Hoe een stringetje de wereld…

()

Op een doordeweekse dag rond een uur of tien s avonds had Erik zijn computer aangezet en had zich aangemeld bij een website waar webcams van over de hele wereld een beeld gaven wat mensen zoal uitspookte. Erik kwam net onder de douche vandaan en had alleen een kleine slip aan en besloot ook zijn webcam in te schakelen. En aan te melden bij de chatroom Show me Yours.

Monique, de vriendin van Erik, hing onderuit gezakt op de bank en keek televisie. Waar zij naar keek had Erik geen weet van, hij zat bij zijn computertafeltje en daardoor met zijn rug naar Monique. Dat Monique dus een prima uitzicht had om het beeldscherm had Erik niet in de gaten.

In de chatroom waren tegen de 100 gebruikers, niet allemaal de webcam aan, maar het was een gezellige boel. Molly67 zat met haar grote borsten te spelen, Hotshot13 zat met zijn flink pik heen en weer te zwaaien, maar door het typen tussendoor verslapte de Hotshot nog wel eens. Freakygirl kon je alleen maar direct in het blote kruis kijken, maar het was daar zo donker, dat er nauwelijks waar te nemen viel of ze nu behaard was of een donkere slip aan had. Bij DaveAngie zag Erik een stel van een jaar of dertig die zo leek het totaal vergeten waren dat de webcam aanstond en Dave neukte Angie op zijn hondjes en haar borsten schommelde in twee beelden per seconde heen en weer. Eigenlijk zou je alle beelden eerst moeten opnemen om nog een vlotte show te kunnen zien. Maar de site was gratis en het was leuk om alle blote piemels, kutjes en borsten van over de hele wereld live op je eigen beeldscherm te zien.

Dat Erik nog niet in zijn blote jodokus zat maar in een leuke rode pikante slip was SexyBum nog niet ontgaan, ze stuurde Erik een private message en maakt hem een compliment. Erik was nog niet een heel vertrouwde webcammer en kreeg een hoofd bijna zo rood als zijn slip. Al dit rood had direct uitwerking, als de spreekwoordelijke lap, op SexyBum. Ze kan het niet laten om hem verder te plagen en er ontstond een hete chat. Door het venster waarin SexyBum gevangen zat te vergroten kon hij haar nog beter zien. Het bleef webcam beeldkwaliteit waarbij het beeld wat schokkerig was en je de pixels al bijna kon tellen, maar Erik had het gevoel toch zo meer in haar buurt te komen, hij kon haar bijna aanraken zo leek het.

Dat het beeld vergroot werd was Monique niet ontgaan, omdat Erik bijna in het donker zat verkleurde de gloed van zijn beeldscherm de woonkamerwand. Monique zei niets en concentreerde zich ook op het beeld dat zij op het scherm zag. Ze zag een gebruinde vrouw van achter in de twintig die heel lief naar haar zat te glimlachen. Ze deelde kushandjes uit en deed plots haar strakke topje even omhoog waar twee prachtige door de zon gebruinde borsten achter vandaan floepte. De fraaie jongens verdwenen bijna net zo snel weer uit beeld als dat ze in beeld waren gekomen, maar Monique bleef gebiologeerd toekijken en wachtte wat ging volgen.

 Erik was blij verrast met de spontane actie en raakte zichtbaar opgewonden, zijn slip had de grootste moeite om zijn kloppende erectie nog binnen te houden. De OMG’s en LOL’s en MMMMM’s vlogen over en weer tussen zo bleek Antwerpen en Oostende. Ondanks alle internationale blootheden was het dus toch een Vlaams onderonsje geworden. SexyBum vond dat ze na haar spontane flash actie nu ook recht had op meer beeld en vroeg of ze zijn borstkas en hoofd ook mocht zien. Erik zoomde uit en zo kreeg de hele wereld opeens een blik van de Antwerpse woonkamer. Erik’s chat vriendin voor deze avond was dankbaar en stond op om vervolgens haar sportbroekje te laten zaken en hem te trakteren op een uitzicht op haar ronde bruine billen.

Monique had totaal geen aandacht meer voor wat er zich op de televisie afspeelde. Ze keek recht tegen de billen van een wildvreemde dame die keurig gescheiden werden door een knalgroene string. Ondanks dat ze de vrouw niet kende en ondanks dat ze niet wist wat Erik allemaal druk zat in te typen werd ze opgewonden van deze aanblik. Haar handen gleden als vanzelf tussen haar benen en ze kon het niet laten haar amper bedekte kutje te strelen. Ze had speciaal voor Erik een rode microstring aangetrokken die haar kutje toonde maar net niet haar gleufje. Ze wou hem hier later om de avond mee verrassen, maar het bandje tussen haar lippen werd nu al zo nat, dat de tussenkomst van Erik om een hoogtepunt te bereiken al bijna niet meer nodig was.

SexyBum en de rest van de meeglurende chatbox genoten van de aanblik van dat hete vrouwtje dat links van Erik zijn schouder zich op de bank lag te strelen. SexyBum kon het dan ook niet laten om haar groene string uit te doen en vroeg Erik haar voorbeeld te volgen. Erik was in trance en vergat totaal waar hij was en met wie hij was, stond even op en gaf eindelijk zijn pik de vrijheid en ging weer snel zitten. Zijn eikel glansde van het voorvocht en hij had nog maar een paar zinnen nodig om spontaan klaar te komen.

SexyBum had het venster met de live verbinding naar Oostende ook helemaal op maximaal gezet en kon haar ogen niet afhouden van dat hete vrouwtje op de bank. Zo’n geil slipje had ze nog nooit gezien, een open kruisbroekje is leuk maar dit nog veel meer. Ze zag dat de vingers achter het middelste bandje schoven en de kleur van het stringetje werd steeds donkerder rood, dat meisje op de bank hield het niet droog redeneerde ze. Aan Erik vroeg ze: waar heb je die geile slip vandaan?

Erik die met plakkerige vingers afwisselend aan zijn pik en aan zijn toetsenbord zat begreep niets van de plotse vraag. Waar zijn slip vandaan kwam? Geen idee, besteld via het internet ergens. Maar hij had zijn broek nu toch uit, dus vanwaar die vraag? Aantwoordde hij. Al snel kreeg hij weer antwoord. Pas toen realiseerde hij zich dat alle aandacht uitging naar Monique. Die nu wijdbeens, maar met haar string nog aan zich lag te vingeren. Erik was zo opgewonden van die geile aanblik nu in zijn eigen woonkamer dat hij de teleurstelling snel te boven was dat de aandacht van SexyBum ook en vooral uitging naar zijn Monique.

De vingers van SexyBum hadden ondertussen ook de weg gevonden naar een glibberig klitje en ze masturbeerde haar pareltje afwisselend hard en zacht en het kutsap sijpelde op de bureaustoel. Zeg me waar, typte ze nog snel, toen ze zag dat Erik aanstalten maakte om op te staan.

Erik hield het niet meer, aan de ene kant een hitsige dame op zijn beeldscherm en aan de andere kant zijn Monique die lag te kronkelen op de bank. Hij antwoordde richting Sexybum: via mijnstring.be een site met allemaal van die geile broekjes en stond op om Monique te bevrijden van haar string en zijn paal diep in haar te steken. De webcam was op zwart gegaan en Erik en Monique hebben een heerlijk avond gehad en niemand kon vermoeden dat enkele dagen later beide dames elkaar weer zouden treffen op die webcam site, zonder Erik deze keer, maar wel beide met zo’n geile microstring en wat er toen gebeurde ….

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *