Een prachtige dag

()

Het was een prachtige dag geweest en Mia en Hilde hadden zich de hele dag vermaakt in het openlucht zwembad in hun woonplaats.

Het was intussen al zes uur, hoog tijd om naar huis te gaan. Hun ouders zouden al zitten te wachten met het avondeten. Mia en Hilde waren dikke vriendinnen, al vanaf de lagere school. Ondertussen waren ze allebei zestien en ze zaten nog steeds bij elkaar in de klas op de middelbare school. Ze waren eigenlijk twee tegenpolen, maar misschien dat ze het daarom zo goed met elkaar konden vinden.

Mia was klein, maar met een goed figuurtje. Mooie slanke benen, smal kontje en kleine, pittige borstjes en een sportief uiterlijk met een kortgeknipte blonde coupe. Mia was wat springerig en impulsief van karakter.

Hilde was een stuk rustiger en serieuzer, maar ze kon ook enorm de slappe lach krijgen met haar vriendin.

Ook qua uiterlijk leek ze in de verste verte niet op Mia. Hilde was juist lang en met haar 1 meter 80 was ze een kop groter dan Mia. Ze had een fotomodellenlijf, met oneindig lange benen, een prachtig gevormde kont en mooie ronde borsten, niet te groot niet te klein, en lekker stevig.

Verder had Hilde een bos bruine krullen, waarmee de tegenstelling met Mia compleet was.

De meiden waren heel close en ze deelden niet alleen al hun hartsgeheimen met elkaar, maar ook lichamelijk hadden ze geen geheimen voor elkaar. Ze hadden elkaar al van jongs af aan vaak naakt gezien en als ze bij elkaar logeerden hadden ze geen enkele schroom zich voor elkaar uit te kleden. Mia keek altijd bewonderend naar het prachtige lijf van haar vriendin en stak dat niet onder stoelen of banken. Hilde op haar beurt was wat onzeker van aard en had niet echt in de gaten dat ze een goddelijk lichaam had waar mannen hunkerend naar keken. Zij was eerder jaloers op Mia’s frisse, sportieve uiterlijk.

Nu waren ze dan in het zwembad geweest en zoals gewoonlijk kropen ze bij elkaar in het pashokje om zich om te kleden. Al gauw stonden ze beiden naakt en Mia had al snel haar T-shirtje en korte broekje aangetrokken. Een behaatje droeg ze niet, ze had het niet nodig met haar kleine stevige tietjes en ze voelde zich lekkerder zonder. Toen ze klaar was zag ze Hilde echter nog steeds bloot naast haar staan. Mia keek vragend op naar haar vriendin.

“Shit, ik ben mijn ondergoed vergeten”, fluisterde Hilde. Ze had thuis haar bikini al aangetrokken en haar slipje en beha blijkbaar op haar bed laten liggen.

“Kijk nog eens goed dan, ik heb niets extra’s bij me hoor!”

Voor de derde keer controleerde Hilde haar tas, maar er zat niets anders in dan een haarborstel en een handdoek. Hulpeloos keek ze naar haar vriendin.

Mia, zorgeloos als ze was, zag de humor er wel van in.

“Ach joh, ik heb ook geen beha aan en dan fiets je toch gewoon zonder slipje naar huis, niemand die het merkt”, zei ze zachtjes.

Hilde zag ook wel in dat ze geen andere keus had en ze trok haar korte T-shirtje over haar hoofd en deed haar rokje aan en haar gympen aan haar voeten. Toen ze alles aan had voelde ze zich nog steeds naakt. Haar mooi gevormde tieten tekenden zich duidelijk af in het korte strakke T-shirtje, dat haar navel bloot liet. En haar rokje viel dan wel tot halverwege haar dijen, het was een wijd zomerrokje van dunne stof dat in de wind gemakkelijk opwaaide, dus veel vertrouwen had ze er niet in dat haar kutje bedekt zou blijven. Aarzelend bleef ze in het pashokje staan, maar haar vriendin pakte haar bij haar arm.

“Kom, we fietsen naar huis, het is al laat.” Deze woorden van haar vriendin brachten Hilde weer bij de realiteit en samen liepen ze naar de fietsenstalling. Het zwembad was al gesloten en het was niet erg druk meer bij de stalling, maar Hilde voelde de blikken van de mensen die er nog waren op haar gericht. Zich bewust van al die aandacht, werden haar tepels stijf van schaamte en het was nu duidelijk zichtbaar dat ze geen behaatje droeg. De meiden maakten hun zwemtassen vast onder hun snelbinders en openden het fietsslot. Opeens stonden er drie opgeschoten jongens achter hen, een paar jaar ouder dan zijzelf. Ze keken verlekkerd naar de twee meisjes en vooral Hilde kreeg bijzonder veel aandacht. Ze zag er ook enorm geil uit, met haar strakke jonge lijf in niets verhullende zomerkleren.

“Zo meisjes, lekker gezwommen?”, vroeg een van de jongens.

“Ja, jullie ook?”, zei Mia met een brutaal gezicht naar de spreker opkijkend.

“Nee, wij waren gewoon in de buurt”, zei de jongen, “bezwaar als we een stukje met jullie meefietsen?”

Hilde schrok zich een hoedje. Ze wilde het liefst zo snel mogelijk naar huis fietsen zonder al teveel gedoe, en in ieder geval zo snel mogelijk een slipje aantrekken. Wat zouden de jongens wel denken als ze ontdekten dat ze met haar blote kutje op de fiets zat!

“Nou, we gaan direct naar huis hoor!”, lachte Mia. “En wij houden trouwens niet van jongens”. Hilde keek haar vriendin bewonderend aan. Wat een fantasie had Mia toch.

“O, zijn jullie lesbisch? Nou dat zou je niet zeggen”, zei een andere jongen.

Door Mia’s opmerking was hun belangstelling wat verminderd en ze deden een stapje achteruit. Hilde maakte van de gelegenheid gebruik om snel op haar fiets te stappen. Door de haastige beweging bleef de zoom van haar rokje echter tussen de zadelveren haken waardoor het helemaal omhoog schoof.

“Shit!”, riep ze en wanhopig probeerde ze haar rokje los te krijgen. Ze kon ook niet afstappen want dan zou haar rokje zeker scheuren. De jongens keken met open mond naar Hilde, en dan vooral naar haar blote kutje dat zich in al haar glorie aan hun openbaarde. Ze hadden een prachtig uitzicht op de kale schaamlipjes van het meisje, haar klitje en het kleine bosje mooi geschoren zwart schaamhaar dat ze nog boven haar spleetje had laten staan. Haar kutje was even mooi als de rest van haar lichaam en de jongens begonnen al half te kwijlen. Mia kwam direct in actie om haar vriendin uit haar benarde positie te bevrijden. Ze trok aan het rokje van Hilde, dat met een scheurend geluid loskwam. Snel ging Hilde nu goed op haar zadel zitten en wilde direct wegfietsen, maar de jongens hielden haar tegen.

“Jeetje, geile slet, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”, zei een van hen met een overslaande stem van geilheid. “Fiets jij soms altijd in je blote kutje? En jij kleintje, heb jij ook geen slipje aan?”

Mia keek de jongen geërgerd aan.

“Laat ons erdoor joh, we willen naar huis.”

“Ja, je hebt het koud zeker, mag mijn hand je even verwarmen?”, zei een andere jongen, waarna hij met een vliegensvlugge beweging zijn hand in het sportbroekje van Mia liet glijden en zijn volle hand op haar kutje legde. Mia sloeg hem meteen hard in zijn gezicht.

“Smeerlap, hou je handen thuis, wat denk je wel!”

“Ja, wat moeten we eigenlijk van jullie denken?”, zei de langste van de jongens terwijl hij wellustig naar Hilde’s lange benen keek en naar haar rokje. Hilde volgde de blik van de jongen en zag tot haar ontsteltenis dat het rokje door Mia’s actie inderdaad op de naad was gescheurd. De jongens hadden vanaf de zijkant nog steeds een goed uitzicht op haar kale kutje.

De lange jongen ging nu naar Hilde toe, legde zijn hand op haar achterhoofd en gaf haar een zoen op haar mond. Automatisch opende Hilde haar mond en de jongen schoof zijn tong naar binnen en begon haar te tongen. Tegelijkertijd liet hij zijn andere hand over haar been naar boven glijden en streelde haar blote kontje onder haar rokje. Daarna verplaatste hij zijn hand naar voren en ging met zijn vingers over haar schaamlippen.

Hilde leek wel verdoofd, maar realiseerde zich ineens wat hij aan het doen was en duwde hem van zich af.

Mia was ondertussen ook op haar fiets gesprongen en riep haar vriendin toe.

“Kom op, fietsen!”

Verward zette Hilde haar voet op de trapper. Ze schaamde zich rot maar toch was ze enorm opgewonden geworden. Ze voelde het geil uit haar kutje druipen en haar kontje plakte al helemaal aan het zadel vast. Haar tepels waren stijver dan ooit en haar hele prachtige lichaam ademde seks uit. De jongens merkten het ook.

“Nou als jij lesbisch bent, ben ik homo!” Riep de jongen naar Hilde, die daarnet Mia in haar broekje had gegrepen. Hij zette zijn voet voor het voorwiel van Hilde’s fiets, greep met beide handen het rokje van het meisje beet en rukte er hard aan. Door de scheur die er al in zat trok hij het kledingstuk nu helemaal kapot en hij rukte het van haar lijf. Hij smeet het rokje in de bosjes. Hilde zat nu met haar onderlichaam helemaal bloot op de fiets.

Ze had alleen nog haar korte strakke T-shirtje aan. Ze keek schichtig om zich heen, maar er was niemand meer in de buurt behalve de drie jongens en Mia. Het was duidelijk zichtbaar dat het zadel droop van het geil uit haar kutje.

“Kijk es, de slet is ongelofelijk geil!” Riep de jongen die het rokje van haar af had getrokken.

Hilde stapte van haar fiets, snelde naar de struiken en bukte om haar rokje er weer uit te pakken. De jongen maakte van de gelegenheid gebruik en greep tussen haar benen. Hij duwde twee vingers in haar kutje die soepel naar binnen gleden.

“Jeetje, wat is die meid nat zeg!” Riep hij. Met zijn andere hand pakte hij Hilde’s handen beet en duwde haar achter de hoge struiken waar ze goed uit het zicht waren van mensen die eventueel nog langs zouden komen, hoewel dat onwaarschijnlijk was want alle fietsen waren al opgehaald. Hilde liet zich gedwee mee leiden. Ze begreep zelf niet waar het vandaan kwam, ze zou eigenlijk moeten gillen maar ze was geiler dan ooit. De jongen was ook niet echt gemeen tegen haar. Eenmaal achter de struiken vroeg de jongen haar om haar T-shirt uit te trekken, waarop Hilde onmiddellijk haar laatste kledingstuk over haar hoofd trok en haar prachtige tieten ontblootte.

De andere jongens kwamen nu ook om haar heen staan. Ze hadden nog nooit een mooi meisje gezien. Zelfs niet in tijdschriften of zo, en zeker niet naakt. Hilde zat op haar knieën op de grond met haar benen iets gespreid en haar tieten staken trots vooruit. Ze keek uitdagend naar de jongens met haar volle lippen iets van elkaar.

“Nou, komt er nog wat van?” Zei ze hees. De brutaalste van de jongens liet zich dat geen twee keer zeggen, ging tegenover haar staan en pakte haar tieten beet. Hij voelde hoe lekker stevig ze waren, kneedde ze tussen zijn handen en rolde haar tepels tussen zijn duim en wijsvinger. Toen trok in één beweging zijn korte broek naar beneden en haalde een forse lul tevoorschijn die keihard naar het naakte meisje wees. Hij pakte zijn pik beet en stak zijn eikel tussen de lippen van Hilde. Het meisje nam zijn stijve paal gulzig in haar mond en begon hem te pijpen. De andere jongens keken hijgend naar het tafereel en haalden ietwat verlegen ook hun pikken tevoorschijn.

Hilde begon nu om beurten aan de drie lullen te zuigen die haar werden voorgehouden. Ze raakte bijna buiten haar zinnen van geilheid en smakkend pijpte ze de pikken, likte met lange halen aan de eikels en aan de ballen van de jongens, trok ze af en zoog eraan alsof haar leven er vanaf hing.

Mia was ondertussen naderbij gekomen en keek verbijsterd naar het tafereel. Ze herkende het meisje dat daar naakt op de grond zat en zich uitleefde op drie stijve pikken helemaal niet meer als haar schuchtere vriendin. Ook Mia werd geil toen ze keek hoe Hilde vol overgave bezig was.

Ze kwam dichterbij, trok haar broekje en haar T-shirtje uit en ten slotte haar slipje. Haar kleine tietjes stonden een klein beetje omhoog en haar tepeltjes werden hard in de zwoele zomeravondbries. Het zweet parelde op de korte blonde haartjes op haar kutje.

“Mag ik ook eens?” Vroeg ze guitig. De jongens keken om en zagen de kleine Mia naakt voor hen staan. Een van de jongens haalde zijn pik uit Hilde’s mond, draaide zich om en legde Mia op haar rug op de grond. Hij nam haar tietjes in zijn mond en zoog aan haar tepels. Mia kreunde. De jongen werkte nu met zijn tong haar hele lichaam af, likte haar buik, haar benen en eindigde tussen haar benen. Hij likte aan haar klitje en nam het tussen zijn lippen en zoog eraan. Mia genoot en ze voelde dat ze klaar ging komen. De jongen hoefde niet veel meer te doen om haar naar een hoogtepunt te helpen en toen hij zijn tong bij haar naar binnen liet glijden kwam ze schokkend klaar.

“Zo, dat gaat ook snel bij jou, komt zeker omdat je lesbisch bent niet waar”, lachte de jongen. Mia keek hem dankbaar aan en zag toen dat hij zijn lul tussen haar benen manoeuvreerde. Hij leidde zijn eikel naar haar spleetje en stootte met kracht in haar nauwe kutje.

“Oh”, kreunde Mia luid. De jongen neukte haar met lange halen. Met iedere stoot haalde hij zijn pik bijna helemaal uit haar kutje, om daarna hard weer tot aan zijn ballen bij haar naar binnen te stoten.

“O ja, neuk mijn kutje”, kreunde Mia. Haar neukgrotje werd helemaal opgerekt door de pik van deze jongen. Ze trok haar knieën omhoog tot aan haar schouders, zodat de jongen nog beter toegang had tot haar tienerkutje.

De jongen keek naar zijn pik die in en uit het strakke blonde doosje stootte, keek vervolgens met een lachje om zijn lippen naar het meisje dat hij neukte en die hunkerend haar benen had opgetrokken zodat haar kutje en kontje omhoog waren gekomen, haalde zijn pik uit haar kut en zette zijn glimmende eikel tegen het sterretje van haar kontje. Langzaam maar met grote kracht drong hij haar nauwste toegang binnen. Mia schreeuwde het uit, dit was ze niet gewend. Hij zat echter al helemaal in haar aarsje en begon opnieuw te stoten. De pijn schoot door haar heen, maar toch vond Mia het lekker om op deze manier genomen te worden. De hulpeloosheid van zichzelf en haar naakte vriendin maakte haar alleen maar geiler en bij iedere stoot van de jongen duwde Mia nu haar onderlijf naar boven zodat zijn pik telkens diep en hard in haar kontje stootte. De jongen wist niet hoe hij het had. Hij neukte het pittige meisje fel in haar nauwe aarsje, en keek naar haar tietjes die, hoewel ze klein waren, toch met iedere stoot meetrilden. Hij zag hoe Mia haar hand naar haar kutje bracht en zich met drie vingers begon te vingeren.

“Dieper, dieper met die lul!” Zei ze dwingend. De jongen kon zich niet meer beheersen en hij kwam grommend klaar. Mia voelde zijn zaad diep in haar kontje spuiten en ze vingerde zich koortsachtig naar een nieuw hoogtepunt. De jongen trok zijn besmeurde pik uit haar reetje en spoot de laatste klodders sperma over de tietjes van Mia die het er met haar vingers weer vanaf haalde en gretig aflikte.

Diep nahijgend gingen ze daarna allebei overeind zitten en keken naar Hilde, die nog steeds bezig was met de twee andere jongens. Hilde zat intussen op handen en knieën. De jongen met de grootste lul stond voor haar, hield met beide handen haar hoofd vast en neukte haar in haar mond. Hilde kon de stoten van de jongen nauwelijks opvangen en kokhalsde van de grote neukstaaf die keer op keer in en uit haar keel ging. De andere jongen was achter haar neergeknield en likte haar kutje. De jongen was gek van geilheid bij de aanblik van het prachtige lange meisje, en zich bewust van het feit dat hij misschien wel nooit meer in zijn leven zo een meid zou kunnen bezitten likte hij haar kale spleetje met gulzige halen. Zijn tong gleed over haar schaamlippen, haar klitje, tussen haar schaamlippen in haar grotje en dan weer naar boven waar hij haar poepgaatje likte. Ze smaakte heerlijk en hij proefde nog een beetje het chloor van het zwembad.

Hilde genoot stilletjes van de likbeurt, en toen zijn tong plotseling diep in haar anus binnendrong kwam ze heftig klaar. Het geil stroomde over het gezicht van de jongen die het gulzig oplikte.

Daarna verwisselde hij zijn tong voor zijn lul, die hij diep in het spleetje van Hilde stootte. Hij neukte haar langzaam maar met diepe halen. Hilde’s kutje sloot zich strak om zijn stijve pik en de jongen was trots dat dit meisje mocht neuken, zo trots voelde hij zich dat zijn pik opzwol en binnen een minuut spoot hij zijn zaad in Hilde’s kut. De jongen trok zijn snel verslappende lul terug, stond op en trok zijn broek weer aan. De andere jongen, van wie de pik nog steeds in Hilde’s mondje zat, keek geil naar alles wat zich voor zijn ogen afspeelde. Zijn ogen glinsterden van geilheid.

“Zo, lik jij je vriendinnetje maar eens goed schoon!” Mia aarzelde, meende hij dat nou?

De jongen die net nog in haar kontje zat, overtuigde haar en duwde haar naar Hilde toe. Mia bracht haar gezicht vlakbij Hilde’s kutje. Haar kale schaamlipjes stonden nog uit elkaar van de neukbeurt en Mia zag het zaad van de jongen eruit druipen. Voorzichtig gleed ze met haar tong langs het spleetje van haar vriendin en proefde het sperma, vermengd met Hilde’s eigen geil.

“Steek je tong erin, lik alles op!” Beet de jongen haar toe, terwijl hij zijn pik nu nog harder in Hilde’s mond stootte.

Mia deed wat hij zei en likte het kutje van haar vriendin. Ze vond het vreemd maar heerlijk en het smaakte naar meer. Ze liet haar tong diep in haar grotje glijden totdat ze al het sperma van de jongen had opgelikt. Hilde voelde het tongetje van haar vriendin over haar vrouwelijke delen gaan en eigenlijk ook tot haar eigen verbazing haalde ze de lul uit haar mond en riep uit: “Ja lekker, lik mijn geile spleetje, stop je tong erin!”

De brutaalste jongen met de grootste pik, de enige die nog niet was klaargekomen, keek van het likkende meisje naar het gezicht van haar vriendin, dat nu weer haar mondje om zijn snoeiharde lul had gesloten.

Zijn kameraden hadden zich alweer gefatsoeneerd en stonden nu toe te kijken naar de twee naakte meiden die kronkelend van geilheid aan het likken en pijpen waren. Uiteindelijk haalde de jongen zijn grote neukstaaf uit het mondje van Hilde en begon er hard aan te sjorren. Hilde wist wat er komen ging en ze hield haar gezicht vlak bij de grote eikel van de jongen, met haar mond nog steeds geopend. De jongen kwam met een schreeuw klaar en spoot enorme hoeveelheden zaad over het gezicht van de mooie jonge meid. Het kwam overal terecht, op haar wangen, hals, haar en in haar mondje. Het duurde minstens een halve minuut voordat hij ophield met spuiten en Hilde’s gezicht zat volledig onder het zaad.

De jongen stond op en ook hij trok zijn korte broek weer aan, alsof hij zich ineens schaamde met de blikken van zijn kameraden op zich gericht. Hij schaarde zich naast de andere twee en met zijn drieën keken ze naar de blote meiden die nog nahijgend op de grond zaten. Hilde pakte haar T-shirt en veegde daarmee het sperma van haar gezicht. Het lukte maar half, ze voelde het nog steeds op haar gezicht en in haar haren plakken. Bij gebrek aan beter trok ze het besmeurde T-shirtje aan, vond haar verfrommelde en kapotte rokje en probeerde het aan te trekken. Het was een nutteloze poging, het rokje was zo gescheurd dat ze het alleen nog als omslagdoekje kon gebruiken. Ze knoopte het provisorisch om haar heupen. Het was geen gezicht, haar blote kutje kwam er nu al zowat onderuit, laat staan als ze straks op de fiets zat.

Ook Mia pakte haar kleren snel bij elkaar en kleedde zich aan. Nu alles voorbij was kwamen de meiden weer een beetje tot zichzelf en ineens schaamden ze zich voor zichzelf en voor elkaar dat ze zich zo hadden laten gaan.

“Nou meiden, prettige fietstocht. Morgen zijn we er weer, jullie ook?” Riep een van de jongens terwijl ze zich lachend van hen verwijderden. Mia en Hilde keken elkaar zwijgend en beschaamd aan. Mia had zich snel gefatsoeneerd en zag er alweer even sportief en fris uit als een uurtje geleden. Hilde zag er uit als de eerste de beste straathoer die nauwelijks een gangbang heeft overleefd. Maar ja, een andere keuze was er niet en de meiden liepen naar hun fietsen, stapten op en reden naar huis. Het was ondertussen al half acht, hun ouders zouden wel ongerust zijn. Mia zou de gebeurtenissen nog wel kunnen verbergen, maar wat moest Hilde thuis vertellen als ze half naakt aankwam, opgedroogd sperma in het haar en op haar gezicht, met een totaal verscheurd rokje en in haar blote kale kutje dat duidelijk flink was doorgeneukt?

Onderweg besloot Hilde dat ze toch maar niet rechtstreeks naar huis ging, maar eerst met Mia mee zou gaan om zich daar op te knappen. Bij Mia’s huis aangekomen, gooiden de meiden hun fietsen tegen de muur en liepen snel achterom. Toen ze via de achterdeur binnenkwamen, werden ze begroet door Mia’s oudere broer.

“Hoi meiden, wat hebben jullie gedaan?”, zei hij verbaasd, starend naar de haveloze toestand waarin Hilde verkeerde.

“Bemoei je er niet mee joh!”, snauwde Mia haar broer toe terwijl ze rechtstreeks doorliep naar de trap en snel naar boven holde. Met een knalrood hoofd liep Hilde haar vriendin achterna. Mia’s broer keek toe hoe de mooie vriendin van zijn zus naar boven liep en hij had een prachtig uitzicht op haar lange benen en vooral haar heerlijke kale kutje. Wat een wereldwijf!

Hij voelde zijn lul groeien en langzaam nam ook hij de eerste traptreden naar boven…

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *