Het mag eens wat anders

()

Ik ben een getrouwde vrouw van 29 jaar geen kinderen en 4 jaar getrouwd met Erik. Ben blond met lang haar tot half over mijn rug en volgens mijn man heb ik een leuk verguurtje. Sier mijzelf met een paar niet te grote borsten, net een hand vol, en ben een beetje preuts.

Dat wil zeggen, ik ben getrouwd en heb verder nog niets meegemaakt tot voor kort. Op een avond vroeg Lieke (mijn vriendin) mij “zullen we vanavond eens de beesten uit hangen?”

Lieke leeft samen met Jan en is veel vrijer dan ik. Ik verdenk haar er van dat ze vreemd gaat.

“Wat ben je dan van plan,” vroeg ik.

“De mannen zijn toch naar de voetbal dan kunnen wij lekker de stad in en een beetje gaan dansen.”

Ik had daar een beetje mijn twijfels over want ik was nog nooit zonder Erik weg geweest. Maar naar een paar pilsjes stemde ik toe.

“Goed dan ga ik me eerst even omkleden,” en ging naar boven, klede me uit in de badkamer. Toen ik naakt voor de spiegel stond dacht ik bij me zelf ‘och ja, laat je maar eens gaan.’ Ik zocht in de kast een paar leuke dingen bij elkaar en begon me aan te kleden. Eerst een klein doorzichtig slipje toen een wit T-shirt zonder BH en daar over een minirokje zonder panty’s met hoge naaldhakken. Toen ik beneden kwam begon Lieke te fluiten waarop ik begon te blozen.

“Goh, wat zie jij er sexy uit, draai je eens om.”

Ik deed wat ze vroeg en vond het toch wel leuk die belangstelling van haar. Mijn tepels begonnen te groeien en staken door mijn T-shirt naar buiten.

“Kom op dan gaan we” zei Lieke.

“Waar naar toe?” Vroeg ik haar.

“Dat zal je wel zien,” zei ze.

We gingen lopen en na een minuut of twintig kwamen we bij een herenhuis aan. Ze belde aan en er werd opengedaan door een man die Lieke gelijk begroeten en wij naar binnen.

Binnen gekomen kwamen we bij een bar met een dansvloer.

Maar wat mij het meest opviel was dat er alleen maar mannen waren. Maar ja, wat maakt dat uit dacht ik.

Lieke die hier al meer geweest was bestelde iets te drinken en sprak even met de barvrouw iets wat ik niet verstond. We liepen met onze drankjes naar een tafel in de hoek een gingen zitten. Na een poosje begon ik me wat warmer te voelen maar niet onprettig. Toen ging het licht uit en scheen een schijnwerper op een podium wat ik nog niet gezien had. Er kwam een vrouw op en die begon een stripact. Op de maat van de muziek kleden ze zich helemaal uit. Eerst kwamen er 2 grote borsten tevoorschijn en toen haar broekje uit ging zag ik tot mijn verbazing dat ze haar kut had geschoren. Lieke had me de hele tijd in de gaten gehouden en vroeg wat ik er van vond.

“Prachtig” zei ik.

“Er komt nog veel meer, wacht maar af.”

Terwijl de vrouw bleef dansen kwamen er 2 naakte mannen het podium op en begonnen de vrouw te strelen eerst haar borsten toen haar kut en aars. De vrouw liet zich ook niet onbetuigd en begon de mannen af te trekken en daarna te pijpen. Wow! Wat een pikken hadden die mannen.

Ondertussen was er een matras neergelegd en gingen ze er op liggen. Een van de mannen ging op haar liggen en stopte zijn lul van wel zeker 23 cm in haar kut terwijl ze de andere pijpte. Ik voelde het geil langs mijn benen gaan en mijn tepels stonden recht naar voren in mijn T-shirt.

Zonder dat ik het had gezien waren er 2 mannen bij ons aan tafel komen zitten en begonnen mij te strelen en te kussen. Eerst wou ik me verzetten maar ik was zo geil dat ik het toeliet, de een begon mijn tieten en tepels te verwennen en de ander stak zijn hand onder mijn rokje en begon mijn kutje te bewerken. Ondertussen hadden ze op het podium ook niet stil gezeten de vrouw kreeg nu een lul in haar kut en een in haar kont wat ze zo te zien heel lekker vond want haar tepels staken fier vooruit en tussen haar benen liep een straaltje vanuit haar kut door haar bilnaad zo op de pik die in haar kont zat dus er was genoeg glijmiddel. De beide pikken zaten tot aan hun ballen in haar twee gaten.

De beide heren die met mij bezig waren gingen over op een andere tactiek, de een had mijn T-shirt over mijn borsten omhoog geschoven en zat aan mijn tepels te zuigen terwijl de andere mijn slipje opzij had gedaan en met twee vingers in mijn kutje zat te porren. Heerlijk was dat, om zo door twee man tegelijk behandeld te worden dit had ik nooit kunnen dromen dat het zou gebeuren.

Ik keek naar mijn vriendin en zag dat die zichzelf aan het vingeren was. Ze had haar rokje uitgedaan en zat zonder slipje zichzelf te vingeren.

Er waren ondertussen nog een paar mannen bij ons aan tafel gekomen. Toen ik rond keek zag ik dat iedereen naakt was. Er waren nog meer mensen bij gekomen ook een paar koppeltjes. Het trio op het podium kwam op dat moment klaar en de vrouw werd door de een in haar gezicht gespoten en de ander spoot zijn sperma over haar borsten en kut.

De man die mijn borsten had bewerkt duwde zijn lul in mijn mond en ik begon hem te pijpen iets wat ik bij mijn man nog nooit gedaan had ik vond dat altijd maar vies maar wat nu bleek viel dat best mee. De man stootte zijn lul helemaal naar binnen tot in mijn strot waarvan ik moest kokhalzen. Maar ik bleef door gaan, zo lekker vond ik het. De andere die mijn kut aan het vingeren was haalde zijn 2 vingers uit mijn kut en probeerde het met 4 vingers die er gemakkelijk in gingen zo nat was ik. Toen probeerde hij het met zijn hele hand wat eerst niet lukte maar na een beetje doorstoten verdween zijn hele hand in mijn kut en ik werd voor het eerst in mijn leven gefist in mijn kut.

Hij zat met zijn vingers eerst tegen en later in mijn baarmoeder, heerlijk gewoon. De man die ik aan het pijpen was, daarvan voelde ik dat die klaar ging komen. Nu wilde ik voor de eerste keer in mijn leven sperma proeven dus ik bleef hem maar door pijpen tot hij klaar kwam. Hij spoot zo veel dat ik het met slikken alleen niet kon verwerken dus het sperma liep zo mijn mond uit.

Lieke was ondertussen met een neger bezig die een lul had zo groot als een kinderarmpje. Net op dit moment zette hij zijn eikel tegen haar schaamlippen en stoten in een keer naar binnen. Ze gilde het uit maar niet van de pijn maar van genot zag ik aan haar gezicht er lag een uitdrukking van triomf om haar mond. Ik wist niet dat een vrouw zoveel lul kon hebben. Mijn man is normaal geschapen maar zo’n lul daar wist ik niet eens het bestaan van. Ik werd zo mogelijk nog geiler en wou nu geneukt worden.

Dat zei ik tegen de twee mannen en die kleden me eerst helemaal uit.

“Wil je echt geneukt worden” vroegen ze?

“Ja, ik ben zo geil als de pest.”

“Goed dan,” zeiden ze en namen me mee naar het podium. Ik werd op het bed gegooid en een man ging op z’n rug liggen met zijn lul recht omhoog.

“Kom maar boven op me liggen en laat mijn lul maar in je kut glijden.”

Ik ging over hem heen liggen en pakte zijn lul die ik naar mijn kut leidde. Ik hield mijn schaamlippen open om hem binnen te laten en liet me langzaam zakken tot zijn eikel tussen mijn schaamlippen zat. Ik voelde zijn eikel naar binnen gaan en liet me in een keer zakken zodat zijn lul ineens helemaal in mijn kut zat. Hij vulde me volledig op en ik voelde me dan ook helemaal gevuld. Hij begon me te neuken ondanks dat ik op hem lag.

Opeens voelde ik iemand bij ons komen het was de man die ik eerder gepijpt had. Zijn lul stond weer stijf en nu zag ik dat hij een lange verder normale lul had. Hij stak hem weer in mijn mond en vroeg mij hem goed nat te maken. Ik vroeg, “waarom dan wel?”

“Je wilt toch geneukt worden, dan zullen we je ook echt plezieren.”

Ik wist niet wat hij bedoelde maar deed het toch. Na een poosje trok hij hem uit me mond en ging achter me staan.

“Wat ga je doen” vroeg ik?

“Doe je billen van elkaar” zei hij.

“Neen, niet in mijn kont daar ben ik nog maagd.”

“Niet lang meer” zei hij en trok mijn billen van elkaar. Hij zette z’n eikel tegen mijn sluitspier. 

“Dit wil ik niet” riep ik. Maar daar had hij maling aan en drukte ineen keer door. Zijn keiharde lul was geen partij voor mijn kontje temeer omdat de andere lul net een stoot tegen mijn baarmoeder gaf en ik daardoor mijn sluitspier losliet. Daardoor was mijn anale ontmaagding een feit. Hij ging gelijk voor de helft naar binnen en bleef toen even wachten. Het deed geen pijn maar het was wel een raar gevoel iets naar binnen voelen gaan waar normaal iets uitkomt.

Na een tijdje begonnen ze me met z’n tweeën te neuken en de lul in mijn kont ging steeds dieper. O! Heerlijk, om door 2 pikken tegelijk genomen te worden. Dit had ik al veel eerder moeten doen. De een zat bijna in mijn baarmoeder en de andere stak zover in mijn hol dat ik dacht dat hij er van boven weer uit kwam.

Ik kwam luid schreeuwend klaar en voelde de pik in mijn kut zijn sperma tegen mijn baarmoeder spuiten. Even later kwam de man in mijn kont ook klaar dus was ik aan twee kanten gevuld. Maar zoveel geil kon ik niet verwerken dus het geil liep mijn kut en kont weer uit.

Toen kwam Lieke naar me toe en begon me af te likken, mijn kut en kont.

“Heerlijk al dat sperma, hoe vond je het?”

“Heerlijk, ik had dit veel eerder moeten doen.

“Is dit de eerste keer nadat je getrouwd bent?”

“Ja, maar niet de laatste dit is me best bevallen.”

Voldaan gingen we naar huis.

Na een week kreeg ik een telefoontje van of ik eens langs wilde komen voor een gesprek.

“Waarom?” Vroeg ik.

“Laten we dat maar hier bespreken” zeiden ze.

Ik belde Lieke op en vroeg of ze mee ging.

Goed, zei ze laten we maar eens kijken wat ze daar willen. Toen we daar aankwamen bleek het te gaan of ik (wij) er wilden komen werken daar ze vrouwen tekort hadden.  Wij zeiden dat het niet mogelijk was en dat we getrouwd waren.

“Hebben jullie kinderen?” Werd ons gevraagd.

“Neen, dat niet.

“Wel, als jullie willen kunnen jullie overdag een paar uur hier komen werken.”

“Dat moet ik eerst even overleggen met mijn vriendin,” zei Lieke.

“Goed, dan zijn we zo terug,” zei Arie en ging weg met zijn maat. Nadat we eerst wat te drinken hadden gekregen.

Lieke vroeg, “wat denk jij er van?”

“Ik weet niet. Ik vind het wel leuk maar…

“Je bedoeld als Erik erachter komt?”

“Ja, ik moet er eerst over nadenken” zei ik.

“Ach, meid. Laten we het voor 1 of 2 keer proberen en als het niet bevalt stoppen we weer, goed?”

“Goed, dan maar” zei ik want alleen al bij de gedachte werd ik alweer geil.

De mannen kwamen terug en vroegen wat we hadden besloten.

“We doen het onder één voorwaarde” zei Lieke.

“En die is?” Vroeg Arie.

“Dat we zelf uitmaken hoe en met wie.”

Goed, maar hebben jullie ook zin om mee te werken aan een film” vroeg Arie? Dat is overdag en levert veel geld op.”

“Hoeveel,” vroeg Lieke?

“Dat is naargelang de film.” Ze keek mij aan en ik knikte ja.

“Goed dan dat doen we als we hier over de prijs eens zijn.” Ik kreeg blosjes op mijn wangen toen ik hoorde wat er allemaal kon en mocht. We konden gelijk beginnen alleen moesten we een beetje bijgewerkt worden vond Arie.

Eerst kwam de kapper. Ik dacht voor mijn haar. Ja, zeker maar niet mijn hoofdhaar daar was niks mis mee. Maar onder mijn oksels en mijn schaamstreek werden onder handen genomen. Eerst mijn oksels dat was al lekker en toen begon hij aan mijn schaamstreek. Hij zeepte me helemaal in en duwde zo nu en dan de kwast in mijn kut waarvan ik steeds geiler werd. Toen begon hij me te scheren ik dacht dat hij mij een beetje zou bijwerken maar toen hij klaar was en de rest van het scheerschuim had weg gehaald bleek dat ik helemaal kaal was.

Bij Lieke hadden ze het zelfde gedaan dus zaten we daar beide met kale kutjes. Er werd nog iets over gespoten waarna het leek of mijn kut in de brand stond.

“Willen jullie verder gaan?” vroeg Arie.

“Ja, natuurlijk” zeiden we.

“Ga maar mee.” En daar gingen we beide naakt achter Arie aan. We kwamen in een studio waar lampen branden en camera’s stonden op gesteld.

“Dit wordt eerst een proefopname daarna kijken we wel verder. Probeer zo normaal mogelijk te doen en alles komt vanzelf goed.”

Er kwamen 2 negers binnen met gigantische grote lullen ondanks dat ze nog slap waren maten ze al meer dan 20cm. Dit had ik nog niet eerder gezien. Ze kwamen op ons af en begonnen ons te kussen en te strelen. Een hand over mijn borsten en de andere over mijn kale kut die gelijk begon te vloeien. Hij stak 1 vinger bij mij naar binnen en met zijn andere hand pakte hij mijn hand en leidde die naar zijn lul. Daar paste maar net mijn hand omheen, ik voelde hem groeien toen ik trekkende bewegingen ging maken en binnen een minuut was zijn lul zeker 30cm en nog niet helemaal stijf.

Ik dacht nog ‘die kan ik nooit hebben’ maar ging toch door. Na verloop van tijd stond zijn lul helemaal stijf en stak hij hem in mijn mond. Zo’n grote en dikke lul had ik nog nooit gezien hij pasten maar net in mijn mond en verder dan 10 cm kwam ik niet. Het speeksel liep langs zijn lul mijn mond uit.

Hij trok zijn lul terug en vroeg of ik hem wou hebben.

“Probeer maar” zei ik “maar doe het langzaam want zo grote heb ik nog nooit gehad.”

“Doe je benen maar wijd dan kom ik eraan” zei hij en hij zette zijn monster pik tegen mijn kut. Ik was zo geil als de pest dus gelukkig goed gesmeerd maar ik werd tot het uiterste opgerekt door zijn eikel toen hij naar binnen wilde. Ondanks dat ik er pas een vuist in had gehad. Ik dacht dat ik uitscheurde zover werd ik opgerekt maar opeens schoof zijn kop van zeker 6cm naar binnen.

Ik gaf een gil van pijn en genot en we bleven zo even liggen om te wennen aan die monster pik. Na verloop van tijd begon hij weer te bewegen en langzaam maar zeker ging zijn lul er steeds verder in tot hij tegen mijn baarmoeder mond zat en niet verder kon. Toen begon hij te stoten. O! Jezus! Wat was dat lekker.

Diep erin en dan weer haast helemaal eruit. Dit was genieten naar hartenlust zo was ik nog nooit geneukt. Elke keer die lul die tegen mijn baarmoeder aan stootte. Hemeltje! Ik kwam binnen de kortste keren klaar.

Na dat ik 4 maal gillend was klaargekomen kwam de neger in me klaar en spoot zijn sperma in mijn kut en baarmoeder. Het was zoveel dat zijn lul er door zijn eigen geil uit geperst werd en het sperma uit mijn kut spoot.

Lieke kwam op dat zelfde moment klaar alleen was die door een super lul in haar reet geneukt.

Dat was het voor vandaag. We keken voor we naar huis gingen eerst de film terug. Daarin zagen we dat de beide monster pikken er bijna in z’n geheel in zaten bij mij in me kut en bij Lieke in haar hol.

We gingen naar huis en Lieke vroeg “kom je nog even mee om wat te drinken?”

“Goed” zei ik “maar niet te lang want Erik komt over een uur thuis.”

“Zullen we eerst even douchen?” Vroeg ze.

“Ja, dat is goed” zei ik en we gingen beide naar boven. We kleden ons uit en konden het niet laten eerst even onze kale kutjes te bewonderen.

We hoorden wat. Jan was thuis gekomen en hoorde ons boven bezig. En kwam kijken en zag twee naakte vrouwen. Dat was hem te veel en hij kleden zich uit en ramde zijn lul bij Lieke naar binnen.

Ik had daar geen bezwaar tegen en zag zijn lul steeds dieper haar hol in gaan. Tot hij haar grommend vol schoot.

Jan was de eerste die wat zei en vroeg of we dat al eens meer gedaan had met elkaar geneukt.

“Hoe komt dat je nu hier met je vriendin erbij het doet?” En Lieke vertelde het hele verhaal. Wat er gebeurd was in de club en van de rest van vandaag. Jan had met belangstelling naar haar verhaal liggen luisteren en je kon zien dat het hem opwond want zijn lul stond weer stijf overeind.

“En jij? Wat zal Erik er van zeggen?”

“Dat maakt mij niks meer uit, ik heb nu geleerd wat seks is en wil ervan genieten.” “Ondanks alles” vroeg hij.

“Ja, ondanks alles.” En ik ging naar huis.

Erik was al thuis. Hij gaf me een kus toen ik binnen kwam en vroeg hoe mijn dag was geweest. Ik besloot hem ook maar net als Lieke bij Jan had gedaan alles te vertellen en wachten zijn reactie af.

Na een poosje zei hij, “ik weet niet of ik hier blij mee moet zijn te weten dat je met andere mannen ligt te neuken maar ik doe mijn best als je maar beloofd dat je alles vertelt.”

Ik sloeg mijn armen om hem heen en kusten hem vol op zijn mond en drukte mijn kut tegen zijn lul aan. Die voelde ik groeien. Ik trok zijn broeken uit en begon zijn lul te strelen. Zijn lul werd nog steeds harder en hij begon me uit te kleden.

Toen ik naakt voor hem stond zag hij mijn kale kut en zei.

“O! Wat mooi dat wil ik al jaren”

Hij drukte me achterover en neukte me zo op de vloer. Daarna zijn we gaan slapen. Ik had voor vandaag genoeg lul in mijn lijf gehad.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *