Eerste vriendje

()

Of ik de zondag met hem door wilde brengen, vroeg mijn vriendje op MSN. Natuurlijk wilde ik dat, ik had hem al een paar dagen niet meer gezien en miste hem. Dus die zondag ging ik op de fiets naar hem toe. Hij wachtte me op bij de rotonde want ik wist de weg nog niet zo goed. Hij woonde helemaal in het bos, in the middle of nowhere. Dus we fietsten hand in hand door het bos en kwamen bij zijn huis. Leuk huisje, met een flinke tuin waar wat dieren scharrelden. Toen we naar binnen gingen bleek er niemand thuis te zijn. Er schalde keiharde death metal uit zijn slaapkamer en we ploften neer op het bed. ˜Wacht even, ik moet de kachel wat opstoken anders gaat hij uit. Wil je wat drinken?™

˜Ja, lekker.” Ik zong mee met de muziek. We waren allebei fan van alles dat rockte en niet thuishoorde in de top40lijst. Hij had mooi lang haar, net als ik. Donkerblond tot over zijn schouders. Hij was redelijk lang en slank, niet gespierd maar ook niet graatmager. Hij kwam terug en schopte zijn legerkisten uit.

˜Ik heb nog een slechte horrorfilm liggen, zin om die te kijken?” Natuurlijk had ik daar zin in. We gingen lekker op zijn bed liggen, hij sloeg zijn arm om mijn middel en ik ging met mijn rug lekker dicht tegen hem aan liggen. Ongeveer halverwege de film begon hij me te strelen. Zijn hand stroopte mijn shirtje een beetje omhoog en ik voelde een siddering door me heen gaan. Hij zette een zuigzoen in mijn nek en ik lachte. Zijn handen klommen omhoog onder mijn shirtje, zo onder mijn BH. Hij kneedde mijn borsten tot mijn tepels hard werden. Ik werd zo verdomde geil dat ik met een ruk de knoopjes van mijn shirtje losmaakte en de hele zooi over mijn hoofd trok. Hij moest lachen. ˜Ik hou van je. Stout meisje.”

Ik grijnsde geil naar hem en ging boven op hem zitten. Zijn handen kneedden mijn borsten weer en ik gaf hem een lange geile tongzoen. Ik begon op zijn tong te zuigen en ik voelde hem onder me verstarren. Hij greep naar mijn billen en duwde me hard en ritmisch tegen zich aan. Ik bewoog mee en voelde zijn stijve door zijn broek heen. Zijn handen gleden onder mijn tanga en ik stroopte hem naar beneden.

Nu ging ik naakt naast hem liggen. Hij hing boven me en keek naar me.

“Hm… Waar wacht je nog op.” Hij grijnsde en begon plagerig aan mijn tepels te zuigen. Ik kreunde en kronkelde onder hem. Zijn handen verdwenen tussen mijn benen en begonnen me te strelen. Eerst verdween er één vinger in me. Toen twee. Ik beukte mezelf zo hard mogelijk naar voren, ik wilde hem diep in me voelen. Hijgend en met mijn ogen dicht kwam ik bijna klaar. Hij zoog aan mijn klitje, vingerde me en kneedde mijn borsten alsof hij niets anders wilde. Hij keek naar me alsof ik het geilste schepsel op aarde was. Misschien zag ik er ook wel zo uit. Ik was mooi slank, zo maagdelijk als maar kon en ik had cup B. Mijn poesje geschoren en ik was kaal op het dunne streepje op mijn heuveltje na. Hij deed zijn shirt uit. “Misschien krijg ik dan een idee van hoe koud jij het hebt.”

“Ik heb het niet koud. Met jou in hetzelfde bed krijg ik het niet koud.” Ik ging weer bovenop hem liggen, met mijn rechter been tussen de zijne. God wat was hij hard. Ik klemde zijn rechterbeen tussen de mijne en hij bewoog hem ritmisch. Door de wrijvingen werd mijn poesje heerlijk gemasseerd. Ik bereed zijn been en ik kwam klaar op zijn legerbroek. Maar dat maakte hem niet uit, hij kwam zelf ook bijna door mijn bewegingen.

Even waren we uitgeteld. Ik lag boven op hem, onze naakte bovenlijven heet en vochtig. Hij sloeg de deken om ons heen en even vielen we bijna in slaap. Toen begon hij weer met me te spelen. Geil lachte ik.

“En waar ben jij mee bezig meneertje?”

“Ik speel in je zwembad. Niet goed?” Hij ramde twee vingers heerlijk hard bij me naar binnen. Ik kon nog nauwelijks praten.

“O!… Jawel.” Mompelde ik. Voor ik het doorhad had hij drie vingers in me gestoken. Het deed een beetje zeer, en hij haalde ze weer voorzichtig uit me. “Sorry.”

Ik lachte. We gingen weer liggen. Toen begon hij mijn arm te strelen en heel voorzichtig bracht hij mijn hand naar zijn gulp. Ik vond het een beetje eng, maar ik maakte zijn gulp open en voelde zijn lul warm en vochtig van zijn voorvocht. Ik trok zijn broek en onderbroek naar beneden en sloot mijn hand om zijn lul heen. Hij sloot zijn ogen. Ik begon langzaam op en neer te bewegen en ik voelde zijn lichaam meebewegen. Ik ging op hem zitten en rukte hem af, steeds sneller en sneller. Zijn ogen draaiden weg en zijn adem stokte. Toen hield ik op. Ik wilde hem nog even plagen. Zachtjes zoog ik aan zijn eikel. Nog nooit had ik dat gedaan. Maar ik vond het leuk en spannend. Ik nam zijn lul steeds verder in mijn mond, totdat ik bijna moest kokhalzen. Hij was zeker groot geschapen, al had ik geen vergelijkingsmateriaal.

Ik was uitgeput van het spelen met zijn lul, en ik ging naast hem liggen.

Hij deed zijn broek en zijn onderbroek uit, en ging bovenop me zitten. Hij pakte mijn handen vast en legde ze boven mijn hoofd neer op het hoofdkussen. Hij hield ze stevig vast, ik kon geen kant meer op en daar werd ik ongelooflijk geil van. Ik was machteloos. Hij was de baas. Hij boog zich over me heen en zoende me in mijn nek, op mijn mond, aan mijn oorlel. Ik kronkelde onder hem van genot. Toen onze lippen elkaar weer vonden zoog ik gulzig zijn tong weer naar binnen. Ik wist intussen dat hij daar geil van werd. Ik zoog ritmisch, alsof het zijn lul was. En ik hoorde zijn adem stokken. Toen verslapte zijn grip en ik zag mijn kans schoon om zijn lul weer te verwennen. Ik rukte hem af en hij raakte van de wereld. Toen mijn arm moe was nam hij het van me over. Ik plofte terug in het hoofdkussen en keek hem geil aan terwijl hij bijna klaarkwam.

Spuit het over me heen, dacht ik. Spuit me nat, het maakt me niet uit. Toen ik zag dat hij ging ontploffen kwam ik snel overeind en hij duwde mijn hoofd naar zijn lul. Ik zoog al zijn zaad uit hem. Ik slurpte het op en ik slikte het door. Toen keek ik hem ondeugend aan.

“Stout meisje.” Zei hij weer. En hij veegde met zijn duim wat sperma van mijn wang. Ik nam zijn duim in mijn mond en zoog het eraf.

“Heel stout.” Zei ik. En ik likte mijn lippen af. Het zou niet lang meer duren tot mijn ontmaagding.

Met zo’n vriendje zou ik het niet lang meer volhouden.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *