Het balkon

()

Johan haalde zijn harde lul uit mijn mond en ik draaide mij om op mijn knieën naar Bert, die had zijn boxershort ondertussen uitgetrokken en ik keek vol verlangen naar de grote, donkere pik voor mij. Ik pakte de donkere pik stevig beet en liet mijn hand erover heen en weer schuiven.

“Stop hem nog maar eens lekker in je mond geile slet” hoorde ik Johan zeggen en gehoorzaam opende ik mijn mond en liet Bert ‘s grote eikel erin glijden. Mijn lippen klemden om zijn schacht toen ik aan zijn pik begon te sabbelen en Bert mijn hoofd beetpakte en zijn grote pik heen en weer begon te stoten in mijn mond. Naakt zat ik op mijn knieën voor hem, ik hield Bert ‘s grote, stijve lul stevig vast en voelde deze opnieuw in een flink tempo mijn mond in en uitgestoten worden terwijl Bert mijn hoofd stevig beethoudt. Bert ’s pik was wederom keihard en ik wilde hem neuken. Ik liet Bert ’s enorme pik uit mijn mond glijden en duwde hem achterover in de bank. Ik ging tussen zijn benen zitten en nam zijn pik weer in mijn mond en gaf hem een deep throat. Ik kon zijn volle lengte achter in mijn keel krijgen en zijn pik werd harder en harder. Ik wilde hem neuken! Ik stond op, draaide mijzelf om met mijn rug naar Bert toe en liet mijn kut over zijn enorme pik heen zakken. Dit voelde zo goed dat na twee keer op en neer bewegen zijn pik tot aan de wortel in mijn geile kut zat. Ik begon hem stevig te neuken, terwijl Bert achterlangs mijn borsten masseerde. Ik genoot intens en was bloedgeil. Ik voelde mijn geil langs de pik van Bert naar beneden lopen. Ik voelde zijn lange, dikke pik diep tegen mijn baarmoeder aan stoten. Dit was zo ontzettend lekker en ik kreunde flink.

Johan kwam voor mij staan en tot mijn verbazing was zijn pik best weer wel stijf. Hij hield zijn pik weer voor mijn mond. Terwijl Bert in mijn natte kut bleef neuken, opende ik mijn mond en ik sloot mijn lippen opnieuw om Johan ’s harde pik. Rustig begon Johan zijn pik nu heen en weer te stoten in mijn mond terwijl Bert mij nu ook in een flink tempo begon te neuken. Ik begon weer gesmoord te hijgen terwijl Johan ’s dikke pik nu sneller in en uit mijn mond heen en weer schoof. Bert stootte zijn pik keihard diep in mijn kletsnatte kut en ik voelde nog warm sperma van Johan over mijn blote borsten omlaag glijden. Met één hand steunde ik op de knie van Bert en met de andere hand hield ik Johan ’s stijve lul beet en Johan hield met twee handen mijn hoofd beet en stootte zijn stijve pik snel in en uit mijn mond.

Ik had mij volledig overgegeven aan de twee mannen, ik liet mij hard neuken en pijpte vol overgave Johan. Bert en ik neukten elkaar diep en hard en na een tijdje schoot de stijve pik van Johan uit mijn mond, “zuig me leeg of trek me af” hijgde hij. Ik wilde hem maar al te graag leegzuigen, maar zijn pik schoot iedere keer uit mijn mond. Ik liet al kreunend mijn hand over zijn glimmende paal heen en weer glijden en stond op het punt voor de tweede keer klaar te komen. Bert neukte mij in een flink tempo, met zijn andere hand masseerde hij nu mijn gezwollen clit. Ik was me nauwelijks nog bewust van de stijve pik in mijn hand die ik in een flink tempo aftrok en met gesloten ogen voelde ik mijn orgasme naderen. Ineens kreunde Johan hard en ik voelde zijn pik in mijn hand schokken en het volgende moment een straal warm sperma over mijn voorhoofd en neus spuiten. Voor de tweede keer werd ik ondergespoten. Verkrampt bleef ik hard aan Johans pik trekken, ik probeerde zoveel mogelijk sperma in mijn mond op te vangen, maar voelde steeds warm sperma tegen mijn wang, kin en neus.

Bert neukte mij onverbiddelijk door en ik kwam nu ook luid kreunend klaar terwijl ik Johan af bleef trekken en me onder bleef spuiten. Het leek wel of ik onder de douche stond. Onvoorstelbaar! Ik voelde het warme sperma over mijn gezicht en borsten spuiten terwijl ik zelf maar bleef klaarkomen. Ik kon voelen dat Bert ook op exploderen stond. Ik bleef hem daarom keihard neuken, terwijl ik zelf trilde van genot. Bert kreunde dat hij klaar ging komen, ik liet me daarop helemaal over de grote pik heen zakken. Kreunend en kronkelend van genot voelde ik het warme sperma diep in mijn kut spuiten. Bert bleef schokkend klaarkomen, spoot een enorme hoeveelheid sperma in mijn kut en bezorgde mij een heviger orgasme als juist daarvoor. Ik bleef klaarkomen en ik trilde over mijn gehele lichaam. Ondanks dat ik bijna geen controle meer had trok ik Johan toch nog af en hij spoot zijn laatste sperma over mijn gezicht en blote borsten, terwijl ik genoot van mijn orgasme. Ik bleef Johan flink aftrekken tot er niets meer uit zijn grote pik kwam, toen liet hij zijn pik even in mijn mond glijden. Ik zoog het laatste sperma uit zijn pik. Bert bleef naschokken in mijn kut. Tenslotte bleef ik nahijgend en achterover tegen Bert zijn borst liggen om bij te komen.

Ik voelde warm sperma tussen mijn borsten en vanaf haar tepels omlaag glijden, ook droop er wat sperma van mijn gezicht. Bert trok zijn pik uit mijn kut en het was maar goed dat hij mijn benen direct omhoog trok, anders was zijn sperma zo uit mijn kut gelopen. Mijn kut stond open, maar zijn sperma bleef er op deze manier in staan. Ik had echt genoten van de neukpartij en ik wist dat ik mezelf zo weer zou laten neuken en onder zou laten spuiten als de mannen dat verlangden. Het duurde een tijdje voor ik weer wat was bijgekomen, tussen mijn borsten gleed het sperma traag omlaag over mijn buik, mijn navel zag al wit van het sperma. Johan keek goedkeurend toe, zijn ogen gleden over mijn naakte lijf dat glom van zijn sperma, hij keek naar mijn gezicht waar sperma klodders zichtbaar waren op mijn neus, voorhoofd, wang en kin, tot in mijn haar.

Ik vroeg aan Johan of hij een glas wilde pakken. Toen Johan mij het glas gaf, stond ik op en hield het glas tegen mijn kut. Bert ’s sperma liep uit mijn kut en ik ving het op in het glas. Het was een enorme hoeveelheid, zeker omdat Bert daarvoor ook al een keer klaargekomen was. Het glas zat denk ik met één derde vol met sperma. Ik zette het glas aan mijn mond en terwijl Bert en Johan mij met grote ogen aankeken, dronk ik het sperma met veel smaak op. Ik wist natuurlijk al dat het sperma van Bert heerlijk smaakte.

We bleven nagenietend in de bank zitten, we hadden alle drie ontzettend genoten. We kletsten wat over koetjes en kalfjes. Ik stelde voor om wat drinken te pakken voor mijn geile dekhengsten. Ze lustten allebei wel een biertje wat in de koelkast stond. Ik stond op en liep heupwiegend, ik had mijn pumps nog aan, richting de koelkast. Terwijl ik zo heupwiegend liep voelde ik het sperma over mijn naakte lijf lopen. Aan de muur hing een grote spiegel tot op de vloer en terwijl ik in de spiegel keek, wreef ik het sperma met een geile blik in mijn ogen uit over mijn borsten, buik en kut. Ik kon zien dat Bert en Johan ook in de spiegel keken en het wel opwindend vonden wat ze zagen. Mijn tepels priemden vooruit, ik voelde mij weer klaar om genomen te worden.

“Mooi,” zei Johan terwijl hij opstond en ik zijn blote pik heen en weer zag bungelen, “ik ga douchen, dan kunnen jullie samen wat drinken”.

Ik moest mij bukken om de biertjes uit de koelkast te pakken en wist dat Bert zo vrij zicht kreeg op mijn blote billen en kut. Ik liep heupwiegend naar Bert die nog naakt op de bank zat en zag zijn enorme pik die half stijf tegen zijn bovenbeen lag. Bert wees op tafel waar een flesopener lag. Weer moest ik me bukken en kon Bert zijn ogen over mijn blote billen en kut laten glijden. Terwijl ik diep moest bukken wist ik dat Bert nu ook goed zicht op mijn kut zou hebben en ik merkte dat dit mij weer opwond. Ik draaide mij om en gaf Bert zijn biertje en kon het niet laten om mijn ogen over zijn heerlijk naakte lijf te laten glijden. Bert keek mij even verleidelijk aan en liet zijn ogen over haar blote benen gaan.

“Pak ook wat te drinken voor jezelf, er staat ook wijn in de koelkast” zei hij. Ik liep weer naar de koelkast en moest weer bukken, maar waar ik de vorige keer het niet bewust deed, zorgde ik er nu voor dat Bert vol zicht kreeg over mijn blote billen en kut waarbij ik mijn benen wat uit elkaar had gezet en ik wist dat mijn kut nu in het licht van de koelkast duidelijk zichtbaar moesten zijn. Toen ik terugliep naar de bank met een glas wijn in mijn hand, zag ik dat het Bert niet onberoerd had gelaten; zijn donkere pik begon weer wat te zwellen. Ik ging naast hem op de bank zitten, we spraken even over het project wat we samen gedaan hadden en even leek Bert weer een beetje op de wat verlegen man die ik kende van de eerste dagen van het project. Maar de opwinding en het besef dat hij mij zojuist twee gigantische orgasmes bezorgd had, maakten Bert wat brutaler. Hij legde zijn hand nu op mijn knie, terwijl hij mij vroeg of ik mij de zwempartij nog kon herinneren. Ik knikte met een geile blik en Bert bekende dat hij bij onze eerste ontmoeting bij het zwembad mij toen het liefst direct mijn bikini van het lijf had gescheurd. Ik nam snel een slok wijn en terwijl ik Bert ’s hand nu langzaam over mijn bovenbeen voelde glijden bekende ik opgewonden dat ik toen ook graag Bert ’s zwembroek direct had uitgetrokken. Ik was blij dat we toen in het toilet toch nog een vluggertje hadden kunnen maken. Bert knikte goedkeurend en vroeg met een twinkeling in zijn ogen of ik ook de zwembroek van zijn José, een Nigeriaanse baas van hem, omlaag had getrokken als ik de kans had gehad. Ik voelde nu hoe Bert ’s hand langs de rand van mijn borsten gleed en keek hem opgewonden aan terwijl ik even slikte en zei dat ik dat wel had willen doen en het liefst had ik de nacht samen met hun beiden neukend doorgebracht. Snel gleden mijn ogen omlaag over Bert ’s lijf en ik zag dat zijn donkere pik al weer stijver werd. Bert zag mij kijken en hij pakte mijn hand en legde die op zijn warme pik.

“En wat had je willen doen als we samen met jou de nacht hadden doorgebracht” vroeg hij met hese stem terwijl hij mij indringend aan keek. Ik keek opgewonden terug en pakte nu zijn donkere pik beet en ondertussen voelde ik Bert ’s vingers over dijen schuiven en zijn hand mijn been wat naar zich toeduwen. Ik opende gewillig mijn benen, voelde Bert ’s vingers langs mijn schaamlippen glijden, terwijl ik zijn pik in mijn hand groter voelde worden, ik bleef Bert opgewonden aankijken toen ik antwoorde.

“Het had me ontzettend geil geleken om door jullie allebei tegelijk geneukt te worden in mijn kut en kont, lekkere sandwich dus”. Ik zag Bert even moeizaam slikken en las de begeerte in zijn ogen, ik liet mijn hand heen en weer glijden over zijn donkere pik die al hard aanvoelde, terwijl Bert ’s vingers nu langzaam langs mijn vochtige schaamlippen gleden. Bert boog voorover en ik begonnen hartstochtelijk te zoenen, ik voelde hoe een vinger in mijn vochtige kut binnendrong en zelf liet ik mijn hand nu sneller heen en weer glijden over Bert ‘s grote, stijve pik.

Ineens hoorde ik de lachende stem van Johan. “Zo jullie weten van geen ophouden he?” Bert en ik keken op en zagen Johan lachend naakt naar ons staan kijken. Bert liet zijn vinger uit mijn kut glijden en keek Johan lachend aan.

“Hm… misschien moet ik me nog even inhouden en ook even gaan douchen en op krachten komen”. Een beetje teleurgesteld liet ik zijn grote pik los en keek nog steeds opgewonden toe hoe deze recht vooruit stak toen Bert opstond, zijn telefoon van de tafel griste en geheimzinnig lachend naar de badkamer liep. Johan keek met een hitsige blik naar mij, hij pakte zijn biertje van tafel en terwijl ik ook mijn glas wijn pakte om wat te drinken, zei hij.

“Je bent nog steeds geil he slet?” Om hem te tonen hoe geil ik nog was, deed ik mijn benen uit elkaar en keek hij recht in mijn drijfnatte kut. Ondertussen nam ik nog een slok van mijn wijn. Johan kon zijn ogen niet van mijn geopende kut afhouden en ik kon zien dat Johan duidelijk genoot van het uitzicht wat hij had en tegelijkertijd voelde ik hoe dit mij nog verder opwond. Ik zette mijn glas wijn terug op tafel en ging achterover leunend op de bank zitten en liet mijn benen wijd uit elkaar staan, terwijl Johan mij met een geile blik stond te bekijken. Ik had zin om hem verder uit te dagen en zette één been op de bank en mijn kut glom van het vocht. Ik liet mijn hand over mijn been naar mijn geopende kut glijden en terwijl Johan een slok nam liet ik mijn handen over mijn vochtige schaamlippen gaan. Het feit dat ik Johan strak en geil stond aan te kijken wond mij nog meer op en al hijgend gleden mijn vingers sneller over mijn vochtige schaamlippen. Ik zag Johan ’s pik opnieuw reageren. Ik liet een vinger in mijn natte kut glijden. Ik kreunde toen ik een tweede vinger in mijn natte kut liet glijden. Ik was nu weer behoorlijk geil en ik wist dat Johan recht in mijn natte kut stond te kijken terwijl ik mijn vingers sneller heen en weer bewoog en er al duidelijk weer sopgeluiden waren te horen. Johan nam nog een slok van zijn bier en vroeg mij mee naar het balkon te gaan.

Ik stopte met vingeren en liep achter Johan aan. Vanaf het balkon zag ik de straat onder ons liggen waar op dit tijdstip niet heel veel verkeer meer was te zien maar er liepen nog wel wat lallende groepjes over straat en af en toe passeerde fietsers de flat. Het balkon werd met een muurtje afgescheiden van het balkon van de buren en er hing een balustrade met een glazen plaat eronder aan de straat kant, aangezien Johan op vijf hoog woonde kon ik door de glasplaat de af en toe passerende voorbijgangers zien. Ik pakte de balustrade vast en zette mijn benen iets uit elkaar in de hoop dat Johan achter mij zou komen staan. Ik stond een beetje voorover gebogen en had zo goed zicht op de straat, Johan had het licht in de keuken gedimd waardoor ik op het balkon een beetje in het halfduister stond, maar als iemand omhoog keek zou hij mij wel zien staan.

Ineens voelde ik hoe Johan een van zijn handen op mijn borst legde en deze begon te kneden. Ik keek omlaag over de straat waar net een groepje aangeschoten mannen al lallend kwam aanlopen. Johan stond met een stijve pik achter mij en liet zijn andere hand over mijn blote rug glijden, over mijn blote billen. Terwijl de lallende mannen dichterbij kwamen voelde ik hoe Johan ’s vinger door mijn bilnaad gleed. Lager gleden de vingers, langs mijn anus en Johan ging rechtop staan en liet zijn hand nu verder tussen mijn geopende benen glijden. De mannen waren nu vlakbij en ik voelde al huiverend van genot hoe Johan ’s vingers over mijn vochtige schaamlippen gleden. Johan hijgde ondeugend in mijn oor.

“Zouden ze je zo zien staan?” En liet gelijktijdig een vinger tussen mijn schaamlippen glijden. Ik hijgde en voelde Johan ’s vinger in mijn natte kut doordringen, de mannen waren nu op gelijke hoogte met het appartement, als ze omhoog zouden kijken zouden ze vaag door de glasplaat kunnen zien dat ik naakt op het balkon stond. De groep passeerde zonder omhoog te kijken en Johan liet zijn vinger nu heen en weer glijden in mijn natte kut.

”Jammer dat niemand keek he?” Fluisterde hij in mijn oor en ik voelde mijn opwinding alleen maar toenemen en knikte even moeizaam, terwijl ik Johan ’s vinger sneller heen en weer voelde glijden.

Niet lang erna hoorde ik de volgende groep aankomen, genietend van Johan ’s vinger zag ik in de verte een groep mannen en meiden uitbundig lachend en brallend aan komen lopen. Johan had ze ook gezien, hij duwde een tweede vinger in mijn natte kut en begon mij vlugger te vingeren. Ik hoorde mijn eigen kletsnatte kut soppen en voelde twee vingers telkens diep in mij stoten, ik hield de balustrade stevig vast en genoot met mijn ogen dicht van Johan ’s stevige vingerwerk. Het maakte me alleen maar geiler dat ik mij op het balkon bevond en dat ze mij vanaf straat zo konden zien.

Ik voelde Johan ’s vingers die stevig in mij stootten tot ik opeens een luid gejoel hoorde. Ik opende al hijgend mijn ogen en zag dat de groep mannen en meisjes al voorbij de flat waren maar schijnbaar had iemand omgekeken en Johan en mij zien staan want de groep stond verderop stil en keek naar ons terwijl ze joelden. Johan liet zijn vingers nu nog harder en sneller diep in mijn natte kut stootten waardoor ik alleen maar gesmoord gekreun kon uitbrengen. De groep op straat kon Johan en mij niet heel duidelijk zien maar ze hadden wel door dat wij naakt op het balkon stonden en Johan deed geen enkele moeite om te verhullen dat hij mij stevig aan het vingeren was. De groep begon ons nu toe te zingen, ik voelde alleen maar meer opwinding en ik kreunde.

“Kom neuk me met die lekkere pik van je”. Johan, ging nu wat meer achter mij staan, ik hield mij vast aan de balustrade en al kreunend onderging ik Johan ’s vingerwerk. Met mijn benen uit elkaar en mijn blote billen wat omhoog gericht voelde ik hoe Johan zijn harde pik in mijn kletsnatte kut stopte, mijn schaamlippen klemden zich om zijn pik. Hij stootte zijn pik direct met een flink tempo in mijn natte kut. Johan neukte mij met lange halen en hij kreunde ook flink. Nadat zijn stijve pik een paar keer uit mijn drijfnatte kut was gegleden, pakte ik zijn pik achterlangs vast en zei.

“Kom neuk me in mijn kont met die geile pik van je”. Mijn kontje was al nat van sperma en mijn eigen kutgeil. Ik zette zijn eikel tegen mijn kontje en Johan duwde zijn pik er langzaam in. Ik duwde mijn kont naar achteren en hij duwde zijn pik er in een keer helemaal in. Hij begon mijn kont langzaam te neuken en kreunde dat ik zo’n geile hoer was. Ik keek naar beneden en zag dat wij nog steeds toeschouwers hadden. Ze konden volgens mij nu ook mijn borsten over de balustrade zien schudden. Ze hadden wel door dat ik stevig geneukt werd. Ik kreunde dat Johan mijn kont heerlijk neukte met zijn geile pik en ik werd steeds geiler. Met mijn rechterhand hield ik mijzelf vast aan de balustrade en met mijn linkerhand begon ik mijn clit te vingeren. Ik liet twee vingers in mijn drijfnatte kut glijden en kon Johan ’s pik door de dunne wand in mijn kont op en neer voelen gaan. Johan kreunde geil dat ik een heerlijke hoerenkont had en dat ik een echte slet was. Het was maar goed dat Johan die avond al een aantal keren klaargekomen was, anders had hij mijn kont binnen geen tijd volgespoten met zijn warme sperma.

Ik kon mij niet langer bedwingen, ik voelde een volgend orgasme naderen en ging tegen de balustrade aan hangen, terwijl ik nu ongegeneerd kreunde en mij alleen nog vaag bewust was van het gejoel beneden op straat. Johan hield zich duidelijk niet in en neukte mij nu in een fors tempo, hij wist dat ik nu op het punt stond klaar te komen en ook de groep beneden had door dat ik het niet lang meer zou houden en moedigde mij aan. Ik voelde Johan ’s pik telkens met kracht mijn kont in stoten, ik kon me niet meer inhouden en gaf me over aan mijn orgasme, ik richtte mijn hoofd op en kreunde luid terwijl ik klaarkwam. Mijn gekreun was volgens Johan aan de overkant van de straat te horen en werd met luid gejuich en geklap ontvangen terwijl Johan mij nog stevig in mijn kont doorneukte en ik nog heftig klaarkwam. Johan trok zijn pik uit mijn kont en stootte zijn pik in een keer diep in mijn drijfnatte kut. Ik liet een luide kreun ontsnappen toen ik zijn geile pik tegen mijn baarmoeder aan voelde stoten. Mijn orgasme leek hierdoor wel te blijven duren. Toen Johan merkte dat mijn orgasme op een gegeven moment afnam en ik al hijgend mijn hoofd weer op de balustrade legde om bij te komen, trok hij zijn pik uit mijn doornatte kut.

De groep mannen en vrouwen juichten en applaudisseerden nog een keer, bedankte luidkeels voor de voorstelling en liepen onder grote hilariteit weer door. Ik stond nog hevig na te hijgen en voelde me heerlijk. Ik had er zo enorm van genoten om mij zo in het openbaar te laten gaan.

DUIFJE

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *