Mooie lentedag

()

Langzaam word ik wakker door de warme zon en ik rek me eens heerlijk uit. Wat een mooie dag vandaag! Ik voel een lichte kriebel van opwinding tussen mijn benen, heerlijk die warme zon, daar ga ik altijd goed op. Ik stap uit bed en kijk in de spiegel, wat ben ik trots op mijn mooie strakke sportieve lijf. Ook mijn borsten mogen er zijn. Aarzelend sta ik voor de kledingkast, wat zal ik aan doen vandaag. Dan bedenk ik me, ik zal jou eens Appen om te vragen of je misschien tussen de middag samen wil lunchen, het is zulk lekker weer tenslotte… Ik stuur je snel een appje en ja hoor je kunt. Nu moet ik met nog meer zorg mijn kleding uitkiezen, want ik moet er natuurlijk piekfijn uitzien voor jou, mijn heerlijke minnaar.

Ik ga een heerlijke picknick voor ons regelen, maar dat zie je straks pas. Snel douche ik me en ga dan even snel naar de winkel. Broodjes, wijn, fruit, kaasje, alles wat een picknick nodig heeft. Snel naar huis, wijn in de vriezer en me opfrissen voor jou. Ik stap op de fiets en fiets naar onze afgesproken plek langs het kanaal. Je bent er al zie ik vanuit de verte en ik zwaai enthousiast naar je. Je zwaait terug natuurlijk. Ik ben er en gooi mijn fiets in het gras. Jij hebt een mooi groot picknickkleed meegenomen en daar kunnen we prima op uit de voeten. Ik geef je een warme zoen en voel weer kriebels in m”n onderbuik. Ik stal alle spulletjes uit en ook jij hebt nog wat meegenomen. Zo kunnen we voorlopig vooruit en heerlijk genieten van het weer en elkaar…

We genieten van de heerlijke hapjes en drinken een aantal wijntjes, ik raak een beetje aangeschoten en jij ook. Vanochtend, voordat ik wegging, heb ik me nog fijn gladgeschoren. Ik heb een mooie BH aan, een gemakkelijk jurkje en om jou te plezieren en mezelf. Ook heb ik geen string aangetrokken. Tijdens het fietsen voelde ik de wind heerlijk langs mijn lipjes waaien. We liggen heerlijk loom op het kleed en ik trek mijn been wat op, zodat mijn jurkje wat omhoog schuift en gun jou op deze manier een heerlijk uitzicht tussen mijn benen. Zodra je ziet dat ik geen slipje aan heb zie ik een dierlijke geile blik in je ogen en ook in je broek zie ik een heerlijke bobbel ontstaan. Ik lik met mijn tong langs mijn lippen en kijk je geil aan…

Ik leg m’n hand op je schouder en druk je zachtjes achterover op het kleed. Ik geef je een geile tongzoen en onze tongen raken heerlijk in elkaar verstrengeld. Ik pak de zonnebrand en zeg je je shirt uit te doen. Zachtjes begin ik je in te smeren. Je armen, je schouders en rug en daal langzaam af naar je billen. Even verdwijnt mijn hand met zonnebrand in je zwembroek want ook daar moet toch gesmeerd worden. Ik breng mijn mond bij je oor en bijt er zachtjes in, “ik ga je zo lekker pijpen” fluister ik en ik zie je harde paal nog wat harder worden. “Trek je zwembroek uit”, gebied ik en langzaam trek jij je zwembroek naar beneden. Fier springt hij tevoorschijn maar ik begin je kuiten in te smeren en beweeg dan langzaam naar boven. Je kreunt van genot en kan niet wachten tot ik je in mijn mond neem. Ik ook niet en langzaam laat ik je fiere paal in mijn mond glijden.

Ik voel je pik groeien in mijn mond en kijk je met grote vragende ogen aan. Ik laat je pik uit mijn mond glijden en spuug er speeksel op. Dan lik ik je eikel heerlijk over je topje, ik neem je steeds verder in mijn mond en ik zie dat je geniet. Ik lik aan je stam en zuig heerlijk en hard op je ballen, daar word ik zo geil van en dat weet je… Ik wil je zaad proeven en begin je harder te pijpen en aan je gekreun te horen is het moment dat je je zaad lekker in mijn mond gaat spuiten niet ver meer. Ik kijk je geil aan en mijn ogen laten je weten dat ik wil dat je spuit en grommend kom je klaar. Ik slik je geile zaad door en je smaakt heerlijk schatje… Ik begin je te zoenen en proef nog een klein vleugje sperma dat onze tongen geil delen.

Door het warme weer en jouw geile zaad ben ik ook erg geil geworden. Je pakt de zonnebrand en begint mijn benen in te smeren. En terwijl je me sensueel insmeert met zonnebrand fluister je geile woordjes in m’n oor. Je stroopt m’n jurkje steeds verder omhoog en bent nu aanbeland bij mijn buik en langzaam smeer je je een weg verder omhoog. Je spuit flink wat koude zonnebrand op m’n tepels en ik kreun geil. Mijn tepels worden steeds harder en priemen fier vooruit. Je handen masseren mijn borsten en je masseert de zonnebrand er heerlijk in. Ik kijk naar m’n borsten die jij met zoveel zorg omringt en ben trots op ze. Ze glimmen prachtig in de zon en mijn tepels priemen hard vooruit.

Je duwt me achterover op het kleed en je komt tussen mijn benen zitten. We zijn erg geil en trekken ons weinig meer aan van de mensen die om ons heen zitten en waarvan sommigen van een afstandje naar ons kijken. Dat maakt ons alleen nog maar geiler. Langzaam begin je mijn dijen te zoenen en te likken en je daalt af naar mijn lipjes, je blaast zachtjes tegen mijn schaamlippen goh dat is zo geil. Dan begin je mijn lipjes te zoenen en te likken, ik voel mezelf steeds natter worden en jij vindt dat heerlijk. Je likt langs mijn buitenste schaamlippen en duwt ze een beetje opzij. Zo lig ik heerlijk open voor jou. Je likt langs mijn lippen en duwt dan je tong diep in mijn kutje. Ik kreun geil. Dan duw je een vinger bij me naar binnen en begint me te likken. Ik word steeds geiler en natter en je stopt nog een vinger in mijn kutje. Steeds harder neuken je vingers me en lik je mijn lipjes. Ik kreun steeds harder en ik zeg je dat ik ga komen. Je duwt je mond op mijn kutje en ik kom heerlijk klaar en spuit wat geil in je mondje wat jij heerlijk vindt…

We gaan loom op ons kleed liggen en ik druk mijn billen tegen je aan. Ik voel dat je alweer lekker hard bent en schuif een beetje omhoog en open mijn benen een stukje verder. Ik voel je hard kloppende pik nu tegen mijn lipjes en langzaam voel ik je naar binnen glijden in mijn nog steeds kletsnatte kutje. Ik kreun hard en voel me zo heerlijk geil. Je houdt me stevig vast en jouw handen omvatten mijn borsten en je knijpt voorzichtig in mijn tepels. Ik voel je heel harde pik diep in mijn sappige kutje. Je bent zo diep en ik voel je zo goed. We liggen eventjes stil en ik voel je kloppen diep van binnen. Ik knijp met mijn kutspieren in jouw beenharde paal en je kreunt van genot. Zacht begin je in me te bewegen en ik hoor het soppen van mijn lipjes en natte kutje. Langzaam laat je hem uit mijn geile kutje glijden om hem er vervolgens weer diep in te laten glijden. Dit doe je een paar keer en we worden zo geil. Je neukt me hard en diep, je weet mijn G-spot zo goed te raken, oh… Je pakt me bij mijn heupen zoals ik dat graag heb en neukt me steeds harder, je ballen kletsen tegen mijn billen. Ik voel alweer een orgasme opkomen en kreunend kom ik weer klaar.

“Ik wil je” fluister ik, “neuk me, kom in me, spuit je sperma diep in me” en dan voel ik dat jij ook gaat komen. Ik kijk je geil aan en fluister “dat ik je kind wil” en dan voel ik jouw ontlading diep in mij, grote stralen sperma vermengen zich met mijn geil. “Dankjewel”, zeg ik, kruip dicht tegen je aan en kus je zacht op je lippen.

Mandoline

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *