De poes bij de melk zetten

()

Ik wilde graag een verhaal vertellen over “de gelegenheid maakt de overspelige.”

Ik ben getrouwd met een aantrekkelijk vrouwtje (beiden beginnende veertigers) met twee kinderen. Nou heb ik een situatie weten te scheppen waar mijn vrouw in de verleiding kwam om.

Die zomer mochten wij een week logeren in een zomerhuisje van mijn vrouw ’s tante op Texel. Het zomerhuisje stond in dezelfde straat waar haar tante nog een huisje had waar ze zelf de zomer doorbracht. Het huisje had een tuin die volledig vrij lag, je kon er bij wijze van spreken naakt rondlopen. Naast ons zat een vader met 2 kinderen die al jaren daar kwam, de man Marc was een oude bekende van mijn vrouw ze had er vroeger nog heel kort wat mee gehad. Het bleek zo dat tante het laten we zeggen niet zo sympathieke vent vond, ze vond het maar een onbetrouwbare rokkenjager. Wij konden het eigenlijk wel gelijk met hem vinden.

Tante kwam zo nu en dan langs liet duidelijk blijken dat ze zeer op ons gesteld was, Lore was haar lievelingsnicht dat kon je duidelijk merken. Op een warme middag waren onze kinderen en de kinderen van Marc naar het strand, we zaten met z’n drieën in de tuin. Nu was mij opgevallen dat Marc behoorlijk wat interesse in mijn vrouw toonde, ik had haar daar al een keer op geattendeerd, ze zei dat ze zich wel gevleid voelde maar absoluut niet moest denken aan zijzelf met Marc.

Toch rijpte er een plan in mijn brein, ik was eigenlijk wel benieuwd hoever mijn vrouwtje zou gaan als ze in de verleiding werd gebracht. We zaten in de tuin wat te kletsen ik zorgde voor wat wijn, we waren al 2 flesjes verder en ik merkte dat mijn vrouw al behoorlijk los begon te worden. Ik zei dat ik naar ’t strand zou gaan ik wist dat ze daar die dag geen zin in had want ze had wat last van haar kuit.

Wat ik al verwachtte gebeurde. Marc wilde haar wel gezelschap houden. Voor ik wegging zei ik nog.

“Misschien kan Marc jouw kuit even masseren, hij heeft toch een massagediploma.” Marc reageerde zeer positief, zij vond het eigenlijk niet nodig maar we hadden haar al snel omgepraat. Ik ging weg. Met een kleine omweg ging ik echter snel naar de bovenverdieping naar het kamertje met uitzicht op de tuin en stelde me daar verdekt op.

Beneden had Marc een matje gehaald waar mijn vrouw plaats op nam, hij begon haar kuit stevig te masseren ze zaten nog wat te keuvelen. Ze maakte het zich gemakkelijk en ging op haar rug liggen en Marc bleef haar kuit masseren. Na een tijdje dacht ik, “nou er gebeurd niet veel, ze blijven vrij koel” en wilde eigenlijk al weggaan.

Toen zag ik de hand van Marc langzaam naar boven gaan, zijn handen masseerden nu haar stevige dijbenen. Haar jurkje schoof langzaam op richting haar kruis en terwijl zijn handen stevig in haar vlees kneedden, kon ik haar hagelwitte slipje tevoorschijn zien komen. Marc wreef haar zachte dijen en voelde als terloops even in haar kruis.

Terwijl ik dacht dat ze verontwaardigd zou reageren, spreidde ze tot mijn stomme verbazing haar benen wat verder. Marc liet deze kans niet liggen en graaide nu vol in haar kruis, ik besefte dat hij haar dwars door haar slipje aan het vingeren was. Mijn vrouwtje liet dit alles gewillig toe en toen Marc zich over haar heen boog en haar een zoen gaf begon ze stevig terug te zoenen.

Terwijl ze lagen te tongen verdween Marc ’s hand in haar broekje en de beweging achter het textiel vertelde me dat hij daar een bijzonder nat kutje had gevonden. Hij maakte zich los van haar draaide zich om en trok met een snelle beweging haar slipje uit.

Ik kon mijn ogen niet geloven daar lag mijn trouwe vrouw met een naakte poes bij een vreemde man, die haar benen bij de binnenkant pakte en ze ver uit elkaar trok. Met zijn vingers spreidde hij haar schaamlippen, ik keek werkelijk recht in de opengesperde kut van mijn vrouw.

Marc dus ook en hij wachtte niet lang, hij likte wat langs haar schaamlippen en ging toen vol met zijn tong en lippen haar heerlijke grotje te lijf.

Ik moet toegeven, hij gaf mijn vrouw een stevige befbeurt. Al snel zag ik haar in der onderlip bijten, Ik wist dat een orgasme niet ver weg meer was, en inderdaad al snel begon ze onder de likkende tong hevig te kreunen gevolgd door een hoge kreet en mijn meisje kwam zo te zien hevig klaar.

Mijn vrouw bleef even met gesloten ogen liggen terwijl Marc zich snel van zijn kleren ontdeed, die man had een behoorlijke lange lul, mijn vrouw zag het ook en trok ook snel haar kleren uit. Ze was nu poedelnaakt, ze lagen al snel weer te tongen. Ze kon niet van die lul afblijven en had hem al snel in haar mond genomen. Met lange halen haalde ze de lange pik door haar mond. Maar Marc wilde het nog wat rekken en trok haar op zijn schoot weer tongden ze er op los. Toen liet hij zich langzaam op zijn rug zakken met mijn vrouw ruggelings op hem. Op zijn rug pakte hij haar bovenbenen en trok ze uit elkaar en naar achteren. Ze lag in een soort barenshouding bovenop hem. Haar kut stond ver open en Marc ’s lange lul gleed langzaam langs haar behaarde schaamlippen en een beetje naar binnen en weer langs haar kittelaar. Mijn vrouwtje vond dit een heel leuk spelletje want ik hoorde weer haar geile kreunen.

Mijn God! Wat een geil schouwspel was dit, ondanks dat mijn vrouw met een andere vent lag te neuken klopte mijn keiharde lul tegen mijn gulp aan.

Toen schrok ik me rot, daar liep tante. Ze was op weg naar onze tuin. Wat moest ik doen, mezelf verraden? Neen, dat kon ik niet. Ik besloot af te wachten, ik was toch ook wel nieuwsgierig naar de reactie van de oudere vrouw dat haar lievelingsnicht daar zo lag tekeer te gaan met die snuiter.

Ze deed het hekje open en zag gelijk het spektakel, Marc lag mijn vrouw nu ondanks de vreemde positie diep te neuken en mijn vrouwtje lag in haar opwinding haar klitje te bewerken met haar vinger.

Tante sloeg haar hand voor haar mond en deinsde verschrikte achteruit en moest toezien hoe haar nichtje een hevige orgasme kreeg gevolgd door een in en op haar spuitende Marc.

De twee hadden niets van tante gemerkt die als een haas vertrok. Ik ben toen ook maar snel vertrokken.

Toen ik later die middag terugkwam liet mijn vrouw niets merken. Ik hield me ook van de domme, ik heb Lore die vakantie maar niet meer alleen met Marc gelaten ik vond het wel genoeg zo.

Dutchman

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *