De massage

()

Tijdens mijn werk voor een uitzendbureau had ik Patrick leren kennen. Zijn vrouw Solange had ik een paar keer ontmoet tijdens borrels na werktijd. Patrick is een jaar of dertig, lang, slank en donker van haar. Solange is een paar jaar jonger. Ze heeft blond en vrij stijl haar. Het is echt een leuk stel en in no-time kon ik goed met beiden opschieten. Als Solange Patrick opbelde en ik pakte op, maakten we altijd een babbeltje. Meestal klaagden we over Patrick. Op een keer vertelde ze dat ze parttime masseuse was en Patrick daarvan profiteerde. Zij kreeg nooit eens een lekkere massage van hem. Hij wil het gewoon niet leren, zei ze. Als hij mij masseert, probeer ik hem wat te leren maar hij snapt het nooit. We hebben eigenlijk een pop nodig om op te oefenen.

Ik zei voor de grap dat ik wel een keer mee zou komen. Dan mocht ze al haar lusten op mij botvieren. Solange vatte het echter serieus op en riep enthousiast, wat een goed idee! Kom je vanavond gewoon met Patrick mee? Toen ik wat mompelde riep ze,” je gaat toch niet preuts doen, hé?”

Ik moest toegeven dat ik meestal niet preuts was en dat ik mee zou komen.

Na met Patrick en Solange een borreltje te hebben gedronken, begaven we ons naar hun zolder waar een echte professionele massagetafel stond.

“Wat mij betreft kunnen we,” zei Solange en nodigde me uit om plaats te nemen. Ik was die dag gekleed in een eenvoudig rokje en een wijde blouse. Ik deed mijn hoge schoenen uit en nam plaats op de massagetafel. Solange zei tegen Patrick dat hij goed moest opletten en dat ze met mijn benen zou beginnen.

Ze pakte een wit flesje met olie en liet een paar druppels op mijn linkerdij vallen. Ook op haar handen deed ze een paar druppels voordat ze met beide handen over mijn dij wreef. Eerst de bovenkant en daarna de zijkanten. Kijk, zei ze, als haar spieren warm zijn kun je de druk opvoeren. Haar duimen duwde mijn spieren als het ware voor zich uit. Ik vond het heerlijk. Mijn andere dij kreeg dezelfde behandeling.

“Nu jij,” zei Solange tegen Patrick. Patrick deed ook wat druppels olie op zijn handen en wreef voorzichtig vanaf mijn knieën richting mijn kruis.

“Goed zo,” zei Solange, “ik zie dat Dorien al ligt te genieten. Doe maar tot helemaal bovenaan,” voegde ze toe. Om het voor Patrick makkelijker te maken schoof ze mijn rokje verder omhoog. Ik zag dat de ogen van Patrick zich vestigden op mijn slipje. Zijn handen waren heerlijk zacht van de olie en zijn duimen kwamen telkens via de binnenkant van mijn dijen tegen de pijpjes van mijn onderbroek aan.

“Ga nu maar even rechtop zitten,” zei Solange tegen me. Ik deed wat ze vroeg en Solange en Patrick kwamen achter me staan.

“We gaan je schouders doen,” zei Solange, “kun je even je blouse uitdoen?” Ik deed wat ze vroeg. Mijn rode bh hield ik aan.

“Kijk,” zei Solange, “je moet steeds beginnen bij deze bovenste spiergroepen en dan langzaam via haar rug naar beneden werken en vooral de zijkanten niet vergeten.” Voordat ze wat olie op mijn schouders deed, duwde ze eerst mijn bh bandjes van mijn schouders. Haar fijne handen masseerden mijn nek en schouders. Iets lager aangekomen zei ze, “ik doe even je bh los hoor, anders zit die sluiting mij teveel in de weg.” Ze haakte mijn bh los, liet me mijn armen eruit halen en legde hem achter zich neer.

“Vanaf dit punt ga je ook naar voren werken,” zei ze tegen Patrick. Haar vingers begonnen op de plek waar mijn bh sluiting zich zojuist nog bevond en haar handen gleden naar voren tot en met de zijkant van mijn inmiddels blote borsten. Soms gleden haar handen iets meer naar boven, soms iets meer naar onderen. Ik betrapte mezelf erop dat ik steeds hoopte dat haar handen meer en meer van mijn borsten zouden masseren.

“Jij even?” Vroeg Solange aan Patrick. Vervolgens voelde ik Patrick ‘s handen op mijn schouders. Ook hij daalde vervolgens af. Eerst stopte hij schuchter als hij mijn borsten dreigde te moeten gaan betasten. Nadat Solange hem echter verzekerd had van het feit dat meisjes dat echt fijn vinden, ging hij verder en omvatte zelfs enkele keren mijn hele borsten met zijn handen om er even zachtjes in te knijpen. Solange greep weer in.

“Ga nu maar lekker tegen de rugleuning zitten,” zei ze tegen me.

Ik leunde achterover tegen de zachte katoenen handdoek. Patrick en Solange liepen elk naar een zijkant van de tafel. Terwijl Solange naar mijn borsten wees vertelde ze Patrick hoe ze mijn borsten zou gaan masseren. Eerst de huid er omheen, vervolgens de borsten zelf en mijn tepels zou ze als laatste onder handen nemen. Het klonk wat zakelijk maar vervolgens deed Solange wat olie op mijn borsten en begon zachtjes te masseren. Ze deed precies wat ze had uitgelegd. Eerst vlak boven, beneden en naast mijn borsten. Vervolgens pakte ze mijn borsten in haar handen en ze kneedde zachtjes. Het was zo heerlijk dat ik mij niet in kon en ook niet wilde inhouden. Ik begon zachtjes te kreunen. Het was voor Solange de aanleiding om zachtjes te zeggen dat ze vond dat ik heerlijke tieten had. Ik maakte mijn rug hol om haar duidelijk te maken dat ze helemaal van haar waren. Solange begon eerst zacht en daarna steeds harder in mijn tepels te knijpen. Af en toe trok ze er ook flink aan. Mijn tepeltjes begonnen te gloeien en richtten zich op. Ik voelde de opwinding nu tot in mijn kutje.

“Patrick,” zei Solange, “ik denk dat dit zo wel even genoeg is. Jij mag haar billen masseren.”

Ik wilde me omdraaien maar voelde dat Solange mijn rok los ritste aan de zijkant. Ik deed mijn kontje omhoog om haar mijn rok uit te laten trekken. Ik dacht dat ze mijn slipje wel aan zou laten. Die trok ze echter gelijk met mijn rok naar beneden. Ik draaide me om en ging liggen. Daar lag ik dan, helemaal naakt op mijn buik op de massagetafel. Patrick begon de achterkant van mijn dijen te masseren en zijn sterke handen gleden al snel over mijn billen. Eerst hield ik ze stevig tegen elkaar. Hoe meer ik van zijn handen genoot hoe meer ik het toestond dat hij mijn billen van elkaar deed. Zijn vingers waren gretig op zoek naar de meeste intieme plekjes. Ik was al zo geil dat hij me op dat moment absoluut in mijn kont had mogen nemen. Ervaren als ze was, greep Solange weer in.

“Als Patrick het goed vindt, mag je nu wel even op mij oefenen,” zei ze tegen me. Patrick vond het best en ging op de stoel naast de massagetafel zitten. Ik keek naar de badjas die achter stoel hing. Solange zag dat ik er naar keek en zei, “wil je mijn badjas aantrekken?” Ik twijfelde even maar schudde toch maar van nee.

In mijn blootje ging ik naast de massagetafel staan. Ik voelde dat ze het initiatief nu aan mij liet en zei haar dat zij nu eerst maar eens haar T-shirt en bh moest uittrekken. Solange trok het strakke witte T- shirt dat zij aan had over haar hoofd uit. Haar wit kanten bh haakte ze van voren los en legde hem op mijn kleren. Haar borsten zijn echt zoals elke vrouw ze zou wensen. Ik in elk geval wel. Volle peervormige naar voren uitstekende borsten met van die dikke tepels erop die je vaak bij jonge meisjes ziet wiens borsten nog niet helemaal volgroeid zijn.

“Wauw,” zuchtte ik.

Solange moest lachen, nam haar borsten even in haar handen, “ik vind het heel fijn dat je ze mooi vindt,” zei ze en ze nam het initiatief weer over. “Patrick,” zei ze, “kleed jij je ook maar vast uit.”

Patrick had geen verdere aansporing nodig. Mijn ogen bleven gericht op Solange. Zij deed haar hoge laarsjes uit en haar broek uit. Terwijl ze naar me keek, trok ze haar slipje langs haar perfect ronde heupen naar beneden. Haar donkere schaamhaar vormde een perfecte driehoek in haar kruis en was in perfecte harmonie met haar zeer vrouwelijke heupen. Solange liep twee passen naar me toe. Haar gezicht was vlak bij de mijne.

“Vind je mij mooi?” Vroeg ze.

“Heel erg mooi,” antwoordde ik. Ze pakte me hand en legde die op een van haar borsten. “Wil je me niet masseren?” Vroeg ze weer. Haar huid was heel zacht en stond strak gespannen. Haar tepel voelde ik in mijn handpalm drukken. Voordat ik kon antwoorden, ging ze verder. Met haar handen langs mijn middel trok ze me tegen zich aan en kuste me vol op mijn mond. Haar kleine tong was voorzichtig op zoek naar de mijne. Onze tongetjes vonden elkaar in haar mond. Ik voelde de opwinding nu in mijn hele lichaam. Solange trok me zachtjes met zich mee. Ze ging eerst op de tafel zitten, hield me vast en ging vervolgens liggen. Terwijl ik nog op de grond stond, lag ik met mijn gezicht tussen haar heerlijke borsten. Alsof ik haar mocht neuken, trok ze haar benen op en ze kruiste haar blote voeten achter mijn rug. Ik voelde de handen van Patrick op mijn heupen.

Het volgende wat ik voelde waren zijn vingers die mijn schaamlippen uit elkaar duwden om zijn pik gemakkelijker in mijn kutje te kunnen brengen. Hij stootte hem in één beweging helemaal naar binnen en begon mij te neuken. Solange hield me met één hand stevig vast en met haar andere bracht ze mijn mond tot vlak bij haar tepel. Ik begon er gulzig op te zuigen en was zo geil dat ik hem er wel af had willen bijten. Haar voeten gleden van mijn heupen en haar greep verslapte. Haar schaamhaar kriebelde aan mijn buikje. Ik kuste haar borsten en gleed naar beneden over haar buik. Solange spreidde haar benen zo wijd mogelijk en hield haar voeten in de lucht.

Achter me pakte Patrick me hard bij mijn haren om mijn hoofd achterover te trekken. “Likken, schatje, likken,” hijgde hij. Met mijn duimen hield ik haar schaamlippen wijd uit elkaar en likte langs haar natte spleetje. Elke keer dat ik dat deed, hoorde ik Solange harder kreunen. Toen ze begon te kronkelen, wist ik dat ze bijna klaarkwam en drukte mijn gezicht hard op haar kut om mijn tong zoveel mogelijk naar binnen te kunnen duwen.

Patrick en Solange kwamen tegelijk klaar. Op dat moment had ik nog steeds geen orgasme gehad. Die kreeg ik wel toen Patrick me later in hun bed nog eens rustig neukte terwijl Solange aan mijn tepels zoog.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *