Dromen zijn geen bedrog

()

Het was zover, Erik waarschuwde dat ik vanavond mijn hele korte mini aan moest doen met een leuke top en ik moest een goede gastvrouw zijn.

Ik wist genoeg, de dag van mijn fantasieën was aangebroken, spannend.

Erik en ik hebben er vaak over gehad dat we een keer een trio zouden willen doen, hij wist een maat die ook wel geïnteresseerd zou zijn en ik, ik wou het al jaren. Flink verwend en genaaid worden door twee mannen.

Ik ging snel douchen, waste me overal waar een mens aangeraakt kan worden en schoor alle overbodige haren weg tot ik een mooi dun streepje over had dat de weg wees naar mijn nu al zo geile poesje.

Tegen het eind van de middag kwam Erik thuis van het werk. Hij was niet alleen, hij had zijn maat meegenomen en stelde ons aan elkaar voor.

Zenuwachtig schudde ik zijn hand en wenste hem welkom. Erik had geen geduld en zei me koffie te maken voor Mark en mijzelf, want hij ging eerst even douchen, het stof van het werk weg wassen.

Ik deed als gezegd en verdween in de keuken om de koffie te pakken. Mark kwam achter mij aan lopen en bleef ook achter mij staan, zenuwachtig keek ik rond of ik Erik nog zag, maar die was al naar boven verdwenen.

Toen ik mijn hoofd weer naar het koffieapparaat wende voelde ik zachtjes twee vingers aan mijn kin die mijn hoofd terug draaide. Hij fluisterde, om mijn ogen te sluiten en te ontspannen, en dat deed ik.

Zachtjes voelde ik twee lippen op de mijn en een rilling volgde van spanning, behoedzaam voelde ik zijn tong tussen mijn lippen door glijden terwijl hij mijn gezicht vast hield alsof ik mijn hoofd elk moment wou wegdraaien.

Hij begon mij steeds intenser te zoenen en ik voelde snel daarna een hand op mijn zij. Hij kneep even zachtjes en gleed toen langzaam omhoog naar mijn borsten. Ik wou instinctief wegtrekken, maar hij hield me tegen en werd directer in zijn greep om mijn borst.

Zijn lippen lieten mijn mond los en verdwenen langzaam en teder in mijn nek, hij had mijn harde tepels gevonden en begon deze te strelen, zachtjes in te knijpen. Ik liet onwilkeurig een zachte kreun ontsnappen.

“Kom, we gaan eerst koffie drinken.” Zei hij ineens, liet me los en ging naar de bank.

Twee minuten later kwam ik terug in de kamer met twee kopjes koffie. Hij wees me om naast hem te gaan zitten en te ontspannen. Dat laatste kon hij vergeten want ik was veel te zenuwachtig.

Met mijn benen strak over elkaar zat ik een beetje voor me uit te staren, ik was dan zenuwachtig, maar ik kon voelen dat mijn grotje toch steeds natter werd.

Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik de hand van Mark op mijn been voelde en mijn benen van elkaar af haalde. Hij streelde langs de binnenkant van mijn been richting mijn poesje.

Ik hoopte dat hij zou wachten tot Erik terug was, maar nee, zijn hand gleed steeds verder en toen hoorde ik een kreun van genot. Hij was erachter dat ik geen slipje droeg.

Hij begon mijn lipjes te strelen, af en toe plagend langs mijn klitje te strelen op zo’n manier dat ik wel moest ontspannen, het voelde zo lekker.

Hij haalde mijn rokje omhoog, boog zich naar beneden en likte zachtjes mijn lipjes. Zijn vrije hand haalde een borst uit mijn topje kneep daar zacht in.

Ik hoorde Erik binnenkomen. Die zag ons en liep direct naar mij toe, pakte mijn andere borst en begon op mijn tepel te zuigen, eerst zachtjes en dan steeds iets harder. Oh, wat was dat lekker.

“Jouw meisje heeft een lekker poesje en zo nat. Daar kan je toch niet langer dan en minuut van afblijven?” zei Mark tegen Erik.

Die reikte met zijn hand ook naar mijn kutje en stak daar direct twee vingers in waarop ik een kreun van genot niet stil kon houden. Ik voelde overal handen, lippen, tongen en ik was als verlamd.

De mannen hadden genoeg van het voorspel en besloten dat het tijd was om naar boven te gaan.

Hier werd ik op bed gelegd en werden mijn polsen vastgemaakt in de boeien. Ik kon niets meer, spannend. Erik zei zijn maat om zijn lul aan me te laten zien, daar was ik zo gek op. Er werd er een dikke lul voor me gehouden en ik moest hem pijpen.

Erik had zich ook ontdaan van zijn kleding en terwijl hij keek hoe ik Mark aan het zuigen was begon hij zichzelf wat af te trekken. Dat was echt wel geil. Ik wilde hem voelen, vast houden, het was als een marteling dat ik wel mocht kijken, maar niets mocht doen uit mezelf. Terwijl ik lekker op de dikke lul sabbelde, hem wat plaagde met mijn piercing, draaide hij zich iets en stak zachtjes twee vingers in mijn kutje.

Erik wou mee doen en hij kwam ook op het bed zitten, ook hij stak een vinger in mijn grot, haalde wat van het vocht eruit en begin me bij mijn kontje te strelen, hij wist dat ik dat lekker vond.

“Waarom voel je niet even hoe heet ze is van binnen, ik weet dat ze dat wil.” Zei  Erik tegen Mark. Die liet dat geen twee keer zeggen. Hij haalde zijn gigantische paal uit mijn mond, ging boven mijn poesje zitten en stak in één beweging die lekkere paal in mijn zeiknatte kutje.

Hij had nog niet twee stoten gegeven of ik voelde al een orgasme aan de deur kloppen. Erik merkte dat en hij zei me hem te zuigen.

Wow, twee mannen, één in mijn kut en één om te zuigen. Welke vrouw wil dat niet?

Ik merkte aan Erik dat hij toch wel erg genoot en ik voelde zijn lul steeds harder worden, ineens haalde hij zijn behoorlijk opgezwollen lul uit mijn mond en zei tegen Mark om te gaan liggen. Ik moest dan over hem heen zodat ik hem kon zuigen terwijl zijn maat mijn poes in zijn gezicht kreeg en deze kon likken.

Ik dacht dat Erik ons zo wou zien, maar nee. Ik voelde zijn hand bij mijn kontje en voor ik het wist stak hij heel voorzichtig zijn harde lul bij mij naar binnen. Even deed het wel wat zeer, maar het genot overwon en ik wist niet meer hoe ik het uithouden moest.

Ik werd aan alle kanten zo gek gemaakt dat ik niet anders kon en mezelf moest laten gaan. Ik voelde dat de staaf in mijn mond steeds harder werd en ook Mark begon steeds harder te kreunen. Ik wist dat hij elk moment zijn sperma in mijn mond zou spuiten. Normaal hou ik daar niet van, maar dit was een uitzondering. Het was allemaal zo geil dat ik niet kon wachten en ondertussen hoorde ik Erik kreunen, ook hij stond op punt van knallen.

Ik voelde alles. De lul in mijn mond die steeds harder en harder werd, de lul in mijn kontje die steeds strakker en strakker ging zitten. Ik hield het niet meer! Ik gilde het uit dat ik zou komen en beide mannen zeiden in koor dat ik me moest laten gaan.

Toen ik dat deed voelde ik mij aan alle kanten vol stromen van de twee mannen die vol genot en veel gekreun hun lading zaad in me spoten.

O! Wat was dat heerlijk! Wat een fantastisch.

Het is nu eindelijk werkelijkheid geworden.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *