder naar beneden en pompte rustig zijn staaf naar optimale gebruiksvriendelijkheid. Hij gleed onder mijn rokje naar mijn kutje deed mijn tanga opzij en streelde mij vol over mijn heuveltje en de schaamlippen. Ik voelde dat hij al helemaal paraat stond en hij begon met zijn bekken op en neer te gaan. Zelf wou ik meer.

“Stop er een vinger in! NU!”

Hij gehoorzaamde en stak zijn wijsvinger voorzichtig in mij kutje. Hij gleed er super gemakkelijk in. O… wat was deze leraar een geil vent! En zijn pik loog er niet om.

Hij stak er nog een vinger bij en volgens mij moest ik mijzelf in houden om niet keihard te gaan schreeuwen. Ik zat nu heftig te pompen en zijn pik was al super hard geworden.

“Ik wil je pijpen!” zei ik opeens. Jezus! Waarom zei ik dat? Maar ik kon natuurlijk niet terug.

Ik maakte zijn broek open en keek nog even goed om mee heen of er niemand was. Ik pakte zijn pik in mijn rechterhand en begon er aan te trekken. Hij boog voorover maakte mijn tieten bloot en nam mijn tepels voorzichtig tussen zijn vingers en begon ze afwisselend te strelen, rollen en te knijpen. Het was super geil!

Wat wil je nog meer dan buiten op een bankje in een jachthaven je leraar pijpen. Ik was hem ook nog steeds aan het pompen en pijpen en merkte dat hij voorvocht verloor. Nadat ik een tijdje had gepijpt, deed hij zijn broek en onderbroek op de enkels. Hij trok mijn tanga opzij ik liet hem in mij glijden met mijn gezicht naar hem toe. Ik voelde zijn pik binnen komen. Mijn kutje was super lekker warm en het voelde heel intens. Ik begon op en neer te bewegen, heftiger en heftiger. Hij begon er ook zachtjes bij te kreunen, dit was echt super! Ik hoorde opeens iets, keek om en zag dat er iemand aan kwam! Ik trok hem heel stevig in mij en zei dat hij zich niet mocht bewegen. Ik begon hem te zoenen maar bleef verder wel stil zitten. De man liep verder. Poef!

Nu werd het nog spannender. Bijna betrapt! Hij ging weer rustig verder en ik voelde nu dat hij heel diep in mij kwam, zijn pik kon gewoon niet verder in mijn kutje. Ik fluisterde in zijn oor dat ik graag van achter genomen wilde worden. Ik stond op en ging voorover leunen op de bank. Hij ging achter mij staan en stapte uit zijn broek. Hij begon mij super te rammen en als er nog iemand zou langs komen zou ik hem pijpen, haar beffen, desnoods beide tegelijk. Zo verschrikkelijk geil was ik.

Dit was pas geile buitenseks! Hij ramde mij nog een paar keer hard en vertelde dat hij moest komen.

“Ik wil alles in mijn mond hebben! Ik wil jouw warme sperma zwelgen!”

Hij ging zitten op de bank en ik begon hem hard te pijpen. Hij begon schijnbaar eindeloos te spuiten, ik moest veel en snel slikken en tegelijkertijd verder pijpen.

Na dat ik zijn pik had leeg gezogen tot de laatste druppel, verwisselde we van plaats.

Hij ging tussen mijn benen zitten en begon mijn kale kutje te likken. Hij wilde mij laten klaarkomen. Hij begon me goddelijk te likken. Ik kreunde het uit, na een paar minuten kwam ik heel erg intens klaar en mijn hele lichaam daverde het bankje uit de fundering. Daarna hebben we ons weer aangekleed, hebben daar nog een sigaret gerookt en zijn terug gelopen. Voor “ons kot” kwamen we zijn vrienden tegen. Ze zagen het rode hoofd van mij en hem begonnen keihard te lachen. Mijn leraar zei lachend.

“Wel, die weddenschap heb ik wel gewonnen!”

Hij gaf mij nog een kus en liep weer naar binnen.

Nog even fluisterde hij “Dit blijft geheel tussen ons hè! Anders kan het heel gevaarlijk worden voor mijn baan.”

“Natuurlijk, maak je maar niet druk ik hou mijn mond dicht! Fijne avond!”

Ik heb de rest van de nacht met een glimlach van hier tot Tokio op mijn hoofd gestaan.

Dit is drie weken geleden gebeurd. Na twee weken heb ik nog een leuk avontuur meegemaakt met hem. Wil je dit avontuur ook weten?

Kom dan zeker terug, want ook dat ga ik hier aanbieden.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *