Hoe ik mijn zakgeld verdiende

()

Ik mocht van mijn ouders mee op schoolreis naar Barcelona, hoewel ze het eigenlijk niet konden betalen en daarom schoot er geen zakgeld over.

Pas in de bus realiseerde ik me dat ik straks in Barcelona een probleem had. Iedereen wilde natuurlijk uit, maar ik had geen geld. Mijn lichaam heeft me echter gered.

Ik zat met mijn vriendin achter in de bus toen we de nacht inreden. De jongens om ons heen hadden allerlei toespelingen gemaakt op meisjes. Ze begonnen ook over ons te praten. Dat ik een lekker ding was enz.

Iemand zei, misschien wel voor de grap. Ik zou er wel een tientje voor over hebben om haar kutje te zien. Ik rook mijn kans en speelde mee.

“Kom op, voor een tientje doe ik het niet”.

“Voor hoe veel dan wel?” hoorde ik uit het donker.

“Laten we eens tarieven vaststellen”, zei iemand anders. Ik stootte mijn vriendin aan.

“OK”, zei ik. We gingen onderhandelen. Een euro voor een tongzoen, of mijn borstjes voelen, voor 2 euro mochten ze onder mijn truitje voelen, voor vijf euro trok ik iemand af of mocht iemand mij vingeren, voor tien euro pijpte ik iemand of mocht iemand mij beffen, voor vijf euro meer, zou ik zijn zaad ook doorslikken. Voor vijfentwintig euro zou iemand zijn piemel in mijn kutje mogen stoppen. Ik dacht dat het laatste toch niet zou gebeuren.

Het leek een fantasiespelletje, maar al gauw merkte ik dat een aantal jongens het serieus bedoelden. Een schuchtere jongen, die een beetje aangeschoten was, trok zijn portemonnee en gaf me een euro. Hij wilde met me tongen en ik deed het. Het scheen hem te bevallen, want nadat hij door anderen op de schouder werd geslagen, pakte hij een twee euromunt en vroeg of hij mijn borstjes mocht voelen. Mijn vriendin moest plaats maken en hij ging naast me zitten. Aarzelend zocht zijn hand een weg onder mijn truitje. Hij duwde mijn BH naar boven en kneep zachtjes in mijn borstje. Ik hoorde bewonderend zuchten om me heen.

Wat ik niet had verwacht, gebeurde. Mijn tepeltje ging stijf staan. Na wat jongens praat, hij voelde zich kennelijk een held, pakte hij opnieuw zijn portemonnee en hield mij een briefje van vijf euro voor. Hij wilde mij vingeren.

Mijn vriendin riep. “Dat laat je toch niet doen?”

Maar ik vond dat het wel kon. Ik liet me wat onderuit zakken en hij ging met zijn hand onder mijn rokje en zocht de rand van mijn broekje. Om nog populairder te worden, gaf hij zijn vrienden commentaar.

“Ik voel zachte haartjes en nu, ja ik voel een nat gleufje”. Ik was inderdaad een beetje nat geworden van het idee dat een vreemde vinger mijn schaamlipjes beroerden. Ik spreidde mijn benen een beetje en zijn vinger gleed langs mijn clitoris een stukje naar binnen.

Toen ging hij bewegen, het was een lekker gevoel. Ik denk niet dat hij dit vaker had gedaan, maar hij raakte precies de goede plekjes. Uit mijn lies kwam een raar, maar lekker gevoel omhoog. Ik kon een orgasme niet meer tegenhouden, begon te hijgen en zachtjes te kreunen. Ik hoorde om mij heen.

“Verdomme, hij maakt haar klaar”. Dat was ook zo. Met golfjes kwam mijn geil mijn kutje uit. Toen ik weer een beetje terug in de wereld was, hoorde ik om me hen.

“Hij wil zich laten zuigen”.

Ik had dat nog nooit gedaan. Maar hij vast ook niet, dus zou hij het niet merken. Ik knielde voor hem en maakte zijn broek los. Zijn stijve piemel sprong eruit, wat natuurlijk gelach opriep van de anderen. Met mijn vuist bewoog ik zijn lid een paar keer en daarna likte ik eraan. Ik nam de eikel in mijn mond en begon mijn hoofd op en neer te doen. Met mijn hand bleef ik bewegen. Ik hoorde de jongen mij aanmoedigen. Om mij heen was gemompel. Voor ik er erg in had, vulde mijn mond zich met warm glibberig spul, het was niet vies, maar ook niet lekker. Ik probeerde het door te slikken, maar dat viel nog niet eens mee.

Door de intercom in de bus hoorden we, dat we een stop zouden maken, de laatste voor de nacht. We maakten onze kleren in orde. Ik kreeg keurig 23 euro uitbetaald.

Van het geld kon ik in het restaurant een glas wijn kopen om de rare smaak uit mijn mond te spoelen. Mijn vriendin en ik zaten samen aan een tafeltje. Ze vond het best spannend allemaal, maar het leek haar niks om allerlei handen aan haar te hebben. Ik zei dat het ook nog best lekker was. We gingen naar de wc. Ik trok mijn kletsnatte broekje uit en ontdeed me ook van mijn BH.

De jongens zaten aan het bier, zag ik. Een groepje ging naar de wc en kwam terug met condooms. Ik ging ervan uit dat het stoer doen was.

De bus ging weer op weg en de meesten gingen weer slapen. Ik werd door meer jongens gevraagd voor ‘kleine diensten’. Het ging om zoenen en voelen. Ik merkte dat ook mijn vriendin voorzichtig actief werd, ze liet zich al zoenen.

Op een gegeven moment kwam de knapste jongen van de school naar me toe en zei dat hij met mij wilde neuken. Hij wilde niet betalen, maar wie wilde kijken, moest vijf euro betalen en zou mij naakt zien. We zouden dan de opbrengst delen. Er waren twaalf die wilden kijken.

Ook mijn vriendin kocht een kaartje. Er werd achter in de bus een haag gevormd en ervoor zaten ook nog jongens.

De knappe jongen ging midden op de achterste bank zitten, deed een condoom om en ik moest op zijn knieën met het gezicht naar de anderen zitten, zodat ze me goed konden zien. Ik moest mijn truitje en rokje uitdoen. Langzaam liet ik me een stukje zakken. Ik voelde hoe zijn eikel mijn schaamlipjes openden. Ik werd heel geil van het idee dat de jongens keken hoe ik werd ontmaagd door de bink van de school. Hij duwde mijn heupen verder naar beneden en zijn stijve paal gleed naar binnen. Ik voelde de rand van zijn eikel langs de wand van mijn kutje glijden. Het leek wel of hij niet verder kon. Ik voelde dat hij werd tegengehouden door een vernauwing in mij. Even tilde hij mij een beetje op, zodat ik wat ruimte kreeg, maar direct daarop duwde hij mij krachtig naar beneden. Een felle pijn schoot door mijn onderlichaam. Ik gaf een gilletje, tranen sprongen in mijn ogen, zodat ik de toeschouwers niet meer zag, die tot dan toe ademloos hadden toegekeken. De paal was dieper in mij geschoten, de pijn verminderde.

Langzaam voelde ik dat hij in en uit werd bewogen. Even later hoorde ik achter me aanmoedigen. “Toe maar, geil hoertje, ik kom”. Ik begon nu in een tegengesteld ritme mee te bewegen. Ik hoorde gehijg en gesteun. Ik kon gekreun niet meer tegenhouden toen ik klaar kwam. De lul beukte hard in mijn binnenste. Ik hoorde. “Pas op De Koe komt er aan”. Ik werd van de knieën geduwd en dook achter de stoelen op de grond. Ik voelde het geil langs mijn benen stromen.

“Wat is hier aan de hand? Stil zijn en slapen”, hoorde ik een norse stem zeggen. Iedereen ging op zijn plaats zitten. Gelukkig werd ik niet ontdekt.

Mijn natte slipje verkocht ik bij opbod voor twaalf euro en mijn BH voor vijf. De jongens waren behoorlijk geil geworden van onze neukpartij, want de hele nacht door ben ik betast en gevingerd en heb ik jongens klaar gemaakt.

Ook mijn vriendin had werk genoeg, liet zich op den duur zelfs vingeren.

Ik heb de hele schoolreis geen gebrek aan geld gehad.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *